Eşimin şehir dışına çıkması

Olur ole arada ya bende regl donemlerimde cildiririm krizlere girerim.eski esimde tolere ederdi simdi erkek arkadasimda eder.bi patladigim an kizima gel bebisim annecik biraz sevimli canavara dondu biz cikip bisiklete binelim falan der.
Esinde biliyordur artik seni ne hos idare etmis.sende gevse bitki cayi falan ic gecsin gitsin

Sonu kadar okudum . Senin hüsnükuruntun gibi geldi. Ayrıca eşinde de gerçekten peygamber sabrı varmış. O şehir dışında yola gidiyor , çalışmak için bu kadar aramak niye , bir yerde güveni kırmış belli ki ! Güvenmiyorsun.

Bnde de boyle oluyo bazen ama illa şüphelendirecek bi duruma şahit oldugumuzdan filan degil insan ister istemez vesveseye kapiliyo bnde eskiden boyleydim bi garcek var evet regl doneminde bazi kadinlar sinirli oluyo olmaz diyemezsin herkesin bunyesi farkli kimse dört dörtlük degldr bu hayatta herkes herseyi yanlış anlayabiliyo bende bu durumu yasadim ama bn kendimi tutamiyordum saydiriyordum esimde huyumu bildigi icin bi anlik sinir oldugunu biliyo ve sariliyordu sakinlestriyordu aferim kocaniza hayat boyle olmali biri sinirlenirse biri alttan almali ama bnce uzatmayin gonlunu alin eşinizin kendinizden uzaklastrmayin

Zor ve yıpratıcı birisiniz gercekten bu naz niyazlara ne zamana kadar eyvallah der esiniz bilemiyorum ama bu tavrınız devam ederse cok uzun bi evlilik ya da uzun olsada manevi anlamda huzurlu bi evlilik görmüyorum.kimseyi kırmak istemem ama gercekten sadece kendinizi fark etmeniz icin yazdim bunları sevgi saygiyi bitiriyosunuz ne siz leylasiz ne eşiniz mecnun bole olmaz lutfen herseyden once insanlar hayatinizda ki sifati ne olursa olsun bole hareketleri yapmaya hakkiniz yok.

Gün içinde bu kadar tartışmaktan yorulmadiniz mı? Önceki konularını bilmiyorum. Eşinin üstüne çok gitmişsin sanki. Bazen erkekler kadınlara göre daha çabuk yumuşayabilirler.O nedenle telefonu "hayatım" diye açmış olabilir..
Çalışırken ne eşim ne ben birbirimizi aramayız. Aklımıza bile gelmez o yoğunluktan...Yoğunsa eğer açamamiştir...

Saat basi bosanicam diyosun, saat basi ariyosun. Saat basi arayan insanin whatsapp ta engellemesinin amacini zaten hic anlamadim.
Ama bence olay kocan ya da aramamasi fln degil.
Ic huzurun yok en yakinda ki kisiden aliyorsun hincini.

Sen zatin cvp vermişsin allah o kocana sabır versin bencede senin gibi davranışı bozuk insanla aynı evde yaşıyo yada yaşamaya çalışıyo canın sıkılmış kendine macera aramışsın burayada yazmışsın allah akıl versin ne diyim kendine başka ugraş bul eşine sarma bacım bırak adamda rahat etsin

Allah eşinize sabır versin çok zor.. Neden hayatınızı bu şekilde zorlastiriyorsunuz ki ??

-esinizden baska mesgale edinin. Calismiyorsaniz çalışın. Çalışıyorsanız sanat veya spora yönelin.
- kendinize yapılmasını istemediğiniz seyi baskasina ozellikle de esinize/ hayat arkadaşınıza yapmayın.
- icinizde kuşku varsa zaten o evliligi sürdürmeyin ya da eşinize guvenmeyi ogrenin. En kotu ihtimalle seyehatlere bundan sonra siz de gidin.
- içinizden çıkan canavar için reglin arkasina sığınmayin. Biz de kadiniz biz de regl oluyoruz ama söylediğiniz ve yaptıklarınız gercekten insanda nefret uyandırır cinsten. Unutmayin her sabır taşı Birgün çatlar. Esiniz de bir gün ehh yeter be diyerek sizi triplerinizle basbasa birakabilir...

Evlendiğim güne lanet olsun lafını söylediysem boşanma dilekçesini vermişimdir ya da mahkemedeymahkemedeyimdir
Çok ağır bi laf

Anlamıyorum şimdi ki evliliklerde düğün günü aman kendini ezdirme diye kafalara mı çakılıyor

E ne diyelim? Sizde zaten soylenmesi gerekenleri soylemissiniz. Adama yazik. Kacsin kurtarsin kendini. Cok paronayakca dusunceleriniz var. Ayrica kufur edip, bagirip cagirip sonrada hesap sormaniz, oturmaya gidicez diye hicbir sey yok gibi davranmaniz, kocanizin o kadar laftan sonra hala hayatim demesi cok samimiyetsiz.

Eşiniz gerçekten sabırlı birisi ama sizde oyalanacak bişeyler bulun kendiniz için yapın bunu özellikle,zevk alacağınız hobiler edinmeyi deneyin, pasta börek kursu olur örgü vs yada en basitinden çıkın dolaşın, arkadaşınızı çağırın böyle şeylere kafanızı yormayın yahu, daha yaşınız 22 ablacım yapmayın.Birde sizi sürekli konulardan biliyorum hep whatsup yazıyosunuz whatsapp o

Özet: Ağzıma geleni saydım o da ağzına geleni saydı, sonra ben bi daha ağzıma geleni saydım. Sonsuza dek ağzımıza geleni saydık.

Böyle devam ederseniz bıktırırsınız kendinizden.O sizden gerçekten boşanır,haberiniz olsun

Bukadar kasma bence esine zarar ama sana daha buyuk zarar. Bu sinir stresle erken yaşta gidersin ben sana soyleyim. Kocan da 1 ceker 2 ceker 3.cüde boşanırsınız sonra pişman olursun.
Esim beni bu kadar bunaltsa tahammül edemem doğrusu. Kimse kimsenin kıskançlığını kaprisini çekmeye gelmiyor dünyaya.

Yazdığınızi sonuna kadar okuyamadım bile. Eşim bana bu kadar hesap sorup sikbogaz etse ben onunla yaşayamam. Azıcık kişisel alanlara saygı. Size de yazık. Yaşanır mı sürekli bu ruh haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…