Eşimin şehir dışına çıkması

Bu kadar sabırlı eşiniz olduğu için çok şanslısınız. adam sakin durdukça üzerine gelmişiniz. her tartışmada boşanma lafını ağzınıza almayın laçkalaştırmayın ilişkinizi.

Yav şu adamı bi sal sal...
Hayla değil "hala"
Çalışmıyorsanız acilen bi işe girin evde boş boş oturmaktan oluyor bunlar hep

al işte bir tane daha.
yahu varya yorumuzu okumaya başladım çok güzel gidiyordu hatta canım çok saol fikirlerin için diye düşünürken şu son cümleniz beni benden aldı yani pess
Bak canım bazı durumlarda sinirli olabilirsin. Kendini iyi hissetmediğin zamanlarda arama eşini. Hatta o da seni sık sık aramasın ki bu tür sorunlar yaşamayın. Amacım seni kırmak değildi biraz hatalarını farketmen gerek. Ona sinirlendiğini bir sorun olduğunu bağırıp çağırarak değil ben diliyle konuşarak hissettir. Böyle olduğu zaman ben çok üzülüyorum de. Telefonda değil yüzyüze konuşun. Ve her seferinde o sana değil sende biraz ona yaklaş inan erkekleri sıkmaya zorlamaya gelmiyo.

Senin yaptıklarını bazen ama bazen bende yapabiliyorum telefonum meşgule atışdığında geç döndüğünde neden açılmıyo bu telefon diyorum. Doğru düzgün mesajlaşamayız bile biz. Ama inan eşim eve gelip o halini gördüğümde yapmicam bidaha diyorum. Dün saatlerce eşimin baş ağrısını geçirebilmek için ona masaj yaptım. Bunlardan banane diyebilirsin ama yoruluyolar gerçekten. Onun en büyük destekçisi olmalısın yorgunluğunu senin yanında atabilmeli. İşten çıkınca yanına bi heves gelmeli.

Kusura bakma bi önceki mesajım için. Bende hormonal dengesizlikler içerisindeyim okuyunca bi an gerçekten sinirlendim ve yazıverdim öyle. Bu sferde uzattım k.bakma umarım yardımcı olabilmişimdir.

ya sanki siz her cümleyi doğru yazan bir insansınız hayatınız boyunca öyle oldunuz.
şu konuya değil kelimeye odaklıları anlamadım anlayamayacağım.. burda herkes çok düzgün cümleler kuruyor çünkü. hey allahım yaa
bu olay için evet tahammül sınırlarını aşmış olabilirim ama bunu genele çekmezsek sen şöylesin böylesin diye iyi olur

al işte bir tane daha.
yahu varya yorumuzu okumaya başladım çok güzel gidiyordu hatta canım çok saol fikirlerin için diye düşünürken şu son cümleniz beni benden aldı yani pess
Yaptıklarının farkında olmanda güzel bişey sıradaki işin hatalarını telrarlamamaya bakmak kendini yönlendirmeyi bilmek olmalı.

Hımmm ben de sandım ki önce eleman var konuşamadım diyor sonra da şarjım azdı diyor yalan atıyor sandım. Neyse eşini en iyi sen tanırsın, eğer böyle bir konu açmışsan demekki bir şeylerden şüphe ediyorsun. Oturup onu bulman lazım.

Bu konu üzerinden yorum yaparsak tahammülü zor birisin diyemem ama tahammülü zor davranışlar sergilemişsin. Bence ne kadar sinirli olursan ol kendini böyle konularda dizginlemeye çalış. Çünkü bana göre bu tutumun sonunda ah vah eden yine sen olursun. Her aradığında hayatım diye açmaz sabrı taşar. Aşağılamak veya kötü bir amaçla yazmıyorum. Ben de 22 yaşındayım. Ama eşimin üstüne bu kadar gidersem benim kaybım olacağını çok iyi biliyorum. Ve anladığım kadarıyla eşinin bu sakinliği de seni böyle sinirli yapıyor. Sana senin gibi karşılık verseydi bir daha konuşma daha farklı olurdu bence.

Ayrıca ben artık erkeklere güvenilmez konusunda kadınlarında bir o kadar güvenilmez olduğunu düşünüyorum. Erkeklerden çok hem cinslerimden korkar oldum.

ilk cümlen hariç katılıyorum. senin de adını yazayım mı kocama sabır diledi bak bunlar sana diye göstereceğim listeye?
Diğer yorumların için saol canım haklısın.

Cok abartmamis misiniz gercekten?
Telefonu kapatip kapatip tekrar aramissiniz.
Esiniz de iyi sabirliymis hala hayatimli konusuyor.

ilk cümlen hariç katılıyorum. senin de adını yazayım mı kocama sabır diledi bak bunlar sana diye göstereceğim listeye?
Diğer yorumların için saol canım haklısın.
yok ya göstermene gerek yok ama napayım tutamadım kendimi :) sen bugün kocana az biraz cilve falan yap. güzel bir yemek iyi bir şarap başbaşa romantik bir akşam geçirin. yıpratmayın boşuna birbirinizi.

muazzam iticisiniz.

Yoo tanımıyorum ama anlattığı hikayede adam daha masum bir defa.
Hem böyle agresiflerini regl e bağlayan birine, açıklama yapmasına rağmen hala üstüne gidiyorsa, Doğruyu söylemekle işlerin pek değişmediğini gördüyse yalana başvurmuş olabilir( yalan söylediğini de bilmiyoruz üstelik)

Bu demek değildirki ben yalanı seviyorum. Ama biri benimde üstüme bu kadar gelse çalışma ortamımda kendimi rezil etmektense geçiştiririm.

Bir defa küfür erkeğe bile yakışmazken, kadının eşine küfretmesine çok irrite oluyorum.
Yanındaki insan anlamasın kavgasını diye alttan alıp hayatım gibi güzel cümlelerle konuyu kapatmaya çalışıyor. Boşanmalar havada uçuyor.

Ha birde zaten arkadaş yanlış hatırlamıyorsam evliliğe alışamadım vs gibi şeylerden konu açmıştı. Bencede pek alışamamış.

Yazdığın her yanlış kelimeyi düzeltmedim sadece o kelimenin doğrusunu bilmediğini anladığım için düzeltme ihtiyacı hissettim ki bunu da düzgün üslupla yazdım sinirlendirmek için yapmadım sizde tamam deyip geçebilirdiniz.
Genele de vurmadım sonraki mesajda da yazdığım gibi sizi şüphelendirecek başka bir şey yakalamış olmalısınız yoksa normal değil bu durum dedim sizde sinirlenmeden önce yazdıklarımızı anlamaya çalışın doğruyu bu şekilde bulursunuz yoksa konu açmanızın anlamı yok

Neden insanlara karşı bu kadar tahammülsüzsünüz? Konuyu açmışsınız herkes yorum yapabilir ama hoşunuza gitmeyen yorumlara verdiğiniz cevaplar ne kadar agresif kendinize bir dönüp bakmalısınız. Ayrıca eşinizi resmen bunaltmışsınız adam yakında eve gelmekten kaçacak bu tavırlarınız yüzünden. Insanlar anormalmiş de bir tek siz normalmişsiniz gibi davranmayı bırakın da sorunu kendinizde arayın biraz...

sizin gibi bir komşum olmasını çok isterdim :)) bizden alırdınız ne güzel papatya çayınızı..
ya eşim trafikteyken benim korkumdan küfür edemez mesela ama çok üstüne gittim de mi böyle yaptı ne bileyim..
Çok kötü bir durum küfür olayı insan iğreti oluyor

Zaten ikisi de normal değil ama bu kadını bu duruma getiren nedir onu sorgulamak lazım bence. Kimse durup dururken bu derece paranoya olmaz. Adam çok vurdumduymaz Ve bu bile tek başına yetiyor kadının bu hale gelmesine. Yani ikisinde de eşit suç var ama adamda daha çok diye düşünüyorum. İçime öyle doğdu.

Adam cok masum evet evet siddet uygulamis ilk zamanlarda cok masumdur kesin

bu kadar uzun hikayeler yazacak kadar boş vaktin var madem,
bence bol bol kitap oku.
hem hayal gücün artar, hem de hayla yerine hala yazmayı öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…