Eşimin şehir dışına çıkması

Eziklemek için yazmadığımın farkına var isterim. Boşanmak o kadar kolay bir eylem mi ki lafını etmişsiniz. O kadar kolaysa boşanın o zaman.
değil işte yani ama insan çok fevri davranabiliyor evet yanlış konuştum.. farkındayım yazdım ya içim cız etti diye üzüldüm ama dilin kemiği yok ya..

O kadar büyütmüşsün ki.. eşinin sabrını bitireceksin az kaldı.. engellemek çok saçma olmuş. . Bi daha sinirli iken eşini arama..

Yav şu adamı bi sal sal...
Hayla değil "hala"
Çalışmıyorsanız acilen bi işe girin evde boş boş oturmaktan oluyor bunlar hep
çalışıyorum .. ah bi salabilsem tüm dertlerim bitecek
hayla hala muhabbetine cevap verip de bu güzel mesajı sabote etmek istemem görmezden geleyim bu sefer..

Adam cok masum evet evet siddet uygulamis ilk zamanlarda cok masumdur kesin
Arkadaşım şu konunun neresinde şiddet uyguladı geçiyor?
Ki cümlem şöyle" yoo tanımıyorum ama ANLATTIĞI HİKAYEDE adam masum"

Tek tek açıp araştırmıyorum konularını, bikaç konusunu hatırlıyorum. Bi resim görmüştü de evi terketmişti. Madem şiddet uyguluyordu adam terkettiğinde zaten evliliğe alışamamışken boşasaydı.

Konuyu okurken o kadar çok filan yazıyordu ki dayanamadım fakat anladığım kadarıyla eşinizi boş yere sıkıyorsunuz. Öyle bi durum olsa bile bekleyip emin olmanız gerekir
Boş ithamlar ikinizde yorar

canım sende kusura bakma burda öyle yorumlar okudum ki sinirlendim yani..

Çok saol düşüncelerin için gerçekten çok haklısın ben onun sığınacak limanı olmalıyım.. o kadar istiyorum ki bunu inaşşalh kendime hakim olmayı becerebilirim.. Yaptıkların, eşine desteğin çok hoşuma gitti gerçekten ve bence tam kıvamını ayarlayabiliyorsun darısı başıma..

Ayrıca ne uzatması canım bi bu kadar daha yazsan bıkmadan okurum saol :))

çalışıyorum .. ah bi salabilsem tüm dertlerim bitecek
hayla hala muhabbetine cevap verip de bu güzel mesajı sabote etmek istemem görmezden geleyim bu sefer..

O halde ya eşinize güven probleminiz ya da özgüven eksikliğiniz var çünkü normal değil adam işe gidiyor yoğunluk vs olabilir ki alttan almış her seferinde bence abartıyorsunuz. Güveninizi sarsacak bir durum mu yaşadınız daha önceden?

Katiliyorum O zaman bitmesi gerekti

hislerim kuvvetlidir ya bazen kötü şeyler hissetmiyor değilim..

hayretle ve saskinlikla okudum ortada bisey yok kendi kendine terellellenmissin..yazik da esiniz size boyle davransa..ne bileyim fazla abartmissiniz herkes regl oluyor herkesde boyle davranacaksa artik neyse..rahat mi batiyo kaostan mi besleniyorsunuz,huzur cok mu geliyo entrika mi ariyorsunuz pek bilemedim .. kafamda deli sorularr

Şöyle bi bakalım, adam kadının sinirli halini kabullenmiş, ama kadın adamın umursamaz halini kabullenememiş. Şiddet vs varmı bilmiyorum ben bu konu üzerinden gidiyorum, herkes değiştiremeyeceği şeyleri kabullenirse daha güzel olur daha çekilebilir olur hayatları ( bende dahil)

evet kendimi dizginlemem şart çok sinirli oluyorum bazen..

eğlendiniz mi bari
(başkalarının sorunlarını alay konusu yapan insanlar kadar iticisi yok)
Eğlenmek değil arkadaşın yorumu komik geldi sadece okadar konuyu abartmışsınız evet içinize bi his çökmüştür falan herkes olan şeyler arada ama siz eşine saygısızlıkta tavan yapmışsınız ve hala burnunu sürtsem mi diyorsunuz ben de regli dönemlerimde sinirliyimdir alınganımdır ve bunu eşime derim sabahları kimsenin yüksek ses tonuna gelemem mesela sevmediğim haller olursa sinirli olurum ama sonra geçer kimseyi de kırmam uyarırım senin tavrın çok olmuş yoksa da orta da birşey hislerinize dair yaptırırsınız bu gidişle

Ya Allah aşkına takıldığınız şeye bakın.
Ayrıca insan fikir verir filan şu tarz yorumlara acayip sinir oluyorum gerçekten.
Nasil senin gibi kendi dilinden bihaber olanlarin konu acmasi serbestse benim de hakaret etmeden istedigim yorumu yapmam serbest.

Ne istiyorsun adamdan yahu?

Biraz nefes aldir rahat birak adami.

Kendinize bir ugras bulun dusun su adamlarin yakasindan artik.

Cekilecek dert degilsin ha. Off offf adamin isi var senin gibi kadinla yazik valla

İkiniz birden parlarsanız birbirinizi yakarsınız. Biriniz sinirliyken diğeriniz sakin olmalı ortamdaki gerginliği almalı. Müsait değilim dediğinde arama. Onun aramasını bekle aradığında da sakin konuş. Başka ne diyeblirim bilmiyorum ama bu kadar üstüne düşme. Canın yanar gerçekten. Umarım doğru yolu kolayca kavrar mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…