Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

bilgisayarı açıpta kadının videolarını izlemek bardağı taşıran son damla olurdu benim için.
belki diğer anlattıkların arkadaşca olabilir ama videoda takılı kaldım ben.
söylediğin gibi aşırı samimiler bencede.

iyi dayanmışsın gerçekten... eşin çok saçmalamış.. ona karşı bir ilgisi olabilir sanırım..

Ben bu derece samimi olduğum erkek arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım ciddi bir ilişkim başladığında.
Çünkü bana göre bu denli ilişkilerde taraflardan birinin muhakkak bir ilgisi olur diğerine. Hayatında biri olmayınca da istediğin kadar rahat davranırsın. Tabii bu sadece benim fikrim ama bu konuda bir çok örnek de yaşadım.
Ve bu tarz arkadaşlıklarda fazlasıyla yaşanmışlıklar mevcuttur. Çiftler arasında sorun yaratma olasılığı oldukça muhtemeldir.
Bir çok çocukluk arkadaşı vb. var, sonrası da evliliğe kadar giden ilişkiye dönüşen.

Başka arkadaşları da varken bu kadından özellikle rahatsız olmanız kesinlikle anlamsız olamaz.
Eşiniz çok yanlış hareketlerde bulunmuş.
Böyle bir şeyi de dillendirmek istemiyorum ama belki de o kadın yeşil ışık yaksaydı, eşiniz onunla bir ilişki yaşamak isterdi sizden önce.

Bu arada yaptığınızı destekliyorum.
Sizden gizli görüşmeler filan olmazsa, görüşmeyin o kadınla, eşinizin tavırları hiç hoş değil çünkü. Siz iyi bile dayanmışsınız.

Misal "x öyle yapmaz ya, o öyle bir kadın değil, başka kadınlar yapar belki ama o yapmaz"

Ben de katiliyorum, mesele esin arkadaslik edip etmemesi de degil artik, bu hanimi cidden ayri tutup ona hayranlik duymasi.

Adam cidden cok begeniyor, hayranlik duyuyor ve gizleyemiyor konusurken agzindan dokulmus iste. yani konu sahibesi kizsa ne, kizmasa ne, bu herifin baska birini daha cok begendigi gercegini degistirmiyor ki. Gozdagi ver diyenler olmus, ne olacak ki, adamin icdunyasi mi degisecek?

Sadece arkadasca gorse bile adam bir odun bence, ne demek baskalariyla kiyaslayip sen de kisa boylusun, sen de soylesin demek?

Son düzenleme:
Ay siz çok efendi bir insansınız bariz belli. Şu Eşinizin patavatsiz konuşmalarına verecek bilmiyon cevabım olur. Mesela eşi nasıl biri sizde kızın eşini kotuleyen eşinize karşılık kızın eşini övün.

Ya bide sizin eşiniz ayrı anormal kızın eşi ayrı . Yani bu kızın eşi hop noluyor demiyormu.

Ama ben bunu bile kullanirdim. Ay ne modern adam senin gibi odun değil derdim. Kesin.

Şu eşlerinizin burnunu yere indirin artık mutlaka eşinizi de elestitilecek fiziki yada huy olarak yönleri vardır. Ama bunu misilleme olarak değil ortada bir sorun yokken yapın. Ezik adamlara gereksiz özgüven yüklüyoruz. Valla ben Uyandım süper oluyor kendi dertlerine duşuyorlar

Yani aslında adamın odun olduğunu zannetmiyorum, çizdiği genel karakter öyle görünmüyor pek.
Bence -adı artık her neyse- bi hayranlık / zaaf / ukte adı her neyse, karısına empoze etmeye çalışıyor durumu onun gözüne sokarak. Legalleştirmeye çalışıyor yani sahip olduğu o artık her neyse zaafı. O yuzden bu kadar konuşuyor.

Koalina,
15 sayfanın hepsini okumadım ama burda tek kabahatli eşin ablacım, eşinin çocukluk arkadaşı olması gerektiği gibi davranıyor, eşinin tutumuysa baştan ayağa yanlış, kadın-erkek arkadaş olabilir, bunda bir mahsur yok ama insan arkadaşına "Koalina'yı ara bu arada doğum yaptığını da söyle" gibi eşini rencide edecek, eşin dedikodusu mahiyetinde şeyler söylemez, o kişiyle seninde bir mazin olur, birbirinizle şakalaşmayı seviyorsunuzdur bir nebze su kaldırır ama sen henüz çocukluk arkadaşlarıyla içli dışlı değilsin, şu anda eşinin yaptığı seni çekiştirmekten başka birşey değil.

Ayrıca senin çocukluk arkadaşın için söyledikleri de çirkin, kişi kendinden bilirmiş işi derler.

Ee, siz yanlış anlamış olabilir misiniz o kısmı sanki? Kadının içinde geçtiği videolar değil, kadının face'te filan paylaştığı komikli videolardan bahsediyor olması lazım koalina'nın, yamulmuyorsam.

vhalla ya nasıl bişey ki bu kız
sanırsın adriana lima nedir yani eşini bu denli kıyaslama durumu...
yoksa yoksa ...bilerek mi yapıyor bunları...
son 1 yıldır böyle dedi koalina
Valla ben de anlamadim. Neyse ki dogum yapmis, kilo falan almistir,seluliti susu busu... Kendine gelmesi 1 seneyi bulur.
Aslinda keske kadin izin verseymis de Koalina'nin esi doguma girseymis, kadindan tiksinirdi kesin.

Yani kendi çektiği videoları izledi, nasıl çekmişim nedir diye. Sonuçta teslim edecek en kısa zamanda, izlemişti ama daha önceden de. Bilmyiorum belki gerçekten de hata düzeltmek içindi.

Kadının eşi de asla övülecek bir adam değil aslında:) Kadını bizim yanımızda yerin dibine sokuyor, hiç hoş bulmuyorum onun tavrını da, modernlikten eser yok. Eşimi genelde herkes çok sever, şeytan tüylü tiplerden işte. Ben azarlasam kavga çıkar da eşim azarlayınca herkes gülüyor nedense...:)

Ben ezik biri değilim ki yani eşim istediği kadar fizien dalga geçsin sallamam. O gün onu da söyledim zaten, sen dedim beni beğenmiyor olabilirsin (asla öyle bir şey yok dedi), ya da 5 sene sonra gözüne hoş gelmeyebilirm aynı şekilde ben de seni beğenmeyebilirim ama bunun yolu bu değil dedim. benim sinirlendiğim nokta bu.

Genel olarak odun desem mi demesem mi bilemiyorum. Belki bir çok kadının kaldıramayacağı şeyleri yapar ancak bir çok kadının da aradığı özelliklere sahiptir. Bir şekilde dengeliyor, özel günleri asla unutmaz, sürpriz yapar, ev işi yapar, yemek yapar, her gün benim için 3 saat erken çıkıp işe bırakır , her işime koşar vs vs...Ama öyle bir noktada öyle bir şey yapıyor ki şaşırıyorum.

Ben de buna çok bozuldum, sanki aile kavramı oluşmamış gibi geldi. Kendi kendine davetleri kabul edip, kendi kendine insanları çağırıyor. Sanki onlar birmiş de ben dışarıdan biriymişim gibi bir imaj çiziyor. Ara doğum yaptığını söyle ve sizi bekliyoruz de gibi bir şey yazmış. Bir de şimdi aklıma geldi, Koalina gelemedi çünkü işten öğlen çıkıyor, buralara gelemez o kaybolur gibi bir şey yazmış. Ee ben senin ablana ayıp olmasın diye gitmedim be adam! Ne yani bu ezik tavırlar?
vhalla ya nasıl bişey ki bu kız
sanırsın adriana lima nedir yani eşini bu denli kıyaslama durumu...
yoksa yoksa ...bilerek mi yapıyor bunları...
son 1 yıldır böyle dedi koalina

Boyu uzun ve fiziği gayet güzel, şirin biri işte. Ben beğeniyorum yani benden güzel olduğu kesin ama bir Adriana Lima değil tabi

ha öyle mi? o zaman ben yalnış okumuşum.çok pardon.
bende sandım ki koalinanın kocası arkadaşının videolarını açıp izliyor sürekli.

Valla ben de anlamadim. Neyse ki dogum yapmis, kilo falan almistir,seluliti susu busu... Kendine gelmesi 1 seneyi bulur.
Aslinda keske kadin izin verseymis de Koalina'nin esi doguma girseymis, kadindan tiksinirdi kesin.
Hiç öyle bir durum olmadı Ben hamile olduğunu bile anlamadım bir göbek çıkmış ve toplamda 7 kilo almış :) Selüliti falan yok giydiği minilerden biliyorum. Yani bacağının bitimi zaten burnuma geldiği için

Reactions: 2k1
Senin eşin bu kızı isteyipte alamamış olabilir mi? Benim bir erkek arkadaşım vardı üni de hayır diyeceğimi bildiği için hiç açılmadı ve aynı bu durum vardı artık kız arkadaşı rahatsız oluyordu ben de sizin gibi sıkı fıkı görüşmüyordum sonra zaten iyice koptuk iyi de oldu hoş bir ortam değil

aslında o kadınla yakından bir arkadaşlığınız olsa belki de eşinizle olan alakasını daha iyi anlarsınız.objektif olmak adına yani.

ama tabi eşinizin onu yerli yersiz övmesi artık sinirinize dokunmuş haklı olarak ve kadına karşı antipatik duygular beslemişsiniz...belkide farkında olmadan.

erkek ve kadın normal arkadaş olabilirler tabiki.ama bu ilişki kız kıza yada erkek erkeğe olan arkadaşlık kadar rahat olamaz.ama dozunda olursa gayette güzel bir arkadaşlık olur.

tüm arkadaşlar birbirlerine aşık olmazlar.gayet güzel hatta kardeşliğe giden bir dostluk kurulabilir yani.şahsen benim var.

eşiniz zannediyorum ki platonik duygular beslemiş bu arkadaşına karşı.yoksa bu hayranlığı başka türlü anlamlandıramıyorum.

tabi eşiniz kendi arkadaşlarına kardeşim onlar benim derken sizinkine farklı gözle bakması da çifte standart uyguladığını gösterir.sert bir şekilde uyarmalısınız bence.

Valla canim sen kocanin ipini cok gevsetmissin.. hemen olaya el at.. tanimiyorum ama anlatimindan kiz onun icin baya ozel. musade etme bu kadar samimiyete.. hayret bisey

Aaaa 7 kilo cok az ama, doktorlar diyorlar ki en az 10 kilo falan alinmaliymis bebegin sagligi icin. Cunku 5 6 kilo zaten bebegin kendisi, suyu, vucudunda toplanan sular falan zaten.
O arkadasi kiniyorum burdan.
Esine de de bunu. Cok ayip etmis.
Boyu kac ki?
Benim de boyum kisa 1.62'yim. Acini paylasiyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…