İşte hiç hoş değil, eşinin eski arkadaşını bırak, bi kadın sokaktan geçen kadınla bile kıyaslanmak istemez, eşinin ağzından.
Durum son derece irite edici, fakat derinine inmekte yetersiz kalıyoruz.
Yani aslında adamın odun olduğunu zannetmiyorum, çizdiği genel karakter öyle görünmüyor pek.Misal "x öyle yapmaz ya, o öyle bir kadın değil, başka kadınlar yapar belki ama o yapmaz"
Ben de katiliyorum, mesele esin arkadaslik edip etmemesi de degil artik, bu hanimi cidden ayri tutup ona hayranlik duymasi.
Adam cidden cok begeniyor, hayranlik duyuyor ve gizleyemiyor konusurken agzindan dokulmus iste.
Sadece arkadasca gorse bile adam bir odun bence, ne demek baskalariyla kiyaslayip sen de kisa boylusun, sen de soylesin demek?
Ee, siz yanlış anlamış olabilir misiniz o kısmı sanki? Kadının içinde geçtiği videolar değil, kadının face'te filan paylaştığı komikli videolardan bahsediyor olması lazım koalina'nın, yamulmuyorsam.bilgisayarı açıpta kadının videolarını izlemek bardağı taşıran son damla olurdu benim için.
belki diğer anlattıkların arkadaşca olabilir ama videoda takılı kaldım ben.
söylediğin gibi aşırı samimiler bencede.
vhalla ya nasıl bişey ki bu kızKoalina Kiz cok mu guzel? Boyu uzunmus o kismi anladik.:) Tipi nasil boyu disinda?
Valla ben de anlamadim. Neyse ki dogum yapmis, kilo falan almistir,seluliti susu busu... Kendine gelmesi 1 seneyi bulur.vhalla ya nasıl bişey ki bu kız
sanırsın adriana limanedir yani eşini bu denli kıyaslama durumu...
yoksa yoksa ...bilerek mi yapıyor bunları...
son 1 yıldır böyle dedi koalina
Yani kendi çektiği videoları izledi, nasıl çekmişim nedir diye. Sonuçta teslim edecek en kısa zamanda, izlemişti ama daha önceden de. Bilmyiorum belki gerçekten de hata düzeltmek içindi.bilgisayarı açıpta kadının videolarını izlemek bardağı taşıran son damla olurdu benim için.
belki diğer anlattıkların arkadaşca olabilir ama videoda takılı kaldım ben.
söylediğin gibi aşırı samimiler bencede.
Ay siz çok efendi bir insansınız bariz belli. Şu Eşinizin patavatsiz konuşmalarına verecek bilmiyon cevabım olur. Mesela eşi nasıl biri sizde kızın eşini kotuleyen eşinize karşılık kızın eşini övün.
Ya bide sizin eşiniz ayrı anormal kızın eşi ayrı . Yani bu kızın eşi hop noluyor demiyormu.
Ama ben bunu bile kullanirdim. Ay ne modern adam senin gibi odun değil derdim. Kesin.
Şu eşlerinizin burnunu yere indirin artık mutlaka eşinizi de elestitilecek fiziki yada huy olarak yönleri vardır. Ama bunu misilleme olarak değil ortada bir sorun yokken yapın. Ezik adamlara gereksiz özgüven yüklüyoruz. Valla ben Uyandım süper oluyor kendi dertlerine duşuyorlar
Yani aslında adamın odun olduğunu zannetmiyorum, çizdiği genel karakter öyle görünmüyor pek.
Bence -adı artık her neyse- bi hayranlık / zaaf / ukte adı her neyse, karısına empoze etmeye çalışıyor durumu onun gözüne sokarak. Legalleştirmeye çalışıyor yani sahip olduğu o artık her neyse zaafı. O yuzden bu kadar konuşuyor.
Koalina,
15 sayfanın hepsini okumadım ama burda tek kabahatli eşin ablacım, eşinin çocukluk arkadaşı olması gerektiği gibi davranıyor, eşinin tutumuysa baştan ayağa yanlış, kadın-erkek arkadaş olabilir, bunda bir mahsur yok ama insan arkadaşına "Koalina'yı ara bu arada doğum yaptığını da söyle" gibi eşini rencide edecek, eşin dedikodusu mahiyetinde şeyler söylemez, o kişiyle seninde bir mazin olur, birbirinizle şakalaşmayı seviyorsunuzdur bir nebze su kaldırır ama sen henüz çocukluk arkadaşlarıyla içli dışlı değilsin, şu anda eşinin yaptığı seni çekiştirmekten başka birşey değil.
Ayrıca senin çocukluk arkadaşın için söyledikleri de çirkin, kişi kendinden bilirmiş işi derler.
vhalla ya nasıl bişey ki bu kız
sanırsın adriana limanedir yani eşini bu denli kıyaslama durumu...
yoksa yoksa ...bilerek mi yapıyor bunları...
son 1 yıldır böyle dedi koalina
Ee, siz yanlış anlamış olabilir misiniz o kısmı sanki? Kadının içinde geçtiği videolar değil, kadının face'te filan paylaştığı komikli videolardan bahsediyor olması lazım koalina'nın, yamulmuyorsam.
Hiç öyle bir durum olmadıValla ben de anlamadim. Neyse ki dogum yapmis, kilo falan almistir,seluliti susu busu... Kendine gelmesi 1 seneyi bulur.
Aslinda keske kadin izin verseymis de Koalina'nin esi doguma girseymis, kadindan tiksinirdi kesin.
Valla canim sen kocanin ipini cok gevsetmissin.. hemen olaya el at.. tanimiyorum ama anlatimindan kiz onun icin baya ozel. musade etme bu kadar samimiyete.. hayret biseyerkek kadın ilişkilerinde sınırlar kalkmış mı?
özellikle düğün günü ayrı masada oturmanız gerekirken sanki onlarla eğlenceye gitmişsiniz gibi onların masasına oturmanız da çok tuhaf... ne alaka....
altın konuları vs. birikmiş.... baştan beri iyi dayanmışsın.
çok klişe olacak çok yakın dostun erkek arkadaşın bunları senin için yapsaydı eşin de ay ne güzel mi derdi acaba?
Aaaa 7 kilo cok az ama, doktorlar diyorlar ki en az 10 kilo falan alinmaliymis bebegin sagligi icin. Cunku 5 6 kilo zaten bebegin kendisi, suyu, vucudunda toplanan sular falan zaten.Hiç öyle bir durum olmadıBen hamile olduğunu bile anlamadım bir göbek çıkmış ve toplamda 7 kilo almış :) Selüliti falan yok giydiği minilerden biliyorum. Yani bacağının bitimi zaten burnuma geldiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?