- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah ilginc bir konu hortlatmişsın, eski olduğunu göre göre okudum ve merak ettim ben de ne yaptıklarını. Anladığım kadarıyla anne olmuş ama konudaki eşiyle mi acaba? Koalina naptiniz bu mevzuyu?ay çok merak ettim yaşlyormysunuz
aynen çocuk sevmiyorum diyen kişi anne olmuş Sevindim adına İnsan kendi çocugunu seviyormuş demekki :))Hahah ilginc bir konu hortlatmişsın, eski olduğunu göre göre okudum ve merak ettim ben de ne yaptıklarını. Anladığım kadarıyla anne olmuş ama konudaki eşiyle mi acaba? Koalina naptiniz bu mevzuyu?
eşiniz kova burcu muBu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım. Normalde aklıma gelen her şeyi çotank diye yazarım ama bu konuyu tam anlatamayacağımı düşünüyorum...yine de kolları sıvıyorum.
Baştan söyleyeyim; kız-erkek samimiyetine öyle çok anormal bakan biri değilim. ELbette enseye şaplak durumu olmayacak ama arkadaş olunabilir.
Eşimin ortaokul-lise döneminden samimi bir grubu var.2 kız 2 erkek. Tanıştım da hepsi çok iyi insanlar gibi görünüyordu.
Ancak ben içlerinden birine eşimin yaklaşımını pek beğenmiyorum. Çok sevdiğini biliyorum, iyi niyetli de bir kız ama her bahsi geçtiğinde eşimin sürekli övmesi normal gelmiyor bana.
"Çok iyi kızdır, kocası hiç yakışmıyor, evlenemeyeceğini düşündü bununla evlendi ama kim istemezdi ki, şöyle iyi niyetli, böyle aktif, şöyle uzun, böyle çatlak". Nikah günüm de pek hoş geçmedi. Gündüz fotoğraf çekimini yaptık, nikaha gittik, çıkışta da kalan çekimleri tamamlarız öyle eğlenceye gideriz diye düşündük. Fotoğraf makinesi unutulmuş meğer, biz de çekim yapılması gerekirken arkadaşları ile oturup çay içtik. gelinlikle.Annemler sürekli beni arayıp huzursuz etti, biz geldik siz nerede kaldınız vs diyerek. Her neyse sonradan çıktık oradan mekana gittik. Ben bize ayrı masa olacak zannederken bi baktım yok. Anneler babalar bizi kendi masalarına beklerken biz bu arkadaşları ile olan ufak masaya oturduk. Bu yüzden ben azar işitip durdum neden oradasınız diye...Başka şehirden akrabalarım da gelmişti ve nikah tebriği dışında ilgilenemedim. Masa masa gezelim dememe rağmen ayıp olur diye kalkmadı. Zaten arkadaşlarınlaydık neden ayıp olsun dedim ama sallamadı. Annemler beni gerdikçe ben de eşimi gerdim.
Gel zaman git zaman arada bir kere kız bizi evine davet etti, gittik oturduk vs. Ondan kısa bir süre sonra doğum yaptı. Doğuma ben gidemedim, sabah saatleri olduğu için ve o gün görümcem geleceği için.Önceden söz vermiştim ayıp olmasın diye iptal etmedim. Eşim de doğum fotoğraflarını çekeceğini söylemiş ve bana hiç söylemeden bir altın alarak gitti. Burada da sinirlendim çünkü benim bildiğim altının acelesi yok, çift olaak gidince takılır. Zaten ne takacağımızı çok önceden konuşmuş, belirlemiş, ayırmıştık. Mesele neden taktın değil de, bak ben gidiyorum, altını da alıyorum diyebilirdi. Ben de eşimden numarayı istedim ve arayacağımı, tebik edeceğimi söyledim "şimdi arama daha narkozun etkisinde" falan dedi. öylece unutuldu gitti, aramadım daha.
Eşim nişanının ve düğününün de bütün fotoğraflarını çekmişti. Hatta gelinliğinin fermuarı kapanmamış da eşim kapatmış kuaförde...Gayet mutlu, eğlenerek, işten izin alarak gitti çekimlere...Her neyse bir gün görümcemle benim eşime işimiz düştü ve bir kaç fotoğraf çekmesi gerekti. Görümcemlere gittik ama ben gittiğime gideceğime pişman oldum. Eşim sürekli görümcemle beni azarlama derdinde, ne oturuyosunuz, ne bakıyosunuz, şunu şuraya koyun, bunu buraya getirin...Benim sinirlerim tepeme çıktı, 1-2 uyardım ama yine devam etti aynı şeylere. "Sen elalemin kızının tonlarca fotoğrafını çekerken de bu kadar sinirli miydin, yoksa sinirin ablana ve karına mı sadece?" dedim. Görümcem de sordu, kim o nedir diye. Ben de bir arkadaşı vardı ya, sürekli çağırılmamasına rağmen eşim ortaya atlıyor fotoğrafları çekerim diye, gayet memnun ona karşı ama bize gelince sinirli dedim. Ben o kızdan pek hoşlanmamıştım dedi o da. Eşim de "aaa siz ikiniz de kıskanmışsınız kızı" diye bir yorumda bulundu. Ben yine sinirlendim.
Bundan bir kaç gün önce de bana whatsapptan birinin yazdığını gösterirken o kızla konuştuğunu gördüm. Son mesajı dikkatimi çekti...Normalde açıp okumam mesajları zaten sürekli konuşurlar hani ekstrem bir durum değil. Karıştırmam telefonunu ama hep ortadadır yani. Neyse o gidince baktım ki bir gün sizi çağıracağız bize, sen bize haber ver ne zaman geleceksen, hatta beni değil Koalina'yı ara, bir de ben doğurdum de falan yazmış. Kız da gülmüş vs. Şaşırdım yani, sormadım da. Bir kaç gün sonra baktığımda bütün konuşmayı silmişti. Bir kenara not ettim, ciddiye almadım.
Geçen gün de yanımda otururken "çok uykum geldi, öldüm bittim" diye yakınıyordu. Ben de harıl harıl ertesi güne etkinlik hazırlamakla, kesip yapıştırmakla meşgulüm. İstiyorsan yat dedim, gitti bilgisayarı açtı. Bu kızın videolarına falan baktı, komik anlarda beni çağırdı bak izle şunu diye, baktım yine sallamadım, hmm süpermiş diyip işime koyuldum. İşim bitince yattım, bu da telefonla oynuyor, ben de zaten düzgün uyuyamayacan briiyim, telefonun ışığı battı bana, "hani uykun vardı" dedim, "kaçtı uykum" dedi. Belki de ilgini çeken şeyler izlediğin içindir diyerek zaten bildiği şeyleri tekrar ettim.
Sonuç olarak bana sormadan, aile olmanın yapısını anlamadan kafsına göre insanları çağırıp, altın takıp, beni çekiştirmesini hoş bulmadığımı söyledim. Beni yererken o kızı övmesini, onun işini yaparken sevinçten deliye dönüp bizimkini yaparken sinir küpü olmasını da sevmediğimi bilmem kaçıncı kere belirttim. Hayatında başka samimi kız olmasa diyeceğim ki kıskancım ama gayet samimi olduğu başkaları da var ama onlara böyle yaklaşmıyor.
Haliyle uzun zamandır olanları biriktirdim ve artık ben sallamam o arkadaşını dedim.Kızın da suçu yok senin garip tavrın yüzünden, diğerlerine davrandığın gibi davransaydın en iyi arkadaşım bile olabilirdi dedim. Sen gidiyorsan tek gidersin dedim.
Bilemedim ben mi sorunluyum? Bunların batması çok mu anormal?
Evet aynı kişiyle evli KoalinaHahah ilginc bir konu hortlatmişsın, eski olduğunu göre göre okudum ve merak ettim ben de ne yaptıklarını. Anladığım kadarıyla anne olmuş ama konudaki eşiyle mi acaba? Koalina naptiniz bu mevzuyu?
aynen çocuk sevmiyorum diyen kişi anne olmuş Sevindim adına İnsan kendi çocugunu seviyormuş demekki :))
Eski konumuymus :)Hahah ilginc bir konu hortlatmişsın, eski olduğunu göre göre okudum ve merak ettim ben de ne yaptıklarını. Anladığım kadarıyla anne olmuş ama konudaki eşiyle mi acaba? Koalina naptiniz bu mevzuyu?
Bence şu saatten sonra konu sahibi bile bunu merak etmiyor emin ol 8 sene geçmişOkudum mesajı .bu kadar samimiyet benim yapıma uygun değil .herkesin yapısı farklı kabul .ne diyecegimi bilemedigim bir durum var ortada .anlamlandiramadigim.rahatsiz olmuşsun olmakta haklısın ama eşin neden böyle davranıyor amacı ne onu anlamadim
EveetEski konumuymus :)
sevindimmm darısı başıma inşallahEvet aynı kişiyle evli Koalina
Çocuk istemiyordu evet. (Ben de sözcüsü gibi oldum ama sevdiğim bi üye) plansız oldu bebeği. İstemiyorken yani. Hatta çokça bunalımdan sonra bebeğini kabullendi. Çookk iyi bi anne oldu
Hamilesiniz gördüğüm kadarıyla sağlıklakucağınıza alın inşallahsevindimmm darısı başıma inşallah
Aaa konu sekiz yıllıkmişİçten içe hep hoşlandığını düşündüm