Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

Yani yazdiklarindan benim hissettigim esin bu kadina ilgi duyuyor.Belkide onceleri yoktu ama son donemlerde bu duygu olusmus olabilir.Seni onun yaninda azarlamasi ve surekli onu ovmesi pekte normal degil
zaten bir kadin biseyler sezinliyorsa orda birseyler var demektir hissetmek bir kadin icin en buyuk delildir

Valla bacım yerinde olsam giderim saçımı kan kızıla boyar, dekolteli bir şeyler giyip akşam da hadi bu akşam dışarıda yemek yiyelim hiç mecalim yok derim , şimdi biraz da senle uğraşsın dursun bakalım

Kadının tavırları gayet normal aslında, anormal olan eşimin bana yansıttığı tavır.
Aile bireylerine ben de sertimdir ancak eşim tam tersi etrafındaki herkese serttir. Ne düşünüyorsa onu anında söyler, bir kadına "şişmanlamışsın, bu ne hal" der rahat bir şekilde, iş yerindeki kadınlara da aynı şekilde davranır mesela. Ben sadece buna özel bir tavır sezdim ve hoş bulmadım.

Fotoğraf konusunda ise, ben fotoğrafçı değilim, bu işi bilen kendisi iken benden ışık, poz, duruş beklemesi komik ve yapamadığımız için sinirlenmesi daha da komik. Aynı şekilde düğün fotoğraflarımızı da biz kendi kendimize çektik ve daraldı, sıkıldı, sinirlendi. Oysa ki o kızın fotoğraflarını sabah çıktı, evden çıkışından başlayıp kuaför de dahil, gece eğlencesi de dahil 12 saat boyunca çekti. Bu durumda bana 3 saat katlanamaması da ayrı bir çentik oldu kafamda.
Altın olayını benim bildiğimi farketmedi o yüzden söylemedim o gün. Ben sadece sesini duyunca anladım ve söylemesini bekledim. Ertesi gün de söylemeyince sordum "beraber karar verilmesi gereken bir durum değil miydi?" diye. Ben senden saklamadım ki zaten bunu takacaktık ve boş gidemezdim dedi. Onda zaten bir boş gitmeme adeti var, oturmaya da gitsek ev hediyesi alır götürür bu sebeple "boş gidemezdim" demesini anormal bulmadım ama bana hiç söylememesini yadırgadım.

Teşekkür ediyorum ayrıca yorumun için:)

Yok artık ..kusura bakma ama eşin çok rahatmış ...ayıp etmiş ;karşılaştırmakta neyınnesi
Boşanma sebebi yav

İnsanlar anne babalarını bile eşit biçimde sevemiyorlar. Ebeveynler çocukları arasında mutlaka daha çok sevdikleri oluyo ki eşinizin bir arkadaşını diğer arkadaşlardan daha çok sevmesi çok normal bir durum.
Fiziksel veya çıkarlara dayalı olmayan bir arkadaşlıkta kafalar, fikirler arkadaş olur genital organlar değil. O yüzden arkadaşın hemcinsi karşı cinsi olmaz. Eşinizin üstüne gitmeyin bence ve kendi kendinizi de üzmeyin.
Yeni tanıştığı biri olsa anlarım da çocukluk arkadaşından kıskanmanız yersiz olur ve sizi boş yere üzer hem de iki taraf da evliyken.
Benim de en iyi arkadaşım erkek-beraber doğduk büyüdük- beraber tatile gideriz hatta aynı odada kalırız hayatımızda insanlar varken hem de. Şimdiye kadar ne duygusal ne fiziksel hiçbir şey yaşanmadı iması dahi olmadı. Beni bugüne kadar onun gibi hiçbir hemcinsim anlamadı. Yeri ayrıdır ve erkek arkadaşıma da onu över dururum. Allah biliyo ne duygusal olarak "erkek" gözüyle baktım ne de bi an başka türlü düşündüm. Eşiniz de öyle görüyo olabilir. Çok fazla karşılaşılmasa da olabilen durumlar bunlar.

"Kadın milleti işte" gibi sözleri oluyor aslen ama o arkadaşını bu beni de dahil ettiği gruptan her zaman kesinlikle ayrı tutuyor. Misal "x öyle yapmaz ya, o öyle bir kadın değil, başka kadınlar yapar belki ama o yapmaz". Doğal olarak ben sıradan, herhangi bir kadınım ama o farklı imajı var hep gözümde.
Ben böyle durumu açıklayıp hoş bulmadığımı belirtince de klasik "sevmesem, beğenmesem seninle evlenmezdim" cevabını alıyorum ama tatmin edici gelmiyor bana.

Bişiy diyimmi bence siz erkek bayan arkadaşlığına bakışınızı değiştirin ;gerçekten ,bir bayanla erkek arkadaş kalamaz bence ,yav kalsada hepsiyle kalamaz ,muhakkak hoşlanma (sizin konunuzda olduğu gibi )olabiliyormuş demekki

Peki kendisi bunu çok normal görürken benim 17 yıllık arkadaşımın bana aşık olduğunu düşünmesi nedir?
Burada o iyi niyeti sorgularım o zaman ben.
Düğün kartımı arkadaşıma verirken bana bir kahve ısmarlamasına bile sinirlendi.
Kendisi komple arkadaşının dğünü, nişanı, doğumu her şeyindeydi ama?

Bu durumda üzülerek söylüyorum ki haklı olabilirsiniz. Atalarımız ne demişler: "kişi kendinden bilir işi"

Yapı itibariyle ben samimi olan arkadaşlarımı evlilik öncesinde bıraktım. Çünkü çok samimiydik.. Bekar olmaktan kaynaklanan dostça flörtler, karakterlerin fazlaca uyumu, muhabbetlerin daha sıkı ve derin ilerlemesi, birlikte geçirilen zamanı daha keyifli kılar çünkü..
Eşimle de bu yüzden evlendim. Ancak evlilik, alınan sorumluluklardan ötürü inanılmaz bir erozyon aynı zamanda. Yukarıda bahsedilen her şeyi; yaşanan tartışmalar, birlikte alınan sorumlulukların ağırlığı, dahil olan ailelerin getirdiği yükümlülükler nedeniyle kaybediyoruz biraz biraz. Dışarı bile çıkılsa, ertesi günün planı, yapılacak yemek, annesinin artriti, babamın seyahati vs. gibi garip ortak paydalarla oluşan muhabbetlerle dolduruyoruz.
Dolayısıyla samimi arkadaşlıklarım sürseydi, aklım karışabilirdi toyluk dönemimde. Çünkü daha fazla keyif alacaktım. ortak payda yok, paylaşılan sorumluluk yok vs. vs. Benim fikrim bu yöndeydi.. İyi de yaptığımı düşünüyorum..
Biz artık, geçmişten getirmediğimiz dostluklarla sosyalleşiyoruz..
Eskiler tatlı bir anı kaldı..
Çünkü akıl karışır.. O kişilerle ilgili değil.. Ama evliliği sıkıcı görebilir insan.. Ya da eşim neden şunun gibi değil, gibi saçmalayabilir..

Eşinizle diyaloğunuz ve seçtiğiniz kelimeler inanılmaz güzel.. Haddim değil ama içten tebrik ettim..
tavır ve üslub ile, sinirlenmeden pişirirseniz bu kelimeleri.. belki çok yol katedebilirsiniz..
Ama eşinizin bu dostlukları ya azaltması ya bırakması lazım..
İnşallah azaltarak bırakır..

Selamlar,

ben o kadar hazımlı olamam..
zira eşime kanki ayağına yaklaşan "çok samimi" kız arkadaşının ilan-ı aşkından sonra artık bu tarz arkadaşlıklara güvenim kalmadı..
bana göre evli bi erkek ya da kadının karşı cinsten samimi arkadaşı olamaz..
ister geri kafalı desinler, ister görmemiş..aldatılmaktan iyidir bencee..
ve eşimin tüm eski samimi arkadaşlarıyla irtibatını kopardım..o da benimkini..
erkek arkadaşları ve kadın iş arkadaşları sosyalleşmesi için yeter de artar bile..
güvenmiyosun eşine diyenlere cevap: evet, güvenmiyorum..eşime değil sadece hiç kimseye güvenmiyorum..
hele ki kadın milletinin olduğu heryerde bi b.kluk olduğu için ayık olmak lazım..

sana gelince arkadaşım,
kendini suçlama, şüphelenmekte haklısın..
biz kadınlar hissederiz bu tarz şeyleri..
bence eşine karşı bukadar demokratik olma..artık evli, kendi çapında alttan iş çevirme özgürlüğü olamaz, bunu bilmeli..yoksa maraz doğar..
o senin o denli samimi bi dostunu hazmedebilecekse amenna..
ama ona gelince hak getire, sana gelince olmaz derse, bir an önce ayar ver derim...

Ben aramamışım ya aklınca ara da söyle bari, tebrik etmedi seni mesajı veriyor.
Ne kadar cirkince.bi erkek esini boyle asagilamamli.ne ben ne esim..asla bi baskasinin yaninda rencide etmeyiz birbirimizi.herkesten ote biz variz.
Esimin ben sevgiliyken bicok kiz arkadasi vardi ama artik.yok.
Ona gorede bana gorede olmamali.yani soyle bi yerde karsilasirsa selam verilir o kadar.
Bende ayni sekilde.whatsuptan yazidmalar falan her ikisi icinde hos degil.bu durumun rahatsizligi uzerinde durun.ben olsam karsi tarafada rahatsizligimi belli ederdim.

İşte hiç hoş değil, eşinin eski arkadaşını bırak, bi kadın sokaktan geçen kadınla bile kıyaslanmak istemez, eşinin ağzından.
Durum son derece irite edici, fakat derinine inmekte yetersiz kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…