Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

Eşin biraz evlendiğinin farkında varamamış gibi
O kadına bir şey hissettiğini düşünmüyorum
Ama hani insanın hayranlık duyduğu tipler vardır ya kadın öyle bir şey eşin için sanırım

İstese alırdı :)

Gördüğüm, okuduğum kadarıyla gayet sıradanlar. Yanyanayken çok görmedim bir sorun yok gibi, konuşmalarna çok şahit oldum yine bir sorun yok. Sorun onun olmadığı zaman eşimin bana yansıttıkları.

Eşim de böyle aşık olduğunu düşündüğümü falan zannetti, biz kardeştik liseden beri dedi. Yok ya dedim o yüzden diğer arkadaşın buna aşıktı değil mi? Sustu bir şey diyemedi, o ayrı hık mık geveledi. Diyemez çünkü, kardeşin dışında kimse kimseye kardeş olamaz. Arada ince de olsa bir çizgi olması gerek.

1.85 falan olması lazım

O zaman seni kıskandırmak için yapıyor ya da kıza hayran her ne ise sabrına hayran kaldım çok iyi dırdurla yememişsin adamı

Koalina,
kızla ilgili eşine ne söylersen söyle adın kıskanca fesata çıkacak haberin olsun, kız değil kızın eşine arkadaş gözüyle baktığı aşikar, eşin seni fesat diye nitelendirecektir, çekemiyorsun diyecektir, arkadaşıdır amenna, hele çocukluk arkadaşı aslında çokta kıymetli kaybedilmemesi gereken bir dostluktur ama eşin arkadaşla eş arasındaki dengeye sahip biri değil, istedikleri kadar samimi olsunlar senin çok görüşmediğin, ortak bir geçmişin olmayan biriyle senin hakkında böyle garip garip konuşmalar içine girmesi yanlış, bugün sen çocukluk arkadaşlarınla eşin hakkında konuşsan eşin tepki gösterecektir, o zaman kendisine yapılmasını istemediği birşeyi sana da yapmamalı, bunu ona nasıl anlatırsın bilmem ama kıskançsın diyerek kesip atacağı bir konuşma yapmamaya gayret et, farklı yerlerden gir mevzuya.

Kadının Bayağı uzun. Ben kaçım peki?
1.53
Ayyy yalniz ben senin yerinde olsam o kizin boyundan bahsedince ben de esimle dalga gecerdim. Sen su boyuna bir bak, kizdan kisasin, beraber cok komik duruyorsunuz. O mu kadin sen mi kadin belli degil derdim. Kiz senin yuzunden istedigi gibi topuklu bile giyemiyor garibim derdim.
Ha bu arada yanlis anlasilmasin kadinin uzun erkegin kisa oldugu ciftleri begenirim normalde, sirf cirkefligimden boyle derdim.
Ya bu arada o kiz madem o kadar guzel ne diye o hanzo herifle evlenmis?

Kadının Bayağı uzun. Ben kaçım peki?
1.53

bence 1.85 bir kadin icin cok uzun.. topuklu giyse 1.90dan fazla olacak.. basketbolcu gibi ..cok Kaba bence boyu.. kadin dedigin minyon tipli olmali :) topuklu da yakisir ozaman ne biliyim daha sevimli hatta daha sexy oluyor bence kisa boylu kadinlar hem hic yasini göstermiyorsun ne güzel..

ozaman sizde eşinize "ayyy kocasıyla çok yakışıyorlar bir de bebek yaptılar işte kız o kadar aşıkki sevdiği adamdan bebekte yaptı şimdi mutlu aile tablosu valla yaa o kızı da herkes taşıyamaz ama kocası taşıyabiliyor yani " falan gibi konuşun

Bi kadın diğer bi kadından rahatsız oluosa farklı bi enerji vardır... normal kabi kim olsa o tepkiyi verir..

Ben de sırf böyle anlayacağını bildiğim için her şeyi anında o sinirle konuşmamaya çalışıyorum. İnanılmaz seçiyorum kelimelerimi bu konuda. Başka bir şey olsa dan dun konuşur kavga ederim ama bu konu emin olmadığım, adını koyamadığım bir şey olunca temkinli yaklaşıyorum. En sonunda zaten "haklısın senin açından bakınca hoş olmamış ama insan samimi arkadaşlarıyla olunca cıvıyor ya benimki de öyle bir şeydi" dedi.

Eşimle kız aynı boyda Kız 1-2 cm uzun belki tam bilemiyorum. Adamda para olduğu için belki de bilemiyorum:)

Ama kaba durmuyor ki, benim bile gözüm kalıyor, sadece boyu değil komple fiziken güzel. Çok rahat mankenlik yapabilir yani :)

Ne kadar tatlı bir hanım olduğunu taaaaa burdan hissettim..
Boyla olsaydı bu işler ohooooo..
Deve ile ilgii bir söz var ama yazmıyım ayıp olur..
İyi akşamlar.

Ay teşekkür ederim
Boy değil elbette hani sadece o konuda övse önemsemeyebilirdim. Her şeyini övünce batıyor işte. Bir de bana kısa severim diyip uzun boyluları beğenmesi, uzun boylu ya güzel gibi tanımlar yapması da ilginç. Çocuğum ya ben kandım hmen

esinle aranizda daglar Kadar Boy farki yok ama degilmi? yani topuklu giyince gayet hos bir görüntü oluyordur bence..

Bence kizin huyuda dis gorunusu kadar guzel. .esin ona o yuzdeen hayran. .sadece bos guzellik bir sure sonra slkar insani. .bu senin acindan can slkici evet..ama ask mesk yok bence. .ama kaolina sen coook tatli birisin eminim buna . .umarim hersey gonlunce olur. ..

esinle aranizda daglar Kadar Boy farki yok ama degilmi? yani topuklu giyince gayet hos bir görüntü oluyordur bence..
30 cm var noktayla ünlem gibiyiz yani ona bakmaktan boyun fıtığı oldum

ben de öyle düşünüyorum zaten genelde karakterine huyuna suyuna övgü yağdırır. Arada da boyuna posuna değinir... kısacası her şeyini beğeniyor işte:)
Çok teşekkür ederim her şey hepimizin gönlünce olsun

Cok gicik bir durum gercekten. Kotu niyet yoktur buyuk ihtimal ama genede can sIkIci. O zaman gidip onla evlenseymis.

ben boşarım bu adamı ha ne öyle elin kızını gelip bana övcek gelinliğin fermuarını çekcek falan ayy hiç gelemem iyi sabrediyosunuz yani.

ben boşarım bu adamı ha ne öyle elin kızını gelip bana övcek gelinliğin fermuarını çekcek falan ayy hiç gelemem iyi sabrediyosunuz yani.
Ortada net bir şey yoksa neye dayanarak boşanır ki? Kız zaten kuaförde erkeklerin içinde fermuarım tam kapanmadı diye dolaşıyormuş hani gelin odaaına girmiş değil. Her şeyin bir kulpu var benim durumumda. İnanıp inanmamaya bakıyor meselem ve ben böyle şwylere hiç gelemiyorum. Net olavak ki oradan tutunayım

Tutunma bile bence. Esin o kadar emin ki kendinden ve bence aklinda hic kotu birsey yok o yuzden rahat rahat konusuyor iste. Bosver gitsin, eninde sonunda ogrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…