• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

Benzerini yaşadığımı yukarda yazdım
erkekler ilgi duymadıkları kızla kolay kolay yakın muhabbete girmezler ya ilgi duyuyordur ya da işi düşmüştür bunun dışında sohbet etmezler yakın olaral...senin eşin gelinliğinin ağır olup olmadığını bilmiyormuş sorduguna gore ama o kızınkini biliyor yakından ilgili herseyiyle...ve merak ediyorum bu kadının kocası hiç mi farketmiyor bunları whats yazısmaları vs

Bu kadinin esi nerde bu durumda ? Kuaforde zinciri kapatacak baska kimse yok muydu? Kizin ailesi/ esinin ailesi v.s

Brnce aralarinda bir duygu yok fakat arkadasligi abartmislar biraz. Sizinde tepkilerinizle sanirim daha da yakinlasiyor ona.
Eger konusarak cozemediyseniz , onemsemeyerek çözebilirsiniz ki böyle yapmalısınız bir süre.
Ayrica kadinla gorusmemeniz taraftari degilim.Kesinlikle baginizi kesmeyin.
Kadinin aklinada esinizin aklinada sokmayin olumsuz duygular.

Birde ikinizi kiyaslamasinin cok kirici oldugunu empati kurdurarak anlatin ona anlamazsa sert vr net tavrinizi mutlaka ortaya koyun. Cok sınırsızca..

Doğum olayı çok tuhaf...
Ben de sezeryanla doğum yaptım,
Kesi yeri tam kasık bölgesi ve ister istemez az da olsa açılıyor...:KK64:

İçli dışlı olma olayını baya ilerletecekmiş sanırım,
Açılan kesinden iç organlarda gözüküyor,
Gülesim geldi ya hu :KK48:

Yuh diyorum kusura bakma!!!
Kardeşi gibi görebilir canarkadaşı dostu olabilir ama bukadarı fazla

Sen kısasın o uzun bu nedemek?
Boy insanların tercihi değil bunu bilmiyo sanırım

Kıyaslama çok yanlış hemde senin kulvarında değilken

Senin kulvarında ancak kuman olur kumada ah olur
İşte bunları aynı anda söylemiyor. Bir gün lafı oluyor uzunluğundan bahsediyor aradan 2 ay geçiyor bir konuda da bana "sen kısasın" lafı sokuyor. Kızın beğenmediği bir şeyi yok yani, nişan elbisesi iğrenç bir şeydi ve bana dediği "askıda görsem hayatta beğenmem, çok kötü ama ona yakıştı"... Sinirimi bozuyor yani hiç mi kötü bir şey söylenmez bir insan için.

bu arada ona seve seve yapip sizi azarlama durumu.
bu mesela benim esimde de var.
arkadaslarinin her isine kosar, ben birsey istesem uykum var, soyle boyle hik mik.
gecen arkadasinin kiz kardesi bizde kalabilir mi diye bana sordu. 1 2 ayligina. ki arkadasi da burada ama baska bir semte tasiniyormus kizin isine uzakmis.
neyse ben gonulsuz olunca bana etmediig laf kalmadi. ne bencilligimi, ne iyilik sevmezligimi, ne de menfaatciligimi birakti.
ben birine 1 lira versem karsiliginda iyilik beklermisim.
nefret ediyorum bu hallerinden. tabi demedigim kalmadi. arkadaslarinin gonlunu yapmak icin karinin hayatini mahveden sensin. bencil de sensin anormal de diye basbas bagirdim. bak yine sinirlendim.

Aynen işte...Yakınlarını kırıp geçiriyor bu kıza karşı ise tam tersi. Bana, ablasına, babasına vs hep böyle. Onun özelliği ne diye düşünmeden edemiyor insan.

Yapacağım ilk şey bir daha asla görüşmeyeceğini net şekilde ifade ederdim
Neden vs derse de..
Sen bilecektin elin kadınının türlü fotoğraflarını çekerken bana gelince çemkirmeyecektin.
Milleti överken bana şunları bunları söylemeyecektin o zaman dengeyi kursaydın çok uyardım
Arkadaşın dedik ses çıkarmadık afedersin kadının şeyini görmediğin kaldı yeter be bende insanım
Gizli veya Aleni herhangi bir konuşmanı yakalarsam çok kötü şeyler olur haberin olsun derdim.
Bunları ve büyük ihtimal daha fazlası çok sert bi şekilde uyarırdım.

Bende eşime bi kere fotomu çek demiştim bi iki çekti yeter yaw dedi
Sonra eski fotoğraflarında normal kız arkadaşının aynen binbir pozunu çekmiş yerlere yatarak kire toza bakmadan
Onu görünce benim 2 fotoma laf ediyorsun ama millet iki kırıtsın diye bi çamura bulanmadığın kalmış demiştim o geldi aklıma :D senin kadar sinirlendim eşine :D:D

Ayy benzer şey işte, öldüresi geliyor insanın:KK12:

Bu kadinin esi nerde bu durumda ? Kuaforde zinciri kapatacak baska kimse yok muydu? Kizin ailesi/ esinin ailesi v.s

Brnce aralarinda bir duygu yok fakat arkadasligi abartmislar biraz. Sizinde tepkilerinizle sanirim daha da yakinlasiyor ona.
Eger konusarak cozemediyseniz , onemsemeyerek çözebilirsiniz ki böyle yapmalısınız bir süre.
Ayrica kadinla gorusmemeniz taraftari degilim.Kesinlikle baginizi kesmeyin.
Kadinin aklinada esinizin aklinada sokmayin olumsuz duygular.

Birde ikinizi kiyaslamasinin cok kirici oldugunu empati kurdurarak anlatin ona anlamazsa sert vr net tavrinizi mutlaka ortaya koyun. Cok sınırsızca..

Eşi de oldukça rahat ve geçmişi oldukça kabarık biri. Hatta biz varken de kadını rezil ediyor. Ben neden evlendim, böyle olduğunu bilsem evlenmem, yemek yapmıyorsun, şişmanladın vs...Benim tepkim çok önce oldu ilk, geçen yine konusu açılınca "o kız söz konusu olunca cinlerin tepene çıkıyor her seferinde" dedi. Bunu bile bile bana "gel bak ne kadar komik ehehhe" diye videolarını göstermesi de ilginç. Madem biliyorsun sevmediğimi ne demeye gözüme sokuyorsun?

Doğum olayı çok tuhaf...
Ben de sezeryanla doğum yaptım,
Kesi yeri tam kasık bölgesi ve ister istemez az da olsa açılıyor...:KK64:

İçli dışlı olma olayını baya ilerletecekmiş sanırım,
Açılan kesinden iç organlarda gözüküyor,
Gülesim geldi ya hu :KK48:

Ben de bilemedim ya. Hiç sorma, danışma yok zaten. Hayır karşı taraf istememiş sanane acaba fotoğraflardan. Ben çekerim diye aradı direk. Kadın isteseydi onları da, ne olurdu, çeker miydi çok merak ediyorum.

Fermuarını mı kapatmış duvağınıda açsaymış, sanki kız kardeşinin fermuarını kapatıyor, gebertirim valla.

İşte bunları aynı anda söylemiyor. Bir gün lafı oluyor uzunluğundan bahsediyor aradan 2 ay geçiyor bir konuda da bana "sen kısasın" lafı sokuyor. Kızın beğenmediği bir şeyi yok yani, nişan elbisesi iğrenç bir şeydi ve bana dediği "askıda görsem hayatta beğenmem, çok kötü ama ona yakıştı"... Sinirimi bozuyor yani hiç mi kötü bir şey söylenmez bir insan için.

Aynen işte...Yakınlarını kırıp geçiriyor bu kıza karşı ise tam tersi. Bana, ablasına, babasına vs hep böyle. Onun özelliği ne diye düşünmeden edemiyor insan.

Ayy benzer şey işte, öldüresi geliyor insanın:KK12:

Eşi de oldukça rahat ve geçmişi oldukça kabarık biri. Hatta biz varken de kadını rezil ediyor. Ben neden evlendim, böyle olduğunu bilsem evlenmem, yemek yapmıyorsun, şişmanladın vs...Benim tepkim çok önce oldu ilk, geçen yine konusu açılınca "o kız söz konusu olunca cinlerin tepene çıkıyor her seferinde" dedi. Bunu bile bile bana "gel bak ne kadar komik ehehhe" diye videolarını göstermesi de ilginç. Madem biliyorsun sevmediğimi ne demeye gözüme sokuyorsun?

Ben de bilemedim ya. Hiç sorma, danışma yok zaten. Hayır karşı taraf istememiş sanane acaba fotoğraflardan. Ben çekerim diye aradı direk. Kadın isteseydi onları da, ne olurdu, çeker miydi çok merak ediyorum.

Kısada olabilirsin uzunda imzayı gözleri kapalı mı attı ?

Yani güzellik giyim kuşam eşimle konuşuruz tartışırız ama seninkinin söylediğini söylese çok beğendiysen sen giyde nasıl duruyomuş görelim derdim

Sen dogum yaptin tamam mi ne demek? Gerçekten doğum yapmamis mi yani?
Ayrica ben böyle seylere asla gelemem. Konusma bile yapmazdim yani o derece vahim bir durum bunlar benim için. ..

Bu ne boyle be yeri geliyor ben esimin tv bir kadina olumsuz yaptigi elestiriyi bile kiskanirken bu bana gore dehset bisey ben hayatta kaldiramam canim allah senin de yardimcn olsun sabir versin tavrini belli et bu.kadar umursamaz olma.

Sen dogum yaptin tamam mi ne demek? Gerçekten doğum yapmamis mi yani?
Ayrica ben böyle seylere asla gelemem. Konusma bile yapmazdim yani o derece vahim bir durum bunlar benim için. ..
guya laf caktiriyor karisina. aramamis ya. seni dogum yaptigin icin aramadi ben dogum yaptim diye sen onu ara diyor.

ben olsam asla tahammül edemem hayatımdan eşimden başka insanı kıskanamam kendi adıma konuşuyorum.fremuar olayı başlı başlına olmucak bişey ve o kız arkadaşı doğum resimleri çek deseydi eminimki çekerdi.ben diyemem asla aralarında bişey var diye bence zaten sizde öyle düşünseydiniz çoktan kapıya koyardınız.ama bu kadar samimiyetin cılkı çıkar vıcık vıcık etmenin anlamı yokki.ve kardeşi olarak grülüyorsa insan en yaknından utanır bu tarz resimlri çekmeye çektirmeye sezryanda çekseydi yani.çok bile sabırlı olmuşsunuz ama eşinizinde verdiği son cevap oldukça hoş.bence zamanla tamanaen hiç görüşmeyin derim görüştükçe bu tarz şeylerle karşılacağınız aşikar.

Hadi tamam fermuar olayi bi derece tolere edilebilir insanlik hali , ama kizin doğum videosunu çekmek nedir be kardesim! Benim de 7 senelik can dostum dediğim insan erkek. Erkek de kadin da arkadasim var. Boylesini ne duydum ne isittim. Kiz dostum doğuma girse videosunu bile cekmem onun bile. Agbimin eşinin dogum videosuna doğru dürüst bakamamis insanim. Armut mu topluyo o kizin kocasi cevap verememiş mi senin kocana bacim? Seni onla niye karsilastiriyo uzun hatun alaymis begenmiyosa, genetik faktörler nasil uzatacan boyunu? Ben olsam ben de onun fiziksel bi kusurunu soylerdim herhalde yüzüne.

Valla kocanı en iyi sen tanırsın.
Benim çocuklarımın babası aynı hareketi yapsa,
Düşüncelerim olumsuz olurdu çünkü kumaşı belli.
Burdan bakınca olanlar çok hoş gelmedi bana.
Her şeyi geçinde siz fotograf çektirmeye gittiğinizde erkek arkadaşı bile olsa,
Foto çekimiz vs. esnasında size tutumu 2. plandasınız gibi olmamalıydı diye düşünüyorum.
Anladığım kadarı ile mesele kıskançlık değil,
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür meselesi olmuş.
Valla sizin gibi anlayışlı bir eşi zor bulur gibi.
Ben olsam bu kadar serinkanlı davranmazdım
Ama tabi eşimin ne halt olduğunu bildiğimdendir belkide.

Onun her şeye bir cevabı var ama...
Bana takılmak için söylüyormuş zaten uzun olsam bakmazmış, bu kadar sevmezmiş (hıhım ben de yedim).
Doğumu çekmedi, doğum sonrasını çekti aslen ve öncesini tabi...
Bütün bunları önemsemememin sebebi eski hallerini bilmem. Birbirlerinin evlerinde fotoğrafları falan var, fazlasıyla samimilermiş yani. Hatta eski hallerine bakıyorum, yedikleri içtikleri ayrı gitmez, el ele kol kola haller. Zaten öylelermiş yani bencen 15 sene önce de.

Kocası da pek takmıyor sanırım çünkü hep beraberken de eşime sen bi tanesin vs gibi şeyler söylüyor. Herkes birbirini kardeş gibi görüyor benden başka:)

Yani herkesin yaşam biçimi eğrisi doğrusu farklı oluyor. Ben bu konularda çok katıyım. Eşimin kız arkadaşı olamaz kesinlikle. Bu benim kırmızı çizgim. Ama biz ikimizde böyleyiz ve ilişkimizin başından beri bu kurala uygun davrandık. Sizin eşinizde başından beri böyleymiş. Neyse...

Bence bu kızla görüşmek istemediğinizi ve onunda görüşmesinden rahatsız olduğunuzu net bir şekilde söyleyin.

Dünyanın bin türlü hali var. Neler duyuyoruz.

Neden sende erkek arkadaş edinmiyossun
Liseden işten
Ayrıca bunlar eski sevgili olmasın sakın
Arjadaşlıktan öte bişey bukadar ilgilenecek ne var bukadar .bence hiç tepki verme sende bul görüş

Valla kocanı en iyi sen tanırsın.
Benim çocuklarımın babası aynı hareketi yapsa,
Düşüncelerim olumsuz olurdu çünkü kumaşı belli.
Burdan bakınca olanlar çok hoş gelmedi bana.
Her şeyi geçinde siz fotograf çektirmeye gittiğinizde erkek arkadaşı bile olsa,
Foto çekimiz vs. esnasında size tutumu 2. plandasınız gibi olmamalıydı diye düşünüyorum.
Anladığım kadarı ile mesele kıskançlık değil,
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür meselesi olmuş.
Valla sizin gibi anlayışlı bir eşi zor bulur gibi.
Ben olsam bu kadar serinkanlı davranmazdım
Ama tabi eşimin ne halt olduğunu bildiğimdendir belkide.

Bence bilinse de çok nadiren soğukkanlı davranan olur.
Ben çok fazla iyi niyetli davrandım ama suistimal edildi eşim tarafından.
Zamanında eski kız arkadaşı "ölümcül bir ameliyat geçireceğini" falan söylemişti eşime( o zamanlar sevgilim tabi). Bütün arkadaş çevresi de bu yönde biliyordu. Ben de salak gibi inanıp bir de üzerine ölecek diye üzülmüş ve eşime "git bir geçmiş olsun de, hastadır, moral olur ameliyat öncesi belki" demiştim. Eşim gitmemişti. Sonradan güya ameliyattan çıkmış ama sorunlar varmış, tek yaşadığı için acilen eşime ulaşmış. Eşim de erkek kuzenini alıp onlara gitmişti, benden izin alarak. Ben hala ölecek, bir şey olacak diye tedirginim insnalık namına. Oraya gittikten bir süre sonra "kimse gelmiyor, durumu iyi görünmüyor, burada kalırız biz kuzenle" yazdıktan sonra benim için bitti. Bir kaç saat sonra tamam arkadaşı geldi şimdi çıkıyoruz yazsa da uzun süre ne aradım ne sordum çünkü o an dank etti bana benim fazla tolerans gösterdiğim, onun da bunu kullandığı. Başka kız olsa hayatta göndermez, baka erkek olsa ayrıldığı insanı umursamazdı. Zaten kızın sevgilimle barışmak için numara yaptığı da çıktı ortaya. Bir şekilde "ben bu kadar geniş değilim, affet" diye beni inandırdı ve öyle devam ettik. O yüzden aslen daha da geniş bir insan olduğunu biliyordum.

Neden sende erkek arkadaş edinmiyossun
Liseden işten
Ayrıca bunlar eski sevgili olmasın sakın
Arjadaşlıktan öte bişey bukadar ilgilenecek ne var bukadar .bence hiç tepki verme sende bul görüş
Benim var zaten:) senede 1 kere yüzyüze görüştüğüm 3-5 ayda bir yazıştığım ama beni çok iyi tanıyan 17 yılllık arkadaşım. Ona göre bu arkadaşım bana aşık, üstelik hiç bir taşkın hareketi, laubali tavrı olmamasına rağmen. Ama o arkadaşlarını kardeşi gibi görüyor, arkadaşları da onu:)

Benim var zaten:) senede 1 kere yüzyüze görüştüğüm 3-5 ayda bir yazıştığım ama beni çok iyi tanıyan 17 yılllık arkadaşım. Ona göre bu arkadaşım bana aşık, üstelik hiç bir taşkın hareketi, laubali tavrı olmamasına rağmen. Ama o arkadaşlarını kardeşi gibi görüyor, arkadaşları da onu:)

Aha bak işte.kesin bişey var ya suan bilw sinirlendim nedemek ya

Back