esimin sacmalamis mi ben mi abartmisim sizce

Hem senin dediğin oluyor,hem trip yapan sen oluyorsun.Bu adaletsiz olmuş bence.
Keşke gecenizi planladığınız gibi film izleyerek geçirseydiniz.
Ben eşlerin arada arkadaşlarıyla plan yapmasına karşı değilim.Hele ayda yılda bir oluyorsa neden olmasın.
Senin eşin herhalde para kazanmayı,para yönetimini filan evlendikten sonra eline aldı.Gençken gönlünce plan yapıp gezemediyse şimdi yapmak hoşuna gidiyordur.

Benim çocuğum yok o yüzden yollardim ama çocuğum olup 2 le zor bakabiliyorsam istemezdim ve biride hastayken haklısın ve eşin gitmemis uzatma arada ki sorunu kısa sürede çözüme inş. Ulaştırın

Bence de abartmış. Eşler daima yapışık ikiz gibi olmak zorunda değil ama eşi ve çocukları evde bırakıp erkek erkeğe şehir dışına gitmek saçma bence. Sonuçta evli, evliliğin bir sürü sorumluluğu vardır. Gitsin takılsın, akşam da evine dönsün.

Ya haklısınız ama madem gitmemiş uzatmayın üzmeyin birbirinizi.. bence o bir anlık arkadaşlarının gazına gelmiştir siz güzelce açıklamışsınız o da mantıklı bulmuş ki gitmemiş şimdi tavır yapmaya devam ederseniz adam içinden der nasıl olsa gitsem de gitmesem de tavır yapacak bari gidim..

Çocuklara baksın bir haftasonu sen de sehirdisina git bi arkadaşınla. İzin verir mi sence? Verir diyorsan adama haksızlık etmissin. Vermez diyosan az bile yapmışsın. Bu işlerin haklıyi haksizi ayıran turnusolu bu. Ne diyosun verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…