esimin sacmalamis mi ben mi abartmisim sizce

Bu altını çizdiğim yer şöyle mi oluyor? Eşiniz yalnız takılıyor siz ise çocuklarla?

Haklisin

Ama farklı bisey dicem madem erkekler hep düz mantık diyoruz şuan beni dinle ve tavır yapma.

Neden, çünkü zaten adam öyle yada böyle gitmedi.

Ama şuan düşündüğü ne biliyor musun

Madem gitmedim peki neden tavır yapıyor

Yanı gitsedr tavır gitmese Dr tavır yanlış değil mi?

Böyle dusun, bi şekilde gitmedi madem sende güzel bi kahvaltı hazırla şimdi kalk PC den,güzel bir gün geçsin

Düz mantık yaratılışlı adam da, gitmedim mutlu oldu güzel vakit geçirdik desin karşısında her sartta tavır yapan bir kadın görürse neden gitmeye hevesli olmasın ki zaten surat yapicak barı gideyim de gunum güzel geçsin demesin..

Gitmemiş ama..
Siz de boşverin artık. Bunca seyden tadınız kaçmasın evinizde

Konuda bence de haklısınız ama adam gitmediği halde tavrınızı sürdürmekte haksızsınız.
Ben kendim de eşimi kalmalı bir yere yollamam.
Bekar hayatları geride kaldı.

Bu altını çizdiğim yer şöyle mi oluyor? Eşiniz yalnız takılıyor siz ise çocuklarla?
Esim diyorki sen istersen ben cocuklari tutuyum bi hava al ne biliyim bisey yap ama yok oyle bi imkaan arkadasim esim dostum komsum yok iste bi tur atip geliyorum evet dediginiz gibi ben cocuklarla o tek..

Aynen oyle istsemde cok uzatamam boyle konusur konusurum adam kalkinca canim cicim oluruz

Öyle bir uzatırım ki, isterse kaçsın gitsin dayanamayıp günlerce yüzüne bakmam.

Henüz doğmuş bir çocuğumuz yok, ama gelip bana "Bilmem nereye gidicez yarın, belki gece kalırız vik vik vik." diyecek.

Ki ben eşlerin arkadaşlarıyla tatil yapmasını çok normal karşılarım.

Bir de "bir gün size, bir gün kendime" düzenlemesinin nesini mantıklı buldunuz?
Çok planlanacaksa "bir gün beraber; diğer gün 5 saat kadına, 5 saat erkeğe" şeklindeki planlansaydı.

Bencillik dizboyu.

Fena uzatırım, öyle adımına falan karşılık da vermem.

O zaman 11 e kadar yatsin sonrada gusel bi kahvalti hazirlayip dur hatta makyajda yapiyim belki birlikte bi yerlere gideriz :) uzatsam ne olcak anlasa bu zamana kadar anlardi o israrla anlamiyor beni ama dediklerimi yapiyor kabul ediyor bunu gonul ister ki bana hak verdigi icin yapsin ama o uzamasin diye yapiyor olsun buda bisey canima yazik yapmicam tavsiyeler iyi oldu hepiniz saolun

Adamin kendisi dusunmesi gerekliydi ama yinede seni dinleyip gitmemeside iyi birseym onu yalmayanlarda var. Bence fazla uzatma huzur icin. Sen planina devam et guzelce kahvaltini hazirla ki gitmedigine sevinsin.

Bekar gibi gezen adamlara uyuz oluyorum. Madem bunaliyorsun sıkılıyorsun al esini cocuklarini hep beraber gezin.
Sen sıkılıyor bunaliyorsunda evdekiler sıkılmıyor mu?
Arkadaslariyla ne bileyim bi aksam toplanirlar bi kac saat gecirir gelirler. Ama bekar gibi takilip gezmek ne oluyor? O tarz gezmeleri ailesiyle yapması gerek.

Ayni fikirdeyim ama degismiyo yillarca ugrasip hastalik dert sahibi oldum hatta bosadim sonuc degistiremedigim seyleri kabullendim sonucta gitmedi deyip bununla bile avunur hale geldim cok takinca ben hasta oluyorum ve 2 cocugum var anlatabildim mi arti adam cokta tin modunda bildigine okuyorduu yine iyi simdi altarnatif olmadiginida goz onunde bulundurup uzatmamak istiyorum haa lafimi hice sayip gitseydi goz bisey gormezdi de ole iste

iyi yapmışsın canım o'nun canı canda seninki patlasın dursun canımı ? ne kadar yüz bulurlarsa dahada fazlasını ister beyzadeniz Efendi" ben gezem yiyem içem arkadaşlarla günümü gün edem yetmedi birde yatıya kalam" oldu canım mı bekliyordu ?

O zaman cidden uzatmayacaksınız.
Öyle güzel davranacaksınız ki "niye gitmedim ki" diye bir şey gelmeyecek adamın aklına.

Tavır yaparak anlayacak biri değilse -ki az çok biliyorum konularınızı- mutlu olarak, güzel vakit geçirerek pişman olmayacak gıtmediğine.

Bana çok ters de başka seçenek de yok.

haklısın canım bütün gün surat asıp adamda ha keşke gitseydimde en azından gelince surat asardı öyle yada böylede suratını asacaksa ! demesini aklına getirtme adamın ve günün beraberce tadını çıkartın Rabbim yar ve yardımcın olsun amin canım

Bana da cok ters kac zamandir hastane isleriyle ugrasip yeni toparladim cok sukur en saglikli hallerim yine su siralar arti adam uzmuyo dikkat ediyo dun sehir disi neymis saka mi dedim hic ses etmedi arkadaslari arayip gitcez mi deyince de yok dedi arti tavir yapmadi tartismadi ustune ben kizdigim icin tartismayim diye gidip yattim uzatmaya ne halim ne gucum var aslinda tam olarak senin kafandayim ama canimin derdi daha agir basiyo

Cok zor toparladim cok zor gunler gecirdim ailemde cocuklarimda perisan oldu bana moral lazim kendimi uzmemem lazim ve onla aramiz gerginken kotu oluyorum en guzel yaslarim zaten hic olup gitti ve gidiyoda normalde hiicc umrum olmaz kimsenin beni uzmesine kafasina gore sorumsuzca davranmasina firsat vermem disirim gerekirse gosteririm kapiyi hicc eyvallahim olmaz ama dedimya oyle bi gucte degilim tek istedigim colugum cocugum yanimda huzurlu bi aile ortami..baska turlusuyle mucadele etcek gucte de konumdada degilim

Aa gitmemiş sonuçta biraz da sen görmezden gelip çocuklar uyuyunca film izleyebilirdin. Seni biliyorum çok zor zamanlar geçirdin intiharı bile düşündün. Ama konuna girerken o kadar mutluyuz dedin ya senin için çok sevindim inan ki.

Esin uyandığında dün akşam ki tavrın için özür dile bence.

Tesekkur ederim guzel yorumun icin bizimki uyandi cocuklari gezmeye goturelim dun dusuncesizlik ettim zaten fark ettim sonradan dedi uyanir uyanmaz bende sorun yok dedim dedigim gibi onla aram kotuyken dibe vuruyorum iyice hazir iyiyken hersey yoluna girmeye baslamisken uzatmanin alemi yok bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…