esimin sacmalamis mi ben mi abartmisim sizce

bende karşıyım uzaga gitmesine. bu yüzden hiç plan yapmaz..
gitmemiş sonuçta ayıp olur diyip gidebilir seni daha da kırabilirdi..

Arıyorsun cumartesi kahvaltıda börek falan yapayımmı diyorsun o da yap diyor.
Eve gelince de yarın sabah erken şehir dışına gidicem diyor he?
Vallahi dibine kadar uzatırdım..
Sen laf edince değil, kendi akıl etmesi lazımdı..
Kızınca benim kedim de uslu duruyor, illa çoban gibi gütmek mi lazım bunları. Akıl edecekti kendi.. Özür falan dileme, bırak o dilesin..

ben sana hak verdim. evliyse evli gibi takılsın. hadi il dışındayım eyvallah deyip biyere gidilmez. bekar değil artık. olay gidip gitmemesi de değil. kendisinin direk en başta il dışı olayında yokum deyip konu sahibine söylememesi lazımdı. o ne öyle ya her seferinde bu kadın gitmesin diye ikna etmeye mi çalışsın. kusura bakma kocan daha olgunlaşmamış

Eşlerin arada hemcinsleriyle görüşüp sosyalleşmesi cok güzel ama hem şehir dışı hem de yatılı ve evde 2 çocuk var, kesinlikle dusuncesizlik etmiş. Bunun erken evlenmekle de alakası yok, biz evlendigimizde eşim 30 yasındaydı o da bazen benzer düşüncesizlikler yapıyordu baslarda. Cok kavgalar ettim taviz vermedim.simdi orta yolu buldu. Ayda 1 ya da 2 akşam çıkarlar.Haftasonu gündüz 1-2 saat görüşür. Ben de cumartesi yogun olurum çünkü zaten. Eğer evde olsaydim istemezdim tabi, bizle vakit geçirsin isterdim. Sonuçta çocukların yükü genellikle annede. Babalar daha rahat, Özgür. Bence esinizin empati yapmasi icin Bi hafta sonu kendinize yogun Bi program yapın çocukları ona bırakıp. Gitmeseniz de fikri bile yeter ona. Anlasın Nasıl oluyormus.sehir dışına çıkmak istiyorsa da ailecek plan yapsın. Arkadaşlarıyla maksat görüşüp Hasbihal değil mi!!!

Haklısın
Sabah gidip akşam dönmesine de kızmıyorsun ama kalmasın diyorsun çok haklısın
Ama o da seni dinlemiş kalmış
Bence sen de uzatma trip atma yanında ol kocanın

Ya evli barklı adam ne işi olur arkadaşlarıyla gidecek de kalacak da sen aynı şeyi yapsan çocukları ona bırakıp tamam git karıcığım mı diyecek.
Bu konuları okudukça eşimin arkadaşı olmadığına seviniyorum valla.

Erkekler düz mantık. Ve çocuk daha çok annenin üstünde. Bunu kabul edelim. Biz erkekleri zorlamadıkça onlar ailenin sorumluluğunu üstlenmeyi beceremiyorlar. Evli çocuklu bir kadınla bekar bir kadın arasında dağlar kadar fark var ama evli çocuklu bir erkeğin, bekarlığıyla arada uçurum yok.

Gitmemesi güzel olmuş. Bastırman iyi ama o gitmedikten sonra çok da uzatma bence küslüğü. Biz olayıj duygusal boyutundan bakarken, kendisi düşünmeliydi derken, onlar pratiğe bakıyorlar. Sonuç olarak gitmedim işte diyor. Sen yine kahvaltını hazırla. İster süslen dışarı gidin beraber kahvaltıya. Küs kalma. Tadını çıkar, beraber olduğunuzda keyifli geçsin zaman.

Gerçekten sinir bozucu olabiliyor onların bu düz mantık halleri, ama belki de hayatı dengelemek için bu yönlerin çatışıp uzlaşması gerekiyor.

Yok yok.. Konu sahibinin eşi, cocukları ben alayım sen takıl istediğin gibi diyormuş arada sırada. Ancak konu sahibi çevrem yok o yüzden Ben vakit geçiremiyorum diyor.

Adaletsiz bir teklif değil yani

Suan icin sorunu cozduk ama biliyorumki onumuz yaz yine plan yapip heves edip karsima bu konuyla gelir adam ehlikeyf gamsiz rahat .. Uzatmadim artik ne deyim kendim gerilcem cocuklari huzursuz etcem dedim ama keyfimde kalmadi hava kapkaranlik yagmur yagcak biseyde yapilmaz adam uyku modunda
Bu arada esin olgunlasmamis demis birisi e yani diyorumya tam 17 yasinda adam gezmemis yasamamis bi kiz bulmus lisede almis evlenmis ne olcak ailede desen duzen yok aile hayati olmamis birazda gorgu gorenek asalet meselesi..gorgulu kus gordugunu isler gormemis kus ne gorsunku ne islesin bana gelince bu adam sonradan degismedi hep boyleydi asiri farkli iyi zit kutuptuk sirf bu sebepten aileler bile 8 senede sadece bir kez gorustuler yetti buna ragmen direttim ailem sen yapamazsin dedi yok dedim yetmedi sonra canima tak dedi bosadim 1ay ayri kaldik yine baristim yetmedi 2. cocuk yaptim e simdi kimi kime sikayet ediyosun be kadin beni o , onuda ben paklarim konuyu acmam bile sacmalikti bugun evet uzatmadim tavsiyelere uydum suan sorun yok ama 10 gune yine onume gelcek bu konu ve ben diyardan gidemeyen zavalli olarak deve gudmeye devam..

ben evli erkeklerin sap sap tatile gitmelerinden nefret ediyorum. evde seni bekleyen çoluğun çocuğun eşin insan değil mi ya. çok istiyolarsa hepsi eşlerini alsın gitsinler tatile.

Kusura bakmayinda kadinlarin git dedigi yere giden gitme dedigi yere gitmeyen adama da ben saygi duymuyorum.gidip gelse ne olurduki..neymis kalamazmis kalsa ne olur..alisir yuz bulur bizi ihmal eder diye diye kendiniz hep bi kocanizi hep bi kontrol pesindesiniz.kiziniz hasta olmasa da yine istemiyceksiniz.erkeklerinde kendi arkadaslariyla aktivite yapma tatil yapma gibi alan birakin onlara.kendinizi bu sekilde dert sahibi edersiniz.ailesini ihmal eder durur ilgilenmez onlarla hic gezmezse o zaman tavir yapilabilir.

Ertesi güne plan yapılmışken(konu sahibi börek, poğaça yapayım mı demiş, yap demiş eşi) akşam pat diye İzmir'e gidicez demesi de normal mi?
Üstelik gerçekten çocuk ateşliyken bunu yapmasında sorun yok mu?

Konu sahibi, özür dilemesine sevindim eşinizin.
Uzatmamanız iyi olmuş, çünkü yine siz üzüleceksiniz gerçekten.
Bu da bir aşama.

Haklısınız sizi çocukları dusunup yatılı gitmek istemedi saçma.
Ama eşiniz arkadaşlarına gitmiyorum dedikten sonra gidip yatmanız uyanırsa tutamam kendimi laf ederim demeniz abartı kısmına giriyor.erkekler herşeyi biz kadınlar kadar ayrıntılı dusunemez.daha fazla uzatmayın

P

Siz benim konuma yorum yapmistiniz ve suan soylediklerinizin tam tersini soylemistiniz yanlış hatirlamiyorsam

Valla ben olsam beni dinleyip gitmediği için p telefon konuşmasından sonra sarılıp öperdim eşimi ne güzel bişey seni dinlemesi farkında mısın
Bu arada haklısın iş söz konusu olmadıkça kalmalı gezmeye gitmek anlamsız

Yok yok.. Konu sahibinin eşi, cocukları ben alayım sen takıl istediğin gibi diyormuş arada sırada. Ancak konu sahibi çevrem yok o yüzden Ben vakit geçiremiyorum diyor.

Adaletsiz bir teklif değil yani

Ama konu sahibi başka bir konuda çocuklara bakamıyor da demişti sanki.
Yanlış hatırlıyor olabilirim, emin olamadım.

O yüzden çok adaletli gelmedi bana.

Herkesin özel alanı olmalı elbette ama çocuktan sonra da özel alan özel alan diye tutturacak insan kendini bilip ona göre karar vermeli çocuğa.

Isterseniz bir de kelepçe takın eşinize. Sizden ayri adım atamasın...

Yahu ne var bunda. Arada o gezsin. Arada siz gezin arkadaşlarinizla. 1 geceligine yatılı falan. Güzel şeyler bunlar.

Çocuk hastaysa bişey diyemem. Ama normalde adamın kendi çevresi ve kendi ortamı ile zaman geçirmesi çok doğal. Siz de geçirin. (Edit: sizin sosyal çevreniz yokmuş sanırım..sizin arkadaşlariniz yoksa bu kocanizin suçu değil)

Kocanizi kaparlar diye mi korkuyorsunuz?

Son düzenleme:
Eskiden sorunları vardı. Ancak onlar halloldu diyor konu sahibi. Yeni bir düzen kurmuşlar ; açıklamış konu sahibi de bu konusunda

Biyandan esinize hak veriyorum biyandan size :/
Gezmeyi seviyor hevesli bir kişi demekki ama evlilik icin cok acele etmis askerden geldi hoop evli.. sonra hoppp iki cocuklu :/ bu tablo ne kötü öyle birisi için..

Sizede hak veriyorum tatilleri bekliyorsunuz birlikte vakit gecirmek istiyorsunuz, evde olsun istiyorsunuz bu cok normal. Banada evli bir erkegin bilmem hangi sehre arkadas grubuyla takilmaya gitmesi cok garip geliyor insan esiyle gitmek ister nebileyim ama dedigim gibi esinizde cok erken evlenmiş.

Bir de eşiniz siz izin vermediniz diye gitmedi. Ama gönlü dışarda.

Gönlü coktan yola çıkmış bir kere.

Salonunuzdaki koltukta istemeye istemeye oturması hoşunuza gidiyor mu?

Aynı şey aldatildigi halde bosanmayanlar için de geçerli. Adam seninle olmak istemiyor mesela; sen onu zorla tutunca, aklı kalbi başka yerdeyken nasıl mutlu oluyorsunuz?

Gitsin..kafa dağıtıp sizi özlemiş olarak geri dönsün. Bogmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…