Görümce

Kisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
Iyide sen gitmek istemissin o istememis smdide gitmedin diye tripmi atiyor :) valla lohusaliktanmi gorumceliktenmi bilemem sen daha iyi tanirsin :) insan gercekten dogum yapinca o stresten yorgunluktan bide gelen gidenle ugrasmak istemiyor ama ben sahsen dogum yapsam kardesimi esini gelsin isterim

Kisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
Bence fazla abartmissinjz . Damdan düşeni damdan düşen anlar demişler. Ben de şimdiden herkese söylüyorum kırkım çıkmadan sakın gelmeyin diye. İmkanım olsa kv kp babam falanda gelmesin derdim . Annem topatlanana kadar yanımda olsun bir iki hafta sonra gitsin. Kırkım çıktıktan sonra psikolojik olarak da toparlanmış olurum o zamana kadar. Bu benim tercihim ancak herkesin hissettiği yaşadığı kafasında kurduğu farklıdır. O da bunu tercih etmiş . Siz bu süreci ona destek olarak geçirmek istiyorsanız o nasıl istiyorsa bu desteği o şekilde verin . Gelmenizi istiyorsa gidin istemiyorsa gitmeyin bu da bi destek.

Gelinin annesi eve gelebiliyorsa kayınvaldenin de gelmeye hakkı var. Evet insan en çok annesini ariyor ama mevzu abisi ile yengesi yani. Baştan kimse pek gelmesin diyeni ben arayip sormam bile. Siz yine de aramissiniz. Dogumun akşami neden gitmeyecek missiniz. En doğal hakkiniz. Tabi ev kalabalik olmamali ama siz el degilsiniz. Ben de annem ne kadar kalacaksa kayinvaldem de o kadar kalacak onunda torunu. Kaynımla eltim de eve illa ki uğrayacak yani. Abimle yengemde tabi ki.Aile boyle zamanda gelir bir araya. Yengem dogum yaptiginda da gittik ama tabi onceligi kendi annesine verdik. Iki tarafta iyi niyetliyse bana saçma geliyor bu adam secme olayi.

Umursamayin,siz insan olarak görevinizi yapıp teklif etmissiniz, görümce kişisi de kendince kalabalık olmasin istemiştir bu aşamada yapacağınız bir şey yok

Siz görevinizi yapmışsınız.
Niye hergün, haftalarca arayasin?
İlk hafta iki günde bir yeterli. Zaten yaninda annesi vardir- tek başına olsa hadi neyse...

Diyelim ki görümceniz normalde dengesiz, şuan lohusa olduğu için iyice dengesizleşti. Bu hikayeleri size mi bir başkasına mı atıp atmadığı belli bile değilken üzmeyin kendinizi. Kız kardeşi olsa tripte haklı olabilir belki ama erkek kardeşi. napacak başında mı bekleyecekti.

Yeni dogum yapmis bir kadin niye sosyal medyadan kim geldi kim gitti diye laf carpmali paylasimlar yapar ki? Vallahi anlamicam. Gereksiz seyleri ne kadar onemsiyor bazi insanlar. O durumda en son kafaya takacagim kim geldi olur, hadi taktim diyelim sosyal medyadan laf carpmak aklima bile gelmez. Sizin yerinizde olsam hic ustume alinmam. Esim gitmek isterse giderim, istemezse gitmem.

Bağları kopuk demek ki.
Zorlamanın manası Yok bence, onlar ne kadar görüşmek isterlerse o kadar görüşsünler.
Boşverin.

ben de üstüme alınmazdım
yapacağınızı yapmışsınız zaten
belki size dememiştir hem
belki bir kardeşi gelmedi, ilgilenmedi vs?

Aradığınızda deyin kendin insan istemediğin için bizde açıkçası gelmek istemedik diye

Ilk hafta aradim sordum. Ikinci hafta aramadim artik iyidir diye. Emin degilim ama kime demis olabilir bilmiyorum. Hem yaninda istemiyor hem de en yakinlar en uzakmis aslinda yaziyor.

Belki -varsa- kendi görümcelerine, kayınvalidesine falan yazıyordur. Size açıkça gelmeyin demiş sonuçta.

Böyle ikili oynayanlardan nefret ederim. Hiç üzerinize alıp cvp bile vermeyin. Vermeyin ki istediğini yapmış olmayın.

Doğum öncesi bunalıp doğumdan sonra da kimseyi istemeyeceğini düşündü herhalde. Doğum sonrası da başka bir psikolojiye bürünüp herkes yanında olsun istiyor sanırım.
Siz neyse de eşiniz arasın kardeşini yanına gitsin bence. Uzun uzun oturmasa da üzerine düşeni yapmış olur. Daha sonra laf açılıp doğumdan sonra benim yanıma gelmediler doğru düzgün, tatil yaptılar der. Herkes sizi haksız bulur. Bilmezler doğum öncesi öyle bir laf ettiğini.

Ben girmezdim kardeş abi arasına ister küssünler, ister barışsınlar.
Hiç üzerime de alınmaz tatilimin keyfini çıkarırdım.

Eşini görüşsün diye zorlama. Sonra onların araları iyi olur sen aramızı önceden bozdun derler.

Olayları kafana takma, nasıl ilerliyorsa ilerler.

Şimdi o kendini kurmuştur bak ablasının nasıl yanındaydı ben doğurdum tatile gitti umrunda mı diye düşünüyordur amaaaan düşünsün tatildeyken görünceye mı kafa takicaksiniz eşiniz sizin arkanizdaysa çokta fi fi :KK49:

Back
X