İlgi isteyen kayınvalidem

Merhabalar. Benim ogluna asiri duskun bir kayinvalidem var. Ama cok abarti sevgi gosterileri yapar. Kizindan ayirir. Sirf erkek oldugu icin sever oyle soyleyim. Yada seviyor gibi yapar. Neden bunu soyluyorum. Esimin yardima ihtiyaci oldugu zaman yaninda olmaz ama bana yapmacik gelen sevgi gosterisiyle bunaltir. Koca adami ope koklaya kamuya acik alanda sevmeye kalkar... anlatsam cok uzun olur ama siz sordukca cevaplarim isterseniz.

Sizinle paylasmak istedigim iki olay var. Birincisi: gecen gun bize geldi kv. Sohbet muhabbet ediyoruz. Gitmeyecek misiniz bi tarafa dedi kv. Dedim ki eskisehire gidelim bi ara cok ozledim gunubirlik gideriz. Esime soyledim. Esim daha cevap vermeden kv ben de turla gidiyim dedi. Esim tur tehlikeli turla gitme dedi. Kv eee gecen sene de goturcem dedin goturmedin dedi. Ama nasil sinirli nasil sitemli nasil kiskanc gormeniz gerek. Guya sakayla karisik sitem ediyor. Esim is icin gecen yil baska sehirlere gitmisti. Otel odasinda kalmistik ikimiz. Yani evimiz yoktu ki misafir agirlayalim.

Iki gun once de esimi aramis ben yokken. Esim anlatti. Annesi demiski bisey mi oldu. Gecen size geldigimde benimle ilgilenmedin hep telefonuna baktin. Ondan sonra da esimin kardesini ziyarete gitmistik orda gorustuk annesiyle. Demiski kardesinde de ilgilenmedin benimle ne oldu bisey mi yaptim demis. Esim de yok bisey demis. Bana soyledi bunu. Dedim ilgilenip ne yapmani bekliyordu acaba farkli davranmadin ki sen. Siz olsaniz ne cevap verirdiniz. Normal gelmiyor bana bunlar. Amaci ne kvnin.
Kv hala esinin senle evli oldugunu kabullenememiş

Merhabalar. Benim ogluna asiri duskun bir kayinvalidem var. Ama cok abarti sevgi gosterileri yapar. Kizindan ayirir. Sirf erkek oldugu icin sever oyle soyleyim. Yada seviyor gibi yapar. Neden bunu soyluyorum. Esimin yardima ihtiyaci oldugu zaman yaninda olmaz ama bana yapmacik gelen sevgi gosterisiyle bunaltir. Koca adami ope koklaya kamuya acik alanda sevmeye kalkar... anlatsam cok uzun olur ama siz sordukca cevaplarim isterseniz.

Sizinle paylasmak istedigim iki olay var. Birincisi: gecen gun bize geldi kv. Sohbet muhabbet ediyoruz. Gitmeyecek misiniz bi tarafa dedi kv. Dedim ki eskisehire gidelim bi ara cok ozledim gunubirlik gideriz. Esime soyledim. Esim daha cevap vermeden kv ben de turla gidiyim dedi. Esim tur tehlikeli turla gitme dedi. Kv eee gecen sene de goturcem dedin goturmedin dedi. Ama nasil sinirli nasil sitemli nasil kiskanc gormeniz gerek. Guya sakayla karisik sitem ediyor. Esim is icin gecen yil baska sehirlere gitmisti. Otel odasinda kalmistik ikimiz. Yani evimiz yoktu ki misafir agirlayalim.

Iki gun once de esimi aramis ben yokken. Esim anlatti. Annesi demiski bisey mi oldu. Gecen size geldigimde benimle ilgilenmedin hep telefonuna baktin. Ondan sonra da esimin kardesini ziyarete gitmistik orda gorustuk annesiyle. Demiski kardesinde de ilgilenmedin benimle ne oldu bisey mi yaptim demis. Esim de yok bisey demis. Bana soyledi bunu. Dedim ilgilenip ne yapmani bekliyordu acaba farkli davranmadin ki sen. Siz olsaniz ne cevap verirdiniz. Normal gelmiyor bana bunlar. Amaci ne kvnin.
Kesinlikle psikolog sart benmki oyle duzeldi ciddi derecede düşkundu ogluna ogluda tam tersi uzak soguktu bana sariyodu surekli oglumu aldn benden diye en sonunda bende kavga ettim katlanicak gibi degldi snra pskologa goturduk 1 yil icinde duzeldi

Size şöyle söyleyeyim bence sizin adamakıllı büyük bir sıkıntı başınıza gelmemiş.Böyle ıncık cıncık şeyleri kafaya takıyorsunuz.Kusura bakmayın ama bu ne Allah aşkına.Bırakın kamusal alanda sevsin oğlunu.Oğlu ile kendi arasında değil mi.O bir yetişkin adam.Problemini çözebilir herhalde.Telefon meselesi için de düşüncem aynı.Sorunsa(bana göre değil)kendi çözsün.Siz onun yapışık ikizi değilsiniz rahat olun.

Oğluma ağız tadıyla bir trip de atmayacağım demek ki everdikten sonra hmm 🤔🤔
Öpmek koklamak zaten idamlık suç. Vay be... Bir de kamuya açık yerde sevmek zinhar yasak ☹️
Ben izninizle bir depresyona girip geleceğim bu acı bana fazla 😢😢

Anne için evlat besinde neyse elli beşinde de odur ister sever ister döver onun oğlu yapmayın kadına bunu ne var bizde anneyiz bende severim oğlumu öperim gelin ne karışabilir evladımla ilişkimeee :KK34:

Oğluma ağız tadıyla bir trip de atmayacağım demek ki everdikten sonra hmm 🤔🤔
Öpmek koklamak zaten idamlık suç. Vay be... Bir de kamuya açık yerde sevmek zinhar yasak ☹
Ben izninizle bir depresyona girip geleceğim bu acı bana fazla 😢😢
Ay benim kizim var 😂 Damat olasi kizimi opturmez mi acep ki? 😁 kendi dogurdugumu da opemeyeceksem ben o 6 saat sanciyi niye cektim anacim? Cok zor dogurdum ben onu aglaya aglaya 😂 Operim koklarim kime nesi yani ? 😋

Kuzum arkadaşın konularına şöyle bir baktım ,daha önce @Aysgullu,@Aykili rumuzlarini kullanan arkadaş olabilir diyorum
Kiz sen kk da bir numarasin 😂 Vallahi helal. Ben de kimdi bu benzeyen diyordum. Konuyu okur okumaz benzedigini anladim da adini getiremedim 😂

Evlendikten sonra ana oğul ilişkilerini rafa mı kaldırcaklardı? Size bir zararı yoksa size ne anne oğul ilişkisinden, ayrıca nikahınıza aldınız diye evlat olmaktan istifa etmedi adam bi sakin olun..

Kamusal alanda sevmesi sıkıntı tabi
İnsan evladını açık alanda sever mi canım.
Ayrıca esimiz bizimle ilgilenmek yerine yarim saat telefona baksa hayırdır deriz ama misafirler gelen anne yaninda telefon eldeyse ne olacak degil mi?
Bir defa esiniz annesi olduğu halde elinde telefonla oynuyorsa siz uyarmalisiniz ayıp olur bak diye. Bu ne kiskanclik bi kaşık su verelim bogun bari

Konu sahibesi bu aralar sizde dahil ne çok konu görmeye başladık kaynanam oğlunu sevdi öptü sarıldı bilmem ne şaka mısınız ? Bu herifler kavuktan çıkmadı tabi ki sevecekler öpecekler sarılacaklar sizin ailenizde mesafeli bir ilişkiniz olması eşinizin de ailesiyle öyle olması anlamına gelmiyor... Gerçekten şaşırtıyorsunuz beni 🤷🏻‍♀️

Seni çok iyi anlıyorum cnm bir tane de benim başımda var inan bilsem oğluna böyle düşkün almazdım...Ne yapmaya çalışacak bir şekilde ilgi çekmeye çalışiyor kv böylelerini evlendirmeyecek annnecikleri kimsede sıkıntı yaşamayacak

Kiz sen kk da bir numarasin 😂 Vallahi helal. Ben de kimdi bu benzeyen diyordum. Konuyu okur okumaz benzedigini anladim da adini getiremedim 😂
Yok canım yaa... hep boş vakitten 😹Aslında ben de A Aykilil nerede hiç sesi çıkmıyor diye düşünüyordum .... Sevgili Yabanelma Yabanelma ilk farketmis , o seslenince gördüm arkadaşın aramıza zaten dönmüş olduğunu

Yoo bana anormal gelmedi. Pazar ve market dışında hiçbir yere tek gitmemiş binlerce kadın ana var ülkede. Onlar için tehlikeli evet :) anormal olan, bu pipilileri anne ve gelinlerin paylaşamıyor olması. Adeta indirime girmiş kıyafet muamelesi yapmaları. Çekiştirerek sündürüyorlar adamları, iki tarafa da faydası olmuyor sonra.
Bu kadar yerinde bir yorum olamazdı herhalde

tabi canım düşünsenize gelinle çocuğunuz tek başına tura falan mı gidecek?!! yok artık!
hem de eskişehire hem de sizi bırakıp?!!!!!
hemen siz de gitmelisiniz onlarla her yere
çünkü onu siz doğurdunuz sonuçta
asla yalnız bırakmak yok
aferin.
O yorumdan gerçekten sadece bunu mu anladınız

Back
X