Merhabalar,
Uzun zamandir yazmiyodum esimle olan sorunlar iki ileri bir geri devam ediyordu daha iyice diye dusunuyodum bugun yasadigim olayi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarinizi merak ediyorum acaba ben yaniliyomuyum diye.
Esim isten yarim gun izin aldi bugun birlikte gezelim, bayram icin eve alisveris yapalim diye. Gezdik yemek yedik markete giderken arabada telefonu caldi hoparloru acti , esimin calistigi ofisin binasindaki otelden ariyor bir kadin x bey merabalar ben ayse bisey dedi(soyadi malesef unuttum), nasilsiniz dedi esimde tesekkurler buyrun dedi oda ben su otelden ariyorum sizi yerinizdemisiniz dedi, esimde yok suanda disaridayim dedi kadinda bir kahve icelim diyecektim gibi birsey dedi. Esimde yogunum bu hafta yerimde pek yoktum haftayada bayram var yogun geciyor dedi kadinda peki o zaman gorusmek uzere gibi bisey diyip kapadi. Ben baya gerildim hayirdir bu neydi simdi dedim, oda gelen musteriler icin otelde yer ayirdiklarini surekli olarak aldiklarini ve bunun icin paket satmak istediklerini soyledi, bende kadinin cok samimi konustugunu falan sanki onunla basbasa bi kahveden bahsettigini falan soyledim.
Konu uzadi ama esim resmen bana sinirlendi baya bagirdi ne kadar aptalsin diye. Yani kendini savunmak bir yana baya bi uste cikip benim uzerime geldi.
Sonra mailini acti 2 hafta once konustum aricaklardi bu kadini tanimiorum dedi Gosterdi baska kisiler var mailde bakmadim bile ayse diye biri yok burda dedim oda baskasidir dedi o aramistir ama bana pek inandirici gelmedi nedense cunku kadin sanki esimle ilk kez konusuomus gibi degildi evet kendini tanitti ve otelden aradigini soyledi ama ne is yaptigini ve ne icin aradigini soylemedi sanki esimle daha once tanismis gibi konustu kahve icelim paketler ile ilgili bilgi vericem demedi mesela yada otelde ne is yaptigini soylemedi ..
Ben mi takiliyorum? Yanlis mi dusunuyorum sizce?
4.5 senelik evliyiz cocugumuz yok... cocuk dusunuyoruz..
Bu arada daha fiyasko bu olayin ustune markete geldik tabi gerginlik devam bende oteli arayip ben ogrenicem soyadini diyince bana senin agzina s.carim beni rezil edersen raflara sokmayayim seni dedi baska kufurlerde etti (... kodugumun salagi pic gibi) ve o esnada etrafimizdaki insanlarda duymustur

cok utandim ve uzuldum..
Hem boyle bi olay yasandi ve ustune bu sozleri isittim...
Ne yapardiniz? Her iki olay icinde soruyorum hem telefon olayi icin , hemde sozleri icin...
Kotu yani kadinin soyadini unuttum o anlik stresle tam ne dediginide kelime kelime hatirlayamiyorum gerildim. Daha once burda konu actigimda esimin narsist olabilicegini soyleyenler olmustu.. belkide tepkisi ondan boyle olabilir mi?
Desteginize ihtiyacim var..