esimin sacmalamis mi ben mi abartmisim sizce

Yooo kaparlar diye korkmuyorum herkesin kendi ozel alani zaten haftada bir gun var arti esim gayet sosyal..hafta isi is cikisi hali saha maclari var aksam arkadaslariylada
Eskiden sorunları vardı. Ancak onlar halloldu diyor konu sahibi. Yeni bir düzen kurmuşlar ; açıklamış konu sahibi de bu konusunda
Niye kaparlar diye korkuyum herkes ayni fikirde olmak zorunda degil zaten esim cok sosyal hafta ici hali saha maclari var hafta sonlari piknege baliga gider arkadaslariyla herkesin kendine ozel yasam alani zaten kaliyo ama yatili gezmeler konusunda en basindan beri tavrim belli sevmiyorum ciddi rahatsizliklar gecirdim uzun bi tedavi sureci yasadim arti kalma konusunda hassasim saygi duymak lazim

Bence konuya yuzeysel yorum yapmayin isin asli coookk farkli..kocami kiskandigimdan vs.. Degil ciddi rahatsizliklarim var 5 saatlik gezmeye gitme luksu yok onun haberi alsa cenazeme zor yetisir her neyse sorun yok suan cok sukur ben 2 cocukla yalniz kalcak durumda degilim burda kimsemizde yok

Arkadaslar konu sahibinin hicbir bahanesi olmasa bile kocasi onu dinlemeli. Cunku zaten sehir icinde yetrrince kendine vakit ayirip geziyor. Ammman hevesi kalmasin diye fizana mi yollamak gerekiyor evlenip bide cocuk yaptiysa kabullenecek bekar gibi fellik fellik gezemeyecegini. Adamin tarafindanda bakayim dedim onceki yorumumda ama sonra su kadinin lafini dinleyen adama saygi duymam yok adama tasma tak yorumlari beni sinir etti. Siz ne anlarsiniz saygidan anca höt zöt bildigini okuyan sacma sapan tiplerin kölesi olursunuz. Bu kadarda yuklenilmez. Herkesin evliligi bir degi, sartlari bir degil.

Sen haklısın canım, erken yaşta evlendi içinde kaldı diye birşey olamaz, nikahlanırken kimse kafasına silah dayamamıştır değil mi?hem Sen de erken yaşta evlendin iki de çocuk doğurdun ve tüm sorumluluk sen de , yok öyle bekar gb şehirler arası gezmeler falan!

Ben seni çok iyi anladım, sen bunu neden kendi kendine akıl etmiyor tadımızı kaçırıyor diye düşünüyorsun erkek işte klasik düz mantık erkek.

Gitmedi madem trip yapma, yaz gelmeden olacakları düşünüp gerilme şimdiden, yaşadıkça gereğini yaparsın.

Not: haftasonları bir gün beraber bir gün tek olayı çok saçma bence, siz zaten bütün hafta çocuklarlasınız, bir gün birlikte geçirerek size lütufta mı bulunuyor? Evli barklı adam yıllar olmuş evleneli, aileleyle vakit geçirmekten zevk almayı öğrensin artık!

P

Siz benim konuma yorum yapmistiniz ve suan soylediklerinizin tam tersini soylemistiniz yanlış hatirlamiyorsam
konuyu buldum evin beyi eve gece 12de gelecegim diyor gece 2 de 3 de geliyorsa ve bunu tekrar ediyorsa bana gore yanlistir. bende evli bir adamin gece 12 den sonra eve girmesini dogru bulmuyorum demistim onemli bi sebebi olmadigi surece..tabi gittigi saatde onemli adam isten gec gelir yemegini yer giderse yaz aksamlari kisa o zaman saatler esneyebilir..ama bu konuda es arkadaslariyla bi geceligine tatile gidecek olabilir bence abartmissin dedim hee sorumsuz ilgisiz dusuncesiz olur o zaman tabiki gitmesini istemeyebilir.senede bi iki defa normal ..tabi herkesin yasadigi yasattiklarina gore degisir fikirleri..

Ben olsam izin verirdim. Sonuçta Allah kısmet ederse bir ömür boyu berabersiniz. Hiç mi Ada'm arkadaşlarıyla bir yere gitmeyecek? Ben olsam kendimi kısıtlanmış hissederim. Ama siz ailece böyle bir anlaşmaya vardıysanız ne Mutlu size.

şimdi arkadaşlarıyla organizasyon yapmadan önce size haber vermesi lazımdı öncelikle.

''hayatım hafta sonu arkadaşlarla şunu şunu yapmayı düşünüyoruz ne dersin?''

adam karar veriyor kararını açıklıyor size sadece.

bence yukarıda bahsettiğim şekilde davransaydı sizde bu kadar katı olmazdınız gibi geliyor bana.

Evet abartmışsın adam gitmemiş işte üstelik üç ayrı kişinin ısrarlarına rağmen
Kim olaa karısının bu tepkisine inat giderdi eşini de kendini de daha fazla sıkıp ağzının tadını kaçırmana ne gerek var

bir kadın haftasonunu bekliyorsa yana yakıla esiyle vakit gecirmek icin adamda karsılık olarak biz izmire gidicez sabah erken.. kalıcaz diyorsa aa olsun canım diyemez bozulur birde sehir dısı kalmak zorundaysa ve daha once bunu istememisse tabiki karsı cıkar birde oturup birlikte konusup karar vermek lazım ben aileme gitmek kalmak istedigimde yarın gidicem demiyorum 10-15 gun sonra ailemin yanına gitmek istiyorum diyorum bu karsıdakine saygıdır diger turlu o insanı umursamıyormussun gibi olur

Sorun gidip gitmemek değil de bunu düşüncesizce dile getirip keyif kaçırmak.

Kimse kusura bakmasın ama evli cocuk sahibi bir adam iş ve ciddi durumlar dışında ailesini bırakıp arkadaşlarıyla bir gece kalmali tatil günü geçiremez.
Kendisi bunun bilincinde olmalı.
Yani eşiyle konuşup, esi hayır dedikten sonra farkına varmamali.

Ne biliyim bana çok garip geliyor. Ben eşini bırakıp niye kendi arkadaşlarımla gezmeye gideyim ki? Giderim ama eşimle geçireceğim tatil gününe denk getirmem.

Konu sahibi,eşinin arkadaşlarıyla gezmesine değil, kendisini ve çocukları evde bırakıp tatil gununu arkadaşlarıyla uzak bir yere gitme düşüncesine tavır yapmış. Eve gelmeden arayıp söylemiş, yarin güzel bir kahvalti yaparız vs diye. Adam gelip şak diye ben yarın arkadaşlarla izmire gidicem deyince hevesi kaldı kursağında.

İnsan tavır yapmasa bile sinir olur.

sen çocukları bakmakla sorumlu devlet bakani misin? o gezecek de ben oturacagim evde çocuklarla. yan gel osman. gidemez tabii ki. arkandayim konu sahibi.

bende sana hak verdım yazdıklarına harfıyen katılıyrum bende senın gıbı dusunuyrum bu dırumlara senın mudahale etmen bıle abes o kendı gtmeyeck dgru oln bu gezmedyse zamannda gezseydı yanı sımdı bu bekar gıbı hareketler sacma ılla balık tutacaksa herkes aılesını alsın gelsın bayanlar pıknık yapsın adamlar az ıkerde balık tutsun erkek erkege gezmelere karsıyım bende esımnde bı abısı var sureklı esıme hadı su sehıre gdelım hadı sınemaya gıdelım deyıp dıruyr esım bı kere dedı falanca abımle ve bı arkadas daha var ucumuz sınemaya gdelım dyrlar ne dysun dedı bende erkek erkege halı sahaya okeye falan gdlır sınemada neymıs bekar gıbı takılcaksan bekar ol oyle takıl dedım bırdaha srmadı bıle hep kendı gerı cevrdı benım snradan haberım oldu arrtk adamda anladı hıc teklıf etmıyr malmıdır nedır

Kesinlikle haklısın ne işi var evli barklı adamın gezmelerde bende olsam aynı tepkiyi verirdim

Eski konularinizin bazılarını biliyorum. Zor bir eşiniz var. Aranizi duzelttiginizi yazmissiniz.19 mayıs tatilini size ayırmış ve birlikte program yapmışsınız. Şimdi de onun kendi arkadaşları ile takılmasına itiraz etmeyebilirdiniz.ama yeri geldiğinde uyarinizi da yapardınız.rahatsizliginiz içinde çok geçmişler olsun.

Bir de bu konu ilk kez açılmamış. Demişsiniz ya evli adam bunu yapmaması gerektiğini eşi söylemeden bilmeli diye, kendiliğinden bilmesine de gerek yok. Daha önce eşi bunu istemediğini söylemiş zaten. Bu yüzden, gitmemesine rağmen, ben olsam benim de keyfim kaçardı.

bence adam gitmeliydi bunu sık ve alışkanlık haline getirmediği abartmadığı sürece normal...
eşler birbirinin alanını daraltmamalı
sonra vay efendim bu adam benden neden soğudu beni sevmiyormu demeyin

Aaa boyle adamlar eslerimize iyi ornek olmuyor ama

Ben olsam ben de sizin verdiginiz tepkiyi verirdim birde yasanan olaya verilen o anki tepki gelecegin akisini belirler

Haklısın evli 2 çocuklu adam bi zahmet sınırlı vaktini çocuklarıyla gecirsin. Neymiş özel alan ,özel hayat falan.Olurda bir aksam oturması bir piknik olur vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…