- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.753
- 35
-
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Yooo kaparlar diye korkmuyorum herkesin kendi ozel alani zaten haftada bir gun var arti esim gayet sosyal..hafta isi is cikisi hali saha maclari var aksam arkadaslariyladaIsterseniz bir de kelepçe takın eşinize. Sizden ayri adım atamasın...
Yahu ne var bunda. Arada o gezsin. Arada siz gezin arkadaşlarinizla. 1 geceligine yatılı falan. Güzel şeyler bunlar.
Çocuk hastaysa bişey diyemem. Ama normalde adamın kendi çevresi ve kendi ortamı ile zaman geçirmesi çok doğal. Siz de geçirin.
Kocanizi kaparlar diye mi korkuyorsunuz?
Eskiden sorunları vardı. Ancak onlar halloldu diyor konu sahibi. Yeni bir düzen kurmuşlar ; açıklamış konu sahibi de bu konusunda
Niye kaparlar diye korkuyum herkes ayni fikirde olmak zorunda degil zaten esim cok sosyal hafta ici hali saha maclari var hafta sonlari piknege baliga gider arkadaslariyla herkesin kendine ozel yasam alani zaten kaliyo ama yatili gezmeler konusunda en basindan beri tavrim belli sevmiyorum ciddi rahatsizliklar gecirdim uzun bi tedavi sureci yasadim arti kalma konusunda hassasim saygi duymak lazimAma konu sahibi başka bir konuda çocuklara bakamıyor da demişti sanki.
Yanlış hatırlıyor olabilirim, emin olamadım.
O yüzden çok adaletli gelmedi bana.
Herkesin özel alanı olmalı elbette ama çocuktan sonra da özel alan özel alan diye tutturacak insan kendini bilip ona göre karar vermeli çocuğa.
hatirlayamadim ama bi bakayim eski konularinizaP
Siz benim konuma yorum yapmistiniz ve suan soylediklerinizin tam tersini soylemistiniz yanlış hatirlamiyorsam
Sen haklısın canım, erken yaşta evlendi içinde kaldı diye birşey olamaz, nikahlanırken kimse kafasına silah dayamamıştır değil mi?hem Sen de erken yaşta evlendin iki de çocuk doğurdun ve tüm sorumluluk sen de , yok öyle bekar gb şehirler arası gezmeler falan!Bence konuya yuzeysel yorum yapmayin isin asli coookk farkli..kocami kiskandigimdan vs.. Degil ciddi rahatsizliklarim var 5 saatlik gezmeye gitme luksu yok onun haberi alsa cenazeme zor yetisir her neyse sorun yok suan cok sukur ben 2 cocukla yalniz kalcak durumda degilim burda kimsemizde yok
konuyu buldum evin beyi eve gece 12de gelecegim diyor gece 2 de 3 de geliyorsa ve bunu tekrar ediyorsa bana gore yanlistir. bende evli bir adamin gece 12 den sonra eve girmesini dogru bulmuyorum demistim onemli bi sebebi olmadigi surece..tabi gittigi saatde onemli adam isten gec gelir yemegini yer giderse yaz aksamlari kisa o zaman saatler esneyebilir..ama bu konuda es arkadaslariyla bi geceligine tatile gidecek olabilir bence abartmissin dedim hee sorumsuz ilgisiz dusuncesiz olur o zaman tabiki gitmesini istemeyebilir.senede bi iki defa normal ..tabi herkesin yasadigi yasattiklarina gore degisir fikirleri..P
Siz benim konuma yorum yapmistiniz ve suan soylediklerinizin tam tersini soylemistiniz yanlış hatirlamiyorsam
Ya esimle kac zamandir nasil iyiyiz nasil kirkbinkere masallah dicem ki canimi sıkıkacak bisey buluyo 19 mayis tatilini uzatip cocuklari anneme birakip abant a gezmeye gittik nasil eglendik resmen 8 seneden sonra bi balayi gibi oldu oyle iyi geldiki dun aksam esim isten geldi guzelce yemek hazirladim oda ivir zivir almis cocuklari uyutup film izleyecektik guyaa..ertesi gun is yok haftasonu gelmis film secmisim heveslenmisim ( her hafta iple cekiyorum haftasonunu surekli cocuklarla yalnizim cunku ) dunde cuma diye ekstra sevindirikim neyse esim isteyken aradim dedim ki cumartesi guzelce kahvalti yapalalim pasta borek bisey yapiyim mi dedim yap dedi aksam o geldiginde hersey hazir isim gucum bitmisti tam yemek yiyoruz dediki yarin bizim cocuklarla biseyler yapcaz sabah erken gidebilirim dedi tabi bi bozuldum ama bisey demedim sonra dediki izmir tarafina gitmeyi dusunuyoz tabi ben sok izmir buraya 5 saat uzaklikta e dedimki gunu birlik gidemezsinizki kacta gidip kacta gelceniz o kadar yolu gittigibize degmez dedim belki ertesi gin geliriz diyoduk dedi
Ve esim biliyoki ennnn eeeeennn hassas oldugum konudur birak kalmali bi yere gitmeyi eve gec geldiginde beklerim huzursuz olurum sorun ederim bos yere tadimiz kac ve bilir yani bu konuda taviz vermeyecegimi onun icin saka mi yapiyosun dedim kalmak nedir ya ben niye evde cocuklarla tek kalcam hadi acil bisey olsa kaza hastalik vs..sana ulasip cagirana kadar vay halimize..ha cenaze olur is seyahati olur mecburiyet olur anlarim arti tek kalmaya korkmam da...ama keyfi olarak niye yani sonucta sen bekar degilsin filan dedim esimde hep ayni yerlere gidiyoz hem burasi yagmurlu hem degisiklik olsun diye istemistik dedi bende git piknige baliga vs..ama kalmak olur mu yaa ben desem bile senin bizi dusunmen lazim dedim oda diyoki kac kilometreye kadar gidiyim diyo daha bende dedimki aksam evine her kosulda gelebilecek kadar mesafeye git o zaman dedim bu arada kizim biraz usutmus hasta yatiyo esim geldiginde..tam konusmamizin ustune arkadaslari aradi gidiyoz mu sabah diye esimde yok ben gelemem cocuk hasta gelsemde aklim onda kalir mesafede uzak filan dedi 3 kisi ayri ayri aradi israr etti ama yok dedi esim gitmedi sonuc olarak
Sonra butun keyfim kacti filmde izlemicem yatcam yorgunum dedim ben..oda israr etmedi gittim yattim kendi oturdu
Iste cok erken evlendik esim 20 sinde askere gitti geldiginde 1 ay icinde evlendik gezmedi gormedi hic bisey yasamadi tabi bende ayni ..simdi 2 cocugumuz var ara ara bunaliyo tamam eyvallah cik gez ye ic ama abarti geliyo bana sonucta kredi oduyoruz elimize 3 kurus zor kaliyo ne biliyim gitmedi ama tum keyfim kacti ben o kadar laf ettim diye degil kendi istememesi lazimdi simdi kalkinca bisey demeden duramam ben hayir birde bi cok seyi idare ediyorum onu zorda birakcak uzcek hic bisey yapmayip hep kendime yuklendim hep e herkesin karisinin kocasinin bi huyu var ben bu disari gezmelerinde ne kadar seyim biliyo arkadaslarina bastan o kadar uzaga gitmesek niye demiyor arti esim yok ddyince kimse gitmedi 4 kisilik bi arkadas grubu bu..ve hepsi esimin lafina gider yani esim istemese burda bi yere de giderlerdi bu adam guya kurban oluyo cok seviyo beni ama lafa bak icraata bak avartiyomuyummmm??
Sorun gidip gitmemek değil de bunu düşüncesizce dile getirip keyif kaçırmak.
Kimse kusura bakmasın ama evli cocuk sahibi bir adam iş ve ciddi durumlar dışında ailesini bırakıp arkadaşlarıyla bir gece kalmali tatil günü geçiremez.
Kendisi bunun bilincinde olmalı.
Yani eşiyle konuşup, esi hayır dedikten sonra farkına varmamali.
Ne biliyim bana çok garip geliyor. Ben eşini bırakıp niye kendi arkadaşlarımla gezmeye gideyim ki? Giderim ama eşimle geçireceğim tatil gününe denk getirmem.
Konu sahibi,eşinin arkadaşlarıyla gezmesine değil, kendisini ve çocukları evde bırakıp tatil gununu arkadaşlarıyla uzak bir yere gitme düşüncesine tavır yapmış. Eve gelmeden arayıp söylemiş, yarin güzel bir kahvalti yaparız vs diye. Adam gelip şak diye ben yarın arkadaşlarla izmire gidicem deyince hevesi kaldı kursağında.
İnsan tavır yapmasa bile sinir olur.
Aaa boyle adamlar eslerimize iyi ornek olmuyor amaBenim iş ortamımda bazı evli adamlar var. Eşli piknik düzenliyoruz bunlar karılarını getirmiyorlar. Yemeğe gidiyoruz getirmiyorlar. Geziye gidiyoruz getirmiyorlar. Şehir içinde piknik yapalım diyoruz bunlar illa başka bi ile gidelim orda piknik yapalım diye tutturuyorlar tabi karıları yine hesapta yok. Duramadım bi tanesine laf soktum sen niye yanına adam arıyorsun al karını onunla gez yazık değil mi kadın evde oturuyor sen geziyorsun dedim. Evli adam bekar gibi hayat yaşayamaz. Evli kadın da öyle. Ha asla dar düşünmüyorum benim eşim şehir içinde erkek erkeğe her türlü etkinliğe katılabilir ben de kız arkadaşlarımda sürekli çıkarım. Ama çocuk varsa, kadın sürekli onlarla ilgilenirken erkek şehir dışında gezmeye gidemez