Eşimin öfkesi ve benim sindirilmişliğim. yardım edin

Burada bir arkadaşım günde 3 defa sakinleştirici alıyormuş
Eşi her yaptığını eleştiriyormuş dünya kadar hakaret duyuyormuş
Bir gün sen kimsin laa köpek
Seni değil insan olarak hayvan olarak beğenen bir kadın bile yok senin havan kime diye başlamış
Dünyanın küfrünü edip çıkıp annemlerin evine gittim diyor
Ondan sonra ne sakinleştiriciye gerek kaldı ne psikiyatri servisine diyor
Konu sahibi aslında bıçağın kemiğe dayandığı noktayı çoktan geçmiş boşu boşuna kendine eziyet ettiriyor elin adamına

Psikoloğa bir şey diyemiyorum çünkü konu sahibi büyük ihtimalle asla ayrılmak istemediğini eşiyle nasıl arayı düzeltebileceğini sordu oda bu şekilde cevap verdi

ee hani kendine değer verip ezdirmeyecektin?
aynı tas aynı hamam.
küçük dediğin bu mu?
kırmızı ile işaretlediğim lafı bana söyleyecek insanı paramparça eder kapının önüne koyarım.
Şu söylenenlerin onda birini duysa adamı anında kapı önüne koyacak dünya kadar kadın var
Ne sabırmış konu sahibindeki (!)

Konu sahibi hala imi çokkk statülü bir insan
Evlenmeden önce böyle değildi
Ben mi böyle yaptım düşüncelerinde

İzninizle statüsü batsın demek istiyorum burada :) ağzı bozuk , kaba saba bir insan ama statüsü var !!

İzninizle statüsü batsın demek istiyorum burada :) ağzı bozuk , kaba saba bir insan ama statüsü var !!
Statü sahibi olmuş ne olmuş insan olamamış
Statütüsüne deyip küfürler edesim var

Bir inşaat işçisi olsaydı bana değer verseydi diye düşünürüm ben olsam
Konu sahibininde düşünce biçimi tuhaf

Aynıymış..bu sebeplerle mi boşandınız ve o yeniden evlenip geçinebildi mi

Haklısınız ama şu var...bu tiplere ilk yaptığında da tepki veriyorsun, o zaman ilişki henüz yıpranmamış oluyor bi nebze işe yarıyor hemen ayrılmıyorsun tabi dğzeliyorsun...ama adam sen tepki verdin diye aynı haraketi yapmamazlık etmiyor tekrarlıyor...sen tepki veriyorsun , giderek sen tepki verdiğin için de seni suclamaya baslıyor, meseleyi uzatan kavgacı kişi damgası yiyorsun...ayrılmadıkca da adamın sertliği artıyor kelimeleri daha kırıcı hale geliyor...sonra keşke oyle demeseydim de şunu çemkirtip kendi moralimi bozmasaydım diyorsun...daha dikkatli kelimeleri seçiyorsun...o bunu gördükçe senin her kelimene takılır hale geliyor...her soylediğin olay oluyor hatta son aşamada...

Konu sahibi bu ilk oldugunda da tepkisiz kalmamıştır ama faydası yok...

Ben soyleyeyim başarısının sırrını...duygulardan yoksun oldugundan full mantık ve uyanıklık her türlü çıkarcılıkla ve çıkarı oldugu kişilerin huyuna suyuna giderek...kimseye kanmazlar, oyuna gelmezler, cok iyi kollarlar kendilerini hep mantık çalışır dogru karatir alırlar bu yuzden...dışarda çok efendi gibi görünür bu tipler...özlemez ve üzülmezler...

Bunu yapacagim.. tabiki bende biliyorum sonsuza kadar gitmeyecek bu boyle, ama o ilk adimi atamadim iste guclu olamiyorum demekki bilmiorum sebebi nedir tam olarak, esim cok iyi manipule ediyo olabilir, ben ayrilmaktan olesiye korkuyo olabilirim ama realist dusunmeye zorlicam kendimi cidden daha kotu ne olabilirki ayrilinca

Esi statü sahibi ise, konu sahibide statü sahibi olmus oluyor. Bosanmak o statüyü kaybetmek demek. Düsmanlari sevindirmek demek. Millet konu sahibin dedikodusunu yapar, zengin kocayi bosadi diye.

Iste sirf o hale düsmek istemediginden evliliginde israr ediyor konu sahibi. En son kocasi iyi oldugu zaman nisanlilik dönemi, 6 yil önce. 6 yil bir arpa boyu yol almadi kocasi. Yani baska aciklama gelmiyor aklima.

Cahilliğin, dengesizliğin, terbiyesizliğin eğitimle hiçbir ilgisi yok öncelikle bunu söyliyim
Sizi bu evlilikte tutan şey ne onu merak ettim

Narsist kişiler ilk başta cok kibar ve ilgilidirler...kadını aşık edip bağlarlar...birkaç ay içinde gerçek yüzlerini gösterirler...ama kadın bi kere sevmiştir ve adam hep o ilk haline dönecek düzelecek diye uğraşır durur...aslında imkansızdır

Sizinle ayni fikirdeyim, gercekci olarak baslayacagim ise, yani hayalimdeki evlilik ve esi duzeltme degil duygusal degil gercekci bakacagim. O zaman daha kolay olur hazmetmesi ve aksiyin almasi. Suanda cok duygusal zayif ve kendimi suclayici davranip daha uyum saglamaya cozmeye calisiorum, boyle olunca egosu buyudukce buyuyo tabiki. Psikolog bende sorun olduguna degilde benimde payim olup olmadigina calisiyo bosan ayril gibi biseyler demiyo, sanirim ben ne istiyosam onu en iyi sekilde yonlendirmeye calisio kendince.
Ayrilmak istiyorum ama ayrilamiyorum yardim edin desem farkli olurdu sanirim. Ben hep hakaret kufur duymak istemiorum esimi seviyorum ama deger gormek istiyorum vs diyorum. Bana daha net dan dan soyleyecek ve net yardim edicek biri lazim aslinda.. yarin seansimiz var gecen hafta bana yasadiklarini not al demisti aldim paylasicam bu hafta olan kavgalarimizi bakalim ne yorum yapacak. Eger cok yapici olumluysa acikcasi bende degistirmeyi dusunuyorm. Esimden gizli aliyorum terapi cokta pahali her seansi ama buna ihtiyacim oldugu icin sıklastırıcam haftada 1 gorusmek istiyorum..
Tesekkur ederim gorusleriniz icin, kendime deger vererek bu evliligi surdurmek bencede yok. Cunku esim bana iki gun icinde yine hakaret ettiginde deger veren insanin ayrilmasi gerekecek. Esim bi anda degisecek degil.. ayrilmaya hala hazir degilim sanirim

Gercekten bu yuzden degil..
Statu sahibi vs derken iyi oldugu ozelliklerini saymak ve hani kendimi suclama nedenim olarak gostermek istedim. Manipule ediliorum asagilaniyorum ve bunu yapan kocam kac yildirda yapio insan bi sure sonra oyle olduguna inaniyo kocasi tarafindan olunca bu, bide o koca cok basarili ise bi suru insanla calisiyosa bunlarida dusunup kendini suclamaya baslio bundan soyledim size .
Benimde meslegim var 1 seneye yakindir calismiorum evet ama universite mezunuyum ve bu 1 seneye kadar hep calistim, yeniden is bulur calisirim.

Birde en son nisanda iyiydi demissiniz hayir.
Duzenli olarak iyi ve kotu hep.
Kavgada agzina geleni soylesede sonra askim canim cicim oluyo sariliyo opuyo . Surekli olarak iyi rahat oldugumuz donemi soruyosaniz nisanlanmadan oncesi aslinda. Nisandan sonra boyle hafif asagilamalari baslamisti.... gormek inanmak istemedim sanirim benim tanidigim insan o degildi. gercekci olamamisim hic

Asagilama cok fazla, sonra etkisi geciyo ve normale donuyo. Iyi olsakta sonra biseye sinirlenip tersleyebiliyo asagilamalari hakaretleri cok agir , kendi soyleyip susuyo ve sonra askim canim devam edebilio..

Birinin iş yerinde bir sürü insanla çalışıyor olması işinde başarılı olması onun iyi bir insan anlaşılabilecek biri olduğunu göstermez

Aksine eşin gibi insanlar gerçek yüzlerini maskelemek konusunda çok hünerlidir
İşinde insanlara iyi davranıyor belki çünkü işini kaybetmekten korkuyor
Ama size ağzına bir fermuar vurmuyor çünkü sizi kaybetmekten korkmuyor

Kesinlikle...kaybetme korkusu yok ondan artı kaybetse de çıkarı yok...ama işyerindekileri kaybederse kaubedeceği çok sey var...eminim işyerindekilere cok cok naziktir....
Benimki insanlara kapı falan tutardı oyle nazikti baskalarına ama bana hakaretler diz boyuydu

Annesi oğluna yalakalık modunda öyle mi? Vallahi birebir aynı...demekki bütün bu manyaklıgım sebebi annelerinin hep bunlara yalaka olması....annem boyle olabiliosa neden diğer kadınlar olmasın düşüncesi..

Evet hata...çünkü en önemli sizsiniz ve ruh hastasına katlanmak zorunda değilsiniz...tam tersi olsa o size katlanır mıydı

Şu mesajı okuyana dek iyiydim de bunu da okuduktan sonra size diyorum ki 1dk bile durmayın orda...annenizin yanına gidin iş bulun...açın davayı ve telefonunuzu bile değiştirin ararsa da avukatla konus deyin...bir ayıyla evli olmak istemiyorum ne ya....ya canı cehenemme allah aşkına sununla evli kalarak evli sıfatı vermeyin suna ya...kudurdum sinirden

Bence siz en yakın zamanda ise girin ve çocuk düşüncesini bu aralar erteleyin. Eşinizle konuşun size bu şekilde davranmaması gerektiğini anlatın hakaret ederek bir evlilik nasıl yürür bilemedim. Sürekli bu sekilde alismissa düzelmesi de biraz zor olabilir. Işiniz zor umarım düzelir ama siz yine de her ihtimale karşı çocuk düşünmeyin oldu da bırakırsanız babasız buyuyen bir bebeğiniz olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…