Yahu allahini seversen bırak dusunmeyi konuşmayı. Bu adamla evli kalman içi 1 tane sebep yok. Seni futbol topu gibi sürekli tekmemlemek için kullanıyor.konusmak bir ise yaramiyo malesef yuz bin kere konustum soyledim. kavga esnasinda, sakinken, morali cok iyiyken, mesajla telefonda yuzyuze.... her seferinde tek bir yanit duydum: sen hakaret etmemi istiyosun, sen hakediyosun, beni cok zorluyosun, sen degis bende degisicem, degismezsem gel konus o zaman. beni bunaltma, ustume gelme bilerek, gun icinde arayip yazma vs vs.
ama size yazdigim en son olaylarda benlik bi durum yokki. ayrica cok aramak falan bunlar hakaret kufure sebep degil. bunlari cok soyledim ama yanitlari hep ayni iste, sorumlulugunu almiyoki. hep benim yuzumden gibi konusuyo.
saygisiz kisacasi , saygi kazanilir diyo. kendindede hata varmis ama benim yuzumden hakaret ediyomus.
cocuk dusunmuorum su durumda.
Evet anne sürekli alttan alır suyuna giderdi onunla çatışma yaşamazdıAnnesi oğluna yalakalık modunda öyle mi? Vallahi birebir aynı...demekki bütün bu manyaklıgım sebebi annelerinin hep bunlara yalaka olması....annem boyle olabiliosa neden diğer kadınlar olmasın düşüncesi..
İste bu yuzden butun kadinlar calismali !
Nerde, nasil calistiginizin hic onemi yok yeter ki calisin. Kadin demek evde yemek yapan, cocuk doguran, kocamdir dover de sever de demek degil. Yikin artik bu tabulari. Colugun yok cocugun yok neden bir ise girmiyorsun ? Burda uc tane cocugu olan kadinlar bile calisiyor.
Kendi ayaklarinin uzerinde durup ona muhtac olmadigini, seninde bir hayatinin sorumluluklarinin oldugunu ona belli etmelisin.
Ve ne olursa olsun asla ne kendine nede ailene kotu soz soyletme. Sen stres topumusun ? Kendine nasil boyle seyler denmesine izin veriyorsun ? Disarida biri sana hakaret etse gider sikayet edersin cunku korkun yok, caresizligin yok ama su an bosanirsam duzenim bozulur, ortada kalirim diye korkuyorsun korkma ! Olmayan duzeninin bozulmasi su an yiprandigin kadar seni yipratmaz
Bu forumda çalışan mevki sahibi kaç bayan eşine para yedirip birde yaranamayip genede eşinden vazgeçemeyen...akıl olacak insanda mantık olacak..biri çalışan köle diğeri çalışmayan.. hatta birincisi birde parasını yediren...bu işin çalışanı çalışmayani yok akıllısı var...aklını kullananı var...
http://www.narsistleyuzlesme.comhttp://narsistlemucadele.blogspot.com/?m=1 cocuk dusunmeden once gercek hayat tecrubelerini bu tarz sorunlari yasayanlara yardimci olmak adina paylaşan hanimlarin hazirladiklari bu iki siteyi dikkatlice inceleyin, ozellikle narsistle yuzlesme blogundaki hamilelik sureci kisimlarini butun konulari harfi harfine defalarca okuyun, sonra tekrar baştan alın, ara verin tekrar okuyun... çok faydası olacağıni düşünüyorum. Sevgiler
Gerçekten şu konu yüzünden üye oldum biraz da. Önceden hep okurdum bu sefer yazmak istedim tutamadım kendimi. Hanımefendi yapmayın etmeyin bu adam sizi sevmiyor değil bu adam sizden nefret ediyor. Sizi sarsmak için söyleyeceğim kendi ağzıyla defalarca söylemiş ama inanmamışsınız sizden iğreniyor. Resmen siz gidin diye uğraşıyor siz gitmedikçe de kendinizi onun gözünde daha da küçük, iğrenç bir varlığa dönüştürüyorsunuz. Kendinizi buna mahkum etmeyin lütfen. Eşim dediğiniz kişi size sizi sevmediğini daha nasıl anlatsın. Siz bunu anlamadıkça daha da hakaretlerini arttırmış. Hala acabalardasınız. Hiç düşünmeyin sizi aksine inandırmış olsa da değerlisiniz herkes değerlidir. Bir insan olarak kendinize saygı duyun. Çoğu insan kendine bu hakaretlerin yarısını eden bir insanı dakikasında hayatından çıkarır ve kendini onun manipülasyonundan sıyırır. Siz biraz geç kalmışsınız tek farkımız bu.
‘Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Sabrın adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.’Boris vian. Bu söz umarım eşinizin size neden böyle davrandığını anlamanıza yardımcı olur.
Sevildiğinizi nasıl anlarsınız demişsiniz, inşallah bu insandan kendinizi kurtarırsınız ve çok sevilirsiniz. Her insan biz ölene kadar hayatımızda kalmak zorunda değildir. Bize bir şeyler öğreten gider, yeni birileri gelir. O olmadan da hayat var. Allah yardımcınız olsun.
Inşallah bu adamdan bi çocuğunuz olmaz da o meleği de ziyan etmezsiniz arada.
Sana bunları yapan senden olana neler yapmaz düşünmesi bile sinirlerimi ziplatiyor.
Rica ederim. Bende evlendigimde yaşadıklarımı anlamlandirmaya çalışırken tesadüfen karşılaştım bu sitelerle. Farkettim ve ayrıldım. Sizde korkmayın sakin olurmu. Geç olmadan cocugunuz olmadan yüzleşin sizde. BİĹGİ cok bir GÜÇ o yuzden surekli ama surekli okuyun. Buldugunuz ne varsa. sitede onerilen kitaplar bu konuda ufkunu açacaktır. Şu an size uyguladığı akıl oyunlarıyla, bir iyi bir kotu davranip aklinizla oynamasiyla sizi kendinizden supheye dusuruyor her hatanin sizde olduguna sizi inandirmaya calisiyor o yuzden su an sevdiğinizi zannediyor olabilirsiniz. Ancak bu manipulasyonlara maruz kalmadan önceki siz, yani eski siz olsaydınız; eşinizi yine severmiydiniz? bunu düşünün. Severdim diyorsanız da devam edin ama çocuk için çok ciddi önlem alın cunku ilerde sayet ayrilirsaniz, çocuk nedeniyle hayatınız boyunca onunla iletişimde olacağınızı sakin unutmayın. Hayatınız kararabilir. Ayrılmaya karar verirseniz de sakin korkmayın. Gerçekten yeni bir hayat kurabilirsiniz. Allah yardımcınız olsuncok tesekkurler, bu tarz siteler oldugunu bilmiyodum acikcasi, hep bu forumda bakiyodum yazanlar varsa yada youtube'da psikologlari dinliyodum , cok yardimci oldunuz bana.. sagolun
2017 de açtığın konudan bir alıntı yapıcam. Bunu okuyunca senin iflah olmaz bir bağımlı olduğunu anladım. Bence burda şikayet ederek stres atıyorsun sadece...Sen ayrılmayı bırak rest bile çekemezsin çünkü onun tek alternatif olduğu konusunda sarsılmaz bi inancın var. Kusura bakma karşındaki nasıl narsist ise sende de bağımlı kişilik bozukluğu olabilir...Burdaki tavsiyeler işe yaramaz sende , sen sadece içini dökmek rahatlamak güç toplamak için burdasın..taa 2017 de sana embesil diyen heriften 2019 da cocuk yapacaksın...adım kadar eminim buna
Alıntı;
Malmisin, embesil, kapasitesiz, gurursuz, yuzsuz asagilik serefsiz vb cokca duydugum seyler! Bazen kufurede variyo, 2 kezde koluma vurdu yuzumu tutup acitti. Napabilirim sizce? Bu evlilik beni dusunduruyo gercekten mutlumuyum, aliskanlikmi bosanmaktan mi korkuyorum..
Bu da 2018 den alıntı...çayı demlerken büyük hata yapmışsın...adam haklı (!) Eşin sadece narsist değil aynı zamanda psikopatmış
Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Soylediginiz gibi degil sadece, esim sinirlendigi zaman beni kiriyo hakaret ediyo ve o yazdigim sozleri kullaniyo. ama normal zamanlarda beni cok sevdigini soyluyo, oyle davraniyo kendincede..
bugun mesela mesaj atti bu ara seyahatim olmadigi icin cok mutluyum cok ozlemisim seni huzurlu geciyo evde demis.
yani normal zamanlarimizda mesafeli yada soguk olsaydi bana igreniyomus gibi davraniyo olsaydi kafam bulanmazdi bile.
esimi savunmak icin demiyorum hemen oraya cekmesin kimse, savunacak tarafi yok. sadece kendimi anlatmak istedim size, bu bir dongu derken her an her gun kufur hakaretle gecmiyo... kavga ve ofke aninda soyledigi sozler bunlar. benimle kendini yaristiriyo beni asagiliyo. ama iyiyken ise beni cok sevdigini beni cok begendigini vs herseyi soyluyo yani... konustugumuz biseyle kendini yetersiz hissettigi anda canavarlasiyo. kendini ustun gordugu icin o yanini ortaya koyuyo..
bu gercek sevgimi derseniz bence degil. o o kadar sevebiliyo bence...
bende cok israr ettim duzelsin etsin duzenim bozulmasin ayrilmayalim diye, buda dogru.. umarim dogru yol neyse buluruz..
Rica ederim. Bende evlendigimde yaşadıklarımı anlamlandirmaya çalışırken tesadüfen karşılaştım bu sitelerle. Farkettim ve ayrıldım. Sizde korkmayın sakin olurmu. Geç olmadan cocugunuz olmadan yüzleşin sizde. BİĹGİ cok buyuk bir GÜÇ o yuzden surekli ama surekli okuyun. Buldugunuz ne varsa. sitede onerilen kitaplar bu konuda ufkunu açacaktır. Şu an size uyguladığı akıl oyunlarıyla, bir iyi bir kotu davranip aklinizla oynamasiyla sizi kendinizden supheye dusuruyor her
http://www.narsistleyuzlesme.com http://www.narsistlemucadele.com/?m=1 cocuk dusunmeden once gercek hayat tecrubelerini bu tarz sorunlari yasayanlara yardimci olmak adina paylaşan hanimlarin hazirladiklari bu iki siteyi dikkatlice inceleyin, ozellikle narsistle yuzlesme blogundaki hamilelik sureci kisimlarini butun konulari harfi harfine defalarca okuyun, sonra tekrar baştan alın, ara verin tekrar okuyun... çok faydası olacağıni düşünüyorum. Sevgiler
Rica ederim. Bende evlendigimde yaşadıklarımı anlamlandirmaya çalışırken tesadüfen karşılaştım bu sitelerle. Farkettim ve ayrıldım. Sizde korkmayın sakin olurmu. Geç olmadan cocugunuz olmadan yüzleşin sizde. BİĹGİ cok bir GÜÇ o yuzden surekli ama surekli okuyun. Buldugunuz ne varsa. sitede onerilen kitaplar bu konuda ufkunu açacaktır. Şu an size uyguladığı akıl oyunlarıyla, bir iyi bir kotu davranip aklinizla oynamasiyla sizi kendinizden supheye dusuruyor her hatanin sizde olduguna sizi inandirmaya calisiyor o yuzden su an sevdiğinizi zannediyor olabilirsiniz. Ancak bu manipulasyonlara maruz kalmadan önceki siz, yani eski siz olsaydınız; eşinizi yine severmiydiniz? bunu düşünün. Severdim diyorsanız da devam edin ama çocuk için çok ciddi önlem alın cunku ilerde sayet ayrilirsaniz, çocuk nedeniyle hayatınız boyunca onunla iletişimde olacağınızı sakin unutmayın. Hayatınız kararabilir. Ayrılmaya karar verirseniz de sakin korkmayın. Gerçekten yeni bir hayat kurabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun
Size yüzsüz demiş, gurursuz demiş. Sizce bunları sevdiği için mi söylemiş? Bunlar çokça duyduğum şeyler yazmışsınız.
Sizi alenen kovmuş. Çok büyük bir öfke kontrol sorunu olabilir. Kim çay istediği gibi demlenmediği için çok sevdiğini söylediği eşine böyle davranır?
Yukarıdaki alıntıları yaptığım hanıma hak vermeden geçemeyeceğim. Sevmediğini size tavırları ve sözleriyle bağıran bir adamın sizi sevdiğine inanmaya devam edeceksiniz. Bu sözleri size ciddi kavga anlarında söylememiş canı sıkıldıkça size hakaret ediyor. Kafanız bulanıyor çünkü kendinize saygı duymuyorsunuz. Çok üzülerek söylüyorum. Bu bir şiddet çünkü. Ama hiç kimseye de kendine rağmen yardım edilemiyor. Kaç kadın gördüm işe yüzü gözü morluklar içinde gelirdi. Ama beni aslında seviyor arada öfkelenince böyle derdi. Sizin daha öğrenecekleriniz var demek ki bu ilişkiden. Oysa çok kibar ve mantıklı konuşuyorsunuz. Bize karşı olan sorgulayıcılığınızı objektif bir şekilde eşinize de yöneltseniz keşke.
https://dunyalilar.org/bir-narsisistle-birlikte-olamamanin-nedenleri.html/cok tesekkurler, bu tarz siteler oldugunu bilmiyodum acikcasi, hep bu forumda bakiyodum yazanlar varsa yada youtube'da psikologlari dinliyodum , cok yardimci oldunuz bana.. sagolun
https://dunyalilar.org/bir-narsisistle-birlikte-olamamanin-nedenleri.html/ Bu sitedeki bir paragrafsitelere baktim, yasadiklarim benzer dogru, bizdeki durum daha uc boyutta sadece. iyisi daha iyi oraya gore, ve kotusu daha kotu. yani kimse bu kadar hakaret ettigini vs soylememis, benim duydugum seyleri duydularsada yazmamislar belkide...
eskiden kesin sevdigini dusunurken suanda yari yariya bu dusuncem. emin degilim o kadar. kendide sevdigini saniyo belkide. manipulasyonla sevmedim esimi bence, ama iliskiye bu kadar kurallarla devam etmemin sebebi ona cok inanmam sevgisine inanmam ve guvenmemdi. bunun alti saglam degildi burada manipule edildigimi dusunuyorum.
kiyafetlerimden, icki- sigaraya, gorusmemi istemedigi arkadaslarimdan, denize girmeme kadar bir suru kural vardi. hep beni seviyo iyi bi evliligimiz olacak diye guvendim inandim , bu yuzdende kabul ettim herseyi..
pek bi soz hakkim olmadi... bu benim sucum elbette aptalligim hatta. ama manipule edilmisim iste..
bu dongunun icinden cikmakta yine bizim elimizde, yapanlar var , ornegin siz.. benimde yapabilecegimin gostergesi..
https://dunyalilar.org/bir-narsisistle-birlikte-olamamanin-nedenleri.html/ Bu sitedeki bir paragraf
"Bir narsisistle olan ilişkiyi bitirmek bu yüzden içinde bir çok duygusal yük barındırır. Bu aşağılanma ve boyun eğdirilmeyi içeren uzun bir esaretin zincirinden kurtulmaktır.Ve tahakküm edici narsisiste karşı, partnerin fonksiyonel ve sağlıklı parçasının ayaklanması yani kendi devrimidir." Her devrim kanlı olur acıyla olur, sizde kendi devriminizi yapabilirsiniz yeterki isteyin, hic kolay değil, bende zorlandım ama başardım. Son Samuray filminde bir söz var "Düşünce düşman" gerçekten de öyle. Ne kadar düşünürseniz o kadar zorlanirsiniz. Bu surecte size dusman olan düşünceler nedir biliyormusunuz hayalleriniz, mutlu yuva, aslında beni seviyor vs.. şu an en büyük düşmanınız narsist es değil bu düşünceler. Umarım en doğru kararı verirsiniz