Eşimin öfkesi ve benim sindirilmişliğim. yardım edin

Yahu allahini seversen bırak dusunmeyi konuşmayı. Bu adamla evli kalman içi 1 tane sebep yok. Seni futbol topu gibi sürekli tekmemlemek için kullanıyor.
Ortada evlilik kalmamış. Adam sana kötü davrandikca daha da baglanmissin. Git ver dilekceni boşa. daha ne bekliyorsun. Bosandiktan sonra toparlarsin kendini. Adam seni adam yerine koymamış ki.

Annesi oğluna yalakalık modunda öyle mi? Vallahi birebir aynı...demekki bütün bu manyaklıgım sebebi annelerinin hep bunlara yalaka olması....annem boyle olabiliosa neden diğer kadınlar olmasın düşüncesi..
Evet anne sürekli alttan alır suyuna giderdi onunla çatışma yaşamazdı

http://www.narsistleyuzlesme.comhttp://narsistlemucadele.blogspot.com/?m=1 cocuk dusunmeden once gercek hayat tecrubelerini bu tarz sorunlari yasayanlara yardimci olmak adina paylaşan hanimlarin hazirladiklari bu iki siteyi dikkatlice inceleyin, ozellikle narsistle yuzlesme blogundaki hamilelik sureci kisimlarini butun konulari harfi harfine defalarca okuyun, sonra tekrar baştan alın, ara verin tekrar okuyun... çok faydası olacağıni düşünüyorum. Sevgiler

Bu forumda çalışan mevki sahibi kaç bayan eşine para yedirip birde yaranamayip genede eşinden vazgeçemeyen...akıl olacak insanda mantık olacak..biri çalışan köle diğeri çalışmayan.. hatta birincisi birde parasını yediren...bu işin çalışanı çalışmayani yok akıllısı var...aklını kullananı var...

Inşallah bu adamdan bi çocuğunuz olmaz da o meleği de ziyan etmezsiniz arada.
Sana bunları yapan senden olana neler yapmaz düşünmesi bile sinirlerimi ziplatiyor.

Gerçekten şu konu yüzünden üye oldum biraz da. Önceden hep okurdum bu sefer yazmak istedim tutamadım kendimi. Hanımefendi yapmayın etmeyin bu adam sizi sevmiyor değil bu adam sizden nefret ediyor. Sizi sarsmak için söyleyeceğim kendi ağzıyla defalarca söylemiş ama inanmamışsınız sizden iğreniyor. Resmen siz gidin diye uğraşıyor siz gitmedikçe de kendinizi onun gözünde daha da küçük, iğrenç bir varlığa dönüştürüyorsunuz. Kendinizi buna mahkum etmeyin lütfen. Eşim dediğiniz kişi size sizi sevmediğini daha nasıl anlatsın. Siz bunu anlamadıkça daha da hakaretlerini arttırmış. Hala acabalardasınız. Hiç düşünmeyin sizi aksine inandırmış olsa da değerlisiniz herkes değerlidir. Bir insan olarak kendinize saygı duyun. Çoğu insan kendine bu hakaretlerin yarısını eden bir insanı dakikasında hayatından çıkarır ve kendini onun manipülasyonundan sıyırır. Siz biraz geç kalmışsınız tek farkımız bu.
‘Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Sabrın adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.’Boris vian. Bu söz umarım eşinizin size neden böyle davrandığını anlamanıza yardımcı olur.
Sevildiğinizi nasıl anlarsınız demişsiniz, inşallah bu insandan kendinizi kurtarırsınız ve çok sevilirsiniz. Her insan biz ölene kadar hayatımızda kalmak zorunda değildir. Bize bir şeyler öğreten gider, yeni birileri gelir. O olmadan da hayat var. Allah yardımcınız olsun.

Esine para yedirmek ne demek onu anlamadim ? Evde yedigin ictigin, ev borcu fln ese para yedirmek mi Ayrica konu para degil sesini cikaramamak ! Buyuk konusmayim ama esim bana salak dedigi anda alir agzinin payini. Hele hele beni asagilayacak ? Aninda biter o evlilik ! Belki bazi seyleri parayla duzeltebilirsin, evini yenilersin, altina araba alirsin, gezer tozarsin ama bozulan psikolojin, giden gencligin ne olacak ? Hadi duzelt bakalim kirilan gururunu parayla ? Calisan kole ne demek ? Ne bicim cumleler bunlar ?! Calisan bayanlar kole mi ? Calisan kendine calisiyor, emekliligine calisiyor. Sigortanin bile kendine adina olmasi nasil buyuk bir keyif kimseye muhtac degilsin. Hayat musterek arkadasim kocaya para yedirmek diye bir kavram yok. Ayrica kimse zorla evde yemek yap, camasir yika demiyor sana mutlu bir evliligin varsa zaten bunlari seve seve yapiyorsun. Cunku en basta gelen senin aile mutlulugun, senin mutlulugun ve psikolojin ! Esinden psikolojik siddet gorup, o moral bozukluguyla aksama kadar yok gelin kaynana, yok esim beni aldatiyor vs tarzinda sacma sapan programlar izleyip daha da buhran yasamak kolelik degil mi ? Bence asil kolelik bu ! Bir yerde calisiyor olsa kafasi dagilir, iki insan yuzu gorur, her ay maasini aldiginda kendine guveni artar.

Bu isin calisani calismayani yok evet, kocasi adam gibi adam olani var olmayani var. Adam gibiyse calismasa da el ustunde tutulur, ama adam degilse ve calisiyorsa ayrilir olur biter, calismiyorsa da uzuntuden evde dusunur durur. Bunu nerden mi biliyorum ? Cevremde ise girmedigi zaman siddet gorup katlanan ama sonra ise girdiginde aninda ayrilan bayanlardan. Bilmem anlatabildim mi

Son düzenleme:

cok tesekkurler, bu tarz siteler oldugunu bilmiyodum acikcasi, hep bu forumda bakiyodum yazanlar varsa yada youtube'da psikologlari dinliyodum , cok yardimci oldunuz bana.. sagolun

Soylediginiz gibi degil sadece, esim sinirlendigi zaman beni kiriyo hakaret ediyo ve o yazdigim sozleri kullaniyo. ama normal zamanlarda beni cok sevdigini soyluyo, oyle davraniyo kendincede..
bugun mesela mesaj atti bu ara seyahatim olmadigi icin cok mutluyum cok ozlemisim seni huzurlu geciyo evde demis.
yani normal zamanlarimizda mesafeli yada soguk olsaydi bana igreniyomus gibi davraniyo olsaydi kafam bulanmazdi bile.
esimi savunmak icin demiyorum hemen oraya cekmesin kimse, savunacak tarafi yok. sadece kendimi anlatmak istedim size, bu bir dongu derken her an her gun kufur hakaretle gecmiyo... kavga ve ofke aninda soyledigi sozler bunlar. benimle kendini yaristiriyo beni asagiliyo. ama iyiyken ise beni cok sevdigini beni cok begendigini vs herseyi soyluyo yani... konustugumuz biseyle kendini yetersiz hissettigi anda canavarlasiyo. kendini ustun gordugu icin o yanini ortaya koyuyo..

bu gercek sevgimi derseniz bence degil. o o kadar sevebiliyo bence...
bende cok israr ettim duzelsin etsin duzenim bozulmasin ayrilmayalim diye, buda dogru.. umarim dogru yol neyse buluruz..

Inşallah bu adamdan bi çocuğunuz olmaz da o meleği de ziyan etmezsiniz arada.
Sana bunları yapan senden olana neler yapmaz düşünmesi bile sinirlerimi ziplatiyor.

aramiz duzelince benimde umitlerim tekrar yeseriyor. sonra otomatik cocuk fikri dusuyo aklima..
tabi yeni bir olaya kadar, yeniden hakaretler asagilama duyana kadar.

cok tesekkurler, bu tarz siteler oldugunu bilmiyodum acikcasi, hep bu forumda bakiyodum yazanlar varsa yada youtube'da psikologlari dinliyodum , cok yardimci oldunuz bana.. sagolun
Rica ederim. Bende evlendigimde yaşadıklarımı anlamlandirmaya çalışırken tesadüfen karşılaştım bu sitelerle. Farkettim ve ayrıldım. Sizde korkmayın sakin olurmu. Geç olmadan cocugunuz olmadan yüzleşin sizde. BİĹGİ cok bir GÜÇ o yuzden surekli ama surekli okuyun. Buldugunuz ne varsa. sitede onerilen kitaplar bu konuda ufkunu açacaktır. Şu an size uyguladığı akıl oyunlarıyla, bir iyi bir kotu davranip aklinizla oynamasiyla sizi kendinizden supheye dusuruyor her hatanin sizde olduguna sizi inandirmaya calisiyor o yuzden su an sevdiğinizi zannediyor olabilirsiniz. Ancak bu manipulasyonlara maruz kalmadan önceki siz, yani eski siz olsaydınız; eşinizi yine severmiydiniz? bunu düşünün. Severdim diyorsanız da devam edin ama çocuk için çok ciddi önlem alın cunku ilerde sayet ayrilirsaniz, çocuk nedeniyle hayatınız boyunca onunla iletişimde olacağınızı sakin unutmayın. Hayatınız kararabilir. Ayrılmaya karar verirseniz de sakin korkmayın. Gerçekten yeni bir hayat kurabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun

Size yüzsüz demiş, gurursuz demiş. Sizce bunları sevdiği için mi söylemiş? Bunlar çokça duyduğum şeyler yazmışsınız.

Sizi alenen kovmuş. Çok büyük bir öfke kontrol sorunu olabilir. Kim çay istediği gibi demlenmediği için çok sevdiğini söylediği eşine böyle davranır?

Yukarıdaki alıntıları yaptığım hanıma hak vermeden geçemeyeceğim. Sevmediğini size tavırları ve sözleriyle bağıran bir adamın sizi sevdiğine inanmaya devam edeceksiniz. Bu sözleri size ciddi kavga anlarında söylememiş canı sıkıldıkça size hakaret ediyor. Kafanız bulanıyor çünkü kendinize saygı duymuyorsunuz. Çok üzülerek söylüyorum. Bu bir şiddet çünkü. Ama hiç kimseye de kendine rağmen yardım edilemiyor. Kaç kadın gördüm işe yüzü gözü morluklar içinde gelirdi. Ama beni aslında seviyor arada öfkelenince böyle derdi. Sizin daha öğrenecekleriniz var demek ki bu ilişkiden. Oysa çok kibar ve mantıklı konuşuyorsunuz. Bize karşı olan sorgulayıcılığınızı objektif bir şekilde eşinize de yöneltseniz keşke.

sitelere baktim, yasadiklarim benzer dogru, bizdeki durum daha uc boyutta sadece. iyisi daha iyi oraya gore, ve kotusu daha kotu. yani kimse bu kadar hakaret ettigini vs soylememis, benim duydugum seyleri duydularsada yazmamislar belkide...

eskiden kesin sevdigini dusunurken suanda yari yariya bu dusuncem. emin degilim o kadar. kendide sevdigini saniyo belkide. manipulasyonla sevmedim esimi bence, ama iliskiye bu kadar kurallarla devam etmemin sebebi ona cok inanmam sevgisine inanmam ve guvenmemdi. bunun alti saglam degildi burada manipule edildigimi dusunuyorum.
kiyafetlerimden, icki- sigaraya, gorusmemi istemedigi arkadaslarimdan, denize girmeme kadar bir suru kural vardi. hep beni seviyo iyi bi evliligimiz olacak diye guvendim inandim , bu yuzdende kabul ettim herseyi..
pek bi soz hakkim olmadi... bu benim sucum elbette aptalligim hatta. ama manipule edilmisim iste..
bu dongunun icinden cikmakta yine bizim elimizde, yapanlar var , ornegin siz.. benimde yapabilecegimin gostergesi..

onada yoneltiyorum.. gerekli tepkileri vermekle baslamam gerektigini biliyorum, bi dahaki hakaretinde direk olarak lafimi soyleyip ortami terk edicem, boyle boyle gucumu geri kazanmaya calisicam. her zaman kotu degil derken demek istedigimde, bu laflari ediyo sonra ertesi gun mesela cok iyi davraniyo bana. ondan acaba sinir anindami boyle sadece, beni seviyo heralde diye yanilgiya dusuyorum... normal gunlerde cok ilgisiz falan degil.. evi beni ihmal etmiyo.. ama neye sinirlenip ne soyleyecegi belli degil ve bunlar cok ekstrem seyler.. kendi biseyden rahatsiz olunca direk beni ezmeye asagilamaya basliyo.

okurken çok üzüldüm gerçekten
ne olursa olsun ve d ekim olursa olsun hayata bir kez geldiğinizi unutmayın lütfen..
mutluluğu size çok görenleri hayatınızdan üzülseniz de çıkartın lütfen..

https://dunyalilar.org/bir-narsisistle-birlikte-olamamanin-nedenleri.html/ Bu sitedeki bir paragraf
"Bir narsisistle olan ilişkiyi bitirmek bu yüzden içinde bir çok duygusal yük barındırır. Bu aşağılanma ve boyun eğdirilmeyi içeren uzun bir esaretin zincirinden kurtulmaktır.Ve tahakküm edici narsisiste karşı, partnerin fonksiyonel ve sağlıklı parçasının ayaklanması yani kendi devrimidir." Her devrim kanlı olur acıyla olur, sizde kendi devriminizi yapabilirsiniz yeterki isteyin, hic kolay değil, bende zorlandım ama başardım. Son Samuray filminde bir söz var "Düşünce düşman" gerçekten de öyle. Ne kadar düşünürseniz o kadar zorlanirsiniz. Bu surecte size dusman olan düşünceler nedir biliyormusunuz hayalleriniz, mutlu yuva, aslında beni seviyor vs.. şu an en büyük düşmanınız narsist es değil bu düşünceler. Umarım en doğru kararı verirsiniz

bu anlattiklarimdan esimin narsist oldugunu dusunuyormusunuz sizde? konulmus bir tani yok sonucunda bu sadece benim dusuncem... bi sorun oldugu kesin, normal bi iliskide surekli bi taraf suclanmaz , sinirinden ve ofkesinden esi sorumlu tutulmaz. yada sinirlenince agzina geleni soylemez asagilamaz... hakaret edicegi biriylede birlikte olmaz zaten.. bunlar sizin yasadiklariniza benziyormu?
evet gercekten oyle. coktandir yasadigim ve bi sekilde kotude olsa alistigim bi duzen var. ve inanclarim, umidim, aile kurma hevesim, cocuk sahibi olma vs... iyi yanlari falan filan. bunlarin altinda ezilmis durumdayim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…