Konu sahibi, sizin neredeyse tüm konularınızı biliyorum. Sen bu adamı ölsen boşamazsın. Yurtdışında yaşadığınız zamanlarda veya senin de çalıştığın dönemlerdede eşin hep böyleydi. Sende çok normal değilsin ayrıca, adam iş gezisine gitse burnundan getiriyordun her defasında. Bu kadar sorun çıkarmana sebep olarak da ailelerden uzakta olmanızı bahane ediyordun. Şimdi Türkiye ye geri döndünüz hayatınızda ne değişti hiçbirşey.
Karı koca siz iflah olmazsınız. Yanlış bir evliliği inatla yürütmeye çalışıyorsunuz. Evliliğiniz kangren olmuş hala farkında değilsiniz.
Ne yalan söyleyeyim sizin gibi evliliği olan ve çocuk isteyen kadınlara üzülüyorum. Hayatınızın 6 senesi gitmiş hala daha bir 6 sene harcamaya niyetlisiniz. Şu adama olan bağımlılığınızdan kurtulup kendinize yeni bir yol çizmiş olsaydınız belki de şu anda size değer veren bir eş ve çocuklara sahiptiniz.
Esim cogu zaman boyleydi, gitgide kavga hakaret asagilama sıklıgını arttirdi , eskiden buyuk kavgada soyledigi laflari artik cok ufak seylerdede soyler oldu. ben cidden bunaltmiyorum artik onu, oyle bi arama yazma sorunumuz yok artik. seyahatteykende oyle, normal bir kadin ne yapiyosa ne kadar ariyosa oyleyim. bu bir sorun olmaktan cikti, bunu psikolog ile astim. ama hakaret, kufur, tartismalarimiz bitmedi. tartisma dedigimede bakmayin, tek tarafli esimin bagirinmalari diyelim.
simdide diyoki sen o kadar doldurdunki beni, bardak dolu tahammulum yok artik, bi sure lazim bardak bosalicak sonra kendime gelicem bende. ama o hep hakaret kufur ediyoduki zaten, surekli beni suclama modunda bunun icin ama kendi sorunu bu, kabul etmiyo..
dediginize katiliyorum, kotu giden bi evliligi bu sekilde surdurmeye calisiyoruz. esimin katlandigi bisey yok aslinda. benden kotu bi soz duymuyo, herseyide sindiriyorum, ev isleri yemek vs herseyi normal sekilde yapiyorum. benden yana bi sorun oldugunu dusunmuyorum artik. kendide ayin yarisi seyahatte, istedigi gibi davranabiliyo, isinde gucunde devam ediyo bi kisitlanmasida yok, banada kizinca istedigini soyleyip sonra bisey yokmus gibi devam edebiliyo. daha ne olsun?
gercekci olmaya ve kendim icin ayaga kalkmaya ihtiyacim var. esimi kaybetmeyide cok gozumde buyutuyorum, dramatize ediyorum yani. onu birakip gitmek bosanmak, her ne kadar cok hatali olsada esim oldugu icin cok duygusal yaklasiyorum ayrilmaya karsi. kendimi one koymayi basarabilirsem belki bosanabilirim.