Esine para yedirmek ne demek onu anlamadim ? Evde yedigin ictigin, ev borcu fln ese para yedirmek mi
Ayrica konu para degil sesini cikaramamak ! Buyuk konusmayim ama esim bana salak dedigi anda alir agzinin payini. Hele hele beni asagilayacak ? Aninda biter o evlilik ! Belki bazi seyleri parayla duzeltebilirsin, evini yenilersin, altina araba alirsin, gezer tozarsin ama bozulan psikolojin, giden gencligin ne olacak ? Hadi duzelt bakalim kirilan gururunu parayla ? Calisan kole ne demek ? Ne bicim cumleler bunlar ?! Calisan bayanlar kole mi ? Calisan kendine calisiyor, emekliligine calisiyor. Sigortanin bile kendine adina olmasi nasil buyuk bir keyif kimseye muhtac degilsin. Hayat musterek arkadasim kocaya para yedirmek diye bir kavram yok. Ayrica kimse zorla evde yemek yap, camasir yika demiyor sana mutlu bir evliligin varsa zaten bunlari seve seve yapiyorsun. Cunku en basta gelen senin aile mutlulugun, senin mutlulugun ve psikolojin ! Esinden psikolojik siddet gorup, o moral bozukluguyla aksama kadar yok gelin kaynana, yok esim beni aldatiyor vs tarzinda sacma sapan programlar izleyip daha da buhran yasamak kolelik degil mi ? Bence asil kolelik bu ! Bir yerde calisiyor olsa kafasi dagilir, iki insan yuzu gorur, her ay maasini aldiginda kendine guveni artar.
Bu isin calisani calismayani yok evet, kocasi adam gibi adam olani var olmayani var. Adam gibiyse calismasa da el ustunde tutulur, ama adam degilse ve calisiyorsa ayrilir olur biter, calismiyorsa da uzuntuden evde dusunur durur. Bunu nerden mi biliyorum ? Cevremde ise girmedigi zaman siddet gorup katlanan ama sonra ise girdiginde aninda ayrilan bayanlardan. Bilmem anlatabildim mi