Eşimin kuzeni bize kafa dinlemeye geldi

Kaç gün oldu bilmiyorum ama eşiyle konussa eşiniz çağırsa karısını. Misafire git demek olmak sonuçta

Eşinizle konuşun birşey diyemezse siz annenize gidin kuzenlerim şurdan burdan geliyorlar görmem lazım diyip kaçın =)

Aynen öyle valla benim 3 ay öyle geçti. Açlıktan bayılıcaktım resmen yemek yiyememekten. Çorbayla beslendim ve onu da zaten kustum geri. Zaten halsizlik,baş dönmesi oluyor insan sakin kalmak istiyor uyumak istiyor öyle durumlarda.

Kuzenimize kahve içmeye giderken bile arayıp haber veririz. Bu nasıl yüzsuz luk böyle pes

Bende ilk 3 ayımda kilo vermiştim. Krakerle beslendim. Yanı çok zor yaşamayan bilemez . Evin her odasında yediklerimi çıkarmısligim vardır. Hamileliği kolay geçenler konuşuyor ama yaşamayan anlamaz.

Bende ilk 3 ayımda kilo vermiştim. Krakerle beslendim. Yanı çok zor yaşamayan bilemez . Evin her odasında yediklerimi çıkarmısligim vardır. Hamileliği kolay geçenler konuşuyor ama yaşamayan anlamaz.

Evet berbat bişey gerçekten. Yaşamayan konuşuyor bide anlatınca da inanmıyorlar :)

Ben de kuzenlerimle çok samimiyim. Bazılarıyla fazlaca hem de. Gelip kalsalar asla birşey demem başım üstüne. Aynı şekilde eşiminkilerde. Ama onlarda böyle emri vaki yapmaz. Uygun bi şekilde söylerler. Bu size yapılan saygısızlıktır. Problem kalması değil ki, emri vaki yapılması. Sanki dingonun ahırı

Başkasının evinde zorunlu durumlar haricinde gidip kalmaya hiçbir zaman anlam veremiycem herhalde.

Murat Başoğlu mudur nedir onun haberleri beni etkiledi o yuzden saglıklı olmaz yorum yapsam

Eşimle kardeş gibi büyüdükleri için ben sıkıntı etmiyorum çok iç içe büyümüşler, kardeş gibi görüyorlar birbirlerini.

Ben gelmesin kalmasın demiyorum da birincisi sormadı emrivaki yaptı . ikincisi de hamile olduğum için halim yok özellikle bulantılarım geçmedi kendimi iyi hissetmiyorum bu yüzden problem ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…