• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeni bize kafa dinlemeye geldi

Kaç gün oldu bilmiyorum ama eşiyle konussa eşiniz çağırsa karısını. Misafire git demek olmak sonuçta

Merhaba kızlar.....
Dün akşam eşimin kuzeni 2 yaşındaki çocuğuyla bize geldi .Eşim ile arası çok iyidir. Canı sıkkınmış dertleşmeye geldi . Biraz geç saate kadar kaldı , sonra da ben bu gece burada kalsam olur mu dedi tamam dedik.
Sabah eşim kahvaltı yaparken o da kalktı çocuğu uyanmış çocuğunu doyurdu kendisi yemedi sonra da eşime rüzgarı bize bırak işe giderken dedi ben biraz daha uyucam rahat uyuyayım dedi , eşim çocuğunu götürdü işte her neyse....1 e doğru uyandı eşimin kuzeni,duşa girmeden önce de ;sakın bir şey hazırlama eve gidip birkaç parça eşyamı alacağım gelince dışarı çıkarız seninle dışarıda yeriz gezeriz dedi , yarım saat önce falan da çıktı , neden eşya alıyorsun dedim, birkaç gün sizde kalıp kafamı dinleyeceğim dedi:KK57: hiç sorma yok kalayım mı diye, bende kalma diyemedim kızlar :işsiz: ayıp olmasın diye,dese miydim ? hamile olduğum için sabahları bulantım çok oluyor, halsizim de biraz, onunla nasıl ilgileneyim ki şimdi? dışarı çıkmak istedi ben gelemem halim yok dedim ,ısrar ediyor hala açık hava iyi gelir kötü olursan geliriz diyor, keyfim yok istemiyorum dedim tamam evde oturur sohbet ederiz kız kıza diyor :halay: ya zaten kendimi iyi hissetmiyorum bir de eşimin kuzeni çıktı başıma. ne kadar kalacağı da meçhul..

Eşinizle konuşun birşey diyemezse siz annenize gidin kuzenlerim şurdan burdan geliyorlar görmem lazım diyip kaçın =)

Ne alaka yahu. Bende hamileligin ilk 3 ayını çok zor geçimiş biri olarak bırakın eşinizin kuzenine , kendinize bile 1 barsak su alacak haliniz olmuyor. Sürekli mide bulantısı ve uyku hali. Evet o halde çatlarız 2 gün idare etmeye.

Aynen öyle valla benim 3 ay öyle geçti. Açlıktan bayılıcaktım resmen yemek yiyememekten. Çorbayla beslendim ve onu da zaten kustum geri. Zaten halsizlik,baş dönmesi oluyor insan sakin kalmak istiyor uyumak istiyor öyle durumlarda.

Kuzenimize kahve içmeye giderken bile arayıp haber veririz. Bu nasıl yüzsuz luk böyle pes

Aynen öyle valla benim 3 ay öyle geçti. Açlıktan bayılıcaktım resmen yemek yiyememekten. Çorbayla beslendim ve onu da zaten kustum geri. Zaten halsizlik,baş dönmesi oluyor insan sakin kalmak istiyor uyumak istiyor öyle durumlarda.
Bende ilk 3 ayımda kilo vermiştim. Krakerle beslendim. Yanı çok zor yaşamayan bilemez . Evin her odasında yediklerimi çıkarmısligim vardır. Hamileliği kolay geçenler konuşuyor ama yaşamayan anlamaz.

Bende ilk 3 ayımda kilo vermiştim. Krakerle beslendim. Yanı çok zor yaşamayan bilemez . Evin her odasında yediklerimi çıkarmısligim vardır. Hamileliği kolay geçenler konuşuyor ama yaşamayan anlamaz.

Evet berbat bişey gerçekten. Yaşamayan konuşuyor bide anlatınca da inanmıyorlar :)

Ben de kuzenlerimle çok samimiyim. Bazılarıyla fazlaca hem de. Gelip kalsalar asla birşey demem başım üstüne. Aynı şekilde eşiminkilerde. Ama onlarda böyle emri vaki yapmaz. Uygun bi şekilde söylerler. Bu size yapılan saygısızlıktır. Problem kalması değil ki, emri vaki yapılması. Sanki dingonun ahırı :issiz:

Başkasının evinde zorunlu durumlar haricinde gidip kalmaya hiçbir zaman anlam veremiycem herhalde.

Belki bana tepki gelicek ama o kadını evine bidaha alma ortam cok kötü.benim eşimin kuzenide geldi kaldı cocugu ile.sonra eşime olan aşkı cıktı meydana.dikkatlı ol hamilesin üzmek istemem ama başıma geldiği için huylandım acıkcası
Eşimle kardeş gibi büyüdükleri için ben sıkıntı etmiyorum çok iç içe büyümüşler, kardeş gibi görüyorlar birbirlerini.

Ne var bunda gelip kalmak istemisse belliki samimi biride rahat oldugundan sizinle rahatta konusabiliyor belkide esiyle kavga etti ne var gelip kalsa ya böyle yazilar okuyunca acaba kimseye gidip yatili kalmiyim artik diyorum evlendiniz tabi gelen giden kalan olacak akrabadir sonucta arayi acmamak lazim ..
Ben gelmesin kalmasın demiyorum da birincisi sormadı emrivaki yaptı . ikincisi de hamile olduğum için halim yok özellikle bulantılarım geçmedi kendimi iyi hissetmiyorum bu yüzden problem ettim.

Back