• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeni bize kafa dinlemeye geldi

Eşimle kardeş gibi büyüdükleri için ben sıkıntı etmiyorum çok iç içe büyümüşler, kardeş gibi görüyorlar birbirlerini.
He he bizimkilerde öyle yıllarca beraber büyüdüler sözde abi kardeş cok iyi arkadaslar,senin evin tatil köyü mü bacım?kafa dinlemek için gitsin bi yere kimseye güven yok bu zamanda cok zor bir sene geçirdim halada zor zamanlar geçiriyorum eşim ona karşilik veriyormu acaba diye...hepsi aynı olucak değil ama yasadıgım bu

He he bizimkilerde öyle yıllarca beraber büyüdüler sözde abi kardeş cok iyi arkadaslar,senin evin tatil köyü mü bacım?kafa dinlemek için gitsin bi yere kimseye güven yok bu zamanda cok zor bir sene geçirdim halada zor zamanlar geçiriyorum eşim ona karşilik veriyormu acaba diye...hepsi aynı olucak değil ama yasadıgım bu
Haklısın gerçekten bu devirde kimseye güven olmuyor akrabalar içinde de neler yaşanıyor evet ama sanmıyorum ya. zaten eşim konusunda sıkıntı yok karşı tarafında niyetini bilemem ama ihtimal vermiyorum .....

Derdini öğrenmek lazım. Belki düşündüğünden daha çaresiz. Benim kuzenim de pat diye valizi toplar çocukla bana gelirdi. Meğer evi dağıtıp eşyaları satmışlar kocadan hayır yok tabi, bizimki orda burda kalacak yer derdine düşmüş.
En basit elektrik faturasını odeyemediyse çocukla elektriksiz evde oturamaz
Eski eşi çocuğunun doğum gününe gelmek istemiş kadın da istememiş o yüzden tartışmışlar morali bozukmuş.. derdi bu .

Haklısın gerçekten bu devirde kimseye güven olmuyor akrabalar içinde de neler yaşanıyor evet ama sanmıyorum ya. zaten eşim konusunda sıkıntı yok karşı tarafında niyetini bilemem ama ihtimal vermiyorum .....
O zaman kalkıp hizmet etme sen o yokmuş gibi davran..ben hiö beklemezdim başıma geldi.eşime güvenim sonsuzdu ama şuan şüphe içindeyim hiö aklımdan cıkmıyor

Allah allah normal mi bu peki o ailede?
Hani kuzen çok yakınıdır insanın da, erkek evli kuzenime öyle kalmaya rahatça gitmem, çok geçerli bir sebep olması lazım. Onun dışında bir de bebeğini bırakacakmış.
Valla altından pis işler çıkmasa bari, keşke kalacağım dediğinde bir sorup öğreneydiniz derdini.
Eski eşi ile kavga etmiş derdi oymuş. ona sıkılmış canı... bende gidemem evli kuzenime erkek olsun kız olsun , eşime karşı kötü bir niyeti var diyemem kardeş gibi büyümüşler. eşim de çok sever onu ... gerçi bana pek samimi gelmiyor. kendini beğenmiş tiplerden hoşlanmıyorum ama eşim sevdiği için katlanıyorum.

Merhaba kızlar.....
Dün akşam eşimin kuzeni 2 yaşındaki çocuğuyla bize geldi .Eşim ile arası çok iyidir. Canı sıkkınmış dertleşmeye geldi . Biraz geç saate kadar kaldı , sonra da ben bu gece burada kalsam olur mu dedi tamam dedik.
Sabah eşim kahvaltı yaparken o da kalktı çocuğu uyanmış çocuğunu doyurdu kendisi yemedi sonra da eşime rüzgarı bize bırak işe giderken dedi ben biraz daha uyucam rahat uyuyayım dedi , eşim çocuğunu götürdü işte her neyse....1 e doğru uyandı eşimin kuzeni,duşa girmeden önce de ;sakın bir şey hazırlama eve gidip birkaç parça eşyamı alacağım gelince dışarı çıkarız seninle dışarıda yeriz gezeriz dedi , yarım saat önce falan da çıktı , neden eşya alıyorsun dedim, birkaç gün sizde kalıp kafamı dinleyeceğim dedi:KK57: hiç sorma yok kalayım mı diye, bende kalma diyemedim kızlar :işsiz: ayıp olmasın diye,dese miydim ? hamile olduğum için sabahları bulantım çok oluyor, halsizim de biraz, onunla nasıl ilgileneyim ki şimdi? dışarı çıkmak istedi ben gelemem halim yok dedim ,ısrar ediyor hala açık hava iyi gelir kötü olursan geliriz diyor, keyfim yok istemiyorum dedim tamam evde oturur sohbet ederiz kız kıza diyor :halay: ya zaten kendimi iyi hissetmiyorum bir de eşimin kuzeni çıktı başıma. ne kadar kalacağı da meçhul..
rahatlığa bak
pes.
ben kardesımın evının önunden gecerken (3-4 ayda bir)
kardesıme telefon acmadan bikle ugramam

ne rahat ınsanlar var

Benim halam ayni eşinizin kuzeni gibi.
Cocugu kapar heryeri gezer, diledigi gibi yemege yada yatıya kalır.
Huyu boyle sanıyorduk, rahat kadi diyorduk meğer psikolojik sıkıntıların belirtisiymiş
Misafir tabii gelsin ama ben habersiz misafir mantigini sevmiyorum. Çaya kahveye bile olsa, kaldi ki yatiya...
Bence siz bugun hir konuşun, ne yapmak istiyor amaci ne.
Ayy benim halam boyle abisinin evine bir yerlesti tam 6 ay cikaramadik,en son dedem gitmesini soyleyen bir konuşma yapmak zorunda kalmisti.

Benim halam ayni eşinizin kuzeni gibi.
Cocugu kapar heryeri gezer, diledigi gibi yemege yada yatıya kalır.
Huyu boyle sanıyorduk, rahat kadi diyorduk meğer psikolojik sıkıntıların belirtisiymiş
Misafir tabii gelsin ama ben habersiz misafir mantigini sevmiyorum. Çaya kahveye bile olsa, kaldi ki yatiya...
Bence siz bugun hir konuşun, ne yapmak istiyor amaci ne.
Ayy benim halam boyle abisinin evine bir yerlesti tam 6 ay cikaramadik,en son dedem gitmesini soyleyen bir konuşma yapmak zorunda kalmisti.
Ne 6 ay mı kimse bir şey demedi mi deden dışında:halay: amacı kafa dinlemekmiş. morali bozukmuş.

Yani 2 günlük misafir için ayakkabısına tuz dök yok şunu yap bunu yap, konu sahibinin aklına hemem kötü fesat düsunceler sokmaya çalışmalar. Kadın keşke azıcık burayı okusa da bilse hakkında düşünülenleri. :KK12:

Ne 6 ay mı kimse bir şey demedi mi deden dışında:halay: amacı kafa dinlemekmiş. morali bozukmuş.
Demez miyiz?
2 kizini da aldi yerlesti. Sonra eşi de yerlesti. Tanrim kabus gibiydi.
Bahanesi çamaşır makinesi bozuk olmasi ama maddi durumu gayet iyiydi.
En son yengem evi terketti.
Hic bir konuşmaya netice alınamadı cunku degisik bir zihniyeti var

:oha:
Yüzsüzlükte son nokta.
Çocuğu nereye gönderdi anlamadım?

Eski eşi ile kavga etmiş derdi oymuş. ona sıkılmış canı... bende gidemem evli kuzenime erkek olsun kız olsun , eşime karşı kötü bir niyeti var diyemem kardeş gibi büyümüşler. eşim de çok sever onu ... gerçi bana pek samimi gelmiyor. kendini beğenmiş tiplerden hoşlanmıyorum ama eşim sevdiği için katlanıyorum.

Eşinizle alakalı değil de, saçma bir plan içinde olabilir diye düşündüm, kendi evinde annesi babası izin vermez ama sizde soran eden yok gibi

Demez miyiz?
2 kizini da aldi yerlesti. Sonra eşi de yerlesti. Tanrim kabus gibiydi.
Bahanesi çamaşır makinesi bozuk olmasi ama maddi durumu gayet iyiydi.
En son yengem evi terketti.
Hic bir konuşmaya netice alınamadı cunku degisik bir zihniyeti var
keşke kapıyı açmasalarmış hala ve ailesine : D

hamile olsan da olmasan da kimse size bu şekilde emrivaki yapamaz yani yaptırmayın. iki güne gitsin gitmezse de ima edin yollayın. herkes kendi evinde kafa dinlemenin yolunu bulsun, çok saçma!

Niye kadınla dertleşmiyorsunuz ne var ne sorun oldu diye sormuyorsunuz. Belli ki eşiyle tartıştılar kadın moral bozukluğundan uyuyamamış kahvaltı bile etmemiş. Hem zaten sana yük olacak neyi olacak ki midem bulanıyor da falan diyorsunuz hazırlama dışarda yeriz demiş sana kolaylık olsun diye istemezseniz durumunuzu söyler gitmezsiniz kendisi gezer dolaşır iki gün misafir ağırlamakla ne olacak ki bir gün aynı durumda siz de olabilirsiniz niye anlayış göstermiyorsunuz hemen bir gece de bunalmışsınız yazık günahtır ben olsam anlat derdim açılırdı kadında anlatırdı hem kafa dağıtırdı illa birkaç gün sonra gidecek. Çocuğu evde kime gönderdi ki bir de.

Kahvaltıyı ben erken saatte hazırlıyorum 7 gibi o da çocuğu için kalktı zaten çocuğu olmasa 7 de kalkıp kahvaltı mı hazırlayacak 1 e doğru uyandı... hamile olmasam dediğim gibi sorun değil sabahları özellikle çok kötü oluyorum gün içinde de bulantım oluyor ara ara zaten bulantı yüzünden hastanelik oldum serum yedim birkaç kez. ben mesela uyumak istiyorum şuan ama birazdan gelir ve ben o gelince uyuyamam.

Zaten bu kadın olmasa da eşinize kalkıp hazırlamıyor musunuz kahvaltı ee çocukta eşinizle yer yani ayrıca çocuğa kahvaktı hazırlamış olmayacaksınız o da uyandığında durumunuzu söylersiniz kendi kahvaltısını hazırlar bu kadar basit kaldı ki kadın zaten size zahmet olmasın diye hazırlatmamış hani oturur herşeyi ayağına bekler tamam siz de zaten yapmayın ayağına birşey evde de normalde ne yemek yapıyorsanız onu yapın hamilesiniz 3 ayınız bitmiş çalışmıyorsunuz evdesiniz ve hasta değilsiniz evinizde nasıl yaşıyorsanız öyle devam edin idare etmek bu kadar zor olmamalı insanlar hiç zor günde kalmayacak bu zamanda demek ki size güvendi geldi.

Back