• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeni bize kafa dinlemeye geldi

Niye kadınla dertleşmiyorsunuz ne var ne sorun oldu diye sormuyorsunuz. Belli ki eşiyle tartıştılar kadın moral bozukluğundan uyuyamamış kahvaltı bile etmemiş. Hem zaten sana yük olacak neyi olacak ki midem bulanıyor da falan diyorsunuz hazırlama dışarda yeriz demiş sana kolaylık olsun diye istemezseniz durumunuzu söyler gitmezsiniz kendisi gezer dolaşır iki gün misafir ağırlamakla ne olacak ki bir gün aynı durumda siz de olabilirsiniz niye anlayış göstermiyorsunuz hemen bir gece de bunalmışsınız yazık günahtır ben olsam anlat derdim açılırdı kadında anlatırdı hem kafa dağıtırdı illa birkaç gün sonra gidecek. Çocuğu evde kime gönderdi ki bir de.
Sormadığımı nerden biliyorsunuz kadın zaten dertleşmek amacıyla geldi. o gece de kalayım mı bu gece burada diye sordu kal dedik. dışarıda yeriz demesinin nedeni gezmek kafa dağıtmak istemesi. bir arada hep eşimi çağırıyordu gel beni oraya götür buraya götür. yani bana kolaylık olsun diye değil. anlayış gösterip göstermemek ne alaka ben onu anlamadım keşke sizde bana anlayış gösterseydiniz ben bulantılarım yüzünden iyi değilim serum da yedim doğru düzgün bir şey yiyebildiğim yok . ailesiyle yaşıyor kadın çocuğunu ailesine gönderdi eşinden boşandı.

Üstelik moral bozukluğundan değil kendisi hep geç kalkıyor. . ben öğlen bir şeyler atıştırırken kendisi anca kahvaltı ediyor.

Son düzenleme:
Zaten bu kadın olmasa da eşinize kalkıp hazırlamıyor musunuz kahvaltı ee çocukta eşinizle yer yani ayrıca çocuğa kahvaktı hazırlamış olmayacaksınız o da uyandığında durumunuzu söylersiniz kendi kahvaltısını hazırlar bu kadar basit kaldı ki kadın zaten size zahmet olmasın diye hazırlatmamış hani oturur herşeyi ayağına bekler tamam siz de zaten yapmayın ayağına birşey evde de normalde ne yemek yapıyorsanız onu yapın hamilesiniz 3 ayınız bitmiş çalışmıyorsunuz evdesiniz ve hasta değilsiniz evinizde nasıl yaşıyorsanız öyle devam edin idare etmek bu kadar zor olmamalı insanlar hiç zor günde kalmayacak bu zamanda demek ki size güvendi geldi.
Kahvaltı hamile olduğum için her zaman hazırlamıyorum çünkü bende yiyemiyorum kilo verdim , ayrıca çocuk gitti. tamam hasta değilim ama hamileliğim şuan sıkıntılı mide bulantılarım yüzüünden kendimde enerji yok hep uyumak istiyorum çok halsizim bu durumda misafir ağırlamak istemiyorum. evimde misafir varken ne bileyim onu tek bırakıp uyumak istemiyorum ama uyudum yani yapacak bir şey yok... ayrıca insan bir sorar müsait misiniz diye emrivaki yaptı bu da hoş bir şey değil....

Acaba kadinin ailesi fazlami baski yapiyorda bundan rahatsiz olup biraz nefes almaya size geldi. Gerci her ne olursa olsa böyle evri vakiyle gelmesi sinir bozucu. HAni arayip böyle böyle bir durum var bir kac gün sizde kalsam dese kim ne derki

Acaba kadinin ailesi fazlami baski yapiyorda bundan rahatsiz olup biraz nefes almaya size geldi. Gerci her ne olursa olsa böyle evri vakiyle gelmesi sinir bozucu. HAni arayip böyle böyle bir durum var bir kac gün sizde kalsam dese kim ne derki
Kadın eski eşi ile tartışmış ona canı sıkıldığı için geldi ,ailesi baskıcı bir tip değildir ama kalabalıklar, yani kadının başka kardeşleri de var abileri falan da o apartmanda oturuyor çocuklar falan derken çok kalabalık ama bir daire tamamen boş ve eşyalı.. orada da kalabilir ama aynı apartmanda olduğu için yine rahat yalnız kalması açısından problem olur. hamileliğim yüzünden ben sorun ettim açıkçası çünkü evimde misafir varken uyuyup yalnız bırakmak hoşuma gitmiyor... yoksa sorun değildi ama emrivaki de yapması hoş değil.

Ama o sana ben geldim diyebiliyor bak sen evinde ağırlarsın ağırlarsın yine kötü sen olursun yok mu bi samimi arkadaşı ona gitsin git deme açık açık ama müsait değilim zorlaniyorum de
Kabalık etmek istemiyorum pazar akşamından beri burada gider herhalde yakında.. yoksa bir çare düşünürüm.

O mide bulantıları , bulantıların verdiği halsizlik uyku hali öyle fena birşey ki değil evde bir misafiri ev halkına bile tahamül edemiyor insan
Sırası değilmiş hiç
Evet kesinlikle ben zaten bu açıdan sorun ettim ama yine kötü ben oldum bazıları idare ediver ne var diyor...

Canı sıkkın olabilir de misafir dediğin evin kuralına uyar. Öğlene kadar yatacaksa, kendi evinde uyusun. Siz aman gürültü yapmayayım, aman uyanmasın diye kasacak mısınız kendi evinizde? Ne yüzsüzmüş yahu.

Burada herkes ''ilk çocuk doğuran sen değilsin'' moduna giriyor da, hamilelik gerçekten zor sizin haftalarda. Bulantı, yemekten tiksinme vs. İnsan masada gördüğü kesmeşekere bile tahammül edemiyor, öğlene kadar yatıp, aynı tuvaleti paylaşan birine nasıl müsamaha göstersin.

Git de denmez şimdi. Zor valla.

Canı sıkkın olabilir de misafir dediğin evin kuralına uyar. Öğlene kadar yatacaksa, kendi evinde uyusun. Siz aman gürültü yapmayayım, aman uyanmasın diye kasacak mısınız kendi evinizde? Ne yüzsüzmüş yahu.

Burada herkes ''ilk çocuk doğuran sen değilsin'' moduna giriyor da, hamilelik gerçekten zor sizin haftalarda. Bulantı, yemekten tiksinme vs. İnsan masada gördüğü kesmeşekere bile tahammül edemiyor, öğlene kadar yatıp, aynı tuvaleti paylaşan birine nasıl müsamaha göstersin.

Git de denmez şimdi. Zor valla.
Teşekkür ederim anlayışınız için. sanki çok anlayışsız halden anlamayan birisiymişim gibi yorumlar yapılmış.

Evet kesinlikle ben zaten bu açıdan sorun ettim ama yine kötü ben oldum bazıları idare ediver ne var diyor...
Desinler onlar
Benim evim o süreçte aldı başını gitti çocuğumun karnını doyuramadım ki misafir kusur kalsın
Bize de eşimin arkadaşı durumumu bile bile size oturmaya gelicez demiş onu bile kabul etmedim erteledim şimdi iyiyim haber yolladım istediğiniz zaman gelin diye
Yatılı misafirle uğraşılmaz bu durumda

emrivaki yapması hiç hoş değil her ne kadar kuzeni de olsa gelmeden önce söylemeliydi kendi evi gibi sormadan kalıcam demesi çok yanlış .

Kadına git diyemiyorsanız o yokmuş gibi devam edin hayatınıza. Zaten bulantilariniz varmış yatın dinlenin acıkırsa yemeğini kendisi hazirlasin misafir gibi davranmaniza gerek yok bence. Kadın size danismamis ki ya da siz davet etmemissiniz o yüzden mahcup olacağınız bir durum yok

Valla bu halinizle kimseyi idare etmek zorunda degilsiniz.Benim durumuma anlayisli olmayana ben hic olmam.Kimse kusUra bakmasinda gitsin kendi kardeslerinde kalsin, kuzen evi ne alaka.

derdi ne olursa olsun, sorması gerekirdi. Emri vaki yapilmis ve cok yanlis... siz kendinizi yormayin ekstra hizmet vs yapmayin kendi isini kendi yapsin

Back