- 13 Mart 2015
- 4.186
- 7.691
- 158
Eski eşi çocuğunun doğum gününe gelmek istemiş kadın da istememiş o yüzden tartışmışlar morali bozukmuş.. derdi bu .
Bence bu geçerli bir sebep değil. Adamla aynı evde olsalar anlarım da...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski eşi çocuğunun doğum gününe gelmek istemiş kadın da istememiş o yüzden tartışmışlar morali bozukmuş.. derdi bu .
Sormadığımı nerden biliyorsunuz kadın zaten dertleşmek amacıyla geldi. o gece de kalayım mı bu gece burada diye sordu kal dedik. dışarıda yeriz demesinin nedeni gezmek kafa dağıtmak istemesi. bir arada hep eşimi çağırıyordu gel beni oraya götür buraya götür. yani bana kolaylık olsun diye değil. anlayış gösterip göstermemek ne alaka ben onu anlamadım keşke sizde bana anlayış gösterseydiniz ben bulantılarım yüzünden iyi değilim serum da yedim doğru düzgün bir şey yiyebildiğim yok . ailesiyle yaşıyor kadın çocuğunu ailesine gönderdi eşinden boşandı.Niye kadınla dertleşmiyorsunuz ne var ne sorun oldu diye sormuyorsunuz. Belli ki eşiyle tartıştılar kadın moral bozukluğundan uyuyamamış kahvaltı bile etmemiş. Hem zaten sana yük olacak neyi olacak ki midem bulanıyor da falan diyorsunuz hazırlama dışarda yeriz demiş sana kolaylık olsun diye istemezseniz durumunuzu söyler gitmezsiniz kendisi gezer dolaşır iki gün misafir ağırlamakla ne olacak ki bir gün aynı durumda siz de olabilirsiniz niye anlayış göstermiyorsunuz hemen bir gece de bunalmışsınız yazık günahtır ben olsam anlat derdim açılırdı kadında anlatırdı hem kafa dağıtırdı illa birkaç gün sonra gidecek. Çocuğu evde kime gönderdi ki bir de.
Kahvaltı hamile olduğum için her zaman hazırlamıyorum çünkü bende yiyemiyorum kilo verdim , ayrıca çocuk gitti. tamam hasta değilim ama hamileliğim şuan sıkıntılı mide bulantılarım yüzüünden kendimde enerji yok hep uyumak istiyorum çok halsizim bu durumda misafir ağırlamak istemiyorum. evimde misafir varken ne bileyim onu tek bırakıp uyumak istemiyorum ama uyudum yani yapacak bir şey yok... ayrıca insan bir sorar müsait misiniz diye emrivaki yaptı bu da hoş bir şey değil....Zaten bu kadın olmasa da eşinize kalkıp hazırlamıyor musunuz kahvaltı ee çocukta eşinizle yer yani ayrıca çocuğa kahvaktı hazırlamış olmayacaksınız o da uyandığında durumunuzu söylersiniz kendi kahvaltısını hazırlar bu kadar basit kaldı ki kadın zaten size zahmet olmasın diye hazırlatmamış hani oturur herşeyi ayağına bekler tamam siz de zaten yapmayın ayağına birşey evde de normalde ne yemek yapıyorsanız onu yapın hamilesiniz 3 ayınız bitmiş çalışmıyorsunuz evdesiniz ve hasta değilsiniz evinizde nasıl yaşıyorsanız öyle devam edin idare etmek bu kadar zor olmamalı insanlar hiç zor günde kalmayacak bu zamanda demek ki size güvendi geldi.
Kadın eşinden boşandı ailesiyle yaşıyor , ailesinin yanına gönderdi.
Yüzsüzlükte son nokta.
Çocuğu nereye gönderdi anlamadım?
Diyemem ki git diye...Mecbur değilsin evinde tutmaya bence al karşına konuş açık acik
Ama o sana ben geldim diyebiliyor bak sen evinde ağırlarsın ağırlarsın yine kötü sen olursun yok mu bi samimi arkadaşı ona gitsin git deme açık açık ama müsait değilim zorlaniyorum deDiyemem ki git diye...
Ama o sana ben geldim diyebiliyor bak sen evinde ağırlarsın ağırlarsın yine kötü sen olursun yok mu bi samimi arkadaşı ona gitsin git deme açık açık ama müsait değilim zorlaniyorum deDiyemem ki git diye...
Kadın eski eşi ile tartışmış ona canı sıkıldığı için geldi ,ailesi baskıcı bir tip değildir ama kalabalıklar, yani kadının başka kardeşleri de var abileri falan da o apartmanda oturuyor çocuklar falan derken çok kalabalık ama bir daire tamamen boş ve eşyalı.. orada da kalabilir ama aynı apartmanda olduğu için yine rahat yalnız kalması açısından problem olur. hamileliğim yüzünden ben sorun ettim açıkçası çünkü evimde misafir varken uyuyup yalnız bırakmak hoşuma gitmiyor... yoksa sorun değildi ama emrivaki de yapması hoş değil.Acaba kadinin ailesi fazlami baski yapiyorda bundan rahatsiz olup biraz nefes almaya size geldi. Gerci her ne olursa olsa böyle evri vakiyle gelmesi sinir bozucu. HAni arayip böyle böyle bir durum var bir kac gün sizde kalsam dese kim ne derki
Kabalık etmek istemiyorum pazar akşamından beri burada gider herhalde yakında.. yoksa bir çare düşünürüm.Ama o sana ben geldim diyebiliyor bak sen evinde ağırlarsın ağırlarsın yine kötü sen olursun yok mu bi samimi arkadaşı ona gitsin git deme açık açık ama müsait değilim zorlaniyorum de
Evet kesinlikle ben zaten bu açıdan sorun ettim ama yine kötü ben oldum bazıları idare ediver ne var diyor...O mide bulantıları , bulantıların verdiği halsizlik uyku hali öyle fena birşey ki değil evde bir misafiri ev halkına bile tahamül edemiyor insan
Sırası değilmiş hiç
Teşekkür ederim anlayışınız için. sanki çok anlayışsız halden anlamayan birisiymişim gibi yorumlar yapılmış.Canı sıkkın olabilir de misafir dediğin evin kuralına uyar. Öğlene kadar yatacaksa, kendi evinde uyusun. Siz aman gürültü yapmayayım, aman uyanmasın diye kasacak mısınız kendi evinizde? Ne yüzsüzmüş yahu.
Burada herkes ''ilk çocuk doğuran sen değilsin'' moduna giriyor da, hamilelik gerçekten zor sizin haftalarda. Bulantı, yemekten tiksinme vs. İnsan masada gördüğü kesmeşekere bile tahammül edemiyor, öğlene kadar yatıp, aynı tuvaleti paylaşan birine nasıl müsamaha göstersin.
Git de denmez şimdi. Zor valla.
Desinler onlarEvet kesinlikle ben zaten bu açıdan sorun ettim ama yine kötü ben oldum bazıları idare ediver ne var diyor...
Valla bu halinizle kimseyi idare etmek zorunda degilsiniz.Benim durumuma anlayisli olmayana ben hic olmam.Kimse kusUra bakmasinda gitsin kendi kardeslerinde kalsin, kuzen evi ne alaka.Evet kesinlikle ben zaten bu açıdan sorun ettim ama yine kötü ben oldum bazıları idare ediver ne var diyor...