Eşimin kuzeni bize kafa dinlemeye geldi

Bence de sormaması ayıp. Ama psikolojisi bozulmuş da olabilir. İlk seferlik idare edilebilir. Ama bu sormadan kalma işini alışkanlığa dönüştürürse kabul etmeme hakkınız var bence. Uykunuz geldiyse de uyuyun asker gibi hazır olda beklemenize gerek yok sonuçta rahatsızsınız.

Belki bana tepki gelicek ama o kadını evine bidaha alma ortam cok kötü.benim eşimin kuzenide geldi kaldı cocugu ile.sonra eşime olan aşkı cıktı meydana.dikkatlı ol hamilesin üzmek istemem ama başıma geldiği için huylandım acıkcası

Baksana Ne rahat insan. Hamilelik çok başka bi şey. Geçen gün yemeğe misafir geldi bulantım tuttu siz yiyin ddim kendim balkonda yedim. Uykum geldi gittim içeri yattım . Kimse bi şey diyemez Çünkü kendimi tutamıyorum o an ayakta uyuyorum. Sende uykun gelirse git yat sen keyfine bak de . Miden bulanırsa bi şeye el sürme. Zaten ben artık karar verdim hamile olanın evine gitmem . Kolay bi şey sanıyordum ama hiç öyle değilmiş :/

Belli ki çaresiz kalmış. Siz hiç düzeninizi bozmayın. Uyuyun falan ama onuda kendi haline bırakın.
Bebiş sağlıkla gelsin inşallah

istediğiniz zaman yatın, istediğinizde kalkın , umursamayın derim ben. çünkü müsait misiniz diye sormayacak kadar rahat bi insana siz de rahat olursanız sorun çıkmaz diye düşünüyorum. kalma süresini uzatırsa eşiniz konuşsun

Sonucu değiştiremediğinize göre çatlasanız da patlasanız da gelen yine gelecek.

Derdini öğrenmek lazım. Belki düşündüğünden daha çaresiz. Benim kuzenim de pat diye valizi toplar çocukla bana gelirdi. Meğer evi dağıtıp eşyaları satmışlar kocadan hayır yok tabi, bizimki orda burda kalacak yer derdine düşmüş.
En basit elektrik faturasını odeyemediyse çocukla elektriksiz evde oturamaz

kadın ciddi dertli ve sizinle dertleşmek istiyor her durumda bulantınız olacak nasılsa bence insanlık böyle zzamanda belli olur yardımcı olun derim

Halka açık pansiyon mu ayol evimiz

belki gelmesi senin için de iyi gelecek.rahatla biraz olan olmuş.

O yokmus gibi normal rutinine devam et bence. Hatta ev islerinde vs yardim iste.

Görüştüğünuz bı akraba olduğu için kötü olmuş.Aklı önceden nerdeymis kuzenini herzamn biliyordu ne kotu bı durum Allah vermesin
Görüşmüyoruz en son 10 yıl önce düğünğmde gelmişti sonrada geçen yaz.artık hiç görüşemiyor çünkü eşimin ailesine anlattım durumu görüşmüyoruz..herkes engelledi telefonundan

madem kalmaya geldin ne demeye evin hanımına sarıyorsun belliki istemiyo git nerde geziyoan gez kafa dağıt hamile kadını bırakta kendi halinde dinlensin aksiyona ihtiyacı olsa zaten sana der gezelim tozalım diye.gıcık oldum eve gelen kuzene.köşede minder gibi otur oturuyorsan.milletin canı burnunda zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…