- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Belki bana tepki gelicek ama o kadını evine bidaha alma ortam cok kötü.benim eşimin kuzenide geldi kaldı cocugu ile.sonra eşime olan aşkı cıktı meydana.dikkatlı ol hamilesin üzmek istemem ama başıma geldiği için huylandım acıkcasıMerhaba kızlar.....
Dün akşam eşimin kuzeni 2 yaşındaki çocuğuyla bize geldi .Eşim ile arası çok iyidir. Canı sıkkınmış dertleşmeye geldi . Biraz geç saate kadar kaldı , sonra da ben bu gece burada kalsam olur mu dedi tamam dedik.
Sabah eşim kahvaltı yaparken o da kalktı çocuğu uyanmış çocuğunu doyurdu kendisi yemedi sonra da eşime rüzgarı bize bırak işe giderken dedi ben biraz daha uyucam rahat uyuyayım dedi , eşim çocuğunu götürdü işte her neyse....1 e doğru uyandı eşimin kuzeni,duşa girmeden önce de ;sakın bir şey hazırlama eve gidip birkaç parça eşyamı alacağım gelince dışarı çıkarız seninle dışarıda yeriz gezeriz dedi , yarım saat önce falan da çıktı , neden eşya alıyorsun dedim, birkaç gün sizde kalıp kafamı dinleyeceğim dedihiç sorma yok kalayım mı diye, bende kalma diyemedim kızlar ayıp olmasın diye,dese miydim ? hamile olduğum için sabahları bulantım çok oluyor, halsizim de biraz, onunla nasıl ilgileneyim ki şimdi? dışarı çıkmak istedi ben gelemem halim yok dedim ,ısrar ediyor hala açık hava iyi gelir kötü olursan geliriz diyor, keyfim yok istemiyorum dedim tamam evde oturur sohbet ederiz kız kıza diyor ya zaten kendimi iyi hissetmiyorum bir de eşimin kuzeni çıktı başıma. ne kadar kalacağı da meçhul..
Merhaba kızlar.....
Dün akşam eşimin kuzeni 2 yaşındaki çocuğuyla bize geldi .Eşim ile arası çok iyidir. Canı sıkkınmış dertleşmeye geldi . Biraz geç saate kadar kaldı , sonra da ben bu gece burada kalsam olur mu dedi tamam dedik.
Sabah eşim kahvaltı yaparken o da kalktı çocuğu uyanmış çocuğunu doyurdu kendisi yemedi sonra da eşime rüzgarı bize bırak işe giderken dedi ben biraz daha uyucam rahat uyuyayım dedi , eşim çocuğunu götürdü işte her neyse....1 e doğru uyandı eşimin kuzeni,duşa girmeden önce de ;sakın bir şey hazırlama eve gidip birkaç parça eşyamı alacağım gelince dışarı çıkarız seninle dışarıda yeriz gezeriz dedi , yarım saat önce falan da çıktı , neden eşya alıyorsun dedim, birkaç gün sizde kalıp kafamı dinleyeceğim dedihiç sorma yok kalayım mı diye, bende kalma diyemedim kızlar ayıp olmasın diye,dese miydim ? hamile olduğum için sabahları bulantım çok oluyor, halsizim de biraz, onunla nasıl ilgileneyim ki şimdi? dışarı çıkmak istedi ben gelemem halim yok dedim ,ısrar ediyor hala açık hava iyi gelir kötü olursan geliriz diyor, keyfim yok istemiyorum dedim tamam evde oturur sohbet ederiz kız kıza diyor ya zaten kendimi iyi hissetmiyorum bir de eşimin kuzeni çıktı başıma. ne kadar kalacağı da meçhul..
Belli ki çaresiz kalmış. Siz hiç düzeninizi bozmayın. Uyuyun falan ama onuda kendi haline bırakın.Merhaba kızlar.....
Sonucu değiştiremediğinize göre çatlasanız da patlasanız da gelen yine gelecek.Ne alaka yahu. Bende hamileligin ilk 3 ayını çok zor geçimiş biri olarak bırakın eşinizin kuzenine , kendinize bile 1 barsak su alacak haliniz olmuyor. Sürekli mide bulantısı ve uyku hali. Evet o halde çatlarız 2 gün idare etmeye.
kadın ciddi dertli ve sizinle dertleşmek istiyor her durumda bulantınız olacak nasılsa bence insanlık böyle zzamanda belli olur yardımcı olun derimMerhaba kızlar.....
Halka açık pansiyon mu ayol evimizAman nolcak ya abartmayın bu kadar azıcık rahat olun ya , gelen gelsin kalan kalsın , uykun gelirse git yat bu kadar.
Mutsuzluktan mı besleniyoruz , hayatımıza adrenalin mi katmaya çalışıyoruz artık bilmiyorum nerden ne problem çıkaracağımızı şaşırmışız.
Gelen gelsin kalan kalsın ev sadece bana ait değil , eşim de istediği kişiyi davet edebilir. Davetsiz kalabilecek yakınlıktaki arkadaş akrabası da istediği zaman gelip kalabilir. Ha ben kimsenin önünde koşturup yemek su hazırlayacam diye kendimi paralamam. Karnı acıkan gider yemek yapar , yemek yiyen bulaşığını yıkar. İsteyen yatar isteyen kalkar.
halka değil eşe dosta akrabaya açık, hepsinin başımın üstünde yeri varHalka açık pansiyon mu ayol evimiz
Yani kisiden kisiye degisiyor demek .. sizin tercihiniz ne diyimhalka değil eşe dosta akrabaya açık, hepsinin başımın üstünde yeri varbugüne kadar da gelip bana zahmet veren tek misafirim olmadı. isteyen yer içer, her işe de el atar. nolcak ki evim mi aşınacak?
Belki bana tepki gelicek ama o kadını evine bidaha alma ortam cok kötü.benim eşimin kuzenide geldi kaldı cocugu ile.sonra eşime olan aşkı cıktı meydana.dikkatlı ol hamilesin üzmek istemem ama başıma geldiği için huylandım acıkcası[/QUOT
Belki bana tepki gelicek ama o kadını evine bidaha alma ortam cok kötü.benim eşimin kuzenide geldi kaldı cocugu ile.sonra eşime olan aşkı cıktı meydana.dikkatlı ol hamilesin üzmek istemem ama başıma geldiği için huylandım acıkcası
Evet evli eşime karşi ilğisi var hatta mesaj fln da atmiş eşim gösterdi hepsini sonradan duyma benden gör dedi engelledi.Nasıl aşkı çıktı peki? Siz nereden duydunuz..bide kadın evlimiydi o dönem,çok garip.
Görüştüğünuz bı akraba olduğu için kötü olmuş.Aklı önceden nerdeymis kuzenini herzamn biliyordu ne kotu bı durum Allah vermesinEvet evli eşime karşi ilğisi var hatta mesaj fln da atmiş eşim gösterdi hepsini sonradan duyma benden gör dedi engelledi.
Görüşmüyoruz en son 10 yıl önce düğünğmde gelmişti sonrada geçen yaz.artık hiç görüşemiyor çünkü eşimin ailesine anlattım durumu görüşmüyoruz..herkes engelledi telefonundanGörüştüğünuz bı akraba olduğu için kötü olmuş.Aklı önceden nerdeymis kuzenini herzamn biliyordu ne kotu bı durum Allah vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?