Eşimin kuzeni bana aşık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzen size asik falan degil sadece bir miktar namussuz.

Ben olsam esime anlatırdım kesinlikle bir daha o adamı evine sokmamasi gerektiğini anlar belki esinizdede hata var kuzenini eve getiriyor birde saçma sapan sarhoş oluyorlar falan sen hamilesin bir ağrın sizin biseyin olsa esin kör kütük sarhoş kuzeni desen sapikmis gerçekten insanları anlamak zor senin için üzüldüm

ertesi gün hala benim ve eşimin yüzüne pişkin pişkin bakmaya devam ediyordu..bende hesap sordum gayet de hatırlıyordu aklı başındaydı yani özür bile dilemedi, bugün gidecek..

ben şimdi bu yüzleşmeyi merak ettim

eşin yok muydu

yani bugün gidecek nasıl oluyor

benim evimde benim karıma sarhoş da olsa sarkıntılık eden adamı anında kovarım moduna girmedi mi

tamam acısı var, tamam sarhoş da seni öptüğü açıksa ki söyledim hatırlıyor diyorsun çeksin gitsin anında, nasıl bugün gidecek diye bekliyor

Benim anladığım bu adam baya bi çapkın alkolün etksiyle de sizi taciz etmiş. Kesinlikle bundan sonra evinize gelmesine müsaade etmeyin bahane bulun gerekirse eşinize anlatın. Ama konu başlığı eşimin kuzeni bana aşık şeklinde olunca uzun zamandır sizi sözlü rahatsız ediyormuş sizden vazgeçmiyormuş gibi düşündüm. Size aşık olduğunu falan düşünmeyin... Aşık olsaydı gider otelde kalırdı yine de sizi kuzeninin yanında görmeye gönlü razı gelmezdi. Anlık çapkınlık peşinde ama utanma denen bişey yokmuş kendisinde belli. Çok stres yapıp kendinizi de bunaltmayın lütfen.

Olan olmus artik yapicak birsey yok. Ben olsam sanirim esime anlatirdim, böyle birseyi gizleyemezdim. Benim kuzenim gidip esime ilani ask etse ve esim bunu bana söylemese, akabinde ben herseyden habersiz kuzenimle muhattap olmaya devam etsem ve ilerde bunu ögrensem neler hissederdim? diye düsünmek gerekiyor.

Bende aşık deyince sizin gibi anladım.Ama anlık çapkınlık karşı taraftan açık kapı bekleyenlerden

ne yalan söyleyeyim bende buna takıldım valla

Öyle eşimin kuzeniyle Yanyana oturmam gibi kurallarım yoktur ama öpme eylemini de çok uzakta gerçekleştiremez sanırım sanki bu kısım biraz kurgu gibi geldi.

Konu sahibi bence alkol etkisi ile saçmalamış aşık falan değil sana korkma , eşine anlat durumu bir daha o adamla görüşmek ve görüşmeni istemiyorum de

bir de ben mi değişiğim

ama adamın bizde kalacağı belliymiş

içki sofrası da kurulmuş

hamileyim de

eşime daha sofra başlamadan adamın yatağını hazırlatırdım yani en azından yorganı yastığı çarşafı pijamayı alır yatacağı kanepenin üstüne koyardık

sonra düştüler diye kalkıp baksam da adamın yatağını açsam da öncesinde bir hazırlığımız olurdu, gidip yorgan vs getirmezdim önce kuzeni odasına koyar sonra eşimi yatak odasına taşırdım

Aynen..
Anlamamaktaki ısrarı çözemedim:)

Alkol kokusu bile tek başına yeter uzak durmama.
Ay bir sürü sebep var hangisini yazayım.
Anlamamakta ki ısrar? Sizin yaşam biçiminize göre alkolün kokusu yeter, benim için alkol bir kriter değil.
Yaptığı her arsızlığı alkolün üstüne atmak yeni moda değil. Önceki mesajımda yazdığım gibi bu hareketin alkolle alakası yok nitekim bu kişi olayları gayet net hatırlıyor. Pişman da değil.

Ben İçen her akrabam için ( eşimin, tanıdığım akrabası da tabi) şimdi alkollüdür bana saldırır taciz eder diye tetikte beklemiyorum açıkçası. Yanına oturmayayım dibime girer beni öper diye de düşünmüyorum. Ancak, Yarın öbür gün başıma bir şey gelse neden oradaymış, alkol de varmış, belki de yüz verdi diyeceklerin olacağını çok güzel hatırlatıyorsunuz, sağolun, varolun

Evet dipdibecilere gayet net anlatmış yatak vardı diğer koltuk küçüktü vs diye.
ya ocular bucular diye üyeleri ikiye bölen KK yorumları bana batıyor. Sİze demiyorum, her tür konuda, şimdi şucular gelecek vs diye söylemler...

Kimse içene, veya içkili ortamlarda erkek arkadaşı yanında oturana bişey demiyor bence...

Ama kadın içerdeymiş zaten...çarpma gürütlü seslerine geldim diyor...koridorda şarkı söylüyorlardı diyor..bariz alkoldan uçmuş bu ikiliii...kocamın yatağını yaptım yatırdım diyor...sonra bu sarhoşaa yatak açtım diyor, şu saatten sonra sen azıcık otur diyince yanına oturması saçma yani, değil mi?

Hayır, Allah korusun daha fazlasına kalkışabilirdi...daha ileri boyutta taciz edebilirdi. Adam aşık falan değil, özünde şerefsiz ve akli melekeleri belliki yerinde değildi o an. İnsan hem bir kadına, hem de kuzen eşine yapar mı bunu? Şerro pislik..

Eğer olay gerçekse, tabi ki konu sahibinin hiçbir hatası yok, eşine söylemeli bence de ama benim mantığıma hiç uymadı bu olay, kurgu gibi geldi bana.

Alkol alıyormuş zaten dykamoz haketmiş bazıları hiç şaşırtmıyor teşekkürler kendilerine hiç yanıltmadılar

Evet konu sahibi çapkın diyor.
Çapkın biri alkol alınca her sey olabilir.
Bunu herkes düşünür.

Yanında otursam da bir hamle de öpecek mesafe saçma benim için.

Eşim böyle anlatsa da aklımdan geçer o sebeple bari bu ayrıntıyı bilerek kendini koruyarak anlatsın

Insan hali düşünememiş olabilir.

Ama zaman kötü. Kimden ne çıkıyor belli değil.
Kendimizi koruyacak mesafeleri ayarlamamız gerek.

Aynı fikirde olmak zorunda değiliz.
Hayırlı forumlar size.

Siz herkesin yaşam biçimini nerden biliyorsunuz? Ben alkol alırım mesela severim de ayrıca tutucu görüşte bir insan hiç ama hiç değilim:) Fakat yerlere yıkılacak kadar sarhoş olan eşimin kuzeni gel yanıma otur deyince, tam dibine değil de, yatak yaptığı karşı koltuğa otururum mesela, hayatın olağan akışına uygun olan budur ama tabi konu sahibinin o an aklına gelmemiş de olabilir. Ben konu sahibi suçlu demiyorum ama ben inanmadım olaya, benim mantığıma uymadı.

Alkolü bende severim her cumartesi fiks içeriz.
Bazen kaçtığı vakitte oluyor kafamızın çakır olduğu derler ya o derece.
Ama eşimleysem fazla içerim o yokken özellikle ilk defa bir araya gelinen bir grupsa 1 bardak yeterli olur.
Ekstra dikkat ederim bu duruma.
Sonucunda insanlar alkollüyken davranışlarını kontrol edemiyorlar.
Burada ki tek kıstas konu sahibi neden alkollü bir adamın yanına oturdu?
İlginç gelen nokta bu oldu bana da.
Adamla yakın oturmuşlar demek ki adam öpme cesaretinde bulunabilmiş.
Risk çok yüksek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…