Eşimin kuzeni bana aşık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolay kolay anlatılacak bir konu değil. Eşime kuzeninden çok hoşlanmadığımı belli edecek sözler söyler, bir daha bize gelmesini istemediğimi belli ederdim. Annesinin öldüğü gün içki masası kuran, eğlenerek şarkı söyleyen biriyle görüşmek istemediğimi bahane ederdim sanırım. Çok uç bir konu bende tam net düşünemiyorum, yazarken sesli düşünüyorum varsayın.

O adamı arar bir daha evime gelmemesini, selam bile vermemesini ve yaptığı şeyin iğrençliğini söylerdim kesinlikle.

Eşimin tarafından aklı selim, sır saklayabilecek birine durumu anlatırdım. Eşime aile içi kavga çıkmasın diye anlatamadığımı, ama görüşmeyi ve görmeyi istemediğimi söylerdim galiba. Bu olay tamamen sizde kalmamalı ama kavga dövüşe dönüşecek boyuta da getirilmemeli bence.

Evet küçükken çok fazla Türk filmi (küçük emrah falan ) izledim ama sarhoş bir adamla yalnız sohbet etmem.. Mesafeyi kuramiyoruz kendimizi koruyacak mesafeyi. Amacım suçlamak değil kesinlikle. Kadınların kendini böyle pisliklerden daha çok koruması gerektiğini düşünüyorum. Esinize her şeyi anlatın dürüstlük zor ama doğru olandır

Ölmüşlerini şarkı turkuyle uğurluyosalar demek.

bende hesap sordum gayet de hatırlıyordu aklı başındaydı yani özür bile dilemedi,
Hesap sordum demişsiniz, ne dediniz, o ne cevap verdi, bunlar çok önemli ve anlatmadan geçmişsiniz. Ayrıca yorumumda yazmıştım, sizi bir anda pat diye öpebilmesi için dip dibe oturmanız gerekiyor aynı koltukta. Tekrar söylüyorum, bana saçma geldi.

Alkol var her ikisinde kanla bitecek bir olay olabilirdi diye korkmus olabilir konu sahibi ki bende o an söylemezdim ama sabah olur olmaz esime kuzenini al götür diyip olayı anlatırdım

Ya ben sizin demek istediginizi anladim ama madem ki kanla bitebilecek bir durumsa o zaman medeneyiz ayaklari yapip kuzenini eve cagirip alkol almayacakti esi. Madem kanla bitebilecek bir olaysa esini yatirip kuzeniyle oturmayacakti.

Yaa her şeyi geçtim ben paranoyak şüpheci bir tip de değilimdir.

Koskoca odada rahat olmak adına yayılacağım yeri tercih ederim boşken.

Rahatlık bile yeterli sebep.

Haa bomboş ortamda dibine sokulacağım kişiler eşim olur anam olur evlâdım olur.
O da sevgiden özellikle..

Neyse gerek yok yani bence.
Gerek duyana saygı duyarım.

Sizi öpüyor siz bir şey demeden odadan çıkıp kendi odanıza gidip yatıyorsunuz. Sabah da yüz yüze bakıyorsunuz ve onun pişkinliğinden rahatsız oluyorsunuz. Bu arada bi tane de eşiniz var evde gece sarhoş olunca tabi dünyadan bi haber kahvaltısını yapıyor kuzeniyle.
Gelip sizi zorla öperken falan bi arbede cıkmış olmalı, bağırtı kopmuş olmalı diye düşündüm, eşiniz duyup gelmeli, siz sinirlenmelisiniz, kuzeni evden atmalısınız o an diye düşündüm. Ama bunlar olmamış gayet normal bir durum gibi ilerlemiş olay. Burada bir yanlışlık var, daha fazla bu yanlışı sürdürmeyin.
Sarhoşken saçmalamış bir kuzen çok büyütmemek lazım eşinizle tatsızlık çıkmasına değmez bi daha görüşmeyin deyip geçilecek bir şey değil bu çünkü fiziksel bir taciz söz konusu sarhoştum saçmaladımdan daha fazlası bu.
Lütfen sessiz kalmayın, bu durumdan aram bozulacak eşimle diye de düsünmeyin bu olayda sergileyeceği duruş çok önemli bence eşinizin, öğrenmiş olursunuz hayat arkadaşınızın başınıza böyle bir durum geldiğinde ne yapacağını.

Çok diken üstünde bir durum . Eşiniz nasıl yapıda biri siz daha iyi bilirsiniz tabi ama eğer saklarsanız ve kuzeni bu olayı anlatırsa direk suçlu durumuna düşebilirsiniz sakladığınız için.
Aynı şeyi düşünüyorum eğer sessiz kalırsa ikinci defa aynı eylemi gerceklestirip tacizlere her şekilde devam ede bilir buda bayanın hoşuna gittiğini düşünmesine sebep olur diye düşünüyorum

Öyle dizilerdeki gibi dipdibe uzun uzun bakışıp açılıp öpmemiştir heralde, yanyana otururken de hamle yapıp öpebilir diye düşündüm okurken.
Ama şu aynı koltukta yanyana dahi oturmam dememiz de enteresan olmuş. Bir ötesi haremlik selamlık zaten.

Ya ben sizin demek istediginizi anladim ama madem ki kanla bitebilecek bir durumsa o zaman medeneyiz ayaklari yapip kuzenini eve cagirip alkol almayacakti esi. Madem kanla bitebilecek bir olaysa esini yatirip kuzeniyle oturmayacakti.
Eşim kıskanç biridir diye ayrıntılar da vermiş konu sahibi.
"eşin nasıl izin verdi diyecek olursanız normalde kıskanç biridir ama böyle bir durumda kıskançlık saçma ...." şeklinde açıklama yapmış çünkü.
(Ha bu arada eşin nasıl izin verdi denecek bir durum yok bana göre, kuzenin gelip kalması normal bir durum. Ama bu hikâyede kuzen normal değilmiş orası ayrı)

Yani gerek duymam o açıdan öyle dedim.
Yayılarak oturmak varken yer musaitken zorum ne ki?

Kaldı ki eşimin kuzeni ve alkollü.
Tekrar ediyorum.

Öyle tek hamlede öpecek yakınlığa gerek yok.

Aynen o konuda ben esini suçlu buluyorum... esi o kadar icip kuzenini odaya götüremeyecek hale gelmemeliydi sonucta esi kuzenini odasina goturmek zorunda degil bunun medeni olmayla alakası oldugunu düsünmüyorum... esim beni böyle bir duruma soksa gerekli tepkiyi verirdim

Koltukta yan yana dahi oturmamak , haremlik selamlık değil mesele. Eşinizin kuzeni gelmiş sizde kalıyor alkollü koltukta oturuyor oturma odasında, gidip dibine mi oturursunuz yoksa karşı koltuğa yan koltuğa fln mı?

Ben iki kez yolda taciz edildim ama şikayetçi olsam eski eşimin gidip o insan müsveddelerinin ağzını burnunu kıracağını bildiğimden hiçbirşey yapmadım. Ve ben avukatım. O yüzden eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz ona göre yol yordam çizmeniz gerekir. Öncelikle utanacak birşey yok. Ben yakınını kaybetmiş kişi el bile olsa sarılırım. Mesafeyi eleştirenlere de takılmayın o yüzden. Aşık olduğunu vs. düşünmeyin, yaşadığınız şey taciz. Eşinize cenaze olayı bittikten sonra detay vermeden kuzeninin size karşı seviyesiz hareketleri olduğunu, bu yüzden artık ailece onunla görüşmek istemediğinizi söyleyin.

Ama ne halleri varsa gorsunler demek lazim su durumda.
Esim de bir kez vir arkadasiyla icti evde boyle sacma sekilde. Esim sarhos olmaz pek ama arkadasi dagitti. Sonra da tum evi esim temizledi, arkadasi ile ilgilendi falan filan bur suru mide bulandirici detay. Simdi kendisi kimseyi eve getirmiyor.
Canimin kiymeti mi yok, hamile olucam da icip keyip yapan heriflerin ardini toplayacagim.
Konu sahibi kendi caninin kiymetini bilmeli once.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…