- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
-
- Konu Sahibi MahidevranSultan
Bir anda öpme eylemini gerçekleştirecek yakınlıkta mı oturuyordunuz tuhaf..
Ben olsam eşimin kuzeniyle aynı koltukta yan yana bile oturmam oda bombosken.
Yer var yani ne münasebet.
Buna mi takıldınız diyeceksiniz ama takildim valla.
Ölmüşlerini şarkı turkuyle uğurluyosalar demek.Kolay kolay anlatılacak bir konu değil. Eşime kuzeninden çok hoşlanmadığımı belli edecek sözler söyler, bir daha bize gelmesini istemediğimi belli ederdim. Annesinin öldüğü gün içki masası kuran, eğlenerek şarkı söyleyen biriyle görüşmek istemediğimi bahane ederdim sanırım. Çok uç bir konu bende tam net düşünemiyorum, yazarken sesli düşünüyorum varsayın.
O adamı arar bir daha evime gelmemesini, selam bile vermemesini ve yaptığı şeyin iğrençliğini söylerdim kesinlikle.
Eşimin tarafından aklı selim, sır saklayabilecek birine durumu anlatırdım. Eşime aile içi kavga çıkmasın diye anlatamadığımı, ama görüşmeyi ve görmeyi istemediğimi söylerdim galiba. Bu olay tamamen sizde kalmamalı ama kavga dövüşe dönüşecek boyuta da getirilmemeli bence.
Hem alkol.. Hem şarkı türkü.. ölen öldüğüyle kalıyor gerçekten..Ölmüşlerini şarkı turkuyle uğurluyosalar demek.
Hesap sordum demişsiniz, ne dediniz, o ne cevap verdi, bunlar çok önemli ve anlatmadan geçmişsiniz. Ayrıca yorumumda yazmıştım, sizi bir anda pat diye öpebilmesi için dip dibe oturmanız gerekiyor aynı koltukta. Tekrar söylüyorum, bana saçma geldi.bende hesap sordum gayet de hatırlıyordu aklı başındaydı yani özür bile dilemedi,
Alkol var her ikisinde kanla bitecek bir olay olabilirdi diye korkmus olabilir konu sahibi ki bende o an söylemezdim ama sabah olur olmaz esime kuzenini al götür diyip olayı anlatırdım
Evet küçükken çok fazla Türk filmi (küçük emrah falan ) izledim ama sarhoş bir adamla yalnız sohbet etmem.. Mesafeyi kuramiyoruz kendimizi koruyacak mesafeyi. Amacım suçlamak değil kesinlikle. Kadınların kendini böyle pisliklerden daha çok koruması gerektiğini düşünüyorum. Esinize her şeyi anlatın dürüstlük zor ama doğru olandır
Aynı şeyi düşünüyorum eğer sessiz kalırsa ikinci defa aynı eylemi gerceklestirip tacizlere her şekilde devam ede bilir buda bayanın hoşuna gittiğini düşünmesine sebep olur diye düşünüyorumÇok diken üstünde bir durum . Eşiniz nasıl yapıda biri siz daha iyi bilirsiniz tabi ama eğer saklarsanız ve kuzeni bu olayı anlatırsa direk suçlu durumuna düşebilirsiniz sakladığınız için.
Birde adam aynı gün gelmiyor cenazeye korona var diye. 1. Dereceye serbest aslında. Birde koridorda yuvarlanmışlar kadıncagızda hamile haliyle onları taşımış.Hem alkol.. Hem şarkı türkü.. ölen öldüğüyle kalıyor gerçekten..
Öyle dizilerdeki gibi dipdibe uzun uzun bakışıp açılıp öpmemiştir heralde, yanyana otururken de hamle yapıp öpebilir diye düşündüm okurken.Ben de suçlamak için yazmadım ama garipsedim.
Eşim kuzenimle ya da kuzeniyle bomboş odada niye dipdibe otursun bir hamleyle öpebilecek kadar mesela akıl var mantık var görsem hayırdır derim.
Yani gerek yok ki böyle bir şeye.
Eşim kıskanç biridir diye ayrıntılar da vermiş konu sahibi.Ya ben sizin demek istediginizi anladim ama madem ki kanla bitebilecek bir durumsa o zaman medeneyiz ayaklari yapip kuzenini eve cagirip alkol almayacakti esi. Madem kanla bitebilecek bir olaysa esini yatirip kuzeniyle oturmayacakti.
Öyle dizilerdeki gibi dipdibe uzun uzun bakışıp açılıp öpmemiştir heralde, yanyana otururken de hamle yapıp öpebilir diye düşündüm okurken.
Ama şu aynı koltukta yanyana dahi oturmam dememiz de enteresan olmuş. Bir ötesi haremlik selamlık zaten.
Aynen o konuda ben esini suçlu buluyorum... esi o kadar icip kuzenini odaya götüremeyecek hale gelmemeliydi sonucta esi kuzenini odasina goturmek zorunda degil bunun medeni olmayla alakası oldugunu düsünmüyorum... esim beni böyle bir duruma soksa gerekli tepkiyi verirdimYa ben sizin demek istediginizi anladim ama madem ki kanla bitebilecek bir durumsa o zaman medeneyiz ayaklari yapip kuzenini eve cagirip alkol almayacakti esi. Madem kanla bitebilecek bir olaysa esini yatirip kuzeniyle oturmayacakti.
Koltukta yan yana dahi oturmamak , haremlik selamlık değil mesele. Eşinizin kuzeni gelmiş sizde kalıyor alkollü koltukta oturuyor oturma odasında, gidip dibine mi oturursunuz yoksa karşı koltuğa yan koltuğa fln mı?Öyle dizilerdeki gibi dipdibe uzun uzun bakışıp açılıp öpmemiştir heralde, yanyana otururken de hamle yapıp öpebilir diye düşündüm okurken.
Ama şu aynı koltukta yanyana dahi oturmam dememiz de enteresan olmuş. Bir ötesi haremlik selamlık zaten.
Aynen o konuda ben esini suçlu buluyorum... esi o kadar icip kuzenini odaya götüremeyecek hale gelmemeliydi sonucta esi kuzenini odasina goturmek zorunda degil bunun medeni olmayla alakası oldugunu düsünmüyorum... esim beni böyle bir duruma soksa gerekli tepkiyi verirdim