Eşimin kuzeni bana aşık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerden baksan elde kalacak bir konu.Bu pandemide kalabalık cenaze evi, kıskanç eş, alkolün bütün kötülüklerin sebebi görünmesi, aile içi taciz... Burada suçlanacak birisi varsa o kişi kuzen kişisidir.Kadın resmen taciz edilmiş ama gelen yorumlar neden yakın oturdun, niye sarhoş adamla konuştun vs. Bütün ahlak, namus kadına yüklenirse böyle cevaplar gelmesi normal tabi.

Siz herkesin yaşam biçimini nerden biliyorsunuz? Ben alkol alırım mesela severim de ayrıca tutucu görüşte bir insan hiç ama hiç değilim:) Fakat yerlere yıkılacak kadar sarhoş olan eşimin kuzeni gel yanıma otur deyince, tam dibine değil de, yatak yaptığı karşı koltuğa otururum mesela, hayatın olağan akışına uygun olan budur ama tabi konu sahibinin o an aklına gelmemiş de olabilir. Ben konu sahibi suçlu demiyorum ama ben inanmadım olaya, benim mantığıma uymadı.

Aaa öyle demeyin.
Insanların yaşam biçimini bir iki yorumdan çıkaran insanlar çapkın ama alkollü insandan gelebilecek yanlış hareketlere karşılık kendimizi korumamız gerektiği çıkarımına varamazlar.

Işlerine öyle gelir.
Canları öyle ister falan.

Karşı komşusu alkolik bir sapık olsa kapıyı kilitlemeden uyuyan insana deli misin koru kendini derler ama iş eşin kuzeni olunca çapkınlık da sapıklıktan sempatik geldi galiba.
Rahatsız etmedi.

Hesap sordum ne dedin diye sormuşsunuz özür dilerim atlamışım onu
Biz arkadaşız, akrabayız utanmıyor musun kuzenin karısını öpmeye dedim gayet rahat bir şekilde utanmıyorum çünkü daha fazla içimde tutamayacaktım dedi..
Cenazede ağlıyordu destek olmak için sarılmıştım ama inanın kötü bir niyetim yok benim bir arkadaşınız annesi öldüyse ve ağlıyorsa ona destek olmak için sarılabilirsiniz aynı bu mantıkla düşündüm..bide ben bu kuzenin kız kardeşiyle fena halde kavgalıyım önceki mesajlarımı okursanız görebilirsiniz basit bir soğukluk da değil çok ciddi boyutta kavga ettim kardeşiyle o aralar da kardeşinden çok bana destek olmuştu şimdi şimdi anlıyabiliyorum

ne yalan söyleyeyim bende buna takıldım valla

Öyle eşimin kuzeniyle Yanyana oturmam gibi kurallarım yoktur ama öpme eylemini de çok uzakta gerçekleştiremez sanırım sanki bu kısım biraz kurgu gibi geldi.

Konu sahibi bence alkol etkisi ile saçmalamış aşık falan değil sana korkma , eşine anlat durumu bir daha o adamla görüşmek ve görüşmeni istemiyorum de
Ben zaten baştan sona kurgu olduğunu düşünüyorum. Bana olay çok saçma geldi.

ya ocular bucular diye üyeleri ikiye bölen KK yorumları bana batıyor. Sİze demiyorum, her tür konuda, şimdi şucular gelecek vs diye söylemler...

Kimse içene, veya içkili ortamlarda erkek arkadaşı yanında oturana bişey demiyor bence...

Ama kadın içerdeymiş zaten...çarpma gürütlü seslerine geldim diyor...koridorda şarkı söylüyorlardı diyor..bariz alkoldan uçmuş bu ikiliii...kocamın yatağını yaptım yatırdım diyor...sonra bu sarhoşaa yatak açtım diyor, şu saatten sonra sen azıcık otur diyince yanına oturması saçma yani, değil mi?

Hayır, Allah korusun daha fazlasına kalkışabilirdi...daha ileri boyutta taciz edebilirdi. Adam aşık falan değil, özünde şerefsiz ve akli melekeleri belliki yerinde değildi o an. İnsan hem bir kadına, hem de kuzen eşine yapar mı bunu? Şerro pislik..
Şu neden yanına oturdun, alkol almış neden neden diye hesap sorulmasından ziyade konu sahibine kendisinin utanması gerektiği bir şeyin olmadığını, eşine anlatması gerektiği konusunda destek olunsa daha makbule geçerdi eminim. Ama yok illa o hesap sorulacak. Sonra dipdibeciler diyince vayyy ikiye bölünüyor forum.

Ben buradaki örnekten bağımsız yorum yaptım. Çünkü genelleme yapılmış aynı odada durmam aynı koltuğa oturmam diye.

Milletin kızını eşini taciz edene bile bu kadar hesap sorulmuyor cânım ülkemde.

Ay yok artık bu şerefsizi eşine söylesen iftira da atar bu
Öpüştük falan der
Ay rezalet resmen
Vay şerefsşz
Akraba güya
İnsana düşmanı yapmaz
Eşine de söyle bir daha benim evimde içki içilmeyecek o kadar de
İçiceksen otur kendin iç

Biz arkadaşız, akrabayız utanmıyor musun kuzenin karısını öpmeye dedim gayet rahat bir şekilde utanmıyorum çünkü daha fazla içimde tutamayacaktım dedi..
:))) Yani konu sahibi eğer gerçekse bu konu kusura bakmayın, çok kötü bir travma yaşadığınız bence. Ama kendimi koyuyorum, eşimin kuzeni akşam sarhoşken sana aşıktım deyip beni öpecek, ertesi sabah utanmıyor musun biz akrabayız fln dicem basit bir olay gibi. Sanki alt tarafı yanlış bir söz söylemiş gibi. Asla yüz yüze gelmem bir daha o kişiyle, yüzüne bakmam ertesi sabah. Daha önce de yazdım, hayatın olağan akışına ters yazdıklarınız. Ben inanmadım. Kolay gelsin size

Bir anda öpme eylemini gerçekleştirecek yakınlıkta mı oturuyordunuz tuhaf..

Ben olsam eşimin kuzeniyle aynı koltukta yan yana bile oturmam oda bombosken.
Yer var yani ne münasebet.

Buna mi takıldınız diyeceksiniz ama takildim valla.
Ne bilecek kız sende
Kuyruk sallamışsın diyeceksin nerdeyse
Boş bulunmuş oturmuş ne yani

Siz herkesin yaşam biçimini nerden biliyorsunuz? Ben alkol alırım mesela severim de ayrıca tutucu görüşte bir insan hiç ama hiç değilim:) Fakat yerlere yıkılacak kadar sarhoş olan eşimin kuzeni gel yanıma otur deyince, tam dibine değil de, yatak yaptığı karşı koltuğa otururum mesela, hayatın olağan akışına uygun olan budur ama tabi konu sahibinin o an aklına gelmemiş de olabilir. Ben konu sahibi suçlu demiyorum ama ben inanmadım olaya, benim mantığıma uymadı.
Hay allahım çıldıriiicim:) alkolün kokusu yeter yazan üyeye yazdığım cevabı alıp, nerden biliyosunuz ben alkol alırım diyosunuz.

Kurgu olduğunu düşünenler de var ama kendimi rezil etmezdim boşu boşuna çoluğum çocuğum var hamileyim neden böyle birşey uydurmam gerekiyor ki,kurgu olduğunu düşünenler yazmayabilir işim gücüm yok burada kurgu yazacak değilim..beni suçlamanıza gerek yok çünkü birkaç gündür ben sürekli kendimi suçluyorum zaten teşekkür ederim

Aaa öyle demeyin.
Insanların yaşam biçimini bir iki yorumdan çıkaran insanlar çapkın ama alkollü insandan gelebilecek yanlış hareketlere karşılık kendimizi korumamız gerektiği çıkarımına varamazlar.

Işlerine öyle gelir.
Canları öyle ister falan.

Karşı komşusu alkolik bir sapık olsa kapıyı kilitlemeden uyuyan insana deli misin koru kendini derler ama iş eşin kuzeni olunca çapkınlık da sapıklıktan sempatik geldi galiba.
Rahatsız etmedi.
Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin. Saygısızlaşmayın. Ne demek kuzenden gelen sapıklık sempatik geliyor!! Nerde yazdım böyle bir şey! Saygısız!

Konuyu okudum.
Birkac yer kafamda oturmadi.

Ancak siz hamile ve evli olmaniza ragmen bu adamin sizin aşk benim taciz ve sapkinlik olarak nitelendirdigim hallerden haberdar olmasaniz iş buraya kadar gelmezdi.
Yani demem o ki konu sahibi az da olsa bunu hic mi hissetmediniz?

Kurgu olduğunu düşünenler de var ama kendimi rezil etmezdim boşu boşuna çoluğum çocuğum var hamileyim neden böyle birşey uydurmam gerekiyor ki,kurgu olduğunu düşünenler yazmayabilir işim gücüm yok burada kurgu yazacak değilim..beni suçlamanıza gerek yok çünkü birkaç gündür ben sürekli kendimi suçluyorum zaten teşekkür ederim

Peki ne yaptiniz hala esinize anlatmadiniz mi? Ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Konu benim için 2 madde:
1. Eşinize söyleyin. Bir ömür saklanacak şey değil.
2. Alkol şişede durduğu gibi durmuyor. Kuzen kadar eşinizde suçlu benim gözümde.
Dipnot: eğer eşime söyleyemem olay çıkar diyecekseniz o kuzenini eve getirmeyecekti. Kuzenini eve getirerek ve sizi muhatap ederek bu riski goze almis. (Birde kardeşi ile kavgalıymışsınız can ciğer hiç olunmaz).

Kendi kendinizi sacma duruma sokmuşsunuz.

Sarhoşun yanina oturmuş "sana asiktim" aciklamasini dinliyorsunuz hadi tamam oturdunuz olabilir ama o aşiktim kelimesi agzindan ciktigi gibi yanindan kalkar eşimi uyandirir şunu topla evine gotur sacmaliyor derdim. Olmadi gecer kapimi kilitlerim. Bana cok sacma geldi.
Bu kadar az öz yanii, kimse içine düşman ya da kadına sen suçlusun demiyor ki... yorumlara gel, tacizcisi sorgulanmaz, içen hakketti deniyormuş.

Azıcık kadınlar olarak uyanık olmalıyız diyoruz, hepsi bu...hani her taksi şöförü sapık değil, ama mümkünse gece duraktan taksiye bin gibi..

Bu kadar basit bir konu nerelere çekildi...

bu konuşmada eşiniz nerede idi

yani bu hesabı soracak konumda iseniz bunu eşinizin yanında sormalıydınız

yani eşimin kuzenlerinin bir kısmı ile ben de eskiden beri tanışırım

bırakın cenazede sarılmayı normal sokakta görsem sarılırım

ama beni öperse de bunu ilk eşim bilir galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X