-
- Konu Sahibi MahidevranSultan
O şehiri komple terkettikten sonra anlatmayı düşünüyorum olay çıkmasını istemiyorum
Kuzu ben şimdi bende buna takıldım alkole karşı değilim arkadaşlarımla yan yana otururum o tarz saçma kıskançlıklar vs absürt gelir burda da hep bu tarz şeylere sinirlenirim. Ama şimdi kuzen vs diye düşünememiş olabilir kim olsa düşünemez. Yan yana oturur. Ama şunu gözden kaçırmadım. Biri bize alkollü bir şekilde yok sana aşıktım vs dıye saçma konuşuyorsa höst der yerimden kalkarım yanında oturmaya devam etmem kiAlkol alıyormuş zaten dykamoz haketmiş bazıları hiç şaşırtmıyorteşekkürler kendilerine hiç yanıltmadılar
Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin. Saygısızlaşmayın. Ne demek kuzenden gelen sapıklık sempatik geliyor!! Nerde yazdım böyle bir şey! Saygısız!
Canım şimdi anladım seni tanıdığım kadari ile ne kadar içten olduğunu biliyorum şimdi burada yazılanlara lütfen üzülme. duruma gelirsek senin utanman gereken bi konu yok evet iyi olmamış ama senin isteğin dışında yapılan terbiyesizce bi hareket. seni etkilemesin lütfen kendinden asla ve asla utanma böyle insanlar var maalesef. zaman geçmesini bekle olaylar durulsun belki eşine rahatsız olduğu hareketlerini ve bi daha görüşmek istemediğini söylersin sonuçta karşına çıkabilecek bi insan akrabalıktan dolayı böyle insanlar olmaz olsun ama sakın kendine eziyet etme lütfenKurgu olduğunu düşünenler de var ama kendimi rezil etmezdim boşu boşuna çoluğum çocuğum var hamileyim neden böyle birşey uydurmam gerekiyor ki,kurgu olduğunu düşünenler yazmayabilir işim gücüm yok burada kurgu yazacak değilim..beni suçlamanıza gerek yok çünkü birkaç gündür ben sürekli kendimi suçluyorum zaten teşekkür ederim
O şehiri komple terkettikten sonra anlatmayı düşünüyorum olay çıkmasını istemiyorum
Bu kadar az öz yanii, kimse içine düşman ya da kadına sen suçlusun demiyor ki... yorumlara gel, tacizcisi sorgulanmaz, içen hakketti deniyormuş.
Azıcık kadınlar olarak uyanık olmalıyız diyoruz, hepsi bu...hani her taksi şöförü sapık değil, ama mümkünse gece duraktan taksiye bin gibi..
Bu kadar basit bir konu nerelere çekildi...
Çapkınlık sempatik geldi dedim :)
Sakin olunuz. Doğru okumanıza ya da anlamanıza engel oluyor.
Kolayı var göz ardı ediniz.
iş eşin kuzeni olunca çapkınlık da sapıklıktan sempatik geldi galiba.
Rahatsız etmedi.
Yani kusura bakmayın da aleni tacize uğramışsınız, ama siz bu olayı neden herkeşler bana aşık oluyor, bana olan aşklarından ölüyor diye düşünüp yansıtmaya çalışıyorsunuz ki anlam veremedim.Bide aşık dediğim için saçma bulanlar var bana üniversite yıllarına dönmemi istedi o zaman öyleymiş bende gece uyuyamadım tabiki düşündüm ve aslında o zamanda davranışlarının sanki hoşlanıyormuş gibi olduğunu fark ettim,ama tarzı öyle diye düşündüm korumacı tavırlarını ise beni kardeşi gibi gördüğü için yaptığını düşündüm evet hatalıyım hep iyi niyet aramışım davranışlarında..
Hiçmi fark etmediniz bugüne kadar? Yorumları okumadan direk konuya yazıyorum eşinize söyledinizmi? Evet insan bir kan çıkmasından korkar belki eşe söyleyemez ama o an o şerefsize gerekirse bıçak çeker yinede o evde tutmazdım. Kocam sorarsada defolup gitmiş bilmiyorum derdim. Bırakın o gece onunla aynı evde uyumayı birdaha gözüme gözükmemesi için herşeyi yapardım. Utanmaya gelince fazla sessiz buldum sizi kusura bakmayın utanması gereken o p.ç.
Hayır bir de alkol iç sıhhat bul demişim gibi alkol güzellemesi yapan olmuşum iyi miAlkol alıyormuş zaten dykamoz haketmiş bazıları hiç şaşırtmıyorteşekkürler kendilerine hiç yanıltmadılar
Ne bilecek kız sende
Kuyruk sallamışsın diyeceksin nerdeyse
Boş bulunmuş oturmuş ne yani
Şu cümlenizin komik hiç bir yanı yok. Rezalet!
Yoo gayette sen gittin dibine oturdun senin suçun dendi resmen biz tam tersi kuzen şerefsiz senin suçun yok dedik.Kimse adam haklidir, adam masumdur sen uzak duraydin suclusun demiyor ama millet konudaki akolü aklama ve savunma derdine düştü şimdi dur.