Eşimin kuzeni bana aşık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alkol alıyormuş zaten dykamoz haketmiş bazıları hiç şaşırtmıyor teşekkürler kendilerine hiç yanıltmadılar
Kuzu ben şimdi bende buna takıldım alkole karşı değilim arkadaşlarımla yan yana otururum o tarz saçma kıskançlıklar vs absürt gelir burda da hep bu tarz şeylere sinirlenirim. Ama şimdi kuzen vs diye düşünememiş olabilir kim olsa düşünemez. Yan yana oturur. Ama şunu gözden kaçırmadım. Biri bize alkollü bir şekilde yok sana aşıktım vs dıye saçma konuşuyorsa höst der yerimden kalkarım yanında oturmaya devam etmem ki dinlenmiş ki o öpme olayı olmuş. Yani çapkın olduğu biliniyor böyle bir konuşma geçiyor ee ben düşünürüm hayırdır adam ne saçmalıyor. Sinirden tokadı basar kapıya koyarım. Bana aşıkmış dıye geçmişi düşünüp hal ve hareketlerini tartmam. Kafa yormam ben orda taciz edildim diye öfkelenirim yeri göğü inletirim. Bu kadar sinmem işte böyle böyle kadınlar siniyor sesimiz çıkmıyor

Son düzenleme:
Kesinlikle siz utanmayın ama ben olsam eşime anlatırdım. Hatta ikisini de tanıyana getirip öyle anlatırdım yarın öbür gün iftira falan atar size. Kendinizi kurtaramazsınız.
Eşinizde de hata var bu devirde hiç kimseye güven yok Hele ki alkol de varsa işin içinde

Son düzenleme:
Canım şimdi anladım seni tanıdığım kadari ile ne kadar içten olduğunu biliyorum şimdi burada yazılanlara lütfen üzülme. duruma gelirsek senin utanman gereken bi konu yok evet iyi olmamış ama senin isteğin dışında yapılan terbiyesizce bi hareket. seni etkilemesin lütfen kendinden asla ve asla utanma böyle insanlar var maalesef. zaman geçmesini bekle olaylar durulsun belki eşine rahatsız olduğu hareketlerini ve bi daha görüşmek istemediğini söylersin sonuçta karşına çıkabilecek bi insan akrabalıktan dolayı böyle insanlar olmaz olsun ama sakın kendine eziyet etme lütfen

O şehiri komple terkettikten sonra anlatmayı düşünüyorum olay çıkmasını istemiyorum

Olayi siz cikarmaliydiniz zaten. Tacize sessiz kaliyorsunuz. Yarin olayi siz yapmis gibi anlatsa suclu siz olursunuz. Alniniz ak ne diye olay ciksin istemiyorsunuz. Ciksin ki bir daha kimseye boyle yaklasamayacagini bilsin.

Kimse adam haklidir, adam masumdur sen uzak duraydin suclusun demiyor ama millet konudaki akolü aklama ve savunma derdine düştü şimdi dur.

Hiçmi fark etmediniz bugüne kadar? Yorumları okumadan direk konuya yazıyorum eşinize söyledinizmi? Evet insan bir kan çıkmasından korkar belki eşe söyleyemez ama o an o şerefsize gerekirse bıçak çeker yinede o evde tutmazdım. Kocam sorarsada defolup gitmiş bilmiyorum derdim. Bırakın o gece onunla aynı evde uyumayı birdaha gözüme gözükmemesi için herşeyi yapardım. Utanmaya gelince fazla sessiz buldum sizi kusura bakmayın utanması gereken o p.ç.

Yani kusura bakmayın da aleni tacize uğramışsınız, ama siz bu olayı neden herkeşler bana aşık oluyor, bana olan aşklarından ölüyor diye düşünüp yansıtmaya çalışıyorsunuz ki anlam veremedim.
Hayatınızda sevgi ve aşk eksikliği çekiyorsanız bir şey diyemem ama bilin ki aşk böyle bir şey değil.
Çevrenizde bir tacizci var bundan sonra böyle düşünüp tepkiler geliştirin derim.

+1

Alkol alıyormuş zaten dykamoz haketmiş bazıları hiç şaşırtmıyor teşekkürler kendilerine hiç yanıltmadılar
Hayır bir de alkol iç sıhhat bul demişim gibi alkol güzellemesi yapan olmuşum iyi mi alkolle alakası yok adam buymuş ertesi gün de her şeyi hatırlıyor diyorum , suçlu adam yahu adam.

Ne bilecek kız sende
Kuyruk sallamışsın diyeceksin nerdeyse
Boş bulunmuş oturmuş ne yani

Şu cümlenizin komik hiç bir yanı yok. Rezalet!

Bakın anlamsiz uzattınız.

Çapkın olduğunu bildiğim insana mesafeli dururum.
Çapkın artı alkollü ise on kat mesafeli dururum.

Bilinemeyebilir boş bulunabilir ama bu hata olduğu gerçeğini değiştirmez.

Teselli ederken doğruları göstererek yazmalıyız ki daha da zor durumda kalınmasın.

Eşinin evde sızacak kadar içmesi böyle bir ortama zemin oluşturması hata.
Karısını nasıl zorda bırakmış.

Çapkın kuzene yakın mesafe durmak hata.

Ben olsam sizdiklarında çuval gibi ust uste yerde birakirdim öyle sabahlasınlar.

En temizi buydu.

Neyse söyleyeceklerim bu kadar.
Iyi forumlar.

Ben olsam eşime söylerdim, o karaktersizle görüşme ihtimaliniz olacak çünkü yine. Nasıl açıklayacaksınız görüşmek istemediğinizi?
Sen utanma bacım o pislik utansın.

Kimse adam haklidir, adam masumdur sen uzak duraydin suclusun demiyor ama millet konudaki akolü aklama ve savunma derdine düştü şimdi dur.
Yoo gayette sen gittin dibine oturdun senin suçun dendi resmen biz tam tersi kuzen şerefsiz senin suçun yok dedik.
Şu bana şöyle yapmasın kapımı örteyim su bana böyle yapmasin evden cıkmayayım niye ben bu durumlarda kalıyorum karşı tarafın pisliği yüzünden o kişilere yapılsın ne yapilacaksa ben neden cezalandırıliyorum. Sende kendini korusaydının ucu bucağı yok o saatte orda ne isin vardı aynı mantik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…