Eşimin kuzeni bana aşık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esinin kuzeni ama aynı zamanda arkadaşı ayni koltukta oturmasinda ne sakınca var Allah aşkına illa ki kadına yükleyeceksiniz o sorumlulukları dimi

Yahuu öpecek kadar yakınlık diyorum.
Aynı koltukta otursam da ben sana aşıktım diyerek bana yaklaşana kadar höst der çekilirim öpemeden.
O kadarcık mesafe de olsun.
Zorumuz ne?

Ee capkinmis işte siz de bunu bile bile keşke yanına oturmasaydiniz çapkın erkekler malum, kadın olsun yeter. Neyse örtün üstünü en az şekilde görüşmeye çalışın

Be
Yahuu öpecek kadar yakınlık diyorum.
Aynı koltukta otursam da ben sana aşıktım diyerek bana yaklaşana kadar höst der çekilirim öpemeden.
O kadarcık mesafe de olsun.
Zorumuz ne?
Ben size hak verdim aynı koktukta oturmak sıkıntı değil ama öpecek kadar yanına yaklaşınca anlaması lazım di. Konu sahibini suçlamıyorum aklına gelmemis olabilir o zaman

Sen niye utanıyosunki. Eşine soylesen bir turlu soylemesen bir turlu. Burda önemli olan kuzenin düşeceği durum degil. Senle eşin bence. O gece soylesen eşine alkolde var daha kotu olurdu. Şimdi soylesen o gece niye demedin der. En mantıklısı olmamış gibi davranıp bir daha hic karşılaşmamak.

alkole asla karşı değilim ama evine kuzenide olsa başka bir erkeği karısının çocugunun yanina getirip içen adamlara bu yüzden sinir oluyorum.
şu durumdan o adam kadar eşinizde suçlu maalesef.
olay anında ortalığı ayağa kaldırmanız lazımdı.
bu saaten sonra napılır bilmiyorum.
eşinizin tepkisi ne olur söyleseniz?

Aşık filan değildir.
Vefat eden bu kuzenin annesi mi?

Muhtemelen olan şey, acıyla çok yanlış bir baş etme hali. Şey gibi düşünün "Elimi yaktım çok ağrıyor, bu ağrıyı unutmak için gideyim bacağımı kırayım, o zaman bacak ağrıma odaklanırım" gibi saçma bir hal ama bunu bir yöntem olarak farkında olmadan yapan insanlar oluyor. Kuzenin yaptığı şey de bu. Anne acısını yaşamamak için, gündem değiştirmek.

Durumdan, size yönelik hareketten eşinize bahsedin, kendisinin psikolojisini iyi görmediğinizi, saçma hareketlerde bulunmak için alkolü basamak haline getirebileceğini, kaybını hissetmesi ve sağlıklı yaşaması için profesyonel destek alması gerektiğini düşündüğünüzü söyleyin ve çekilin.

Olay hoş değil, kabul edilebilir değil ama çözümsüz de değil. Kendinize de utançla yüklenmeyin, sizlik bir şey yok.

Eşinizin dangozluğu. Kendi dururken yatağı neden siz yapıyorsunuz? O adi kuzene haddini bildirir def ederdim, aynı ortama girip çıkmaya devam mı edeceksiniz? Eşinize uygun bi dille anlatın yoksa bu durumlar yaşanmaya devam eder, işin içinden çıkamaz hale gelirsiniz. O pislik, karının da hoşuna gitti demek ki bu zamana kadar sustu deme ihtimali işten bile değil.

Be
Ben size hak verdim aynı koktukta oturmak sıkıntı değil ama öpecek kadar yanına yaklaşınca anlaması lazım di. Konu sahibini suçlamıyorum aklına gelmemis olabilir o zaman

Ben de suçlamak için yazmadım ama garipsedim.

Eşim kuzenimle ya da kuzeniyle bomboş odada niye dipdibe otursun bir hamleyle öpebilecek kadar mesela akıl var mantık var görsem hayırdır derim.

Yani gerek yok ki böyle bir şeye.

Esinin kuzeni ama aynı zamanda arkadaşı ayni koltukta oturmasinda ne sakınca var Allah aşkına illa ki kadına yükleyeceksiniz o sorumlulukları dimi

Ayni koltukta oturabilir ama tacizden sonra sessiz kalmak dogru degil. O adami evden kovup esine anlatmaliydi durumu. O konu acilir acilmaz ne munasebet diye kalkabilirdi.

Çok garip bir konu, öpmeye yeltendiğini falan hiç mi anlamadınız? Şoktan herhalde. Ne denir bilmiyorum, ben böyle bir olay yaşasam çekinmeden söyleyebilirim eşime, siz söyleyebilir misiniz hiç tereddüt etmeden? Sizin utanacağınız bir durum değil bu, bence söylemelisiniz eşinize, adam pişkin diyorsunuz başınıza bela olmasın.
Birde adamınki aşk değil hırsmış gibi geldi bana, bu dahada tehlikeli.

Ayni koltukta oturabilir ama tacizden sonra sessiz kalmak dogru degil. O adami evden kovup esine anlatmaliydi durumu. O konu acilir acilmaz ne munasebet diye kalkabilirdi.
Alkol var her ikisinde kanla bitecek bir olay olabilirdi diye korkmus olabilir konu sahibi ki bende o an söylemezdim ama sabah olur olmaz esime kuzenini al götür diyip olayı anlatırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…