Eşimin kuzeni bana aşık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koltukta yan yana dahi oturmamak , haremlik selamlık değil mesele. Eşinizin kuzeni gelmiş sizde kalıyor alkollü koltukta oturuyor oturma odasında, gidip dibine mi oturursunuz yoksa karşı koltuğa yan koltuğa fln mı?

Aynen..
Anlamamaktaki ısrarı çözemedim:)

Alkol kokusu bile tek başına yeter uzak durmama.
Ay bir sürü sebep var hangisini yazayım.

O kadar içmişler bir yerlere çarpıp düşmüşlerse falan da öylece orada kalsınlar bi zahmet eşimi de kuzenini de kaldırmazdım, rezil halde sızsınlar sabah uyandıklarında kalkarlar elbet hele hamileysem hiç uğraşmam yani iki koca adamı çekeyim yataklarına götüreyim banane

Kuzum o adamla gorusme eve gelmesin esin eger bunu kaldirip sana destek olacak ve elini kana bulamayacak biriyse anlat yok degilse ben goze alamazdim.. ne demek ya rrsmen taciz edilmissin sevgi falan degil oncesinde sevdiyse bile bu sevgi degil bu rezillik baskasinin namasuna goz dikmek hicbir sekilde gorusme rahatsizligini dile getir esine birsekilde kapilarin kapali olsun ona

Aynen oyle kuzen gelip kalabilir, ayni koltukta da oturabilir bunlarda zaten sorun yok. Sorun kuzende.

Esi nasil izin verdi demedim. Yukaridaki arkadas belki de kanla bitebilecek bir olaydi yazmisti ona istinaden yazdigim bir cumleydi. Cunku normal insanlar aldatilsa bile bosanir. Yani her durumu kanla bitirecek tipler az cok bellidir. Ha yazdigi da dogru kanla da bitebilirdi ama boyle ise hepimiz esimizi taniyoruz bunu demek istedim.

Kadın destek istemiş zaten üzgün. Allah aşkına iş mi şimdi bu yorum?

Kötü bir şey demedim.

Çapkın diyor alkollü diyor. Düşünülecek bir ayrıntı.

Bana anlatsa eşim aklımdan bu geçer.

Valla eşine anlatırken ona göre anlatsın.
Detay falan vermesin bari.
Zora sokmasın kendini.

Tam da bunu demek istemistim... esiniz bu olayı tekrarlamamış kendisi olayın nasıl saçma oldugunu idrak etmis... esine söylesin böyle bir olay tekrarlanmaz en azından

Üzüldüm yaşadığınız duruma hemde şaşırdım ama siz kendinizi kötü hissetmeyin hamilesiniz üstelik, bence eşinize şu şekilde söyleyin birdaha kuzeninle evde alkol kullanmanızı istemiyorum saçma sapan hareketler yaptı hoşuma gitmedi diyin üstü kapalı

Aynen öyle ne esime ne babama bunu yaparım nasıl ictiyseler oyle de kalsınlar...
icmeyi bilmeyen icmesin bir zahmet

Yahuu öpecek kadar yakınlık diyorum.
Aynı koltukta otursam da ben sana aşıktım diyerek bana yaklaşana kadar höst der çekilirim öpemeden.
O kadarcık mesafe de olsun.
Zorumuz ne?
ayrıcaa bariz sarhoş bir adam, kocan içerde yatıyorken, gel yanıma otur diyince oturmak da ekstra saçmaa.

Sabaha kalsın diyeceği...

Tabii ki adama hak vermiyoruz, ama böyle şerefsizlerle dolu bir dünyada da kadın azıcık uyanık olmalı....

Dip dibe neden oturduğumu soranlar var.. şöyle söyleyeyim bir koltuğa yatak yapmıştım diğer koltuk daha küçük,bir insan gel otur diyince yanına oturursunuz hele yıllardır tanıdığınız bir arkadaşınız..ayrıca kucak kucağa oturmadım tabiki o koltuğun ortasına oturmuş koltuk küçük bende koltuğun diğer köşesine oturdum ama birbirimize doğru döndüğümdüzde dizlerimiz değecek kadar yakınlık oluyordu o anda rahatsız oldum tabi ama böyle birşey yapacağı aklıma gelmedi yani kaç yıllık arkadaşız akrabayız..düşünemedim
Bide aşık dediğim için saçma bulanlar var bana üniversite yıllarına dönmemi istedi o zaman öyleymiş bende gece uyuyamadım tabiki düşündüm ve aslında o zamanda davranışlarının sanki hoşlanıyormuş gibi olduğunu fark ettim,ama tarzı öyle diye düşündüm korumacı tavırlarını ise beni kardeşi gibi gördüğü için yaptığını düşündüm evet hatalıyım hep iyi niyet aramışım davranışlarında..
Gece olay çıkarmamamın sebebi ise korktum yani alkollü iki adam var ve ben bunu söylesem ne olacağını tahmin etmek istemiyordum ertesi günde söylemeliydim ama evde çocuk var olay çıkacaktı o gittikten sonra söylemek daha doğru diye düşündüm..düşündüklerimin hepsi saçma gelebilir ama ne bileyim işte

Muhtemelen linç edilirim adamın sizi öpeceği kadar yakın niye oturdunuz ki?
Adam gel otur dediğinde yanına oturmak yerine karşı koltuğa ya da uzak bir mesafeye oturursunuz normalde. Muhafazakar değilim ama evli olsam, eşimin kuzeni sarhoş bir şekilde gel yanıma otur diyorsa ya "x sabah konuşalım uykum var" derim ya da olabildiğince uzağa otururum. Dip dibe oturmaya gerek yok yani. Adamın yaptığını asla savunmuyorum, çok çirkince ve karaktersizce birşey o ayrı.

kocaniza çok kizdim evde içki alemi böyle sonuçlanır genelde.Bir erkek bunu bilmiyorsa alin elinize maşayi.Evde içki icirmeyin kimseye.erkekler içkinin arkasına saklanıp içlerindeki pislikleri ortaya çıkarabiliyorlar.Benzer birşey KV başına gelmiş.kadın o günden sonra evde içkiyi icirmedim dedi

Sizin yazdığınızı okumadan aynı şeyi düşündüm ne yalan söyleyeyim. Üniversite yıllarından beri tanıyor olsam bile oturmam, çünkü bunlar yanlış anlaşılabilecek şeyler.

Koltukta yan yana dahi oturmamak , haremlik selamlık değil mesele. Eşinizin kuzeni gelmiş sizde kalıyor alkollü koltukta oturuyor oturma odasında, gidip dibine mi oturursunuz yoksa karşı koltuğa yan koltuğa fln mı?

Hayır ben mesajına cevap verdiğim üyeye zaten yazdım dip dibe olduğunu düşünmüyorum diye, ben gözümde böyle canlandırmadım en azından. neden ısrarla dibine oturmuş deme ihtiyacı duyuyorsunuz? Üstelik alkollüymüş de bilmem ne. Ben de alkol alırım, içip içip birilerini taciz etmedim bunun alkolle alakası yok bunu anlayın bir zahmet.

Aşk değil ki bu adam yaptığı tacizin göze hoş gözükmesi ve sizide en azından duygusal yönden etkileyebilmek için aşıktım filan demiş.
Alkollü kafayla da cesaret gelmiş birde sonradan bahanesi olacaktı alkolluydum diyecekti
Ben olsam eşime anlatmak yerine o kuzene derdim ki"o akşam acıdan ve alkolün etkisi ile ne yaptığını bilmeyecek durumda olduğunu farz ediyorum fakat bundan sonra bu şekilde herhangi bir tavrını veya düşünceni yakalarsam seni herkesin içinde rezil ederim."
Ve tekrarlarsa aynen bunu yapardım.
Bundan sonra da mümkün mertebe mesafe koyardım

Dip dibeymiş zaten konu sahibi ona cevap verdi. Bir hamlede birini öpmek için dip dibe oturmak lazım da o yüzden öyle canlandırdık gözümüzde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…