-
- Konu Sahibi merveguzel
Okbnin çeşitleri vardır ve hiçbirinde takıntılı düşünceler mantıklı olmaz zaten. Temizlik takıntısı olan da 5 saat dip bucak temizlik yapar, sonra son köşeyi sildim mi silmedim mi ikileminde kalır, gider siler. En ufak köşe silinsin diye kulak çubuğuyla klozet temizlemeye uğraşır. Umarım psikiyatrist veya klinik psikologsunuzdur da şizofreni gibi çok ciddi bir hastalık teşhisini sadece yorum okuyarak koyacak yetkinliği kendinizde görmüşsünüzdür. Ona göre anlayalım kadının gittiği 4 doktorun dördü de "duyar kasıcı" mıymış değil miymiş. Ne aynı hastalığa sahipsiniz ne tahsiliniz var. Hariçten gazel okuyorsunuz, milletin de hastalığını tetikleyip bilmeden kötülük ediyorsunuz. Sağlıkla ilgili olmayan konularda duyar kasanlara istediğinizi diyin de, ruh sağlığı bozuk bir insana laf sokarak da haz almaya çalışmayıverin ya. Burada birisi kolumda derin kesik oldu kanı durduramıyorum dese dalga geçmeyeceğiniz gibi bununla da geçemezsiniz, sağlıkla ilgili çünkü. Bunları da hiçbir şey yaşamadan söylemiyorum. Benzer bir takıntıyı psikiyatrist gözetiminde kontrol altına almış bir insan olarak söylüyorum. Benim doktorumu da sayınca duyar kasıcılar 5e çıkıyor hatta.Aynen, bir de tam 6 kişiye takıntılık yaptım bir tanesi benden 30 yaş büyüktü diyor. E yuh yani. Böyle okb mi olur. Zaten ben geçmiş konularına bakarak direk şizofreni yorumunu yazdım. "Bazı duyar kasıcılar" yüzünden konu uzadı. Bu konuya son yorumumdu :) konu sahibi yazarsa cevabını veririm ama onun da ortalığı karıştırıp gidesi varmış
Bazen gerçekten çok şey söylemek istiyorum sonra aklıma mune geliyor vazgeçiyorum iyi geceler hanimefendiKonu sahibi doktora gitmeye devam edin. Yaşadığınız şey gerçek düşünceleriniz değil, okb. Maalesef çok ilerlemiş. İlacınız yan etki yaptıysa doktor kontrolünde değiştirin. Psikiyatrik ilaçlar bir anda bırakılmamalıdır. Bu şekilde bıraktığınız için takıntılarınız artmış olabilir. İlaç tedavisini terapiyle destekleyin. Kocanıza da her şeyi anlatmak zorunda değilsiniz. Bunun bir hastalık olduğunu unutmayın. Geçmiş olsun.
Uzmanlığınız olmayan bir konuda konuşarak karşınızdaki insanın kötü hissetmesine sebep olmak, onu zor durumda bırakmak da gelebilir bence. İyi geceler.Bazen gerçekten çok şey söylemek istiyorum sonra aklıma mune geliyor vazgeçiyorum iyi geceler hanimefendi
Sizi doktor asistanlığına alırken 2+2=? mi sordular sadece? Hoş ona bile cevabı 5 verir gibisiniz.@Cristina Yang buyurun, arkadaş özetlemiş kısaca. Şizofreni mi okb mi siz koyun artık tanısını.
Ben de bunları okuduğum için direk şizofreni dedim. Çünkü saçmaladıkça saçmalıyor konu sahibi. Bu kadar şeyin bir okb olması imkansız. Doktor veya uzman olmaya gerek yok anlamak için! Konu sahibini savunanlarda boş konuşuyor bence :)
Sizin uzmanliginizda yok hatırlatırım. Benimde kaç doktora gittimi sizde bilemezsiniz .amacım konu sahibini kötü hissettirmek değil .kendine gelmesini sağlamak .böyle şeylerin arkasına sığınmaktan vazgeçin.benim tanıdığım biri var abi ölünce yengesiyle evledinler .şimdi bunlarda ben okb oyuzden diyebilirmiyim . düpedüz asiklardi .çocuk gözümle mesajlarına birebir şahit oldum.boyle şeyler insanın aklına gelse bile bı kendini tokatlar yav ben ne diyorum nebilim engel olur .bu konu benimde örneklerimle uzar gider.ama.size tavsiyem hastalıkların arkasına sığınmaktan vazgecelim ve kendimizi kontrol edelimUzmanlığınız olmayan bir konuda konuşarak karşınızdaki insanın kötü hissetmesine sebep olmak, onu zor durumda bırakmak da gelebilir bence. İyi geceler.
Bence siz okb değilsiniz. Verdiğiniz örnek içler acısı. Siz bi daha bi doktora görünün.Sizin uzmanliginizda yok hatırlatırım. Benimde kaç doktora gittimi sizde bilemezsiniz .amacım konu sahibini kötü hissettirmek değil .kendine gelmesini sağlamak .böyle şeylerin arkasına sığınmaktan vazgeçin.benim tanıdığım biri var abi ölünce yengesiyle evledinler .şimdi bunlarda ben okb oyuzden diyebilirmiyim . düpedüz asiklardi .çocuk gözümle mesajlarına birebir şahit oldum.boyle şeyler insanın aklına gelse bile bı kendini tokatlar yav ben ne diyorum nebilim engel olur .bu konu benimde örneklerimle uzar gider.ama.size tavsiyem hastalıkların arkasına sığınmaktan vazgecelim ve kendimizi kontrol edelim
Siz doktor olun ben size goruneyim direk siz daha iyi biliyorsunuz belliBence siz okb değilsiniz. Verdiğiniz örnek içler acısı. Siz bi daha bi doktora görünün.
Siz bana gelseniz ben zeka geriliği derdim. Okb değil kesinlikle.Siz doktor olun ben size goruneyim direk siz daha iyi biliyorsunuz belli
Haddini bil .bir dahada beni alintilamaSiz bana gelseniz ben zeka geriliği derdim. Okb değil kesinlikle.
Gerçekler...Haddini bil .bir dahada beni alintilama
Benzer bir takıntıya sahiptim ve psikiyatrist gözetiminde ilaç kullanarak takıntımı kontrol altına aldım. Aynı tip okbye bir dönem sahip olduğum için yorum yapıyorum yani. Hanımefendi tamam da sizin örneğiniz bir mi Allah aşkına? Siz diyorsunuz ki aşıklardı. Buradaki kadın diyor ki hastayım, bunları düşünmek istemiyorum. Kaynım gelecek içimi sıkıntı bastı diyor. Gerçekten hoşlanan insan göreceği zaman içini sıkıntı mı basar? Gerçek olmadığı buradan belli. Sizin belirtileriniz nelerdi bilmiyorum ama bende de düşünmek istememe vardı. Düşünmek istemeyip düşünceden korka korka tabiri caizse o düşünceyi kafanızda öcü haline getiriyorsunuz. Bu öcüden kaçmaya çalıştıkça da öcü beyninizde yer ediyor, yuvalanıyor resmen. Emin olun kendini tokatlamasa bile kafasının içinde öyle bir kavga veriyor ki, şahit olsanız çok üzülürsünüz. En başında hepsini eşine anlatması, kullandığı "acaba", "gerçekten öyle mi" kafasının içindeki kavganın işaretleri. Anladım kötü niyetiniz yok ama bakın burada hayatına devam etmek istemediğini bile söyleyen biri var, burada çok hassas yorum yapmamız gerekir. Sizin en ufak bir kelimeniz anlık olarak tetikleyebilir. Size de geçmiş olsun bu arada. Umarım iyileşmişsinizdir.Sizin uzmanliginizda yok hatırlatırım. Benimde kaç doktora gittimi sizde bilemezsiniz .amacım konu sahibini kötü hissettirmek değil .kendine gelmesini sağlamak .böyle şeylerin arkasına sığınmaktan vazgeçin.benim tanıdığım biri var abi ölünce yengesiyle evledinler .şimdi bunlarda ben okb oyuzden diyebilirmiyim . düpedüz asiklardi .çocuk gözümle mesajlarına birebir şahit oldum.boyle şeyler insanın aklına gelse bile bı kendini tokatlar yav ben ne diyorum nebilim engel olur .bu konu benimde örneklerimle uzar gider.ama.size tavsiyem hastalıkların arkasına sığınmaktan vazgecelim ve kendimizi kontrol edelim
Yeni aşık olduğu kişi icin konu açacaktır , iş arkadaşından kaynına geçmişti bakalım diğer bölümde neler olacakKonu sahibi ortada yok.yeni üyelik ve konu için düşünüyor olmalı.
Dilerim Rabbimden bu yaşadıklarının aynısı birebir sen yaşarsın da benim gibi ölümü göze alabilecek kadar mutsuz bir insanla dalga geçmeyi rabbim sana gösterir bak kimseye bunu yazmdm ama sana yazıyorum ... Ben kimseye beddua etcek biri değilim ama senin şu yazdgni insan insana yapmaz ...Yeni aşık olduğu kişi icin konu açacaktır , iş arkadaşından kaynına geçmişti bakalım diğer bölümde neler olacakMerakla bekliyoruz yeni sezonu
Şu cevaptan sonra OKB değil bütün ruh sağlığı hastalıkların sizde olduğuna emin oldum .ağzım yere yapişa yapişa okudum .sen ikinci üyeliğinide al git kardeşim psikiyatri ye git .senin sorunun sadece insanlardan hoşlanmak değil çünkü .umarım banada beddua etmezsinDilerim Rabbimden bu yaşadıklarının aynısı birebir sen yaşarsın da benim gibi ölümü göze alabilecek kadar mutsuz bir insanla dalga geçmeyi rabbim sana gösterir bak kimseye bunu yazmdm ama sana yazıyorum ... Ben kimseye beddua etcek biri değilim ama senin şu yazdgni insan insana yapmaz ...
Şu cevaptan sonra OKB değil bütün ruh sağlığı hastalıkların sizde olduğuna emin oldum .ağzım yere yapişa yapişa okudum .sen ikinci üyeliğinide al git kardeşim psikiyatri ye git .senin sorunun sadece insanlardan hoşlanmak değil çünkü .umarım banada beddua etmezsiny
Tam olarak kime kızıp kimi takacağınızı kendiniz mi seçiyorsunuz peki?Bende OKB yim en fazla kızdığım insanları takarım .bu böyle birşey değil .aaa ben okb hastasıyim dur şundan hoslanayim kaynimdan hoslanayim falan fistan hikayesen ayran gönüllüsün lütfen OKB diyerek bu rahatsızlığa sahip olan insanları karalama .çünkü bu böyle birşey degil
Size niye gelsin ? Doktor değilsiniz nihayetinde . Sizin zekanızda havalarda uçuşuyor bu cevaplara istinaden …Siz bana gelseniz ben zeka geriliği derdim. Okb değil kesinlikle.