EŞİMİN KARDEŞİNE OLAN YANLIŞ DÜŞÜNCELERİM

Okbnin çeşitleri vardır ve hiçbirinde takıntılı düşünceler mantıklı olmaz zaten. Temizlik takıntısı olan da 5 saat dip bucak temizlik yapar, sonra son köşeyi sildim mi silmedim mi ikileminde kalır, gider siler. En ufak köşe silinsin diye kulak çubuğuyla klozet temizlemeye uğraşır. Umarım psikiyatrist veya klinik psikologsunuzdur da şizofreni gibi çok ciddi bir hastalık teşhisini sadece yorum okuyarak koyacak yetkinliği kendinizde görmüşsünüzdür. Ona göre anlayalım kadının gittiği 4 doktorun dördü de "duyar kasıcı" mıymış değil miymiş. Ne aynı hastalığa sahipsiniz ne tahsiliniz var. Hariçten gazel okuyorsunuz, milletin de hastalığını tetikleyip bilmeden kötülük ediyorsunuz. Sağlıkla ilgili olmayan konularda duyar kasanlara istediğinizi diyin de, ruh sağlığı bozuk bir insana laf sokarak da haz almaya çalışmayıverin ya. Burada birisi kolumda derin kesik oldu kanı durduramıyorum dese dalga geçmeyeceğiniz gibi bununla da geçemezsiniz, sağlıkla ilgili çünkü. Bunları da hiçbir şey yaşamadan söylemiyorum. Benzer bir takıntıyı psikiyatrist gözetiminde kontrol altına almış bir insan olarak söylüyorum. Benim doktorumu da sayınca duyar kasıcılar 5e çıkıyor hatta.

Bazen gerçekten çok şey söylemek istiyorum sonra aklıma mune geliyor vazgeçiyorum iyi geceler hanimefendi

Bazen gerçekten çok şey söylemek istiyorum sonra aklıma mune geliyor vazgeçiyorum iyi geceler hanimefendi
Uzmanlığınız olmayan bir konuda konuşarak karşınızdaki insanın kötü hissetmesine sebep olmak, onu zor durumda bırakmak da gelebilir bence. İyi geceler.

Sizi doktor asistanlığına alırken 2+2=? mi sordular sadece? Hoş ona bile cevabı 5 verir gibisiniz.

Birisine bi tanı koyabilmek için koskoca 6 yıl +uzmanlık yapan medikal doktorlar bile test yapıp öyle karar veriyorken sizin okb değil bu şizofreni olmalı demeniz ne bileyim dünya tepsi şeklinde demek gibi. Gerçi insanların o zaman imkanı yokmuş düz diyip yanılabilirler de sizin bu kadar imkan içinde böyle yazmanız...

Uzmanlığınız olmayan bir konuda konuşarak karşınızdaki insanın kötü hissetmesine sebep olmak, onu zor durumda bırakmak da gelebilir bence. İyi geceler.
Sizin uzmanliginizda yok hatırlatırım. Benimde kaç doktora gittimi sizde bilemezsiniz .amacım konu sahibini kötü hissettirmek değil .kendine gelmesini sağlamak .böyle şeylerin arkasına sığınmaktan vazgeçin.benim tanıdığım biri var abi ölünce yengesiyle evledinler .şimdi bunlarda ben okb oyuzden diyebilirmiyim . düpedüz asiklardi .çocuk gözümle mesajlarına birebir şahit oldum.boyle şeyler insanın aklına gelse bile bı kendini tokatlar yav ben ne diyorum nebilim engel olur .bu konu benimde örneklerimle uzar gider.ama.size tavsiyem hastalıkların arkasına sığınmaktan vazgecelim ve kendimizi kontrol edelim

Bence siz okb değilsiniz. Verdiğiniz örnek içler acısı. Siz bi daha bi doktora görünün.

Benzer bir takıntıya sahiptim ve psikiyatrist gözetiminde ilaç kullanarak takıntımı kontrol altına aldım. Aynı tip okbye bir dönem sahip olduğum için yorum yapıyorum yani. Hanımefendi tamam da sizin örneğiniz bir mi Allah aşkına? Siz diyorsunuz ki aşıklardı. Buradaki kadın diyor ki hastayım, bunları düşünmek istemiyorum. Kaynım gelecek içimi sıkıntı bastı diyor. Gerçekten hoşlanan insan göreceği zaman içini sıkıntı mı basar? Gerçek olmadığı buradan belli. Sizin belirtileriniz nelerdi bilmiyorum ama bende de düşünmek istememe vardı. Düşünmek istemeyip düşünceden korka korka tabiri caizse o düşünceyi kafanızda öcü haline getiriyorsunuz. Bu öcüden kaçmaya çalıştıkça da öcü beyninizde yer ediyor, yuvalanıyor resmen. Emin olun kendini tokatlamasa bile kafasının içinde öyle bir kavga veriyor ki, şahit olsanız çok üzülürsünüz. En başında hepsini eşine anlatması, kullandığı "acaba", "gerçekten öyle mi" kafasının içindeki kavganın işaretleri. Anladım kötü niyetiniz yok ama bakın burada hayatına devam etmek istemediğini bile söyleyen biri var, burada çok hassas yorum yapmamız gerekir. Sizin en ufak bir kelimeniz anlık olarak tetikleyebilir. Size de geçmiş olsun bu arada. Umarım iyileşmişsinizdir.

Konu sahibi ortada yok.yeni üyelik ve konu için düşünüyor olmalı.
Yeni aşık olduğu kişi icin konu açacaktır , iş arkadaşından kaynına geçmişti bakalım diğer bölümde neler olacak Merakla bekliyoruz yeni sezonu

Hesabım kitlendi evet ikinci üyeliğimden yazıyorum içiniz rahat etsin okadar kırıcı yorum okudum gibi ama canınız sağ olsun bu hastalığı yaşamayan bilemez ! Umarım da bilmezsiniz bakın ben ne içtiğim su dan nede yediğim yemekten tat oluyorum senelerdir . Siz hiç bir an mutlu olduğunuzda sen mitlu olmayı haketmiyorsun deyip oturup saatlerce agliyormusunuz eminim hayattaki en zor alanlariniz elektrik faturasini odeyemdm diye dert ettiğin Z andır ama ben o günleri okadar özledim ki keşke kanser olsam keşke kolum bacağım olmasa dediğim anlar var benim de bu hastlgi rabbim benden alsa .. diyelim ki dediğiniz gibi ben ahlaksız biriyim ve gerçekten otuz kişiden birden hoşlanmaya müsait bir migdem var . Peki neden mutsuzum ozaman ? Çünkü eşimi kaybetmek ve çocuklarımı kaybetmek istemiyorum neden kaybetmek istemiyorum çünkü eşimi gerçekten seviyorum ve ona yanlış yapmak istemiyorum . Bir insandan sadece yazları mi hoslanir insan kış boyu onu düşünmez mi ? Ama ben yazın buraya geldiği zaman korkuyorum kışın umrunda olmuyor ne kadar saçma bile diyebkdgm zaman oluyor . Kimseye hastalıgmi ikna edicek gücüm yok zaten ben bile emin değilim doktorlarım öle soluyor evet herşeyi anlattım çünkü bu hastalık artık sizi yuzlestryor Yeter ki çözümu olsun diye utana sıkıla da olsa dokuveriyorsunuz kendini . Önyargılarınizi bırakın KiMSE sinanmadgi bir günahın sınavın masumu değildir .... Oyuzden hepinize önce vicdan sonra da mutluluklar diliyorum . İyi kötü yorumlariniz için teşekkür ederim .. saygı duyuyorum .. Konunun kapanmasını rica ederim ..

Yeni aşık olduğu kişi icin konu açacaktır , iş arkadaşından kaynına geçmişti bakalım diğer bölümde neler olacak Merakla bekliyoruz yeni sezonu
Dilerim Rabbimden bu yaşadıklarının aynısı birebir sen yaşarsın da benim gibi ölümü göze alabilecek kadar mutsuz bir insanla dalga geçmeyi rabbim sana gösterir bak kimseye bunu yazmdm ama sana yazıyorum ... Ben kimseye beddua etcek biri değilim ama senin şu yazdgni insan insana yapmaz ...

Şu cevaptan sonra OKB değil bütün ruh sağlığı hastalıkların sizde olduğuna emin oldum .ağzım yere yapişa yapişa okudum .sen ikinci üyeliğinide al git kardeşim psikiyatri ye git .senin sorunun sadece insanlardan hoşlanmak değil çünkü .umarım banada beddua etmezsin

Sen yazılanların okumadın galiba ! Artık yeter dedim ya bir insan kinayabilir olumsuz yorum yapabilir ama icergibi tamamen bilmeden etmeden çocukla dalga geçer gibi yorum yapmak hangi vicdana sığar . Siz benim neler cektgmi bilyormusunz bilmiyorsunuz benim edebim de namusum da hastalığmda seni ilgilendirmez .. senden yorum falan istemiyorum . Yazma bana yorum ..

Tam olarak kime kızıp kimi takacağınızı kendiniz mi seçiyorsunuz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…