EŞİMİN KARDEŞİNE OLAN YANLIŞ DÜŞÜNCELERİM

Çok doğru eşinize anlatmayı bırakın onunda de Gesi bozulacak

Evet şaşıracaksınız ama insanlar akliniza hayaline gelmeyen şeyleri doktora anlatıyor, anlatabiliyor
Her olmayan şeyi aklinda kurgulamak şizofreni değildir.
Kaygili insan da olmayan şeyleri aklinda kurgular ve kaçınır
Okb de de bu durum vardır.
Açın DSM-V diye bir tani kitabi var orada şizofreni ve okb tani kriterlerini okuyun
Bu işlerin bencesi sencesi olmaz
Susun artık

Sacma sapan yorumlara aldirmayin. Size teshis konulmus zaten. Dusunce takintisi var sizde. Burda kimse yardimci olamaz. Olayin ahlaki olup olmadigini sorgulamaya gerek yok cunku hastalik. Fiziksel degil ruhsal bir hastalik ve sizin hayatinizi alt ust eden bir durum. O yuzden buraya degil bir psikiyatriste gidip her seyi burda anlattiginiz gibi anlatip hatta cekiniyorsaniz burda yazdiginizi direkt okuyup tedavinizi olun. Cok gecmis olsun

Eşine de helal olsun
Şunu takıntı yaptım buna baktım diye anlatıyorsun adam da evliliğini devam ettiriyor
Bence sen gerçekten hastasın konu sahibi
Ama evli değilsin
Hiçbir erkek bunları kaldıramaz.

Geleceği gormuyorsam ben bu konuyu okumuş hatta yorum yapmıştım ...galiba ara ara kopyala yapıştır aynı konuyu açıyorsunuz ..

Ve de psikiyatristler direkt teşhis koyamazken , zaman zaman eşlik eden farklı rahatsızlıklar varken insanlar nasıl direk teşhis koyar. Klinik psikologların bile teşhis koymaları yasak .

Susup susmayacağımı sana sormayacağım. Yorum herkese açık ve ben yorumumu yazdım. Bu kadar rahatsızsan görmezden gelirsin. Okb bu derece denli birşey değil. Konuyu iyice okuyup bir kavra bakalım.. konu sahibi kocasının erkek kardeşi dahil bir çok erkeği farklı şekilde düşünüyor. Belkide ondan hoşlandıklarını düşünerekten bunu bilinçsizce yapıyor. Bu kadar basit şeyler değil anlattıkları.

Eşine de helal olsun
Şunu takıntı yaptım buna baktım diye anlatıyorsun adam da evliliğini devam ettiriyor
Bence sen gerçekten hastasın konu sahibi
Ama evli değilsin
Hiçbir erkek bunları kaldıramaz.
Katılıyorum. Umarım fake'dir şayet konu sahibi okb olamaz daha ilerisi var.

Mesleğiniz nedir klinik psikolog ya da doktor musunuz?
Mesleğim doktor asistanlığı. Nöroloji bölümünde de çalıştım ara ara. Şizofreniyi yengemden çok iyi bilirim kesin tanı aldı kendisi. Konu sahibinin anlattıkları eğer doğruysa konu fake değilse bu okb olamaz. Okb nin ilerisi zaten şizofrenidir. Arasında dağlar kadar fark yok yani...

7 yıl okudum hanfendi bu alanda. Peki siz biliyorsunuz her şeyi
Karşınızdaki sizofren bile olsa bu şekilde yaftalayamazsiniz. Doktorun tanisi uzerinden konuşuyoruz. Buradan hiçbirimiz tanı koyamayiz. Yüksek Lisans yapmış bir psikolog olarak söylüyorum bunu. Karşınızdaki kötü etkilenmesin diye yorum yazdım, bu alalade fikir belirtebileceginiz bir konu olsa emin olun susun demezdim.
Neyse siz onu da herkesten daha iyi bilirsiniz zaten

Ay çok ilginçsiniz gerçekten
Şizofrensin de şizofrensin diye tutturmak nedir Allah aşkına?
Oldu olacak reçetesini yazın da verin eline

Ayrıca doktorlar OKB teşhisi koymuş işte
Her şeyi anlatmadığıyla ilgili nige spekülasyon yapıyorsunuz?
Belki de anlattı ve gerçekten OKB si var ya da belki de haklısınız şizofren tanısı olmalı
Ne yapacak kadın OKB diyen doktorları eleyip illa şizofren tanısı koyacak olana kadar doktor doktor gezecek mi?
Aynısı kaynımda var mantığıyla olacak işler değil insanlara oturduğumuz yerden tanı koymak
Doktora görünün demek başka şizofrensin sen demek başka şey
O kadar doktor asistanıymışsınız
Bunu da bilmeniz lazımdı aslında

Sizin uzmanlığınız nedir ? Nasıl bu kadar net OKB değil diyebiliyorsunuz

İşte yengede varsa , bir de kayninda falan kesin teşhis konulur . İnsanlar kendi kendilerine tanı koyup yaftalamaya ne kadar meraklı

Benim teyzem de okb tanısı aldı hacettepede bir prof koydu bu taniyi ve konu sahibinin anlattıklarına çok çok benzer şeyler yaşıyor.

İşim gücüm yok şizofren diye ısrar mı edicem burada. Yazılanlara cevap veriyorum. Ne ise ne. Oldu olacak cevapta vermeyeyim dimi! İlginç olan bence sizsiniz ağır yorum birşey yok linç etme yok neden yazılanlara cevap yazmam ilgincinize gidiyor?

Ne diyon ay

Yahu yukarıdaki yorumları okudunuzmu? Linç edenler ağır hasta diyenler.. onlarla laf dalaşına girsenize? benim bu yorumummu karşımdakini kötü edecekmiş. Haha güldürmeyin lütfen. Konuda uzmanmışsınız saygı duyuyorum o halde. Keşke kendinize laf dalaşına gireceğiniz başka yargılayıcı yorum seçseymişsiniz! İyi günler

E yok demek ki sayfalarca şizofren olmalı senin tanın diye tutturduğunuza ve akrabalarınızdan örnekler verdiğinize göre
Böyle düşünseydim zaten cevap yazmazdım büyük ihtimalle

İlgincime giden ısrarla bu OKB değil şizofren tanısı olmalı diye tutturmanızdı
Hatta doktıra her şeyi anlatmadığını iddia etmenizdi (tanıyorsanız konu sahibini bilemiyorum da)
Kaldı ki birinin hayatından bahsediyoruz burda
Ne bileyim uzmanlığımız olmayan konularda bu kadar ısrar etmek bu derece normal olmamalı sırf hakaret etmedim adı altında
Söz konusu olan sağlık sonuçta

10 sayfada benim yorumlarımın göze çarpması gerçekten hayret edici. Bana cevap verildi ve cevabını verdim. Bu kadar basit. Şuanda size de cevap veriyorum. Bana yazdığınız sürece de cevap veririm. Kendi kendime konu sahibini taşlıyormuşum gibi saptırmayın konuyu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…