ay kızlar verilmiş sadakamız varmış allahtan eşin uyanık hoş öyle bir ailede yaşayıp uyanık olmamak mümkünmü dediğim gibi artık acımıcam zatan 2 ay sonra düşük yapar kesin allahım ya bunlar için can bile değersiz benim bile içim sızlıyo nasıl kelimeler konuşuyorum
ay kızlar verilmiş sadakamız varmış allahtan eşin uyanık hoş öyle bir ailede yaşayıp uyanık olmamak mümkünmü dediğim gibi artık acımıcam zatan 2 ay sonra düşük yapar kesin allahım ya bunlar için can bile değersiz benim bile içim sızlıyo nasıl kelimeler konuşuyorum
babasının yaptıklarından uyanık oldu zaten canım önceden olsa ohoo şimdiye kaynıma çoktan vermişti ne istediyse
baldız yüzüğü konusuda zaten kaynım sayarken ben dedim okadar sinirlendimki artık siz düşünün başka türlü hayatta demem ben kız olduğum halde aman mutlu olalım ne gerek var takıya bedavaya evlenmişim vallahi dedim bence bunlar bir iş çeviriyor bellide nasıl ispat edicem bilemiyorum hatta bugün geldiğinde kıza bebeğin cinsiyeti belli oldumu dedim yok dedi ay hiçmi merak etmiyorsunuz dedim eli ayağı düzgün olsun yeterli dedim 2li test yaptırdınızmı dedim o ney diye bana sordu
canım bende verm olan kişiye evlenme vermiyolar temiz olana kadar diye biliyorum bunlar sizi yolmaya çalışıyo ne koparırsak kar diyolar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?