• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kardeşi, yine yeni sorun

tabikide canım dikkat ediyorum etmemmi o yediği tabak çatal bardağı önce çamaşır suyuna bastırıyorum ondan sonra yıkıyorum iyice korkuyorum valla 2 defa çamaşır getirdi 2 3 parça ayrı yıkadım eşim duyunca çok kızdı ondan sonrada daha çamaşır getirmedi evinde makinesi felan var ama alt komşusu rahatsız oluyo diye açmıyomuş makineyi

mesela kızlar eşimin ailesini biraz anlatayım kayınpederim 3. kez evlendi imam nikahlı 2. karısı boşamadığı için evlenmedi k.pederim 58 doğumlu son eşi 83 ve ondanda 1 oğlu var kadın dolandırıcının teki konuştuğu parasını yediği erkeklerin sayısını bile bilmiyorum büyük görümcen kocasından 2008 de ayrıldı ama halen boşanmadı 2009 şubatta hamile kalmış kocasına dönmek istedi çocuk ondan değil diye adam kabul etmedi 2009 ağustos ayında 6 aylık düşük yapıtığı söyledi sonradan öğrendikki bebeği aldırmış insan bile değiller korunma yöntemi olarak kürtajı tercih ediyorlar yada yattıkları adamlardan para kopartmanın yolunu böyle bulmuşlar hiç unutmam k.pederim görümcemin hamile olduğunu öğrendiğinde suratına para fırlatmıştı git hemen aldır diye küçük görümcen ahlak abidesi eğlendiğimin sabahı anasıyla kapıda bitmişlerdi istediklerini alamayınca herkese yaymışlar gelin kız çıkmadı diye allah herkezden çıkartıyor işte ben evlendikten 2 ay sonra kaçtığı çocuk evli çıktı çocuğun ailesi geri yolladı olan olmuş tabi millete yaymasın diye evinde kaldıkları kadına k.pederim 2 milyar para verdi büyük kaynım kendine zararı var kimseye yok oda esrar yollunda birgün ölücek küçük kaynımda ona takılıyor toplamda eşim 7 kardeş belki diyorum anneleri bırakmasaymış böyle olmazlarmış ço üzülüyorum çocukken yaşadıklarını duyunca ama onlar böyle yapınca eşimde diyorum aynı şartlarda büyümüş 9 yaşından beri çalışıyo onlarsa hep kolay yoldan para kazanmanın derdindeler 3.kaynanam ve görümcelerim internette takıdıkları adamlardan para istiyorlar bunlara şahit olmak ve susmak çok zor allahım sen affet ve ıshal et diyorum eşim görüşmediği için pek fazla gitmiyoruz bayramdan bayrama

ne diyim evlerden ırak!!!!

kaynınızıda evinize sokmayın ve rahat huzurlu yaşamaz istiyorsanız ordan uzaklasın bence

eşin zaten vermeyecekmiş bir şey boşver o yüzden dert etme ama içli dışlı da olma hatta eşin aslında iki gün izin alabilirse ya da patronuyla anlaşsa senin istediğin emanet altınları istedim ama babamdan sonra patron vermedi kavga ettim çarptım kapıyı çıktım falan dese hani kardeşi çok ısrar eder de vermek zorunda hissederse oyun oynasanız

bu arada benim kardeşimin bir arkadaşı vardı bir kızla beraberdi kız hamile kalmış 4 aylık olmuş fark edene kadar nasıl olduysa neyse bunlar evleneceğiz dediler sonra kızın ailesi girdi tabi araya babasından sağlık sigortası olsun diye resmi nikah yapmayalım dedi kızın ailesi düğün yapalım imam nikahı olsun dediler tamam dedi arkadaş da sonra düğünün ertesi günü damadın haberi olmadan kız takılan altınları da alıp (herkes takabileceğinin fazlasını yaptı durumu öğrenince adamın durumu iyi değildi çünkü) ailesiyle kayıplara karıştı gidip bebeği de aldırmış olan düğün masrafı yapan gariban arkadaşımıza oldu zaten kız sürekli düğünde içki içiyordu içme bebeğe zarar dedikçe bişi olmaz diyordu önceden planlı yani ve arkadşaımız şok geçirdi resmen bir yıl kızın peşinden koştu depresyonlara girdi ne dolandırıcılar var valla neler oluyor

ay canım gercekten cok şanslısın oyle bı aılede oyle bı eş nasıl bı babası ve kardesı varmıs boyle yanı uzuldum bence de tasının ordan ,baldız yuzugu neymıs ya sakın vermeyın

Back