• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kardeşi, yine yeni sorun

Ne biçim insanlar bunlar ya... Nasıl bir zihniyete sahipler, midelerini naısl genişletmişler acaba?

Sen artık yuvanı kurmuşsun, aileni, düzenini oturtmuşsun boşver onları ama biran önce şu kayınbiraderden yakanızı kurtarın.

Kaçacak adamlar altını ne yapsın, madem kacacaklar neden nişan yapıyolar..? Evlenecekler zaten neden kaçıyorlar? Eşini de kendini de korumalısın, emanet altın falan da vermeyin bence. Alıp kacacaklar, çocuğunun rızkını onlara hediye etmiş olacaksın.

Kesinlikle katılıyorum. Aklın yolu bir. Anlattıkları kesinlikle gerçekle örtüşmüyor.
Eşiniz nasıl inanıyor bunlara.

Kesinlikle katılıyorum. Aklın yolu bir. Anlattıkları kesinlikle gerçekle örtüşmüyor.
Eşiniz nasıl inanıyor bunlara.

Her söylediklerinde bir fire var, söylediği gibi yeni hamlie kalan kadınlar genelde haftayı söyler biz çocuksuzlar da hesaplarız, hımmm kac aylık ediyo diye...

Adam işsiz bi de baldız yüzüğü takcam diyo, bu işte bi iş var kesinlikle.... Uyanık olmak da fayda var

Aslında adam açık da veriyor. Buralardan kaçacağız diye. Tek doğru bence. Kaçacaklar evet. Bunun için de para gerekli. Bu parayı istiyorlar.
Bir insan başka bir insana, hele bir de ailesine nasıl yapabilir bunu. Bu kadar mı haysiyetsiz oldu bu insanlar

allah bilir belkide çocuk yok yada aldırmak için nişan yapacaklar parayıda bi güzel harcayıp biz ayrıldık diyecekler babası var sizden niye takı istiyor kimse mecbur değil madem nişan yapacak takı istiyor girsin adam gibi bi işe yapsın neyani millet düğün yapacak siz borç içinde yüzeceksiniz hem hamile bikız ortaya çıkacak diye ne takı ne nişan hiç bişey istemeden evlenir nişan dı cemiyetti aradan 1 ay daha geçer kızın ailesi hemen verecekmi bakalım neyin hesabını yapıyo kaynın bırak sende evine bile alma öğlesinden herkese zarar gelir allah yardımcın olsun aklın varsa kızıda kaynınıda evine alma

bence eşiniz onlara desinki, bir doktora falan gidelim ona göre bakarız nasıl yardım edebilirim size
4 aylık hamile belli eder kendini, kilo falan alır biraz, göbeği şişer azıcıkta olsa

eğer gerçekten hamile olsaydı altınları takıları düşünmezdi hemen evlenmeye bakarlardı

canım yerinde olsam kızla doktora giderim.. bence hamile değildir.. evlenebilmek için öyle yapıyorlar.....

eşinde kuyumcuda çalışıyor ohh ne güzel... gözlerini 4 aç !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gelişmelerden haberdar et..

baldız yüzüğü konusuda zaten kaynım sayarken ben dedim okadar sinirlendimki artık siz düşünün başka türlü hayatta demem ben kız olduğum halde aman mutlu olalım ne gerek var takıya bedavaya evlenmişim vallahi dedim bence bunlar bir iş çeviriyor bellide nasıl ispat edicem bilemiyorum hatta bugün geldiğinde kıza bebeğin cinsiyeti belli oldumu dedim yok dedi ay hiçmi merak etmiyorsunuz dedim eli ayağı düzgün olsun yeterli dedim 2li test yaptırdınızmı dedim o ney diye bana sordu

valla pesss canımm sen çok iyiniyetlisin bence
kesinlikle ben olsam bu kadar yüz göz olamzdım bu konuyla çünkü
gerçekten hamile olsa o kız nasıl bu kadar rahat olabilir anlamadımki
hadi yaptınız bir cahillik insan hemen evlenmenin derdine düşer yok nişan
altın falan bunlarımı gözü görür insanın hem siz neden kendinizi bu kadar
öne atıyorsunuz bakın eşiniz bile uğraşmak istemiyormuş
valla ben bu kadar yardımcı bile olmamzdım asla
hadi anlarım yapmışlar bir hata pişmanlardır kaynım hemen iş bulur sahip çıkar
destek olurum ama bunların umurlarında değil bebek falan tabi ortada bir bebek varsa
yapman gereken önce eşinle konuş sonrada kaynınla bizim yapabileceğimiz birşey yok deyin
bakalım o zaman ne yapacaklar

eşinizin ailesi pek tekin bi aile değil belli ki
eşinizde bunun farkında ve bu yüzden ailesinden kimseyle görüşmüyor
anlamadığım konu siz neden bu kadar bu ailenin içindesiniz,
sizi dolandırma ihtimalleri çok yüksek olan ve bu durumun farkında olmanıza rağmen neden her akşam kaynınızı ve sevgilisini yemeğe alıyorsunuz, neden bebekle bu kadar çok ilgileniryorsunuz
bence siz onlara bu kadar ilgili davrandığınız için insanlar da sizden medet umuyorlar
çekin resti gitsin Allahaşkına, dertsiz başınıza dert mi almak istiyorsunuz :20:

Kaynınızın ve sevgilisinin tek derdi para... Hamile olsa altını falan düşünmeden gider nikahı kıyarlardı evlendik diye çıkarlardı ortaya ama bunlar oturmuşlar altın hesabı yapıyorlar... Hazır altında yükselmişken:52: Aman dikkatli olun nişanı yaparsınız bunlar altınlarla kaçarlar sonrada hopp kız düşük yaptı olur bebek falan bahane...

takıları nişandamı takıcaksınız ...onlar istesin nikah olurken hediyelerimizi takarız deyin ..nişanda 5 bilezik set takımı falan takmak nerde kaldı ki ..eskidenidi o ...kız istemeye gidilir baldıdızına yüzük (en mühim mesele bu )takılır ...kızada bir yüzük...dolandıracaklarsa bu kadar la yıtarsınız ...
can sıkıcı durum ...yada niye alltan alıyorsunuz ki anası cici annesi varmış onlar uğraşsınlar ...emanet falan vermiyor bizim patron deyin ...zaten yardımcı olmak içinizden gelmiyor zorlamayın

Diyelim ki söyledikleri doğru şu soruları sorar mısınız lütfen onlara ikramlarda bulunmak yerine
Bebek yaparken size mi güvenmişler. Bebek dört aylık olana kadar akılları neredeymiş. Onun için de mi size güvenmişler. Bundan sonra hayatlarını devam ettirirmek için de mi size güvenecekler
Acaba adam ne zaman bir iş bulup çalışmayı düşünecek.
Kaçmak yerine neden orada bir hayat kurmuyorlar. Madem kaçacaklar neden bu kadar altın yapılması gerekiyor. Şimdiden kaçıversinler işte. Ha şimdi ha sonra

merhaba kızlar dediğim gibi eşimle bende inanmıyoruz kızın hamile olduğunu tahminim kız 165 boylarında çok zayıf ben 2. Bebeğime hamileyim ilk doğumdan karnım olmasına rağmen şimdi karnım taş gibi dün akşam dikkat ettim kızda hiç göbek yok hata stresten kilo verdim dedi valla bilmiyorum kızlar eşimin ailesiyle görüşmüyoruz zaten bayramdan bayrama oda akşam 9 gidiyoruz fazla durmamak için çok yakın oturmamıza rağmen kaynım anneleleri bıraktığında daha bebekmiş ondan hep üzülüyordum akşamları tek geliyordu zaten dün geldi kızla çat kapı dünden sonra karar verdim zaten acımak yok daha eşim zaten istemiyor gelsinler kaç kere kovdu ama hiç yüz yokki ertesi gün gelir yine o yapıda kızlar bişey sorucam kaynım verem tedavisi görüyor resmi nikah izini olmuyor ben yanlış bilmiyorum dimi

vallahi şoklardayım bu nasıl bir aile nasıl bir ahlak?:53:
ayrıca kayınçınızın sevgilisi olan kız nasıl bir kız ailesi hiç mi farkında değil olanların yuh yani

Son düzenleme:
aslında kızlar ben bunların dün neden geldiğini anladım eşim pazar günü sigara içmeye dışarı çıktı bakkalın önünde arkadaşlarıyla konuşurken bir arkadaşı gelmiş maaş gününe daha varmış küçük bebeği var hastalanmış acil para lazım olmuş arkadaşlarından istemiş çocuk kimse vermeyince eşim vermiş borç galiba kaynım duymuş ondan damladılar kesin valla bizim için ne düşünüyorlarsa rabbim bin mislini versin iy yada kötü

aklın yolu bir kız kesinlıkle hamile değil..hamile olan ınsan utanır hemen kacar ewlenır kı bunlarda oyle bişey yok..
senın merhametını o kadar ıyı anlıyorum ki ama sende farkına varmıssın
acıma canım sen bunlara sakın acıma..
zaten aılesını ıyıce tanıyorsun..olucaklarda gayet ortada..
merhamet okadar yuce bır duygu kı böyle ınsanlara bıle merhamet edıyosun..
allah yardımcınız olsn canım

aslında kızlar ben bunların dün neden geldiğini anladım eşim pazar günü sigara içmeye dışarı çıktı bakkalın önünde arkadaşlarıyla konuşurken bir arkadaşı gelmiş maaş gününe daha varmış küçük bebeği var hastalanmış acil para lazım olmuş arkadaşlarından istemiş çocuk kimse vermeyince eşim vermiş borç galiba kaynım duymuş ondan damladılar kesin valla bizim için ne düşünüyorlarsa rabbim bin mislini versin iy yada kötü

Hastane parasıyla, zikredilen rakamlar arasındaki ilişkiyi kurmakta zorlanıyorum nedense

plan belli altınları aldıkları gibi aynen topuklayacaklar.

altınları bozdurup onun parası ile bir süre idare ederler.

para suyunu çekince tekrar geri dönerler.

Back