mesela kızlar eşimin ailesini biraz anlatayım kayınpederim 3. kez evlendi imam nikahlı 2. karısı boşamadığı için evlenmedi k.pederim 58 doğumlu son eşi 83 ve ondanda 1 oğlu var kadın dolandırıcının teki konuştuğu parasını yediği erkeklerin sayısını bile bilmiyorum büyük görümcen kocasından 2008 de ayrıldı ama halen boşanmadı 2009 şubatta hamile kalmış kocasına dönmek istedi çocuk ondan değil diye adam kabul etmedi 2009 ağustos ayında 6 aylık düşük yapıtığı söyledi sonradan öğrendikki bebeği aldırmış insan bile değiller korunma yöntemi olarak kürtajı tercih ediyorlar yada yattıkları adamlardan para kopartmanın yolunu böyle bulmuşlar hiç unutmam k.pederim görümcemin hamile olduğunu öğrendiğinde suratına para fırlatmıştı git hemen aldır diye küçük görümcen ahlak abidesi eğlendiğimin sabahı anasıyla kapıda bitmişlerdi istediklerini alamayınca herkese yaymışlar gelin kız çıkmadı diye allah herkezden çıkartıyor işte ben evlendikten 2 ay sonra kaçtığı çocuk evli çıktı çocuğun ailesi geri yolladı olan olmuş tabi millete yaymasın diye evinde kaldıkları kadına k.pederim 2 milyar para verdi büyük kaynım kendine zararı var kimseye yok oda esrar yollunda birgün ölücek küçük kaynımda ona takılıyor toplamda eşim 7 kardeş belki diyorum anneleri bırakmasaymış böyle olmazlarmış ço üzülüyorum çocukken yaşadıklarını duyunca ama onlar böyle yapınca eşimde diyorum aynı şartlarda büyümüş 9 yaşından beri çalışıyo onlarsa hep kolay yoldan para kazanmanın derdindeler 3.kaynanam ve görümcelerim internette takıdıkları adamlardan para istiyorlar bunlara şahit olmak ve susmak çok zor allahım sen affet ve ıshal et diyorum eşim görüşmediği için pek fazla gitmiyoruz bayramdan bayrama