Eşimin kardeşi, yine yeni sorun

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
98
merhaba kızlar bundan 1 ay önce eşim kardeşi gelip kız arkadaşının hamile olduğunu söyledi tabi ben ve eşim çok şaşırdık kızıda al yarın yemeğe gelin konuşalım dedik kaynım 24 kız 19 yaşında 3 yıldır birliktelerdi neyse geldiler ertesi gün bende kıza sordum doktora gittinmi kaç haftalık felan diye 3 aylık dedi genelde doktorlar haftayı söylüyorlar ya dedimki ne yapmayı düşünüyorsunuz eğer evlencekseniz ailelere söyleyin bir an önce evlenin yazık kıymayın bebeğe dedim tekrar kaç haftalık diye sordum yine söylemedi neyse bu arada kaynım askerden geleli 3 yıl oldu ama çalışmıyo ondan bundan aldığı 2 3 lirayla göya yolunu buluyo ertesi gün geldi yine bize iş bulduğunu çalışacağını söyledi eşimden borç para aldı bir miktar kızı bazı tahliller için doktora götürcekmiş eşimde verdi tabiki bu olaya karşı çıkmasına kızmasına rağmen her akşam bize yemeğe geliyordu çalıştığını çok yorulduğunu söylüyordu yemeğini çayını içip gidiyordu ben sabahları kızıma bişeyler almak için bakkala gidiyoruz 3 sabah bunu gördüm oysa hemen yolunu çerip gitti eşime söylemedim bu akşam yine geldiler yemek falan yedik neyse geldik sadede kardeşi eşime dediki abi kız istemeye gidicez ama kızın ailesi altın takı felan istiyor 5 bilezik bir takı seti baldız yüzüğü saydıda saydı eşim kuyumcuda tezgartar olarak çalışıyor 10 yıldır emanet alıp vericeğini söyledi bende 4 aylk hamile kızın ailesinin haberi varmı dedim kız yok dedi istemeye gelceksiniz aile arasında nişan olucak sonrada gizlice nikah yapıp kaçıcaz dedi bende niye acele ediyorsunuzki ne kalmış şunun şurasında birazdaha bekleyin zaten hiç bişeye gerek kalmadan evlenirsiniz dedim ve kaynımın çalışmadığını neye güvendiklerini ve bu arada kaynım verem tedavisi görüyor valla biliyorum bunların ne yapmaya çalıştıklarını eşimimi dolandırcaklar yoksa bedavadan evlenmek içinmi yapıyorlar anlamadım 4 aylık evlilik dışı gizli hamilelik yaşayan biri için çok rahatlar nişanda takılacakları bile hesaplamışlar onlarla bir süre idare ederlermiş kaynım iş bulana kadar. Babası öyle eşimin çalıştığı dükkandan sevgili 3. karısına hediyeler aldı sonra vericem diye hep eşim ödedi güvenmiyorum şimdi kaynıma ne yapıcam bilimiyorum

Sen destek amaçlı de dr beraber gidelim die o zamn ortaya çıkar siz karakterini daha iyi bilirsiniz dolandırcak birisimi..

Canım ben kendimi çok eleştiririm, saf bulurum, fazla iyi niyetli bulurum.
Ama en azından kime saflık yapacağıma ben karar verdim şimdiye dek.
Senin durumun benden beter, çok beter..
K.pederin almış almış vermemiş, eşin ödemiş.
Belli ki bu durum kaynına örnek oldu, bir vurgun da o yapacak.
Hamilelik olayı bile uydurma olabilir, madem kaçacaklar nişan neden yapıyorlar, hiç manası yok, sen çözebildin mi?
Adamın işi yok gücü yok, kendine bakmaktan aciz, karnını sende doyuruyor. Bir de aile olmaya çalışıyor nasıl olacaksa. Bir de üstüne dünya kadar altın borç almak istiyor eşinden. Madem ödeyecek gücü var ve ödemeye söz veriyor, gitsin ihtiyaç kredisi çeksin o halde.

Kız hamile, nerdeyse hamilelik yarılanmış.
Onu hamile bırakan sorumsuz senin eşindne aldığı harçlıkla yaşıyor ve akşamları sevgilisiyle beraber gelip sende yiyip içiyorlar ve sen de onları ağırlıyorsun. Pes, Allah sana peygamber sabrı mı verdi?

Kız istemeye giderken baldıza da yüzük alındığını ilk defa duydum.

Ne alaka, kızı isterken yanlarına faiz misali kardeşinide mi verecekler. Daha neler duyacağız,neyse...

Eşinizin kardeşi maşallah her detayı her hesabı(!) yapıyor, baldız yüzüğü falan oh ne ala...

Gel gelelim bu mantık abidesi(!) aklıyla tüm bu yaşananları en başından düşünecekti, bu olumsuzlukları da en başından hesap etseydi ya...

Gebelikten korunmayıda mı akıl edemediler...

Akli melekesi yerinde olan normal bir insan, hem kızı isteyip hem istediği kızımı kaçıracak?!

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!

Kaldı ki, siz onun haltlarını maddi manevi temizlemekle yükümlü değilsiniz.

Ne münasebet, gitsin kendi parasını kendi kazansın; sonra da baldız yüzüğü kaynana yüzüğü ne gerekiyorsa yapsın...

Ayrıca, şu anlattıklarınızdan bana da hiç inandırıcı gibi gelmedi.

Başka bir bit yeniği var gibi...

Son düzenleme:

Baldız yüzüğü die bişi var kimi aile adetine göre alıyor benm ablamada aldılarr bizde şaşırmıştık öle bişimi var die tabi istemeye gelirken değil düğüne yakın takı alışverişinde alınmıştı..

sağolun kızlar yani ben yanlış düşünmüyorum demekki canım kıza doktora gitmeyi teklif ettim kendi doktoruma gidelim dedim kabul etmedi 30 lirayı çok buldu o 12 liraya muayne oluyormuş babasının sigortasından yararlanıyormuş pes dedim saklıyorsun hemde babanın sigortasını kullanıyorsun vallaanlamadım eşim zaten çok karşı bu duruma biz 5 sene flört ettik 2 sene nişanlı kaldık evlendikten 2 gün sonra ilişkiye girebildik ben öpüşmeye bile korkuyordum eşim yanlış anlamayın ama bekarete önem veren biirisi o yüzeden kardeşini çalışmıyor diye kaç kere kovdu kızlar ailesiyle ilgili neler var kimseye anlatamadığım bir eşim çıkmış içlerinde allahtan çok şanslıyım eşime kalsa ailesinden kimseyi istemiyor ama ben dayanamıyorum üzülüyorum kendi babası annesi hiç arayıp sormaz eşimi babası arasa para der kredi der araba der nasılsın demez eşim gitmiyor zaten kızlar anlatsam roman olur vallahi hata ailesini tanıyan eşim için diyorki bu ailede nasıl böyle namuslu kalmış bu çocuk

baldız yüzüğü konusuda zaten kaynım sayarken ben dedim okadar sinirlendimki artık siz düşünün başka türlü hayatta demem ben kız olduğum halde aman mutlu olalım ne gerek var takıya bedavaya evlenmişim vallahi dedim bence bunlar bir iş çeviriyor bellide nasıl ispat edicem bilemiyorum hatta bugün geldiğinde kıza bebeğin cinsiyeti belli oldumu dedim yok dedi ay hiçmi merak etmiyorsunuz dedim eli ayağı düzgün olsun yeterli dedim 2li test yaptırdınızmı dedim o ney diye bana sordu

Canım kayınbiraderin ve nişanlısı mı demeliyim,çocuğunun annesi mi demeliyim o kızla bir daha geldiklerinde biraz sıkıştırın bakalım..

O kızın bebek 3 aylık olana kadar aklı nerdeydi?

Bence o kız hamile falan değil..Hamile kız kaçmak için nişanı beklemez,şimdi tırım tırım bir an evvel evlenmenin yollarını arıyor olurlardı..

Madem ailesi 5 bilezik,1 set isteyecek iş yokuşa sürülmesin diye şimdiye kadar çoktan kaçıp nikah bile yapmaları gerekirdi..

Kız -eğer hamileyse- gelmiş 4. aya..Bunların evlenmesi nereden baksan iki ayı bulur..

O zaman da kızın karnı burnuna değer..Sanırım bu konuda hiçbir endişeleri yok..Demek ki ortada bebek falan yok..

Sanırım eşinin kardeşi ve kız birşeyler yaşadı ve aceleyle bir an evvel evlenmek için yollar arıyorlar..Bilezikler ve altınlar da kar kalacak..

İyice sıkıştırın,gerekirse evde gebelik testi yapın..Testi görmezsek asla bizden destek göremezsiniz,deyin..

İyi valla hem böyle sorumsuzluk yap hem düğün bedavaya gelsin..

Bi şekilde idrarını ele geçirsen hamilelik testi yapardın ki oda imkansız Bebek yapmayı biliyosa sorumluluğuda alsın eşin ne düşünüyor yardım etmek giibi bi düşüncesi varmı sen inanmadığını dile getirdin mi

yok kızlar eşim yardım etme taraftarı değil zaten afedersiniz ama babasının attıklarından sonra artık yemiyor adam önce çok üzüldüm ama bugün şu takı meselesi felan beni çok düşündürdü kıza sorduğum sorulara cevap alamamak cabası bilmiyorum eşimin babası ablası kız kardeşi ve 3. cici annesi milleti okadar dolandırıyorki ve bu kız küçük görümcemin en yakın arkadaşı varın geliirisini siz düşünün

Eşin yardım etmeyi düşünmüyosa no problem sende kafanı takma yakında çıkar meydana hakket ya nası bi aileymiş bunlar

mesela kızlar eşimin ailesini biraz anlatayım kayınpederim 3. kez evlendi imam nikahlı 2. karısı boşamadığı için evlenmedi k.pederim 58 doğumlu son eşi 83 ve ondanda 1 oğlu var kadın dolandırıcının teki konuştuğu parasını yediği erkeklerin sayısını bile bilmiyorum büyük görümcen kocasından 2008 de ayrıldı ama halen boşanmadı 2009 şubatta hamile kalmış kocasına dönmek istedi çocuk ondan değil diye adam kabul etmedi 2009 ağustos ayında 6 aylık düşük yapıtığı söyledi sonradan öğrendikki bebeği aldırmış insan bile değiller korunma yöntemi olarak kürtajı tercih ediyorlar yada yattıkları adamlardan para kopartmanın yolunu böyle bulmuşlar hiç unutmam k.pederim görümcemin hamile olduğunu öğrendiğinde suratına para fırlatmıştı git hemen aldır diye küçük görümcen ahlak abidesi eğlendiğimin sabahı anasıyla kapıda bitmişlerdi istediklerini alamayınca herkese yaymışlar gelin kız çıkmadı diye allah herkezden çıkartıyor işte ben evlendikten 2 ay sonra kaçtığı çocuk evli çıktı çocuğun ailesi geri yolladı olan olmuş tabi millete yaymasın diye evinde kaldıkları kadına k.pederim 2 milyar para verdi büyük kaynım kendine zararı var kimseye yok oda esrar yollunda birgün ölücek küçük kaynımda ona takılıyor toplamda eşim 7 kardeş belki diyorum anneleri bırakmasaymış böyle olmazlarmış ço üzülüyorum çocukken yaşadıklarını duyunca ama onlar böyle yapınca eşimde diyorum aynı şartlarda büyümüş 9 yaşından beri çalışıyo onlarsa hep kolay yoldan para kazanmanın derdindeler 3.kaynanam ve görümcelerim internette takıdıkları adamlardan para istiyorlar bunlara şahit olmak ve susmak çok zor allahım sen affet ve ıshal et diyorum eşim görüşmediği için pek fazla gitmiyoruz bayramdan bayrama

Aman Allah'ım nasıl aileymiş bunlar
kusura bakma ama seni anlamış değilim nasıl görüşüyorsun bunlarla
eşinde istemiyor daha ne istiyorsun
ben olsam kaynımlada kızlada muhatap olmam
bu ne yaa dolandırıcılık gayri meşru ilişki evli insanlara kaçmak ne ararsan var :26:
uzak dur canım mide bulandırıcı

bu aileden kimseye asla asla asla asla bir bilezik bile verilmez...
hayatimda boyle aile gormedim duymadim...
iyi bari esiniz onlara benzememis...

bence su hamile kizi alin karsiniza (esin ve sen), sikistirin azicik doktora gittiniz mi bebek kac haftalik annen baban evlenmenize ne der kaynimla planlariniz ne diye bir sikistirin...
belki de kiz hamile degil belli mi olur...
benim bildigim 3-4 aylik bir bayanin karninda biraz sislik olur, oturmasina kalkmasina dikkat eder, bu kizda boyle seyler yok mu?
hem neden ucuncu aya kadar beklemisler? aldirma ihtimali ortadan kalksin da millet zorla kabul etsin diye mi?
off ne zor ne karisik isler bunlar vallahi icim sisti size kolay gelsin :44:
ama siz siz olun kimseye aldanmayin...hic guvenilecek tiplere benzemiyorlar...
kaynin da cocuk yapacagi kadar is arayip bulsaydi kendine iyilik ederdi...nasil bir mantik bu anlamiyorum...

aslında uzun uzadıya yoruma gerek yok.

evine bile kesinlikle almaman gerkiyor.

kesin rest çekeceksin....

gerekirse sebebinide söyleyeceksin...

ama önceden bunları yapacağını eşin bilsin

yerli dallas ailesi gibiler maşallah!ağzım açık kaldı okurken.her türlü entrila-dolap bunlarda toplanmış.
kızın hamile olduğuna da inanmıyorum ben şahsen.resmen sizi enayi yerine koyup para kopartmaya bakıyorlar.
aman canım eşine sahip çık 5 kuruş koklatmayın bunlara.
bu ne ya kız namusunun peşine düşeceğine bilezik peşinde.hayret valla.

İyi bir ailede gelin olmadığınız belli.
Ama yinede kınamamak lazım
dediğiniz gibi Rabbim elbet hesabını sorar ki
hesabınız görülmeye başlanmış bile.
Açıkçası anlattıklarınızdan ben kızın hamile olmadığını düşünüyorum
olsa bile baldız yüzüğüne varana kadar ince ince düşünüyorlarsa
sizden para alıp yiyecekler yada kaçacaklar
yani dikkat edin ve eşinizi uyarın.
Kaynınızlada aranıza mesafe koymanızda fayda var.

Arkadaşım öncelikle seni tebrik ediyorum, entrika dolu bir yaşam içinde mantıklı kalabildiğin için....

Kınamıyorum, büyük de konuşmuyorum ama kendinizi kullandırtmayın...

Bugün bu kadar nişan masrafı yarın 10 katı düğün masrafı, hepsinden geçtim dolandırılmanız facia olur...

Bence karışmayın destek de olmayın...

Çocuğu yaparken sordular mı? Tövbe tövbe....

Ne biçim insanlar bunlar ya... Nasıl bir zihniyete sahipler, midelerini naısl genişletmişler acaba?

Sen artık yuvanı kurmuşsun, aileni, düzenini oturtmuşsun boşver onları ama biran önce şu kayınbiraderden yakanızı kurtarın.

Kaçacak adamlar altını ne yapsın, madem kacacaklar neden nişan yapıyolar..? Evlenecekler zaten neden kaçıyorlar? Eşini de kendini de korumalısın, emanet altın falan da vermeyin bence. Alıp kacacaklar, çocuğunun rızkını onlara hediye etmiş olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…