Kadının suçu yok eşin seviyeli davranacak. Ben 12 yıldır aynı kişiyle çalışıyorum birlikte atandık kamuya. Bu kadar samimi değilim. Evli kadınlar ve erkekler dikkatli olmalı arkadaşlık yaparken. Gerek yok ki zaten bu kadar samimiyete. Kadın günlük işlerini bile eşine yaptırıyor ne münasebet. Belirtmeden geçemeyeceğim kadının yaşı ve medeni hali bizi ilgilendirmez. Sorun olan eşinin lacka olması. Kadın genç ve bekar o zaman eşin yaklaşmayacakMerhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?
valla bana saçma geliyor. Eskiden sevmemiştir sonradan insan olarak sevmiştir benim eşimin de benim de böyle arkadaşlarımız var. Herkes haremlik selamlık ilişkiler istiyor sanırımne alaka ya
sözlerı kötü olsada haklı yanı kadın.
gereksiz bi yakınlık. ilgisi var eşinizin hanımefendıye.
Herkesin kendi görüşü fakat eşime ben böyle davransam sen ne yaparsın dediğimde kızarım vs dedi o zaman kendininde yapmaması gerekir diye düşünüyorum ki çok uzun yıllardır arkadaşım olan erkekler mevcut ama hiç bir zaman rahatsız olacağı diyaloglara girmedimvalla bana saçma geliyor. Eskiden sevmemiştir sonradan insan olarak sevmiştir benim eşimin de benim de böyle arkadaşlarımız var. Herkes haremlik selamlık ilişkiler istiyor sanırım
Eşiniz çifte standartlara sahipse demek ki kötü niyetli. Çünkü normalde benim iş arkadaşlarıma yardımım dokunur onların da bana, eşiminkiler de öyle. Çevremizde iş arkadaşlarımız da olmasa kimlerle çevremizi genişletebiliriz ki?Herkesin kendi görüşü fakat eşime ben böyle davransam sen ne yaparsın dediğimde kızarım vs dedi o zaman kendininde yapmaması gerekir diye düşünüyorum ki çok uzun yıllardır arkadaşım olan erkekler mevcut ama hiç bir zaman rahatsız olacağı diyaloglara girmedim
Harika bi tespit kutluyorumNiye direk kadını gömdünüz?
Yok kendini genç sanıyor yok hiç evlenmemiş.
Kendi eşiniz adam olsa ciddi dursa hiç bir kadın yoldan çıkaramaz.
Hemcinsinizi gömmek yerine iki kadın görünce değişik hallere giren eşinize bakın.
Yani Buda sizin görüşünüz ama bende çalışıyorum yaşıtlarımın kalabalık olduğumuz bir ortamda fakat ben araba yıkamaya gitmem veya bu kadar özel şeylerimi karşı cinsle paylaşmam uzun yıllar tanırsın vakit geçirirsin olabilir karşı taraf yanlış anlayabilir farklı algılanabilirEşiniz çifte standartlara sahipse demek ki kötü niyetli. Çünkü normalde benim iş arkadaşlarıma yardımım dokunur onların da bana, eşiminkiler de öyle. Çevremizde iş arkadaşlarımız da olmasa kimlerle çevremizi genişletebiliriz ki?
o kadar özel ne paylaşılmış anlamadım ben. Öğle molasında falan araba yıkamaya beraber gitmişlerdir bunda da sorun göremiyorumYani Buda sizin görüşünüz ama bende çalışıyorum yaşıtlarımın kalabalık olduğumuz bir ortamda fakat ben araba yıkamaya gitmem veya bu kadar özel şeylerimi karşı cinsle paylaşmam uzun yıllar tanırsın vakit geçirirsin olabilir karşı taraf yanlış anlayabilir farklı algılanabilir
Yani bizim düğün takılarımızı be olduğu nasıl değerlendirmemiz konusunda bile konuşuluyor ve eşimin ablasının özel bir durumu var bu konuyu vs paylaşmış normalde başka kız arkadaşlarıyla bu kadar paylaşımı olan biri değil ayrıca eşimo kadar özel ne paylaşılmış anlamadım ben. Öğle molasında falan araba yıkamaya beraber gitmişlerdir bunda da sorun göremiyorum
Yani bilemiyorum biz de birbirimize yatırım danışırız arkadaşlarımıza kız kardeş konusunda da yaşı büyük diye akıl verir diye düşünmüş olabilir bana göre hala bir sorun yok ama eşiniz bunu sen yapamazsın diyorsa bu bir sorundurYani bizim düğün takılarımızı be olduğu nasıl değerlendirmemiz konusunda bile konuşuluyor ve eşimin ablasının özel bir durumu var bu konuyu vs paylaşmış normalde başka kız arkadaşlarıyla bu kadar paylaşımı olan biri değil ayrıca eşim
Bunlar erkek gibi hissedecek diye yaşam becerilerinden bihaber mi davranıcaz ya? Kalsın onun erkekliği.Harika bi tespit kutluyorum
Muhtemelen kadın erkekliğini hissettiriyor hani bazi kadınlar vardır devamlı yardıma muhtaç erkekler kadınlara bu denli yardım etmeyi hoşuna giderler adamda suç
Erkek gibi hissedecekleri şey de kavanoz kapağı açmakBunlar erkek gibi hissedecek diye yaşam becerilerinden bihaber mi davranıcaz ya? Kalsın onun erkekliği.Nerde eksikli tip var zaten hazırda bekliyor bi kadın gelse bana kavanoz kapağı açtırsa da az erkek hissetsem diye. Zavallılık.
neden kadınlar kadınlara karşı bu kadar acımasız,hiç evlenmemiş,kendini genç sanıyor vs. hiç gerek yok ki zaten 36 yaş genç güzel bir yaş,yazdıklarınızdan karşılıklı bir alaka sezdim ben,kadın kadar eşinizde bu ilişkiyi destekliyor,eşler bile bu kadar birlikte hareket edemiyor onlar nasıl bu frekansı yakalamış düşündürücü,ama ben hiçbir zaman karşı tarafa yüklenmem,her zaman bana karşı sorumluluğu olan,bana söz veren,ilişkim olan kimse ona yüklenirim,elin kadını benim kalbim kırılmasın,yuvam dağılmasın diye kara kaşıma gözüme neden acısın,bu sorumluluk eşimde o aldatırsa karşı taraf benim için araçtır eylemi gerçekleştiren kişiyi suçlu bulurum,eşinize empati yaptırın,aynı şeyi siz bu sıklıkla yapsaydınız kendisinin tavrı sizden beklediği tavır olurmuydu.Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?
Yani 36 yaşında olup 20 li yaşlardaki davranmaya çalışmak benim için kendini genç sanmak ve 25 yaşından bakınca 36 ya daha yıllarım var ama ben kadın şöyle kocam masum demem diyemem bende aynı şekilde sizin gibi düşünüyorum gönül bağı birlikteliği olan benim eşim ama kadın olarakta ben o kişi gibi davranmam mesafeli olurum bu nedenle kadının hareketleride masum gelmiyor ama sınırı koyacak olan eşinin rahatsız olduğu bilen benim eşim zaten ona ben böyle davransam sen ne yaparsın diye sorduğumda kızarım diyende kendisineden kadınlar kadınlara karşı bu kadar acımasız,hiç evlenmemiş,kendini genç sanıyor vs. hiç gerek yok ki zaten 36 yaş genç güzel bir yaş,yazdıklarınızdan karşılıklı bir alaka sezdim ben,kadın kadar eşinizde bu ilişkiyi destekliyor,eşler bile bu kadar birlikte hareket edemiyor onlar nasıl bu frekansı yakalamış düşündürücü,ama ben hiçbir zaman karşı tarafa yüklenmem,her zaman bana karşı sorumluluğu olan,bana söz veren,ilişkim olan kimse ona yüklenirim,elin kadını benim kalbim kırılmasın,yuvam dağılmasın diye kara kaşıma gözüme neden acısın,bu sorumluluk eşimde o aldatırsa karşı taraf benim için araçtır eylemi gerçekleştiren kişiyi suçlu bulurum,eşinize empati yaptırın,aynı şeyi siz bu sıklıkla yapsaydınız kendisinin tavrı sizden beklediği tavır olurmuydu.
Yani 36 yaşında olup 20 li yaşlardaki davranmaya çalışmak benim için kendini genç sanmak ve 25 yaşından bakınca 36 ya daha yıllarım var ama ben kadın şöyle kocam masum demem diyemem bende aynı şekilde sizin gibi düşünüyorum gönül bağı birlikteliği olan benim eşim ama kadın olarakta ben o kişi gibi davranmam mesafeli olurum bu nedenle kadının hareketleride masum gelmiyor ama sınırı koyacak olan eşinin rahatsız olduğu bilen benim eşim zaten ona ben böyle davransam sen ne yaparsın diye sorduğumda kızarım diyende kendisi