Eşimin iş yerindeki kadın

srbst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
30
-8
25
Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?

Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?
Bu şüphe aklınıza girdiyse,bir şeyler olur küçümsemeyin derim ben.36 yaş çok güzel ve genç bir yaş

Bence eşini al karşına ve ciddi olduğunu tepkili bir şekilde anlat konuş . Başka bi yerde iş bulsun bulamaz mı ? Evliliğiniz daha önemli sonuçta. Hem bazı şeyleri bu konuşmadan sonra daha net görmüş olursunuz . Sizi ciddiye almaz umursamazsa halinden memnun demektir. Ama bi çare düşünürse bilin ki düşündüğümüz gibi bir şey yok. Ama nedense ben bişeyler var gibi hissettim. Bilemeyiz yine de
Malesef işi gereği sınırlı alanlarda çalışabiliyor onu bende istemem maddi açıdan sıkıntımız yok ama

İşim gereği karşı cinsle aynı ortamda htta yurtdısında va bulunuyorum. Kımseyle muhattap olmam, dısardakı ısıme gucume özel hayatıma asla dahil etmem. Esınızı suclamadan aradakı mesafenın nasıl doğru konulması gerektığını anlatın. Karsı taradı hıc kotulemeyın hemen haksız duruma dusersınız, ben rahatsız oluyorum bı erkek arkadasımla bu sekılde calısmak durumunda kalsam sende rahatsız olurdun vs dıyıp empatı yaptırın. Tavrınızı net koyun. Bende hıc hoslanmam gereksız samımıyetten, ayrıca kadına da bellı edın. Bi cumle bi ima. Ona bayılmadığınızı bılsın bence.

Kızacağını söyledi fakat ben daha kalabalık ortamda çalışıyorum diyemiş dedim işte benim daha çok seçeneğim varken bunu yapmıyorum ben iki kişiyim ne yapayım diyor kızacağı bir şeyi kendi yapıyor
Sizin de altını çizdiğiniz üzere sıkıntı eşinizde, size gelince kızacağı şeyleri kendisi de yapmamalı.
İnsanların karşı cinsten arkadaşı da olur aynı işyerinde de çalışır ama evli insanlar eşlerine sınırlama getirdikleri davranışları eylemleri kendileri de yapamazlar.
İş arkadaşıyla yaptığı doğruysa o zaman size niye kızacak? Yok yanlışsa sadece size mi yanlış ?

Konu sahibinin muhatabı eşi elbette ve hatalı ama kadın da gayet iş arkadaşlığının dışına çıkmış. Farkli bir niyeti olmasa bile işini gücünü yaptıracak bir enayi bulmuş, onu kullanıyor. 36 yaşında koca kadın kendi işini gücünü halletsin bir zahmet. Yaşta burada önemli bir faktör evet.

Konu sahibi eşinin sen yapsan kızardım dediği şeyi kendi yapması asla kabul edilir bir şey değil. 2 kişi olmaları iş dışı saçma sapan paylaşımları olmasına bahane değil, olamaz. Arada duygusal bir şey olmasına gerek yok, kuyumcuya, araba yıkamaya beraber gitmek nedir yani. İş arkadaşınla öğlen bir yemeğe gidebilirsin yer kalkarsın ama saçma sapan yerlere gitmezsin.

Son düzenleme:
36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip
Kadın zaten genç biri. Kadın eşinize karşı birşeyler yapmaya çalıştığını düşünmüyorum. Amacı farklı olan birisi bu kadar rahat davranmaz. Sanırım kadın enerjisi baskın birisi doğal olarak eşiniz üzerinde de etkili olmuş. Buda sizin hoşunuza gitmemiş tabi.

Kadın zaten genç biri. Kadın eşinize karşı birşeyler yapmaya çalıştığını düşünmüyorum. Amacı farklı olan birisi bu kadar rahat davranmaz. Sanırım kadın enerjisi baskın birisi doğal olarak eşiniz üzerinde de etkili olmuş. Buda sizin hoşunuza gitmemiş tabi.
Genc olmak ile genç olmaya çalışmak farklı birde daha ne yapmalarını beklemeliyim sizce :)

Nedense böyle zayıf karakterli, ezik sünepe adamlar evde kaplan kesiliyor. Dışarıdaki höt dese hizaya geçerler ama eve gelince terör estirirler. Ben yaparım ama sen yapamazsın kızarım demesi de bunu kanıtlıyor. Biz iki kişiyiz sen kalabalıktasın ne demek? Tam tersi olsaydı sizi hoş görecek miydi?
Ben de işyerinde böyle gereksiz mıç mıçlardan sıkılırım. Kadın erkek fark etmez, iş arkadaşlığım iş yerinde kalır. Geçerken beni de kuyumcuya bırak diye kimsenin arabasına atlamam. Yani bu yapı meselesi, kimi sabah gider gitmez dün ne olduğunu anlatır paylaşır ama ben yapmam.

Kadın 36 yaşında, hiç evlenmemiş, evinde tek yaşıyor ayrıntıları sizi hiç ilgilendirmesin. Bulmuş her işini yaptıracağı kerizi tepe tepe kullanıyor. Bu kısmı sizi ilgilendirsin. Aynı yaşta evli de olabilirdi. Yakında kendi de gitmez getir götür yaptırır eşinize çünkü adam gönüllü koşuyor. Bırakın artık şu kadınları suçlamayı. Tehditle şantajla silahla falan mı yaptırıyor yoksa eşiniz gönüllü mü? Daha bismillah evliliğin başında arıza çıkartma potansiyelini göstermiş.

İkisinin de niyeti kötü değil bence. Eşiniz kahraman sendromuna tutulmuş, ben olmasam hiç birini yapamaz ben yaptım ettim diye egolanıyor. Evlenmiş, aile kurmaya niyetlenmiş adamları sivilceli ergen gibi eğitmeye çalışmak da ömür törpüsü.

Mantıksız olup olup olmaması kişiye göre değişir evlilikte kişinin rahatsız olduğu davranışları önemsemeyecek kadar basit bir durum değil benim için

İşte o kişilerden biri de eşiniz. Kişiye göre değişiyor ya hani. Evlendiğiniz gün bütünleşip bir yaşam kütlesi haline gelmediniz. İkiniz hala ayrı kişilersiniz. Ona göre mantıksız demek ki.

Sizin aynı şekilde bir arkadaşlığınız olsa eşiniz buna karşı çıkacak bir insan mı mesela?
Karşı çıkacak biriyse tabii ki haklısınız. Sizin için anormal gördüğü bir durumun içinde kendisinin bulunması iyi niyetli olmadığını gösterir.
Ama normal görecek biriyse adamın normali bu demektir ve sizin tepkinizi mantıksız bulması, anlamaması ve buna göre davranmaması çok normal.

İşte o kişilerden biri de eşiniz. Kişiye göre değişiyor ya hani. Evlendiğiniz gün bütünleşip bir yaşam kütlesi haline gelmediniz. İkiniz hala ayrı kişilersiniz. Ona göre mantıksız demek ki.

Sizin aynı şekilde bir arkadaşlığınız olsa eşiniz buna karşı çıkacak bir insan mı mesela?
Karşı çıkacak biriyse tabii ki haklısınız. Sizin için anormal gördüğü bir durumun içinde kendisinin bulunması iyi niyetli olmadığını gösterir.
Ama normal görecek biriyse adamın normali bu demektir ve sizin tepkinizi mantıksız bulması, anlamaması ve buna göre davranmaması çok normal.
Evet ona ben aynı davranışları yapsaydım ne düşünürdün diye sorduğumda evet kızardım dedi üstüne ne denebilir ki bir erkek arkadaşım a çok zayıflamışsın dedi diye bundan rahatsız bile olan biri kendisi

Merhaba herkese,
"Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip." Ne kadar çirkin bir üslup...........
Konuya gelince asıl alenen değil gizli konuşuyorsa,siz gelince tlf saklıyorsa,bir şekilde iptal ediyorsa planlarınızı,ulaşılamıyorsa o zaman şüphelenin bence.
Bana normal bir arkadaşlık gibi geldi. Bu kadar negatif olmayın evliliğinize zarar verirsiniz.

“Kendini genç sanan hiç evlenmemiş kadın” diye başlayarak kadına olan düşmanlığınızı açıkça belirtmişsiniz zaten fakat size kötü bir haberim var, bu konudaki tüm sorumluluk eşinizde. Evli olan o çünkü, mesafesini o ayarlayacak ki sizi rahatsız ettiğine göre ayarlayamamış. Bekar bir kadına düşmanlık besleyip ithamlarda bulunmak yerine eşinizle olan güven ilişkinizi güçlendirip kendisiyle iletişim kurun bence. Bir kadın başka bir kadınla bu şekilde konuşuyorsa düşmanı erkek cinsinde aramaya gerek yok.

X