Eşimin iş yerindeki kadın

srbst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
28
-9
25
Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?

Bir erkek bir kadını gereksizce sevmiyorsa bu benim için cinsel gerilimdir aksine hiç rastlamadım üzgünüm eşiniz flört ediyor kızla sevgililer demiyorum ama eşinizin egosunu tatmin ediyor kız ayrıca 36 yaş zaten genç bunu geçiyorum erkeklerin büyük çoğunluğu yaşca büyük kadınlara ilgi duyar zaten sadece kendinden küçükleri yönetmek daha kolay olduğu için küçüklere yönelirler

Kimse iş arkadaşıyla bu kadar yakın olmuyor kısa sürede. Hani bu anlattıkların anca 5 yıl beraber çalışılan uzun çalışma sürecinde olur.

Baya flört bu. Aralarındaki yaş farkı 20 değil, hiç yaşı büyük bir şey olmaz diye düşünme.

Hastane süreci olur, kırk kere gidilir yardımcı olunur. Ama bu yaşadıkları abartı. Zaten bazı erkekler geberirler yardıma muhtaç kadınlara, egolarını tatmin ederler bir işe yaradıklarını düşünürler, karşı taraf bunu fark edip birde pohpohluyorsa daha çok kullanılır senin kocan.

Çok saçma bir arkadaşlık. Saçma dememin sebebi birlikte yaptıkları aktivitelerin saçmalığı. Mesela atmden para çekememiş eşime söylemiş beraber çekmişler yazmışsınız. 90 yaşında amcalar atmden para çekiyor nesini çekememiş? Hayır atm kartı yuttu falan desem ona da eşinizin yapabileceği bir şey yok. Hayatımda hiç atmde işlem yapmak için başkasını çağırmadım.

Hani kadın bana şöyle bir izlenim verdi: sanki aşırı piremses, aşırı narin birisi. Hiçbir şeyi erkeksiz yapamıyor. Para çekmek, kuyumcuya gitmek, arabasını yıkatmak için bile yanında bir erkeğe ihtiyaç duyuyor gibi bir havası var.

Kirasını çekcekmiş nakit çekim limiti olduğu için eşimdende çekmişler

Kirasını çekcekmiş nakit çekim limiti olduğu için eşimdende çekmişler
Nakit çekim limitine daha önce ben de takıldım. Müşteri hizmetlerini arayıp arttırılabiliyor. Yani şahsen taa işyerinden atmye ayağıma kadar birini çağıracağıma iki dk müşteri hizmetlerini arardım. Kuyumcuya niye gitmişler?

Ben de bir zamanlar bir erkekle beraber çalıştım. 2 kişiydik koca ofiste. Birlikte kahve yapıp sohbet de ederdik, şakalaşırdık da. Benden 10 yaş büyüktü. Bizde böyle aktiviteler hiç yaşanmadı. Eşini bilirdim, o dönem nişanlıydım o da nişanlımı bilirdi; onlar hakkında da konuşurduk. İş yeri haricinde görüşmek aklıma bile gelmedi. Araba yıkamaya neden birlikte gidiyorlar mesela? Mesafeyi ayarlayamamışlar. Ben de rahatsız olurdum. Sert dille uyarın.

Niye direk kadını gömdünüz?
Yok kendini genç sanıyor yok hiç evlenmemiş.
Kendi eşiniz adam olsa ciddi dursa hiç bir kadın yoldan çıkaramaz.
Hemcinsinizi gömmek yerine iki kadın görünce değişik hallere giren eşinize bakın.

Eşinizin hareketlerinden rahatsız olmanızı anlıyorum. Bu konuda uyarıp dikkatli olmasını istemek de hakkınız ama hiç evlenmemiş kendini genç sanıyo falan demeniz hoş değil. Araba önermesi para çekmesi falan bana garip gelmedi. Bazen yanımızda nakit olmuyo o sırada yanımızda iş arkadaşımız varsa biz de istiyoruz. Kıza potansiyel arayışta muamelesi yapıyorsunuz bu hoş değil. Sizi eşiniz ilgilendirir.

İşte eşim arabayla bir arkadaşını bırakcakmış kızda demiş bende geliyim kuyumcuda benide bırakır mısın oda hayır diyememiş sonra eşimde onla gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…