Eşimin iş yerindeki kadın

srbst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
33
-8
25
Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?

Çok teşekkür ederim yaşıyla ilgili bahsetmek istediğimide anlayan nadir kişi olduğunuz için
Herkes hemen 36 yaş genç savunmasına geçmiş. 36 yaş hipertansiyon için genç bir yaş olabilir, fingir fingir dolaşmak için değil Her şey zamanında güzel. 27 yaşındayım 10 sene sonra yaşadığım 10 senenin ağırlığı ve olgunluğunu taşımak isterim nasıl ki 17 olduğum zamanki halim bu yaşıma yakışmazsa oda yakışmaz bu kadar basit yani. Eşinizle yaşıtız ben 36-37 yaşındakilere abla/abi diyorum eşiniz bu kadına ne diye hitap ediyor?

Evet yine sizde demek istediğimi anlamışsınız eşimin ablası ondan bir yaş büyük ona bile abla diyor ama bu kişiye ismi ile hitap ediyor zaten

Ee biz kendimizi öldürelim madem, sakat at muamelesi görüyoruz resmen su anda, ağliiiicciiim.

27 yasinda olup da benden yasli duran ve ici gecmis genclere ne diyelim? Curumus sebze mi?

Ee biz kendimizi öldürelim madem, sakat at muamelesi görüyoruz resmen su anda, ağliiiicciiim.

27 yasinda olup da benden yasli duran ve ici gecmis genclere ne diyelim? Curumus sebze mi?
Ne derseniz diyin onu ben bilemem 35-40 yaş arasının 18-20lik tripleri inanılmaz abes kaçıyor bu bi gerçek, mesele güzellik fit olmak vs değil ki tavır hareketler vs

Konu sahibi 36 yaşı eşinden bayağı büyük olduğunu belirtmek için söylemiş. Hani akranı değil bir şey değil manasında. Ben öyle anladım. Aralarında bir şey var desem büyük yaşça, yok desem bu hareketler ne anlama geliyor… bunu sorguluyor doğal olarak

Sizin gibi kadınlar herkesin kocalarının peşinden koşacağına inanır. Bir işiniz yoksa iş bulun siz de erkek iş arkadaşı edinin
Haha bu konuda baya yanılmışsınız kariyerimde sosyal yaşantımda gayet iyi erkek arkadaşlarımda epey fazladır fakat kimseyle mesafemi bozmam sorunun bu olduğunu anlayamamışsınız önemli olanda öncelikli zaten benim için eşimin davranışı

Taraflardan birisi evli olduğu için fazla samimiyet buluyorum bu konuda. Size hak veriyorum yani. Ayrıca yaş konusunda demek istediğinizi de anladım. Nerdeyse 10 yaş var evet abla demesi gerekiyor aslında , ki o samimiyetteler. Ne zamandır birlikte çalışıyorlar ? Kadın yalnız mı yaşıyor?

Eşiniz sizin her rahatsızlığınız için mantıklı mantıksız demeden çabalamak zorunda değil çünkü. Evlilik böyle bir şey değil.
Benim çoktan bildiğim, sizin de anlamanız gereken nokta tam da burası zaten

Dört aydır birlikte çalışıyorlar daha önce eşim stajda iken çalışmışlar kadın yalnız yaşıyor

Benim eşimde çalışma arladaşlarında bi kzı sevmiyorum gıcık oluyorum falan diyordu kızda güzel dudak dolgusunu saymazsak eşime sevgililerini anlatıyormuş bana gösterdiğinde güzel kızmış diyip kendime rakip bile görmedim birbirlerini beğendilerse alabilirler hostes bi kadına göz koymuştu kadını gördükçe eğilik bükülüyordu ne tatlı kadın dimi demiştim heyecanlanıp ne alaka demişti niye anlatıyorum bilmiyorum rahatsız olduğunuz birşey varsa emin olun orda bi sıkıntı vardır zaten

Mantıksız olup olup olmaması kişiye göre değişir evlilikte kişinin rahatsız olduğu davranışları önemsemeyecek kadar basit bir durum değil benim için

Mantıksız olup olup olmaması kişiye göre değişir evlilikte kişinin rahatsız olduğu davranışları önemsemeyecek kadar basit bir durum değil benim için
4 ayda kocanın bu seviyeye gelmesi normal değil sen burada güzelleyenlere bakma yaşlı maşlı dedin site 30+ kaynıyo bilendiler sana

Bence eşini al karşına ve ciddi olduğunu tepkili bir şekilde anlat konuş . Başka bi yerde iş bulsun bulamaz mı ? Evliliğiniz daha önemli sonuçta. Hem bazı şeyleri bu konuşmadan sonra daha net görmüş olursunuz . Sizi ciddiye almaz umursamazsa halinden memnun demektir. Ama bi çare düşünürse bilin ki düşündüğümüz gibi bir şey yok. Ama nedense ben bişeyler var gibi hissettim. Bilemeyiz yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…