- 15 Şubat 2015
- 13.329
- 47.013
Konu sahibinin şüphelendiğini çok net farkettive zaten diğer kadın istemiyor birlikte görüşmek hep bahane sunuyor.. sanmam eşi yok işi var vs der kaçar işin içinden görüştürmez daha da
Ben sizi anladım da siz beni anlamadınız. Eşiniz mesafe koyabilir gayet bir de kamudaymış yer değişikliği bile olabilir. Eşinize şöyle diyeceksiniz kadınla mesafe koymazsan amirine giderim yer değişikliği talep ederim ki yaparlar bunu inanın. Bilemezseniz de bununla yaşayacaksınız. Ben sizi fazla sakin buldum açıkçası bir de yeni evlisiniz.Birşey yapıyorsa eğer yapmaya devam eder dışarıdaki sosyal aktivitesini kısıtlamam çözüm olmaz onu demeye çalıştım aslında
Niye kavga çıkıyor, çıkarsa yukarıdaki yazdıklarımı aynen söyleyin yüzüne. Kavga çıkmasının nedeni benim yukarıdaki yazdıklarımdan başkası olamaz. Eğer çıkacağından eminseniz hiç konuyu açmayın direkt boşayın, zaten her şey ortadaymış.Tamam
Yorumlarınız üzerine eşimle konuşup kavgamı edicem yazarım gelişmeleri
Çünkü ben kavga ederek söylerim sakin kalabileceğimi pek düşünmüyorumNiye kavga çıkıyor, çıkarsa yukarıdaki yazdıklarımı aynen söyleyin yüzüne. Kavga çıkmasının nedeni benim yukarıdaki yazdıklarımdan başkası olamaz. Eğer çıkacağından eminseniz hiç konuyu açmayın direkt boşayın, zaten her şey ortadaymış.
Kimisi hala nasıl duruyorsun hesap sor diyorAnladığım kadarıyla ikisi de kamuda mühendis. Benim çalıştığım kurumda teknik. Hep bir arada oluyorlar birlikte inşaata falan gidiyorlar. Bşr kadın vardı bekar. Adam da evli. Adama aşırı askıntıydı. Adamında hoşuna gidiyordu ilgisi. Kadın aşırı itici bir tipti adamın kucağında geziyordu resmen. Neyse sonra araları bozuldu. Adam kadınla küstü sanırım. Kadın aşırı dertliydi. Sonra kadının başına bir işler geldi de defoldu. Yani kamuda olsa yer değişikliği mümkün. Adam yüzük takmaya başladı çocukları oldu. Ben karısına üzülürdüm onları öyle yılışık gördükçe.Şey derlerdi çok da güzel karısı var.
Eninde sonunda bu tür olaylar patlıyor. Sen konuyu açtıkça kıymete binecek o kadın. Bence biraz takipte kal. İşyerine gitmen hiçbir şey ifade etmeyecek. Zaten genelde sahada olunuyor bu tür işlerde.
Hesap sormanıza bence gerek yok. Direkt rahatsızlığınızı dile getirip konuşmasını istemediğinizi söyleyin. Her şey netleşir, siz de önünüze bakarsınızÇünkü ben kavga ederek söylerim sakin kalabileceğimi pek düşünmüyorum
Hesap sorucam neden hep o kadınla sosyalleşmek istiyor diye
Whatsapp web değil başka bir program vardı asla anlaşılmıyor. Bilenler yardımcı olabilir mi?Evet zaten şimdi araştırdım onun telefonunda whatsap web açık bildirimi olacak farkedilirim net
Mideniz bulandıysa görüşmek istemediğinizi aynı birimde çalışmalarını doğru bulmadığınızı da söyleyin o zaman. Bu kadar açıkça konuşup tekrar birarada olmaları doğru olmaz ki. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnş güzel bir sonuca bağlanırKimisi hala nasıl duruyorsun hesap sor diyor
Kimisi biraz bekle diyo
İçimden nasıl geliyorsa onu yapıcam beklemek çok zor insan kendi kendini yiyip bitiriyor birşeyler yapıcam
Ya tekrar yüzyğze getirip bakıcam ya da hesap sorucam direkt
Artık nasıl içimden geliyorsa
Siz kendiniz nasıl biliyorsanız karakteriniz nasılsa öyle davranın her kafadan bir ses çıkar.. kimi çoktan diğer kadınla kavga bile etmişti ortalığı yıkmıştı kimi de komple sonsuza kadar susmuştu o yüzden siz nasıl birisiniz, nasıl tepki verirsiniz kendi yönteminiz ne ise onu yapınKimisi hala nasıl duruyorsun hesap sor diyor
Kimisi biraz bekle diyo
İçimden nasıl geliyorsa onu yapıcam beklemek çok zor insan kendi kendini yiyip bitiriyor birşeyler yapıcam
Kendini son defa tut kızkardesim saldırma gözlemle sonra ne olacaksa olsun ortalığı velveleye ver onları sıkıştırmaya çalış aralarında bı çekim his var o kadar eminim ki tamamen aldatma oldugunu düşünmüyorum fiziksel açıdan ama o çekim var tutulmassa ileriye gidicek kendini sonndefa frenleGidebilirim de ne görebilirim ki
Ekip olarak çalışıyorlar öğle araları da bir saat en fazla hep birlikte yemek yeniyordur
Ben eğer eşimle bir daha kavga etmeyip kendimi tutabilirsem yüz yüze hep birlikte kahve içelim teklifinde bulunup ikisini gözlemleyip eşime karşı da çok samimi davranıp kadına göz dağı vermeyi düşünüyorum
Eğer beni bozacak bir cümle söylerse de cevabını vericem
Kimisi hala nasıl duruyorsun hesap sor diyor
Kimisi biraz bekle diyo
Ben muhtemelen kadının eşiyle plan yapardım. Çok garip olacak ama..
eşiyle görüşür konuşurdum belki sizlere tuhaf gelecek, olabilir.
Herhangi bir yakalama durumu söz konusu değil sadece ben mi şüpheleniyorum tarzı bir sohbet kurardım.
Bilmiyorum siz suan bu öneriyi yine de ciddiye almayın.
Yok işte sonunda öneriyi ciddiye almayın dedimBu toplumda bir erkeğe "karın kocamdan hoşlanıyor olabilir" diyeceksiniz ve o adam sakin sakin sizinle plan yapip olayın ortaya çıkmasını bekleyecek mi sanıyorsunuz? Daha cümlenizi bitirdiğinizde kıyametler kopar.
Ben bir kadın olarak biri gelip gel plan yapalım kocan eşimden hoşlanıyor olabilir dese direkt olay çıkartırım eşime giderdim hesap sormaya