Eşimin iş arkadaşı

Belki sizi nişanlılık döneminde de aldatiyordu kadın boşanmadığı için adam da sizinle evlenmiş olabilir. Bu tür olaylar çok oluyor. Kadının kocası şüpheleniyor üçüncü kişide evlenince kocanın şüpheleri ortadan kalkıyor.
Yani 2 ayda olacak şeyler değil bence.

Bu arada mutlaka yakın takibe alın ama asla belli etmeyin. Soru sormayın o kadınla ilgili. Hatta çağırmak istediği zamanlarda hayır demeyin. Bırakın gelsinler iyice gözlemleyin.

Ha kabul etmezseniz de "neden sürekli onları çağırmak istiyorsun istemiyorum" demek yerine. "Bugün çok halsizim bişey yapmak gelmiyor içimden" deyin. O kadınla ilgili şüpheleri belli etmeyin. Erkekler bu konularda çok salaktir en kısa zamanda bir açık verirler
Kesinlikle size kayılıyorum. Bende eski eş tarafından mesai arkadaşıyla aldatıldım. Eski eş bana ikimizde asla yuvalarımızı yıkmak istemedik demişti. Neymiş ikiside evlerinde mutlularmış aslında.
Sorun şu ikisinin de çocuğu ve kendince bir statüleri var. Laf olmasın diye evlilikleri devam ettirip fingirdeşme derdindeler.

Belki sizi nişanlılık döneminde de aldatiyordu kadın boşanmadığı için adam da sizinle evlenmiş olabilir. Bu tür olaylar çok oluyor. Kadının kocası şüpheleniyor üçüncü kişide evlenince kocanın şüpheleri ortadan kalkıyor.
Yani 2 ayda olacak şeyler değil bence.

Bu arada mutlaka yakın takibe alın ama asla belli etmeyin. Soru sormayın o kadınla ilgili. Hatta çağırmak istediği zamanlarda hayır demeyin. Bırakın gelsinler iyice gözlemleyin.

Ha kabul etmezseniz de "neden sürekli onları çağırmak istiyorsun istemiyorum" demek yerine. "Bugün çok halsizim bişey yapmak gelmiyor içimden" deyin. O kadınla ilgili şüpheleri belli etmeyin. Erkekler bu konularda çok salaktir en kısa zamanda bir açık verirler
E bu herif niye evlendi o zman konu sahibiyle? Hic birinin supheleri gitsin diye evlenilir mi? Aksine kadini bosanmasi icin ikna etmeye calismasi gerekmez miydi?

Bir sey var mi bilmiyorum, belki sadece arkadastirlar, ama bence kadin kocasini aldatmiyor. Belki fazla ilgi hosuna gidiyordur ama orada kalmistir diye dusunuyorum. Bilmiyorum cok mu safim.

Merhaba
Eşimle 4 senelik ilişkimizin ardından bu yaz düğün yapıp evlendik. Bugüne kadar herhangi bir aldatma, sadakatsizlik, yalan söyleme vs gibi birşey hiç olmadı sevgiliyken de. 2 ay oldu evleneli. Yani cicim ayları diyebiliriz. Ben evlendikten sonra şehir değiştirdim. Normalde abimin olduğu şehirde öğretmenlik yapıyordum. Eş durumu ile eşimin yanına geldim. Eşim mühendis. Evlendikten sonra eşin arkadaş çevresiyle tanıştırdı. bir kadın iş arkadaşı var iş yerinde o da evli 2 senedir. Bu kadının ismini evlenmeden önce de ara ara duyardım iyi şekilde bahsederdi bende yakın, sevdiği bir kız arkadaşı diye düşündüm. Fakat bu kızla ilgili şöyle birşey var, tanışınca da eşimle çok samimi ve yakınlar fakat benimle pek konuşmuyor kendisi. 1 senedir takipleşiyoruz sosyal medyadan benim hiçbir fotoğrafımı beğenmiyor (eşimle olanlar dahil) fakat eşimin tüm fotoğraflarını dakikasında beğenir dikkatimi çekti. Onum dışında eşimde bu kadından çok bahseder. Eşim hiç misafir sevmez ama bunları 2-3 tür kahve içmeye yemeğe çağırdı evimize. (Henüz yeni evli olmamıza rağmen) geçen gün eşime piknik yapalım dedim olur hatta onları da çağıralım dedi. Hatta eşimle bu sene içinde Karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz geçen gün onlara da söyleriz 4ümğz gideriz dedi.
Dayanamayıp ben tatilde eşimle baş başa kafa dağıtmak isterim açıkçası onlarla gitmek istemiyorum dedim.
Fakat en çok dikkatimi çeken şey:
Dün eşim Whatsaptan o kızla sanırım mesajlaşıyordu, gözlerimle gördüm kızı profil fotoğrafından tanıdım sohpet açıktı( eşim o esnada birşey yazmıyordu bakıyordu öyle ekrana) bende hemen gözümü çevirdim nasıl olsa şifresini biliyorum bakarım ne konuştuklarına dedim.
Bugün baktığımda ise şok oldum. En son 2 hafta önceki mesajlar vardı (işle ilgili konuşmalar)
Yani ya dün ne konuştularsa sildi benim telefonuna bakabileceğimi düşünüp, ya da eski mesajları durup dururken okudu (ki bu da çok saçma)
Ve ben ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilk defa bu tarz bi olay yaşadım
Mide bulandırıcı bir durum.Bence ses çıkarmadan takip etmeye devam et.Bir şey varsa kokusu çıkar önünde veya sonunda.Atak yapıp elinde tutulur bir şey yokken kocanı işkillendirme bence yeri geldiğinde tekmeyi koy gitsin muhtaçta değilsin öğretmensin.Daha cicim aylarınız böyle geçiyorsa birkaç sene sonranızı düşünemiyorum

Valla bacım kadın değilde senin kocam çagırıyor her yere gözünü aç kocan demekki senın yanında sıkılıyor onun yanında mutlu bu da demek oluyor ki ona karşı ilgisi begenisi hoşlantısı aşkı var bende yaşadım kocama konduramıştım bu olaylardan 2 yıl sonra beni aldatınca demekki Herşey dogruyymuş dedim yüzüne karşı da dedim,kadını bende sevmemiştim en yakın arkadaşının karısıydı güzel bir kadındı bide sürekli onlara giderdık evimiz yakındı bişey yapacak olsak onlarda gelsin derdi hep.sürekli o kadınla ilgilenirdi onlara gittigmz de.kadın ağır bişey kaldırsa hemen benım koca dahil olurdu sanki kadının kocası yok gibi.kocasıda rahat biriydi sorun etmezdi.neyse ki cok ağır sancılı süreç baktık olmuyo görüşme de devam ederse evden gidin.seviyorsa sizi işini değiştirir evini de
Aldatıldığınızı öğrenince naptınız? Kadının kocası öğrendi mi? Öğrendiyse o naptı? Merak ettim.

E bu herif niye evlendi o zman konu sahibiyle? Hic birinin supheleri gitsin diye evlenilir mi? Aksine kadini bosanmasi icin ikna etmeye calismasi gerekmez miydi?

Bir sey var mi bilmiyorum, belki sadece arkadastirlar, ama bence kadin kocasini aldatmiyor. Belki fazla ilgi hosuna gidiyordur ama orada kalmistir diye dusunuyorum. Bilmiyorum cok mu safim.
Evlenilir. Sevdiği kadının namusu milletin ağzına sakız olmasın diye sevmediği birini öyle güzel harcar ki erkekler. Olay ortaya nasılsın çıkacaktı, kadın kocasını aldattı diye.

Kesinlikle size kayılıyorum. Bende eski eş tarafından mesai arkadaşıyla aldatıldım. Eski eş bana ikimizde asla yuvalarımızı yıkmak istemedik demişti. Neymiş ikiside evlerinde mutlularmış aslında.
Sorun şu ikisinin de çocuğu ve kendince bir statüleri var. Laf olmasın diye evlilikleri devam ettirip fingirdeşme derdindeler.
Utanmadan birde ikimizde yuvamız da mutluyuz demiş. Evet evliler genelde öyle oluyor. Hatta biri bekarsa evli olanın eşi şüphelenince o da evleniyor ki şüpheler ortadan kalksın. Öyle de oluyor zaten bir süre daha o şekilde sürdürüyorlar ama sonra yine yakalaniyorlar.

Utanmadan birde ikimizde yuvamız da mutluyuz demiş. Evet evliler genelde öyle oluyor. Hatta biri bekarsa evli olanın eşi şüphelenince o da evleniyor ki şüpheler ortadan kalksın. Öyle de oluyor zaten bir süre daha o şekilde sürdürüyorlar ama sonra yine yakalaniyorlar.
Ahahah deliler, tabi biliyorlar başbaşa kalınca birbirlerini yiyecekler, çekilecek dert değiller biliyorlar. Kahrımızı evdeki çeksin biz keyfimize bakalım. Bunlara yapılacak en büyük kötülük kendileri ile başbaşa bırakmak.

Evlenilir. Sevdiği kadının namusu milletin ağzına sakız olmasın diye sevmediği birini öyle güzel harcar ki erkekler. Olay ortaya nasılsın çıkacaktı, kadın kocasını aldattı diye.
E sevdigi kadin aksam eve gidince kocasiyla ama... bosan bir iki yil aaklayalim sonra evlenelim demezler miydi o zaman?

Konu sahibiyle evlenmesi paravan evlilik olabilir. Karşı tarafın kocası şüphelenmiş olabilir. Konu sahibinin kocasida hayatında olan kızla evlenmiş şüpheleri ortadan kaldırmak istemiş olabilir. 2 aylık kısacık bir süreçte normal mi bir anda her yere onlarında gelmesini istemesi? Bu olayın bir geçmişi mutlaka var. Tabi aldatmaysa gerçekten. Sadece flört değil yani ilerisi de vardır.

Birde nerden belli biliyor musunuz 3 kere eve davet ediliyorlar ona rağmen kadına soğuk davranması normal mi? O kadının yaptığı yemeği yiyip çayını kahvesini içiyorsun. Hadi hep şirket ortamlarında buluşsalar anlarım samimi olmak zorunda değil yani.

E sevdigi kadin aksam eve gidince kocasiyla ama... bosan bir iki yil aaklayalim sonra evlenelim demezler miydi o zaman?

Niye "sevdiği kadin" olarak düşünüyorsunuz ki direkt? Her cinsel çekim yaşanılan insanla evlenilecek diye bir şey yok. 😀
Kocasını kendisiyle aldatan kadınla kolay kolay çoğu erkek evlenmez, evlense de güven sorunlari çıkar illa ki.

Belli ki aralarındaki cinselligi muhabbeti seviyorlar ama oyle ömrümü seninle geçireyim durumu yok. Bu durumda gayet bu şekilde bir şey yapılır.
Gay olduğu halde evlenip çoluk çocuğa karışan insanlar var.😃 bana garip gelmiyor.

Normal bir durumda olsalar öyle denilebilir ama kadının kocası o adamdan şüphe ediyorsa 10 sene de geçse evlendikleri an kadın artık böyle bilinecek. Kimse sevdiği kadının namusu öyle anılsın istemez, gerekirse başka bir kadını cayır cayır yakar. Erkekler bir kadını seviyorsa onun için yapamayacağı şey olmuyor.

Normal bir durumda olsalar öyle denilebilir ama kadının kocası o adamdan şüphe ediyorsa 10 sene de geçse evlendikleri an kadın artık böyle bilinecek. Kimse sevdiği kadının namusu öyle anılsın istemez, gerekirse başka bir kadını cayır cayır yakar. Erkekler bir kadını seviyorsa onun için yapamayacağı şey olmuyor.
Ya bu bana cok makul gelmedi. Sevdigi kadina sevmedigi kadinla evlenecek kadar asik ama soz konusu sevilen kadinin kocasiyla olmasina okey.... gavatlik level 193747920.

Eger bir sey varsa, ki varsa diyorum, bence tek tarafli.

Ne hesabı soracaksınız anlamadım ki ya.
Ben birini duygusal olarak aldatıyor olsam ve ortada bir ilişki olmasa yani kanıt da olmasa ve eşim gelip kavga çıkarsa zeytinyağı gibi üste çıkarım bir de onu suçlu hissettiririm üstüne iyice soğurum :KK70: ortada somut hiçbir şey yok belki içten içe hoşlanıyor hatta hoşlandığının farkında bile değil. Ama ben birinden hoşlanıyor olsam eşimle ya da sevgilimle aynı ortama sokmam beni onla samimi görmesini istemem. Gider hoşlandığım kişiye evliliğimdeki sorunları aslında mutsuz olduğumu falan anlatırım.
Yani kavga çıkarsanız iyice kendinizi saçma duruma sokacaksınız. Hatta görüşme mesafe koy deseniz bile yapacağınız bir şey yok aynı iş yerindeler. Eli kolu bağlı derler ya sizinki öyle bir durum. Eşinizle sık vakit geçirin daha sık sohbet edin başka da yapacağınız bir şey yok

Ben
Gidebilirim de ne görebilirim ki
Ekip olarak çalışıyorlar öğle araları da bir saat en fazla hep birlikte yemek yeniyordur
Ben eğer eşimle bir daha kavga etmeyip kendimi tutabilirsem yüz yüze hep birlikte kahve içelim teklifinde bulunup ikisini gözlemleyip eşime karşı da çok samimi davranıp kadına göz dağı vermeyi düşünüyorum
Eğer beni bozacak bir cümle söylerse de cevabını vericem
bence bunubyapin. Yoksa esinize direkt derseniz inkar eder bir ise yaramaz ikna olmazsinız yani. Gorup bakin. Siz samimiyet kurun ortamda bakalim esiniz de size yakin davranacak mı yoksa uzak mi duracak kadin nasil.bakacak .bir fe telefon ses kaydini acip cantaya koyun bakalim.belki birsey konuşur ederler cantayı esinize yakin koyun

Ya bu bana cok makul gelmedi. Sevdigi kadina sevmedigi kadinla evlenecek kadar asik ama soz konusu sevilen kadinin kocasiyla olmasina okey.... gavatlik level 193747920.

Eger bir sey varsa, ki varsa diyorum, bence tek tarafli.
Erkeklerin kaçı sevdiği kadınla evleniyor ki? Çoğu mantığına yatan kadınla evleniyor, çok büyük bir fedakarlık yapmış olmuyor sevmediği biriyle evlenince. Üstüne ona hizmet eden evde biri de oluyor. Adam sevmediği kadınla evlenince olayda yanan sadece sevilmeyen kadın oluyor, adama bir şey olmuyor zaten, adamın yaptığı fedakarlık da bu: kadının adı çıkmasın diye adamla olmasına bir süre de olsa sabretmek. Bunu gavatlık olarak gördüklerini de sanmıyorum, adam şüphe ettiyse kadını olaydan temize çıkarmak için yapılan ve bir süre idare etmeleri gereken bir olay olarak görüyorlardır.

Ama bence bu olayda zaten aldatmaya falan da gerek yok ki. Evlilikte kadın ya da erkek diğerinin arkadaşından rahatsızsa bunu dile getirip arkadaşıyla görüşmemesini isteyebilir, bunun kadar normal bir durum yok. Karşı taraf da eşini sevip önemsiyorsa talebini karşılar. Böyle durumlarda yapılması gereken açık açık sorunu dillendirip konuşmayı kesmelerini istemek olmalı. Aldatma olmasa da neticede kadından rahatsız oluyorsa bitmiştir, o adam o kadınla konuşmamalı.

Mide bulantısı işte, durduk yere insanı huzursuz ediyorlar. Hiç normal değil bence. Ne alaka yani gittiğim yerler onlarla gideyim, eve sürekli gelsinler... madem bir sıkıntı var olmayan bir şeyler var evlenme o zaman. Bu kadına bunu yaşatmaya ne hakkı var şimdi?
Arkadaşlarla da pikniğe gidilir gezilir ama 2 ayli evliyken bence garip olan kısmı. Hani böyle zaman geçse tarafların hepsi arkadaş olmuş olsa piknik yapılır ama burda kadın ve erkek arkadaş diğer iki kişi birbirini tanımıyor. İki aylık evlilik ne alaka piknik Karadeniz turu

X