Eşimin iş arkadaşı

Haklısınız ama temel sorun kadın değil ki eşim..
eşimin sürekli o kadını düşündüğünü hissetmem, lafları birşekilde ona getirmesi planlara dahil etmesi, evet kadından hoş bir enerji alamadım ama temel hissettiğim itici his eşimden geliyor
Onunla vakit geçirme çabası içerisinde olduğunu hissediyorum
Buz zamana kadar boyle hissetmemistiniz degil mi? Evlendiginize gore.
Hislerimiz oyle degisikki .Yan yana iki kisiyiz, karsimizda konusan insani farkli anlayabiliyoruz.
Yani sizi de yonlendiren duygulariniz olabilir.
Esiniz kalabalik olmayi seviyordur belki. Biz iki kiside gezeriz ama kalabalik kahvalti vs daha eglencelidir .
Yani ben yine de , yeriniz de olsam . Kendime donerim , esimi salarim. Istemiyorsam bulusmam. Keyifli, neseli, bakimli olurum.
Ben arkadaslarimi cagiririm vs.

Öff bu konu midemi çok bulandırdı ya konu sahibi çok sabırlısınız tebrik ederim ben kavga çıkartmıştım şimdiye zırt pırt da iş yerine giderdim.

Kendi telefonuna whatsabını yükle haberi olmaz bildirim gitmez kimle konuşuyor görürsün bir süre takip et için rahat eder
Nasıl oluyor ki o
Kendi whatsapımdan çıkıp onunkini mi yüklemem gerekiyor bana mesaj attığında ulaşamayınca anlayabilir veya oturum açık diye bildirim gitmez mi
Aynı anda iki numaranın whatsapı bir uygulamada açık olabiliyor mu ki

Nasıl oluyor ki o
Kendi whatsapımdan çıkıp onunkini mi yüklemem gerekiyor bana mesaj attığında ulaşamayınca anlayabilir veya oturum açık diye bildirim gitmez mi
Aynı anda iki numaranın whatsapı bir uygulamada açık olabiliyor mu ki
Öyle degil canım chorema üzerinden yükleyeceksin numara gerek yok ama onun tlfmunu Alman lazım 5 dk kodu okutacaksın sonra sende de olacak YouTube izle ama izleme geçmişini bırakma

Belki kadının eşi de şüphelenmiştir ya da başka zorunlu bir durumdan ötürü iptal olmuştur? Keyfi olarak gelmediğini bilmiyoruz ki.
Birkac defa olmuş gelmeme durumu.
Erkekler kadınlar kadar ayrıntılara takılmadığı icin aldatılma durumlarından daha gec haberdar oluyor gibi geliyor bana ama yazdıklarımızın hepsi bir ihtimal tabi.

Whatsapp web işine girme, başka bir cihazdan girildiğini kendi telefonundan görür!
Bak benim telefonum whatsapp web' e bağlı, telefonumdan bağlı olduğunu görebiliyorum böyle!

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-08-23 at 10.36.16.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-23 at 10.36.16.jpeg
    44,9 KB · Görüntüleme: 101
Kadın da bir seyler hissetse görüşme tekliflerine hemen atlamaz mi? Adam her seye kadını dahil etmeye çalışmış, olmayinca program iptal oluyor. Kadında böyle bir çaba yok gibi duruyor.
Bu sebepten onda konu sahibinin eşi kadar bir hoşlanma, etkilenme her neyse olduğunu düşünmedim.
Çünkü kadın adam gibi rahat değil konu sahibinden hoşlanmıyor konu sahibinin eşiyle arasında bisey olduğu için haliyle onları birlikte görmek istemiyor olabilir zaten birlikteyken de soğuk gıcık davranıyor arada bozuyor falan. İkisinin arasına da karışıyor. Konu sahibi eşiyle ilgili bisey dediğinde bozuyor falan
Kadın kıskanıyor konu sahibinden eşini çok net

Çünkü kadın adam gibi rahat değil konu sahibinden hoşlanmıyor konu sahibinin eşiyle arasında bisey olduğu için haliyle onları birlikte görmek istemiyor olabilir zaten birlikteyken de soğuk gıcık davranıyor arada bozuyor falan. İkisinin arasına da karışıyor. Konu sahibi eşiyle ilgili bisey dediğinde bozuyor falan
Kadın kıskanıyor konu sahibinden eşini çok net
Bu daha insancıl oluyor aslında ya adam karısından da kadının kocasından da zerre rahatsız olmuyor demek ki. Kıskançlık, utanma, rahatsızlık hicbir sey yok kendisinde. Derdi sadece kadını görmek. Herr türlü daha arsız, yüzsüz geliyor bana.

Kadın da her türlü masum bulmuyorum bu arada çünkü en kötü kendisine olan ilgiden rahatsız olup mesafe koymalı. Dediğiniz gibi kıskançlık duyduğu içinde biraraya gelmeyi tercih etmiyor, gelince de olumsuz duygularını belli ediyor olabilir. Bu iğrenç ilişkilerin ne tür bir yansımasını olacağını Tam olarak bilemeyiz.

Sanırım ben çok safim 😅 bütün yorumları okumasam da çoğu yorumu okudum.Aralarinda bir şey olduğunu düşünmüyorum.Eşin o kızla zaman geçirmeyi seviyor,yanında olmaktan keyif alıyor olabilir,ama bu cinsel ve duygusal bir çekim hissettiği anlamına gelmez.O kız yerine bir erkek arkadaşını koyun,şimdi tekrar düşünün.Çok absürt bir görüntü oluştu mu kafanizda? Yoksa gayet normal mi geldi.Bende uzun zamandır birlikte çalışan iki yakın arkadaş izlenimi oluşturdu.

Kızdan hoşlanmadığınızı eşinize söylemişsiniz zaten.Bu yüzden onunla bir program yapmak istemediğinizi,eşinizin bir daha böyle bir teklifle gelmemesini rica edin.

konu sahibi hiç haber vermeden bi gün çalıştıkları yere gitsen? öğle arasına denk gelse mesela?
Gidebilirim de ne görebilirim ki
Ekip olarak çalışıyorlar öğle araları da bir saat en fazla hep birlikte yemek yeniyordur
Ben eğer eşimle bir daha kavga etmeyip kendimi tutabilirsem yüz yüze hep birlikte kahve içelim teklifinde bulunup ikisini gözlemleyip eşime karşı da çok samimi davranıp kadına göz dağı vermeyi düşünüyorum
Eğer beni bozacak bir cümle söylerse de cevabını vericem

Gidebilirim de ne görebilirim ki
Ekip olarak çalışıyorlar öğle araları da bir saat en fazla hep birlikte yemek yeniyordur
Ben eğer eşimle bir daha kavga etmeyip kendimi tutabilirsem yüz yüze hep birlikte kahve içelim teklifinde bulunup ikisini gözlemleyip eşime karşı da çok samimi davranıp kadına göz dağı vermeyi düşünüyorum
Eğer beni bozacak bir cümle söylerse de cevabını vericem
sanki yemekten sonra kahve sigara gibi bi alışkanlıkları varsa belki samimi bir şekilde yakalarsınız diye dedim. sizinki de mantıklı.

Cok degil 1 hafta sonra esinize "xx(o kadin) ile yemege cikalim" teklifinde bulunun. Goreceksiniz sazan gibi atlayacak. Sirf bu bile benim icin bir sağlama olurdu. Ben kiskanc bi kadin degilim, didiklemem, takip etmem, kurcalamam. Bu yuzden eger bir kadindan rahatsiz olduysam bu cok nadir gerceklesen bir olaydir, o kadini eşim hayatindan defetmezse ariza çıkarırdım.
Kadina gozdagi verme fikri bana olumlu gelmedi. Siz gozdagi verseniz de esiniz arkasindan kadinin sirtini sivazlayacak.

Cok degil 1 hafta sonra esinize "xx(o kadin) ile yemege cikalim" teklifinde bulunun. Goreceksiniz sazan gibi atlayacak. Sirf bu bile benim icin bir sağlama olurdu. Ben kiskanc bi kadin degilim, didiklemem, takip etmem, kurcalamam. Bu yuzden eger bir kadindan rahatsiz olduysam bu cok nadir gerceklesen bir olaydir, o kadini eşim hayatindan defetmezse ariza çıkarırdım.
Kadina gozdagi verme fikri bana olumlu gelmedi. Siz gozdagi verseniz de esiniz arkasindan kadinin sirtini sivazlayacak.
Haklısınız bu dediğiniz şeyi yapmayı düşünüyorum zaten ama dediğim gibi aynı iş yerinde çalışıyorlar sürekli görecek

Haklısınız bu dediğiniz şeyi yapmayı düşünüyorum zaten ama dediğim gibi aynı iş yerinde çalışıyorlar sürekli görecek
Bende aynı iş yerinde bir sürü erkekle çalışıyorum ama mesafeliyim. Aynı yerde çalışıp mesafe koyabilirler zor birşey değil. İş yerinde bildiğin flört ediyorlar sanırım iş yerinde dedikoduları da çıkmış olabilir. Eşiniz kamuda mı özel sektörde mi çalışıyor?

Konu sahibinin şüphelendiğini çok net farketti 😀 ve zaten diğer kadın istemiyor birlikte görüşmek hep bahane sunuyor.. sanmam eşi yok işi var vs der kaçar işin içinden görüştürmez daha da

Bende aynı iş yerinde bir sürü erkekle çalışıyorum ama mesafeliyim. Aynı yerde çalışıp mesafe koyabilirler zor birşey değil. İş yerinde bildiğin flört ediyorlar sanırım iş yerinde dedikoduları da çıkmış olabilir. Eşiniz kamuda mı özel sektörde mi çalışıyor?
Kamuda
Kastım o değildi yani iş yerinde flörtöz olup olmadıklarını ben nereden anlayabilirim ki

Birşey yapıyorsa eğer yapmaya devam eder dışarıdaki sosyal aktivitesini kısıtlamam çözüm olmaz onu demeye çalıştım aslında

Aslinda sizde o kadar eminsiniz ki esinizin o kadınla isyerinde gorusmeye devam edeceginden. Ben rahatsiz olursam iliskisini keser ya da mesafe koyar diyemiyosunuz

Bakin sizin esiniz bana biraz saf geldi, savunma mekanizması zayif ancak karsinizda bir kadin var esinizide o yönetiyor. Bu konuyu esiniz coktan kadina anlatmistir. Uzak kalayim, gozlemleyeyim planinizi o kadin anlar ona gore uzak davranirlar bisure.

Ya saglam kavga cikarin ya da bu konuyu deşmeyin bence

X