Eşimin iş arkadaşı

Konu sahibinin şüphelendiğini çok net farketti 😀 ve zaten diğer kadın istemiyor birlikte görüşmek hep bahane sunuyor.. sanmam eşi yok işi var vs der kaçar işin içinden görüştürmez daha da

Canim adam teklife sazan gibi atlar Diger kadin mevzuyu bildigi icin o gelmek istemez, bahane bulur. Adamin tepkisini olcmek icin soyledim. Bu adam o kadar akıllı değil belli eder hemen

Birşey yapıyorsa eğer yapmaya devam eder dışarıdaki sosyal aktivitesini kısıtlamam çözüm olmaz onu demeye çalıştım aslında
Ben sizi anladım da siz beni anlamadınız. Eşiniz mesafe koyabilir gayet bir de kamudaymış yer değişikliği bile olabilir. Eşinize şöyle diyeceksiniz kadınla mesafe koymazsan amirine giderim yer değişikliği talep ederim ki yaparlar bunu inanın. Bilemezseniz de bununla yaşayacaksınız. Ben sizi fazla sakin buldum açıkçası bir de yeni evlisiniz.

Konu sahibi arkadaşım kocanızla neden açık açık o kızla muhatap olmamasını istemiyorsunuz? Niye aralarında bir şey var mı kesinleşsin istiyorsunuz? Bu adam sizinle evli ise size başka kadınlardan daha fazla değer vermeli ve sevmeli zaten ve siz birinden rahatsızsanız, bunu öğrendiği an size daha fazla değer verip sevgi duyduğu için o kadından uzak durması lazım. Zira bana göre evli olan ya da sevgilisi olan bir erkeğe kadın arkadaşı ilişkilerine ve kişilere duyduğu saygıdan ötürü belli bir mesafede ve aynı arkadaşlık boyutunda yaklaşmalı ki kendim de yakın bulduğum erkek arkadaşlarıma ve eşlerine/sevgililerine karşı hep böyle oldum. Adam sen böyle bir istekte bulunduğunda zaten kabul etmiyorsa bil ki o kadını senden daha çok sevip değer veriyor. Ve kadından kopmaya razı gelemiyor duyguları yüzünden. Ama senin üzülüp kırılmana da razı gelmiş oluyor ki seven, değer veren erkek bunu istemez. İlla ki aralarında bir şey olmasına ve bunu yaklamana gerek yok bence, adamın seni değil de onu sevdiğini buradan rahatça anlayabilirsin.
Erkekler aşık olduğunda o kadını sürekli görmek ister, sürekli yanında bulunsun ister. Bunun için de uğraşır. Kadınlar ise aşık olduğu adamı başka kadınla görmeye dayanamaz. Çağırma mevzularına ve gelmeme durumlarına bir de bu açıdan bakıp değerlendirin.

Açık açık konuşun bence. Kıskançlık olarak da görebilirsin ama ben senin bu kızla samimi olmandan hoşlanmıyorum . Yeni evliyken kafamda kurmak istemiyorum bu şekilde ısrarcı ve korumacı davranarak kafamda kurmama sebep oluyorsun diye. İş yerinde görüşsün bende kamuda çalışıyorum mühendisim iş yerinde ne kadar samimi olabilirler en fazla sohbet muhabbet o kadar emin olun o kadar samimi olursa hemen dedikosu yapılır. iş yerinde başka kız arkadaşı varsa sizde onla samimi olun emin olun birşey varsa duyulur.

Tamam
Yorumlarınız üzerine eşimle konuşup kavgamı edicem yazarım gelişmeleri
Niye kavga çıkıyor, çıkarsa yukarıdaki yazdıklarımı aynen söyleyin yüzüne. Kavga çıkmasının nedeni benim yukarıdaki yazdıklarımdan başkası olamaz. Eğer çıkacağından eminseniz hiç konuyu açmayın direkt boşayın, zaten her şey ortadaymış.

Anladığım kadarıyla ikisi de kamuda mühendis. Benim çalıştığım kurumda teknik. Hep bir arada oluyorlar birlikte inşaata falan gidiyorlar. Bşr kadın vardı bekar. Adam da evli. Adama aşırı askıntıydı. Adamında hoşuna gidiyordu ilgisi. Kadın aşırı itici bir tipti adamın kucağında geziyordu resmen. Neyse sonra araları bozuldu. Adam kadınla küstü sanırım. Kadın aşırı dertliydi. Sonra kadının başına bir işler geldi de defoldu. Yani kamuda olsa yer değişikliği mümkün. Adam yüzük takmaya başladı çocukları oldu. Ben karısına üzülürdüm onları öyle yılışık gördükçe.Şey derlerdi çok da güzel karısı var.
Eninde sonunda bu tür olaylar patlıyor. Sen konuyu açtıkça kıymete binecek o kadın. Bence biraz takipte kal. İşyerine gitmen hiçbir şey ifade etmeyecek. Zaten genelde sahada olunuyor bu tür işlerde.

Niye kavga çıkıyor, çıkarsa yukarıdaki yazdıklarımı aynen söyleyin yüzüne. Kavga çıkmasının nedeni benim yukarıdaki yazdıklarımdan başkası olamaz. Eğer çıkacağından eminseniz hiç konuyu açmayın direkt boşayın, zaten her şey ortadaymış.
Çünkü ben kavga ederek söylerim sakin kalabileceğimi pek düşünmüyorum
Hesap sorucam neden hep o kadınla sosyalleşmek istiyor diye

Anladığım kadarıyla ikisi de kamuda mühendis. Benim çalıştığım kurumda teknik. Hep bir arada oluyorlar birlikte inşaata falan gidiyorlar. Bşr kadın vardı bekar. Adam da evli. Adama aşırı askıntıydı. Adamında hoşuna gidiyordu ilgisi. Kadın aşırı itici bir tipti adamın kucağında geziyordu resmen. Neyse sonra araları bozuldu. Adam kadınla küstü sanırım. Kadın aşırı dertliydi. Sonra kadının başına bir işler geldi de defoldu. Yani kamuda olsa yer değişikliği mümkün. Adam yüzük takmaya başladı çocukları oldu. Ben karısına üzülürdüm onları öyle yılışık gördükçe.Şey derlerdi çok da güzel karısı var.
Eninde sonunda bu tür olaylar patlıyor. Sen konuyu açtıkça kıymete binecek o kadın. Bence biraz takipte kal. İşyerine gitmen hiçbir şey ifade etmeyecek. Zaten genelde sahada olunuyor bu tür işlerde.
Kimisi hala nasıl duruyorsun hesap sor diyor
Kimisi biraz bekle diyo
İçimden nasıl geliyorsa onu yapıcam beklemek çok zor insan kendi kendini yiyip bitiriyor birşeyler yapıcam
Ya tekrar yüzyğze getirip bakıcam ya da hesap sorucam direkt
Artık nasıl içimden geliyorsa

Çünkü ben kavga ederek söylerim sakin kalabileceğimi pek düşünmüyorum
Hesap sorucam neden hep o kadınla sosyalleşmek istiyor diye
Hesap sormanıza bence gerek yok. Direkt rahatsızlığınızı dile getirip konuşmasını istemediğinizi söyleyin. Her şey netleşir, siz de önünüze bakarsınız

Kimisi biraz bekle diyo
İçimden nasıl geliyorsa onu yapıcam beklemek çok zor insan kendi kendini yiyip bitiriyor birşeyler yapıcam
Mideniz bulandıysa görüşmek istemediğinizi aynı birimde çalışmalarını doğru bulmadığınızı da söyleyin o zaman. Bu kadar açıkça konuşup tekrar birarada olmaları doğru olmaz ki. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnş güzel bir sonuca bağlanır

Kimisi biraz bekle diyo
Siz kendiniz nasıl biliyorsanız karakteriniz nasılsa öyle davranın her kafadan bir ses çıkar.. kimi çoktan diğer kadınla kavga bile etmişti ortalığı yıkmıştı kimi de komple sonsuza kadar susmuştu o yüzden siz nasıl birisiniz, nasıl tepki verirsiniz kendi yönteminiz ne ise onu yapın 🙏🏻
Ama şunu bilin.
Haklısınız.

Gidebilirim de ne görebilirim ki
Ekip olarak çalışıyorlar öğle araları da bir saat en fazla hep birlikte yemek yeniyordur
Ben eğer eşimle bir daha kavga etmeyip kendimi tutabilirsem yüz yüze hep birlikte kahve içelim teklifinde bulunup ikisini gözlemleyip eşime karşı da çok samimi davranıp kadına göz dağı vermeyi düşünüyorum
Eğer beni bozacak bir cümle söylerse de cevabını vericem
Kendini son defa tut kızkardesim saldırma gözlemle sonra ne olacaksa olsun ortalığı velveleye ver onları sıkıştırmaya çalış aralarında bı çekim his var o kadar eminim ki tamamen aldatma oldugunu düşünmüyorum fiziksel açıdan ama o çekim var tutulmassa ileriye gidicek kendini sonndefa frenle

bence de kavga etmeyin sakin sakin konuşun. Siz bağırıp kavga çıkardıkca kıskançlıktan doğru düşünemiyorsun durumuna düşüceksiniz. bu sefer kavga ederek huzursuzluk çıkartıyorsun olcak derdinizi anlatın kendinizden örnek verin benim öyle bir arkadaşım olsa sende rahatsız olursun gibisinden baktınız diğer günler yanı şeyler devam ediyor ondan sonra sonuna kadar çirkefleşin. Böyle durumlarda kavga vs olup da evde bu durum uzayınca beni o kadına sen ittin oluyor buna izin vermeyin.

Kimisi biraz bekle diyo

Ben kavga edin dedim ama mecazi anlamdaydi. Hesap sorun, gorusmeyeceksin deyin, sınır cizin.
Beklerseniz ileride sustugunuz icin pismanlik duyarsiniz. Zaten gozume sokuyodu neden sustum dersiniz. Ben sizden paranoyak, kıskanç, kontrolcu bir kadin vibeı almadim. O yuzden gorduklwrinizin ustune gidin demek istedim.

Ben muhtemelen kadının eşiyle plan yapardım. Çok garip olacak ama..
eşiyle görüşür konuşurdum belki sizlere tuhaf gelecek, olabilir.
Herhangi bir yakalama durumu söz konusu değil sadece ben mi şüpheleniyorum tarzı bir sohbet kurardım.
Bilmiyorum siz suan bu öneriyi yine de ciddiye almayın.

Bu toplumda bir erkeğe "karın kocamdan hoşlanıyor olabilir" diyeceksiniz ve o adam sakin sakin sizinle plan yapip olayın ortaya çıkmasını bekleyecek mi sanıyorsunuz? Daha cümlenizi bitirdiğinizde kıyametler kopar.😄😄😄😄

Ben bir kadın olarak biri gelip gel plan yapalım kocan eşimden hoşlanıyor olabilir dese direkt olay çıkartırım eşime giderdim hesap sormaya😆

Bu toplumda bir erkeğe "karın kocamdan hoşlanıyor olabilir" diyeceksiniz ve o adam sakin sakin sizinle plan yapip olayın ortaya çıkmasını bekleyecek mi sanıyorsunuz? Daha cümlenizi bitirdiğinizde kıyametler kopar.😄😄😄😄

Ben bir kadın olarak biri gelip gel plan yapalım kocan eşimden hoşlanıyor olabilir dese direkt olay çıkartırım eşime giderdim hesap sormaya😆
Yok işte sonunda öneriyi ciddiye almayın dedim 😅🤣

Belki sizi nişanlılık döneminde de aldatiyordu kadın boşanmadığı için adam da sizinle evlenmiş olabilir. Bu tür olaylar çok oluyor. Kadının kocası şüpheleniyor üçüncü kişide evlenince kocanın şüpheleri ortadan kalkıyor.
Yani 2 ayda olacak şeyler değil bence.

Bu arada mutlaka yakın takibe alın ama asla belli etmeyin. Soru sormayın o kadınla ilgili. Hatta çağırmak istediği zamanlarda hayır demeyin. Bırakın gelsinler iyice gözlemleyin.

Ha kabul etmezseniz de "neden sürekli onları çağırmak istiyorsun istemiyorum" demek yerine. "Bugün çok halsizim bişey yapmak gelmiyor içimden" deyin. O kadınla ilgili şüpheleri belli etmeyin. Erkekler bu konularda çok salaktir en kısa zamanda bir açık verirler

Arkadaşım aynı şeyleri yaşamış biri olarak sakin olman ve izlemwn taraftarıyım. Biliyorum çok ama çooook zor. Mutlaka açık verecekler. Ama tartışmaya girersen tedbirli olacaklar
Ben de eski eşe o kadınfan hoşlanmadığımı söylemiştim senin gibi. Belki imanmayacaksın ama aynı tepkileri verdi. Aslında çok iyi biri olduğunu, sürekli beni sorduğunu ve sadece dışarıdan soğuk göründüğünü söyledi.
Ben epey izledim onları ipucu fa yakaladım ama keşke biraz daha bekleyebilseydim dedim hep. Belki de bir otelde basabilirdim.
Ben karşılıklı duyguları olduğunu düşünüyorum. Sadece kadın daha akıllıca davranıyor bazı konularda.
Konunu takipteyim. İnan hep aklımdasın. Çünkü yaşadıklarımız şu ana kadar birebir aynı
Allah yardımcın olsun

X