Eşimin İş Arkadaşı Ne Yapmak İstiyor

Bu kız eşime asılıyor mu?

• Evet

OY: 154 93,9%
  • Hayır

OY: 10 6,1%

• Ankete Katılan
    164
Esimle baska planlarimiz var kusura bakma bas basa romantik yemek yicez diyip herseyi iptal edicektin ki orada bi cizgi cizecektin .......
Is isden gecmis ... Gecmis olsun bacim bundan sonra Biraz daha sert yanit ver :)

Vallahi tatlim is senin kocada bitiyor mesafe koysun ters davransin biraz yumusak bir yuzu varsa isin zor . Bu kadin arsizligi ele almis senin sozlerini cok takicagini sanmam inadina ustune gelebilir o mesajlarida oglu degil kendi atiyordur muhtemelen surekli yanniz kalmalari sinir bozucu ama anlattigina gore kocan guvenilir biri en azindan o konuda icin rahat Allah sabir versin

benim içim şişti inan :S Allah akıl fikir versin ya inanamıyorum bu ne cürret nedir yani olayı ne ki töbe Rabbim sakinliğine bin maşallah ne denir bilemem böyle durumlarda amma sanırsam sözlerim değil yumruklarım konuşur

Nasıl dayandın bravoo ben yapamazdım şahsen yolarım valla o kızı dikkatli.ol o kızın kendini.nimetten sanmasına müsade etme çok kıskandığınıds.belli etme bence daha çok üstüne gidebilir ama gözünde hep üzerinde olsun bidahaki yanlışında da eşine söylemeden bence kızı al karşına konuş eşim ve rahatsız oluyoruz tavırlarından çeki.düzen ver kendine de. Eşim çekiniyo söylemeye ben söylemek istedim de umut ışığı aramason kendine aptal kadın

İyice inada bindirsin yani işi. Bir çift lafla kendine çeki düzen verecek kadın bunları yapar mı sence?

İyice inada bindirsin yani işi. Bir çift lafla kendine çeki düzen verecek kadın bunları yapar mı sence?
E napsın ya kadın ? Nasıl belli.edicek rahatsız oluşunu eşimden uzak dur yolarım seni dese eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürcek asıl o zaman iş inada bincek zaten kocasıda yokmuş iyice çalıştığı adama sarıcak o zaman hemde karısının rahatsız oluşunu kullanarak . Açıkcası bilemiyorum ne yapmak lazım ama ben kesin döverdim o kadını

İçinde kötü niyet olmasa bile eşime sürpriz yapmasina izin vermezdim ben haftalar öncesinden ayarladim kusura bakma sizin pasta yarina kaldi maalesef deyip konuyu kapatirdim.

Baştan iş birliğine girişmeyecekti. Ya da olan olmuş artık söyleyecek sözü varsa kocasına söyleyecek.

Evet haklısınız. Ama dediğim gibi sadece 2 kişi çalıştıkları için ve ofis resmi ofisler gibi olmadığı için eşimin kardeşi zaten girişken bir çocuk oraya oturmaya falan gidip geliyor. Eşimin arkadaşları da öyle. Dolayısıyla kız biz istesek de istemesekte bir şekilde hayatımıza müdahil oluyor. Ama herkesin dediği gibi haddini bilmeli. Belki konuşurum tam karar vermedim.

Bu kadar olaya gerek yok bence. Art niyetli olsa seni çağırmazdı. Benimde kocamında doğum gününü kutlamış iş arkadaşları.
Evet öyle ama iş arkadaşları diye bir kavram yok. Tek iş arkadaşı o. Burda başka çalışan yok. Diğer şehirlerde var. Ayrıca dediğiniz gibi bende düşündüm ama bana attığı mesaj sakat. "Sürpriz yapıcam pasta aldım sende yanımızda ol istiorum" bu mesaj bana yeterli sebep gibi geliyor.

İnşallah .. Ya zaten 1 yıldır bu kız sürekli ayyy eşin ne iyi sana karşı.. ayy kayınvaliden çok tatlı.. ayy şöyle ayy böyle.. Kıskandığı çok açık. Aman beni kıskansında kocama bir şey hissetmesin. Paylaşamam eşimi asla..

Ayyyy öf ne gıcık bi durum. O pastayı sana yediririm canım diye bi mesaj atsaydın anlardı o

Ama işte başbaşa kutlamış olurlardı ben bunu engellemek için kabul ettim. En azından ben olayım da ona fırsat kalmasın eşim benle ilgilensin diye. Zaten evlenmeden önce konuşmuştuk başkalarının yanında hangi sebeple olursa olsun benle ilgilenmezsen beni incitirsin ben bunu kaldıramam demiştim. O yüzden Allah razı olsun beni geri plana asla atmaz. Yani en azından bu güne kadar böyle oldu.

Evet. Ben kızdım izin verme dedim. O da koskaca kadın olmuş ben mi terbiye vericem. Ne diycem dedi bana . Ben de bişey diyemedim. (

Yani dediğim gibi kalabalık bir ortam yok. Tek bir kişi var ve tek bir bayan bunu organize ediyorsa ve bana öyle mesaj atıyorsa anormal düşünmem normal. 5-6 kişi olsa iş arkadaşları organize etse önemsemem hatta memnn olurum. Aradaki fark bu bence. Anlatabiliyor muyum.

yok kız küçükken evlenmiş. kocaya kaçmış.

Bu gibi durumlarda iş herzaman eş'te biter. (Kadın/Erkek farketmeksizin)
Siz istediğiniz kadar Kadına tavrınızı belli edin, eşiniz : Dur! Demediği/diyemediği sürece bu iş devam edeceği gibi daha 'ciddi' boyutlara da gelecektir. Arada ki mesafeyi eşinizin koyması şart.
Bunun: ben eşime güveniyorum/o yapmaz' la da bir alakası yok, sonuçta siz eşi olarak (ki Kadınların hisleri küçümsenmeyecek derece de kuvvetlidir) rahatsız olmuşsunuz, sırf bu bile kadının gerçekten hiçbir duygusal art niyeti olmasa bile eşinizin tavrını belli etmesi için başlı başına bir sebep.
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah..,

sevgili konu sahibi arkadas,

bilmiyorum hayatinizda hic calistiniz mi ama insanlar ozellikle de kucuk bir ortamda calisirken resmen kader ortakligi yaparlar. birbirlerini cinsiyetsiz gorur, bir butun olarak birbirlerine baglanirlar. acikcasi tepkinizde bu hanimin "dul" olmasi kaynakli bir takinti soz konusu. hos degil.

atalarimiz bir seyi 40 kere soylersen olur, demisler. siz kendinizi telkin edin ve kadin-erkek arkadasliginin mumkun olacagina guvenin bir nebze. yoksa uzun vadede esinizle cok sorun yasarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…