- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Nasıl dayandın bravoo ben yapamazdım şahsen yolarım valla o kızıdikkatli.ol o kızın kendini.nimetten sanmasına müsade etme çok kıskandığınıds.belli etme bence daha çok üstüne gidebilir ama gözünde hep üzerinde olsun bidahaki yanlışında da eşine söylemeden bence kızı al karşına konuş eşim ve rahatsız oluyoruz tavırlarından çeki.düzen ver kendine de. Eşim çekiniyo söylemeye ben söylemek istedim de umut ışığı aramason kendine aptal kadın
E napsın ya kadın ? Nasıl belli.edicek rahatsız oluşunu eşimden uzak dur yolarım seni dese eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürcek asıl o zaman iş inada bincek zaten kocasıda yokmuş iyice çalıştığı adama sarıcak o zaman hemde karısının rahatsız oluşunu kullanarak . Açıkcası bilemiyorum ne yapmak lazım ama ben kesin döverdim o kadınıİyice inada bindirsin yani işi. Bir çift lafla kendine çeki düzen verecek kadın bunları yapar mı sence?
Baştan iş birliğine girişmeyecekti. Ya da olan olmuş artık söyleyecek sözü varsa kocasına söyleyecek.E napsın ya kadın ? Nasıl belli.edicek rahatsız oluşunu eşimden uzak dur yolarım seni dese eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürcek asıl o zaman iş inada bincek zaten kocasıda yokmuş iyice çalıştığı adama sarıcak o zaman hemde karısının rahatsız oluşunu kullanarak . Açıkcası bilemiyorum ne yapmak lazım ama ben kesin döverdim o kadını
Evet haklısınız. Ama dediğim gibi sadece 2 kişi çalıştıkları için ve ofis resmi ofisler gibi olmadığı için eşimin kardeşi zaten girişken bir çocuk oraya oturmaya falan gidip geliyor. Eşimin arkadaşları da öyle. Dolayısıyla kız biz istesek de istemesekte bir şekilde hayatımıza müdahil oluyor. Ama herkesin dediği gibi haddini bilmeli. Belki konuşurum tam karar vermedim.kadin esinizin kardesini telefonundan arayip cagiracak kadar hayatinin icine girmis, ben is arkadaslariyla bu kadar samimi olmayi hic tasvip etmiyorum. Kim olursa olsun, is yerinde konusulur seviyeli sohbet edilir yeter taa kardesiyle tanisip telefonunu alip verecek kadar hangi ara samimi oldular bunlar. Erkekler bu konulari pek onemsemezler, nede olsa bizim kulturumuzde herkesle yuz goz olmak hayatini anlatmak herseyini bilmek herseyine karismak tuhaf karsilanmiyor. Hatta ozelinizi paylasmazsaniz tuhaf karsilaniyorsunuz oda bana cidden ters geliyor. Cok yanlis taraflarimiz var gercekten toplum olarak.
Kadina acikca esinizin ozel hayatina karismamasini yakin ilgi gostermemesini ve uzak durmasini soyleyin. Sicagi sicagina bu dogum gununu bahane ederek verin veristirin, ama seviyeli olarak. Dikkatli hazirlayin konusmanizi.
Esinizin sadece meslektasi oldugunu belirtin, kadinin hayatinizdaki vasfi bunla sinirli bunu anlasin.
Evet öyle ama iş arkadaşları diye bir kavram yok. Tek iş arkadaşı o. Burda başka çalışan yok. Diğer şehirlerde var. Ayrıca dediğiniz gibi bende düşündüm ama bana attığı mesaj sakat. "Sürpriz yapıcam pasta aldım sende yanımızda ol istiorum" bu mesaj bana yeterli sebep gibi geliyor.Bu kadar olaya gerek yok bence. Art niyetli olsa seni çağırmazdı. Benimde kocamında doğum gününü kutlamış iş arkadaşları.
İnşallah .. Ya zaten 1 yıldır bu kız sürekli ayyy eşin ne iyi sana karşı.. ayy kayınvaliden çok tatlı.. ayy şöyle ayy böyle.. Kıskandığı çok açık. Aman beni kıskansında kocama bir şey hissetmesin. Paylaşamam eşimi asla..Eşinle paylaşman çok iyi olmuş. ortak karar almanızda ne güzel. adamın suçu günahı yok zaten, kızın ya gözü var ya kıskanıyor sizi var bişeyler ama pabuç bırakmayın. umarım eşin başka bir iş bulur da temelli sorun çözülür
Ama işte başbaşa kutlamış olurlardı ben bunu engellemek için kabul ettim. En azından ben olayım da ona fırsat kalmasın eşim benle ilgilensin diye. Zaten evlenmeden önce konuşmuştuk başkalarının yanında hangi sebeple olursa olsun benle ilgilenmezsen beni incitirsin ben bunu kaldıramam demiştim. O yüzden Allah razı olsun beni geri plana asla atmaz. Yani en azından bu güne kadar böyle oldu.Senin hatan o kadınn Sürpriz yapmasına izin vermek. Ben olsam kusura bakma eşimle başbaşa kutlayacagiz benim eşime sürprizi var siz başka zaman yaparsınız der onları asla yanıma çağırmazdim. Kocami da öğlen başka yere götürürüm.
Evet. Ben kızdım izin verme dedim. O da koskaca kadın olmuş ben mi terbiye vericem. Ne diycem dedi bana . Ben de bişey diyemedim.Bu arada arabada yayıla yayıla oturmasına eşin bir şey demiyor mu?
Rahatsız oluyorum düzgün otur şeklinde uyarabilir.
İş arkadaşı en nihayetinde, çocukluk arkadaşı değil, akrabası değil bu ne rahatlık.
Bence eşin de biraz sınırını çizsin.
Şimdi ben de eşimin bir kaç kez şantiyesine gittim. Orada çalışan bayan arkadaşta var biz konuşurken sürekli gelip laf arasına girse eşim bozar. Eşim bozmazsa ben bozarım. Bir had bildirimi olur o sırada.
Yani dediğim gibi kalabalık bir ortam yok. Tek bir kişi var ve tek bir bayan bunu organize ediyorsa ve bana öyle mesaj atıyorsa anormal düşünmem normal. 5-6 kişi olsa iş arkadaşları organize etse önemsemem hatta memnn olurum. Aradaki fark bu bence. Anlatabiliyor muyum.bu konudan anladığım çokkkk geniş bir insan olduğum
asla iş arkadaşlarım ile konuşmamam gerektiği
onları insan değil hep birinin kocası ya da sevgilisi olarak görmem gerektiği
bizim ortamımızda, erkek iş arkadaşlarına doğum günü partisi yapılıp hatta sarılır öpülür idi
kadınlar da erkekler de evli, bekar, sevgilisi var ya da yok çok da önemli değil
herkesin eşi de bunu duyar bir şekilde genelde ortamlar benzer
ama hiç böyle bir tepki vereni duymadım
hatta eşime çalıştığı yerdeki kızlar biz evli değilken yorgan almışlardı hediye
çok gülmüştük "gel altında birlikte yatalım da dediler mi" diye
hiççç o kızları kıskanmak aklıma gelmedi vallahi
yok kız küçükken evlenmiş. kocaya kaçmış.Canım zaten bu tür kadınlar böyle. Eğer esin güz verseydi seni bile araya sokmadan kadın alttan işi götürürdü. Belliki eşinden yüz bulamamış yada esin niyetini anlaşmamış ki seni devreye sokup kıskançlık oluşturmak istemiş aranızda. Allahım ne şirret kadınlar var yaa. Bu arada kadın esinizden buyukmu 9 yasında çocuğu varmis ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?