Eşimin İş Arkadaşı Ne Yapmak İstiyor

Bu kız eşime asılıyor mu?

• Evet

OY: 154 93,9%
  • Hayır

OY: 10 6,1%

• Ankete Katılan
    164
Dul olmasından ziyade eşiyle zaten barıştı. Kendisi başkalarının yaptıklarından eşini ne şekilde kıskandığından bahsederken aynı şeyi karşısındaki insan içinde düşünmeli. İyi niyet safsatalarına benim karnım tok. 27 yaşındayım ve bu zamana kadar hep iyi düşüncelerim yüzünden tam 6 kişiden en canım dediğim insanlardan kazık yedim. 5 i en yakınım olan canciğer arkadaşlarımdı 1 tanesi de evlenmeden önce ilk sevgilim olan kişiydi. hep iyi niyetli düşüncelerim yüzünden defalarca aldatıldığımın, aldatıldığımı bilen insanların yüzüme güldüklerini gördüm. Ve o günden beri kimse için bu kadar iyi niyetli düşünemem. Ki buna rağmen yine iyi niyetli davrandığım zamalar oldu. Üstüne sünger de çekmiştim ama sağolsun bu doğum günü olayı benim aklımı başıma getirdi. Böyle insanlar var malesef. Eşimde gözü yksa bile benim hayatımı kıskanıyor.

dusunceniz buysa maalesef yardimci olamayacagim. baskalarinin hatalarini bambaska bir insana ceza kesmek icin zirh bilmemenizi oneririm sadece. Allah yardimciniz olsun, iyi gunler.

Ayrıca çalıştım. İş ortamlarını iyi bilrim. Genel koordinatör yardımcılığı ve lojistik bölge sorumlusu gibi pozisyonlarda çaşıltım. Üstüme de altıma da nasıl davranıcağımı iyi bilirim. Bunun dışında yapılanlar bence samimilik değil seviyesizliktir. Ben asla müdürmü ya da iş arkadaşımı iş ile alakalı çok acil bir durum söz konusu olmadığı sürece hiç bir knu için mesai dışı rahatsız etmem. Ya da ailecek görüşüyor olsak bile önce eşine ya da sevgilisine danışırım. Bana göre bu ahlaktır. Gerisi sadece arkasına sığınılmak istenilen saçma sapan bir bahane olan iş arkadaşım tabi samimi olucam cümlesidir. Seviye her zaman bilinmelidir

dusunceniz buysa maalesef yardimci olamayacagim. baskalarinin hatalarini bambaska bir insana ceza kesmek icin zirh bilmemenizi oneririm sadece. Allah yardimciniz olsun, iyi gunler.
Düşüncem şu;
Ayrıca çalıştım. İş ortamlarını iyi bilrim. Genel koordinatör yardımcılığı ve lojistik bölge sorumlusu gibi pozisyonlarda çaşıltım. Üstüme de altıma da nasıl davranıcağımı iyi bilirim. Bunun dışında yapılanlar bence samimilik değil seviyesizliktir. Ben asla müdürmü ya da iş arkadaşımı iş ile alakalı çok acil bir durum söz konusu olmadığı sürece hiç bir knu için mesai dışı rahatsız etmem. Ya da ailecek görüşüyor olsak bile önce eşine ya da sevgilisine danışırım. Bana göre bu ahlaktır. Gerisi sadece arkasına sığınılmak istenilen saçma sapan bir bahane olan iş arkadaşım tabi samimi olucam cümlesidir. Seviye her zaman bilinmelidir

Kadın aklına koymamış olsun inşallah eşinizi.
Çünkü bence de hiç masum değil davranışları.
Erkeğin iradesi çok güçlü değil, örnekleri oldukça fazla..

Siz çok haklısınız bu konuda. Ayarıca ben araba koltuğu kısmına çok takıldım en tehlikeli kısmı o bence.

Farzı misal haklısın, kadın eşine kancayı taktı..

Ne olacak ?

eşinin de kadında gözü varsa mercimek fırına girecek, gözü yoksa Mutlu yuvanız devam edecek.

Bence su noktadan sonra yapabileceklerin kısıtlı zira kadının bacağına taş bağlayıp denize atamayacağına göre...

Bekle gör iş eşinde biter. Kadında değil.

kadına karşı tavrımnı koy haddini bilsinn !!!! benim burdan sinirlerim bozuldu yani

Eşinizin o kadına yüz verdiğini gördünüz mü?

Diyelim iş buldunuz baska ya orda da bu tarz biri olursa?

Gene mi iş değiştirecek ?
Muhtemeldir. Ama en azından bu samimiyeti yaratmak için karşı taraftaki insanların bahanesi azalır. Yine de herşeye hakim olamam. Olmak da istemem böyle yaşanmaz çünkü. Farkındayım. Ama bu iş iş değil başka iş bulsun.

anlayamıyorum ben

siz anlatıyorsunuz da

ben bunu dert etmem diyorum

tek kişi var zaten hani 5 kişi olsa bu kız tek başına organizasyon yapsa belki haklısınız derim de

zaten tek başına da yapmamış sizi de çağırmış

o organizasyonu sabah ya da yemek dönüşü iş yerinde de yapıp size haber vermeyebilirdi de

bardağın boş değil dolu olan tarafına bakın

o haber vermiş

eşiniz de sizi umursuyor onu değil

hayatınızı zorlaştırmayın

Döv onu Kadınla konuş senin amacın ne pislik de. Ben olsam mahvederim. Benim eşime benden başka kimseeeee doğum günü hazırlayamaz. Öldürürüm onuuuu. Pis gıcık ya. Okudukça sinir oluyorum.

Ben de anlamadım valla ..

Herkesin karakteri ve yetişme tarzı birbirinden farklıdır. Bu kadın da anlattığın kadarıyla fazla rahat ve girişken... Sen ondan rahatsız olduğun için yaptığı herşey gözüne batıyor olabilir. İş arkadaşına sürpriz yapmak istemesi ve bu sürprizi yaparken seni de araması arkadaşça bir tavır ve hatta senden o pastanın parasını almamasıda öyle. Ama iş yerinde ki hali tavrı, gece saatlerinde gelen saçma mesajlar, başkasını rahatsız edecek düzeyde ki aşırı rahatlığı sinir bozucu gerçekten. Bu konuyla ilgili eşinle konuşma bence. Bir laf vardır ''Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek''diye. Erkekler bazen açıkça söylenmedikçe bu tarz davranışların altında farklı mana çıkarmaz. Ona göre oldukça dost canlısı biri gibi görünüyor olabilir. Üstelik eşinin doğum günüde ki hareketleride seni olduça onure etmiş. Eşin eğer mesafeli ise bu kadına karşı, kadın da duracağı yerin sınırını biliyordur. Sen eşine karşı güleryüzlü olduktan ve arada ki sevgi var olduktan sonra zannetmiyorum ki eşin yanlış birşey yapsın.

Cokkk sinir oldum seni dusunemiyorum bilee ne demek yaa evli bir erkekle bu kadar ilgilenmek allah yardimcin olsun canim

Bu kızın ipini kes ! Yoksa O seni ipe dolar demedi deme . Eşine karşı farklı yaklaşıyor Tam yolunacak cinsten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…