bu konudan anladığım çokkkk geniş bir insan olduğum
asla iş arkadaşlarım ile konuşmamam gerektiği
onları insan değil hep birinin kocası ya da sevgilisi olarak görmem gerektiği
bizim ortamımızda, erkek iş arkadaşlarına doğum günü partisi yapılıp hatta sarılır öpülür idi
kadınlar da erkekler de evli, bekar, sevgilisi var ya da yok çok da önemli değil
herkesin eşi de bunu duyar bir şekilde genelde ortamlar benzer
ama hiç böyle bir tepki vereni duymadım
hatta eşime çalıştığı yerdeki kızlar biz evli değilken yorgan almışlardı hediye
çok gülmüştük "gel altında birlikte yatalım da dediler mi" diye
hiççç o kızları kıskanmak aklıma gelmedi vallahi
Ama işte kızları diyorsunuz, iş arkadaşları diyorsunuz yani çoğul olduğu taktirde zaten burada bu konuyu kafaya takacak üye sayısı bulmak zordur.
Burada bahsedilen 2 kişi, konu sahibinin eşi ve o bayan.
ama az kişi varmış
5 kişiler de sadece o ikisi kutlamadı ki hep iki kişiler
Bir iş arkadaşımın eşi onu bizden kıskandığını belli etse bi şekilde ki her kadın illa anlıyor bunu..Ben mi safım bilmem bana tuhaf gelmezdi
Kötü niyeti olsa sana haber vermezdi diye düşünürdüm
Bizde eşimle aynı sokakta çalışıyoruz, ben işe yansıtmam sürpriz yapacaksam evde yaparım
Ama iş arkadaşlarımız ortak sayılır, beni ararlar X e sürpriz yapacağız ( şirket içinde ) müsaitsen sende gel diye bende gider pastamı yer gelirimsaf mıyım bilmem çoğu yolarım filan demiş
Bi de boşandı diye ön yargılı bakanlar da var gerçiBir iş arkadaşımın eşi onu bizden kıskandığını belli etse bi şekilde ki her kadın illa anlıyor bunu..
Ben direk mesafe koyarım.
Ama çoğu kadın çevremde de gördüm inadına kadının üstüne gidiyor ..,
Sanki böyle bir durum var
Ben mi safım bilmem bana tuhaf gelmezdi
Kötü niyeti olsa sana haber vermezdi diye düşünürdüm
Bizde eşimle aynı sokakta çalışıyoruz, ben işe yansıtmam sürpriz yapacaksam evde yaparım
Ama iş arkadaşlarımız ortak sayılır, beni ararlar X e sürpriz yapacağız ( şirket içinde ) müsaitsen sende gel diye bende gider pastamı yer gelirimsaf mıyım bilmem çoğu yolarım filan demiş
Ama bi kişi daha gelmiş yanında tek değilmiş kiAma işte buradaki sıkıntı iki kişinin olması yoksa "iş arkadaşlarımız" "ararlar" cümlelerinde sıkıntı yok.
Yani konu sahibi deseydi ki
"iş yerinde eşimin doğum gününü kutlayacakLAR.. vs.vs" kimse böyle bir şey düşünmezdi de yazmazdı da
Ama bi kişi daha gelmiş yanında tek değilmiş ki
Aynen kadın durması gerektiği yeri bilmiyor ama rahat olmak lazım böyle durumlarda..Bi de boşandı diye ön yargılı bakanlar da var gerçi
Emin olamadım ankete yanıt vermedim
Fazla laubaliymiş evet ama eşinde gözü var diyemem direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?