Eşimin İş Arkadaşı Ne Yapmak İstiyor

Bu kız eşime asılıyor mu?

• Evet

OY: 154 93,9%
  • Hayır

OY: 10 6,1%

• Ankete Katılan
    164

Ama işte kızları diyorsunuz, iş arkadaşları diyorsunuz yani çoğul olduğu taktirde zaten burada bu konuyu kafaya takacak üye sayısı bulmak zordur.

Burada bahsedilen 2 kişi, konu sahibinin eşi ve o bayan.

Ama işte kızları diyorsunuz, iş arkadaşları diyorsunuz yani çoğul olduğu taktirde zaten burada bu konuyu kafaya takacak üye sayısı bulmak zordur.

Burada bahsedilen 2 kişi, konu sahibinin eşi ve o bayan.

ama az kişi varmış

5 kişiler de sadece o ikisi kutlamadı ki hep iki kişiler

ama az kişi varmış

5 kişiler de sadece o ikisi kutlamadı ki hep iki kişiler

ama o kişiler hep sonradan çıktı,

kaynını zaten mekanda gördü, ne zaman dahil edildiği bilinmiyor

arkadaşını da mesajlaşmalardan sonra dahil etti "arkadaşım da gelebilir mi diye" sonra yine arkadaşının eşinin geldiğini mekanda öğrendi.

Neyse umarım ben kötü düşünüyorumdur kimsenin de günahını almak istemem.

Off sendeki de nasıll sabırmışş valla :)
Olay tam benlik tam yolmalık kadını
Senin yerinde olsam her rahatsız olduğum durumda kadının yüzüne söylerdim ve gözüm üzerinde anlamlı bakışlarımı üzerinden eksik etmezdim

Ya eşim iş degistirmek zorunda kalırdı ya da o kadın.Ben her gun acabaları dusunmekten sinirlenip orayı takip edemem, kotu bir hal alır.Esime guvensem dahi o kadının ona yaklasmasını kabul etmem ve sakınırım sonucta ki benim sinirli halim cok kotudur.Ayrica dogum gunu pastası olayına gelirsek de "sen kimsin, pisman ederim seni" derdim.Doverdim kocama asıldıgını herkes bilsin isterdim ve onu mimlerdim.

Canım zaten bu tür kadınlar böyle. Eğer esin güz verseydi seni bile araya sokmadan kadın alttan işi götürürdü. Belliki eşinden yüz bulamamış yada esin niyetini anlaşmamış ki seni devreye sokup kıskançlık oluşturmak istemiş aranızda. Allahım ne şirret kadınlar var yaa. Bu arada kadın esinizden buyukmu 9 yasında çocuğu varmis ya.

Bence kızın esinize asıldığı filan yok, sadece yol yordam bilmeyen patavatsiz bi insan. Ama siz de hayır demeyi kendinizi ifade etmeyi bilmiyorsunuz. Canım ozur dilerim bu gün esimle baş başa özel olarak kutlamak istiyorum siz daha sonra başka bi plan yapın desen sen de gerilmezdin o da biraz daha mesafeli olmasini istediğin mesajını alırdı. İkisi birlikte çalışıyor diyorsun, çok yakın olmalari bu takım olmaları, iyi anlasmalari, birbirlerinin yanında kendilerini rahat hissetmeleri olması gereken değil mi? İnsanın iş arkadaşına sürpriz doğum günü yapmasının nnesi yanlis? Koltuk arkaya kaymış oluyormus da kız orda çok rahat oturuyormuş. Ne zaman öğrenecek kadınlar dışarıda kadınları yargilamaya hakları olmadığı. Bütün kadınları keyfinize gore onu giymesinler oyle davranmasinlar diye degistiripkocanizdan uzak tutamazsiniz ama kocanizi kendiniz secebilirsiniz. Bi zahmet böyle durumlarda sizi hayal kirikligina ugratmayacak sekilde davranabilen bi adami secin.

kiskandigini belli etme esinle onun yaninda mutlu ol bence kiskanarak kiza firsat verirsin ama ikisinin basbasa calismalari cok can sıkıcı bayan olmasi sartmi ya calisanin

Ben mi safım bilmem bana tuhaf gelmezdi
Kötü niyeti olsa sana haber vermezdi diye düşünürdüm
Bizde eşimle aynı sokakta çalışıyoruz, ben işe yansıtmam sürpriz yapacaksam evde yaparım
Ama iş arkadaşlarımız ortak sayılır, beni ararlar X e sürpriz yapacağız ( şirket içinde ) müsaitsen sende gel diye bende gider pastamı yer gelirim saf mıyım bilmem çoğu yolarım filan demiş

Öğlen değil mi bu parti?

Benim eşime de doğumgünü partisi yapılıyor iş yerinde ve ben çağrılmıyorum bile

Bunu tuhaf bir durum olarak görmemiştim hiç ..

Diğer meseleler için bişi diyemiycem çünkü eşimin hiçbir iş arkadaşı ile o noktada samimi değilim.

Onların işyerine de gitmiyorum.

Belki sık gidiyorsunuz diye hoş karşılamadı..

Zaten kayın, eş, iş arkadaşı fazla içiçe olmuşsunuz..

İlla sıkıntı olur böyle durumlarda ..

Mesafe koyun olsun bitsin ..,

Bu arada ben de asılma olduğunu düşünüyorum ama kadın bir şekilde sizden hoşlanmıyor bunu da belli etmekten çekinmiyor. Olay bu bence

Bir iş arkadaşımın eşi onu bizden kıskandığını belli etse bi şekilde ki her kadın illa anlıyor bunu..
Ben direk mesafe koyarım.

Ama çoğu kadın çevremde de gördüm inadına kadının üstüne gidiyor ..,

Sanki böyle bir durum var

Bi de boşandı diye ön yargılı bakanlar da var gerçi
Emin olamadım ankete yanıt vermedim
Fazla laubaliymiş evet ama eşinde gözü var diyemem direk

Ama işte buradaki sıkıntı iki kişinin olması yoksa "iş arkadaşlarımız" "ararlar" cümlelerinde sıkıntı yok.

Yani konu sahibi deseydi ki

"iş yerinde eşimin doğum gününü kutlayacakLAR.. vs.vs" kimse böyle bir şey düşünmezdi de yazmazdı da

Ama bi kişi daha gelmiş yanında tek değilmiş ki

Ama bi kişi daha gelmiş yanında tek değilmiş ki

Sabah başka bir üyeye yazmıştım

ama o kişiler hep sonradan çıktı,

kaynını zaten mekanda gördü, ne zaman dahil edildiği bilinmiyor

arkadaşını da mesajlaşmalardan sonra dahil etti "arkadaşım da gelebilir mi diye" sonra yine arkadaşının eşinin geldiğini mekanda öğrendi.

Neyse umarım ben kötü düşünüyorumdur kimsenin de günahını almak istemem.

Valla bana eşine sürpriz yapıcam diye mesaj atsa
Sen kimsin nesin ki eşime sürpriz yapıyorsun uzak dur kendine gel falan derdim
Ayyyy sinir oldummm

Bi de boşandı diye ön yargılı bakanlar da var gerçi
Emin olamadım ankete yanıt vermedim
Fazla laubaliymiş evet ama eşinde gözü var diyemem direk
Aynen kadın durması gerektiği yeri bilmiyor ama rahat olmak lazım böyle durumlarda..

Senin benim gibi sallamayan, rahat olan kadınların nedense bu tarz hikayeleri hiç olmuyor mesela ..

Saçını yol o kadının pislik gıcık. Mahvederdim onu sen kimsin biz özel kutlycaz derdim ))

Kocası bu kadını yine bırakır benden demesi. Benimde eşimin buna benzer bir iş arkadşı var maalesef kanka ayağına gece gündüz konuşuyor eşimle bende ne yapıcam bilmiyorum senden pek farkım yok açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…