Arkadaşlar merhaba,
Ben küçük bir şehirde oturuyorum. Eşimin güzel bir işi var. Güzel de işinin kötü bir yanı var ki bir ilde bir şube olmaları ve genel merkeze bağlı olarak çalıştıkları için sadece 2 kişi olmaları. Yani 1 bayan 1 erkek olmaları. Çok sinir bozucu. 1,5 yıllık evliyim. Bu kızda işe biz evlendiğimiz zaman girdi. Yani en başından beri tanıyorum. Aramızda iyi. Ama kız cahil mi desem safa yatıyor mu desem geniş mi desem ne desem bilmiyorum. Bu kız kocasından inat için boşandı. O günden beridirde benim kocama bir farklı davranıyor ya da bana öyle geliyor. Ama bir düşünün ki bu kız gecenin 11 inde 12 sinde 7 yaşındaki oğluna telefonundan eşime mesaj atmasına izin veriyor. Watsaap dan konuşma gönderiyor çocuk. Hadi bunu geçtim. Çocuktur izinsiz yaptı diyelim. Bir olur iki olur. Sürekli olmaz dimi. Kızarsın çocuğuna ayıp falan dersin. Neyse iş yerinde bende işsiz olduğum için arada yanlarına gidip vakit geçiriyordum. Eşimle konşmama izin vermiyor kız. Lafımızın ortasına girip eşimin ilgisini çekmeye çalışıyor. Hadi bunu da geçelim diyelim. İş yapıyorlar diyelim. EŞimin önüne gelip koli almak için dizlerini falan kırmadan doğruca eğliyor. yandanda alabilir dimi ama yok ordan geçiyor alıyor. Şirket arabasında başbaşa birçok yere gtimek zorundalar. Ön koltuk hep geride. Neden anfendi yayılıyormuş uyuyormul felan. Bunları bu güne kadar kılıflarına uydurdum kendimi gaza getirmedim. Ama en son öyle bir şey yaptı ki sinirlerim zıpladı. Ha bu süreç içinde boşandığı eşi ile de barışmış. Biraz rahatlamıştım. Eşimin doğum günü geldi çattı. Bende bir iş buldum orda çalışıyorum. Öğle araları eşim ile buluşup yemek yiyip tekrar işe dönyoruz. Bu kız saat 11 gibi bana mesaj atıyor ve diyorki canım ben S.... nin doğum gününü kutluycam sürpriz yapıcam öğlen bir planın yoksa seninde yanımızda olmanı istiyorum gelir misin. Lafa bak lafa benim işime sürpriz yapıcak ve beni dış kapının dış mandalı gibi çağırıcak. Sen kimsin ya. Sanki onlar evli de ben arkadaşlarıyım davet ediliyorum. Sinirlerim zıpladı tabi. Mesaj attım dedimki canım ben zaten öğlen eşime sürpriz yapıcaktım ama madem böyle birşey düşünmüşsün bende seni kırmayayım buyur gel beraber olalım dedim. Oda ben pastayı aldım senin almana gerek yok dedi. Ey Allahım sen büyüksün. Bende dedim olsun parasını veriirm sana hallederiz dedim. Kabul etmedi. Sonra tekrar mesaj attı arkadaşı var bir tane oda gelebilir mi dedi. Gelsin dedim. Sonra ben eşimle restorana gittim bana bir mesaj daha üst kata çıkın biz pasta ile giriş yapıcaz bizi görmesin sürpriz olsun. Güler misin ağlar mısın? Zaten yukardayız dedim. Bi de terbiyesiz utanmadan eşimin erkek kardeşinide aramış böyle böyle ben abine sürpriz yapıcam sen de orda ol sende gel diye. Kaynımın öyle bir işi varki öğle arasaı iş yapıyor asıl en yoğun olduğu zaman ben çocuğu rahatsız etmedim. Zaten akşam buluşucaktık. Cürete bak kız onu da aramış. O da gelmiş. Ben daha çok bozuldum tabi. Sonra bunlar geldiler arkadaşı ile arkadaşı gene kocası ile gelmiş. Demek oldu da ben gelemedim bunlar çift çift oturcaklardı orda. sonra pasta falan geldi garsonlar getirdi. Ama ne oldu bütün planları alt üst oldu çünkü benim saf ve tatlı eşim sürprizi benim yaptığımı herşeyi benim ayarladğımı zannederek kalkıp bana teşekkür etti. Onlarda bozuldular. Ben de sağolsun arkadşta yardım etti dedim. Sussunlar diye. :))) onlar fena ise ben daha fenayım. Sonra arkadaşı fotoğraf çekilirken bide demezmi canım sen geçte sürprizi senin yaptığın belli olsun diye. 3-4 kez tekrarladı. Ama benim eşim kaynım ile falan konuşurken duymadı bile. Akşama kadar bana iltifatlar etti beklemiyorudm hayatım çok teşekkür ederim diye :)) eşimden yana sorun yok ama bu kız canımı iyice sıkıyor artık. Sen kimsin benim eşime nasıl sürpriz yaparsın. Hadi yaptın diyelim bana nasıl o şekilde mesaj atarsın. İnsan derki canım birşey yapacakmısın yaparsan bende katılmak isterim falan diyebilirsin anck. Terbiyesiz hadsiz. Yerini bilmiyor. Şimdi napıcam bilmiyorum.
Ben burda sinir oldum senin halini düşünemiyorum.. Kadına göz dağı versen. Hani o benim kocam uzak dur gibilerinden. Saf ayağına yatıyor çünkü. Ya da çok gevşek. Kocana rahatsız oldugunu söylesen soğuk davransa kadına. Kadında yerini bilse..
O kız da amma fenaymis yani
Durum vahim kardeşim
Böyle laf sokmalarla olmaz Bu iş
Ya kızı çek karşına konuş doğum günü suprizi de nedir ben olsam saçını başını yolardim yellozun
Cok yuz vermissin. sinirlerim zipladi yeminle.
Hic yuz goz olmadan ona oyle bi haddini bildiririm ki bi daha birak surpriz yapmayi , bi daha kimseye dogum gunun kutlu olsun diyemez.
Benim kocama surpriz yapip beni davet edicek var mi oyle dunya,sen kimsin de organize ediyosun dememen hata.
Bu ne samimiyet,durmasi gerektigi yeri ogret yoksa basini agritir.
Sen boyle davranirken de esin eskisi gibi olursa bi etkisi olmaz,o da soguk davransin.
kızııım sen onu davet etmekle hata yapmışsın. "başbaşa olucaz" diyecektin ısrar edip gelince de aldığı pastayoı suratına gecirmen lazımdı aayyyyy çok sinirlendim densiiizzz hadsiiiizz
Okadını yolarım be .Terbıyesız uzak dursun esınden konus esınle sınır oldum .Suna bak bellı gozu var kocası gıbı goruyor ve etkılemeye calısıyor yılan kadın .Cocugunu da aratıyorkı esın onun cıcugunu sevsın cocukta onu ırdan bag kurmaya calısıyor.
Valla yaşadığım sıkıntıdan dolayı 2 günde hasta oldum.Moralim çok düşük eşime başka bir iş bakmaya başladım. O da hali ile sordu ne oldu diye. Ben de kendimi anlatırken buldum. İyi mi yaptım bilmiyorum. Hani derler ya eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme diye. Ay bilmiyorum işte. Eşimde Allah razı olsun çok güzel şeyler dedi. Duymak istediğim herşeyi söyledi. Sadece sensin benim için. Merak etme ben sınır çekerim. Zaten son zamanlarda gereksiz samimi oluyor ben hazetmem öyle şeylerden. Müdür benim o sanki benim müdürüm gibi davranıyor. Uyardım onu. Heleki sana böyle bir şey yapmış keşke o zaman deseydinde gitmeseydik o kutlamayı yapmasına izin vermesydik dedi. Ama dedim o kafaya koymuş zaten ben yokken yapmasını istemediğim için kabul ettim dedim. Kendi aramızda anlaştık. Ona belli etmiycek bildiğini. Ben yapmışım gibi yine davranıcak. Bi de diyorki hakkaten ne safmışm hiç br şey anlamadım ben diyor :))
sen sanki adamın karısı değilmişte dış kapının mandalıymışsın gibi sana arayıp haber veriyo bence bişeyler yap bu baya yüzsüz cüretli anladığım kadarıyla
Öf varya yemin ederim okurken benim esime olmuş gibi sinirlendim. Bu kârının gözü apaçık kocan da. Arkadaşinı da aynen belki kaynina yamamaya calisiyordur. Bariz arkadaşı süprizi kendi ayarladigini belli etmiş keşke başbaşa plan yaptık cnm deseydin Çok kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun sen olaya güzel Müdahale etmişsin ve daha çok git is yerine eşin yanında yokken kıza gece mesaj atma belki romantizm yaşıyoruz falan de :) aklına kullan kızı safdisi bırakmalısın canım
Kusura bakmayinda saka gibisiniz. Siz bu sekilde susarak kadini dahada hirslandirirsiniz kocaniza karsi. Bana oyle bir mesaj atcak biri dovmekten beter ederdim. Bu tarz seyleri hic sevmem kocamlada mesafeli olun derdim. Siz iyi gene bisey yapmamissiniz. Sizin patron size izin vermese yada isiniz ciksa demek 4lu takilcaklardi valla pes...
Çok sinirlendim okurken.Ben asla o kadını cagirmazdim eşime kendim sürpriz yapardım.Ayrıca kadınla güzel bir dille konussaniz mi acaba.Rahatsizliginizi falan.Yanı asiliyor veya asilmiyor diyemem.Ama Esinize mesafeli davranmalı bence ister iş arkadaşı olsun,ister patronu fark etmez bana göre. Hiç hoslanmam böyle tiplerden herkes yerini ve haddini bilmeli bence.Ne olacak iş arkadaşı demek isterdim ama resmen surprizim var demene ragmen nasıl becermisse olayı kendisi yapiyormusa cevirebilmis.Allah tan bomba elinde patlamış. ahahahaa