Eşimin ilk evliliğinden çocukları...

Babası biliyor ve bende askere gidene kadar yapmışım bişey olmaz diyor hele psikolojik desteğe hiçbir konuda olumlu bakmıyor.
Canım dediğim gibi
Seni istemiyen bi kızın üstüne gidersen sonuçları daha kötü olur .
Bırak kendi anneleri ilgilensin.
Sen de hafta sonları alırsın.

Velayet baştan beri hep annedeymiş hala da onda
o zaman onda kalmalı... size vermeye çalışırsa da mahkemeye giderim polis çağrırım gibi şeyler söyleyin..
üzgünüm ama haftasonu 1 gün görüşmeleri yeterli... sizin de bir hayatınız var sonuçta.. ve en başında söylenmemiş size sizde kalacakları... çocukların hırçınlıgını da anlayabiliyorum ama eşinizin dengeli davranması gerek

Nas
ıl yani bize vermeye çalışırsa? Çocukları mı? Velayeti mi?

velayet onda sonucta...
ama yok efendim ben evlencem alın çocukları diye bir şey olamaz...
velayet onda çünküü...

elbette çocuklara yardımcı olunmalı eşinizin çocuklarla ilgilenmesine engel olmayın ama kendi evinizin içinde yaşamayın bence
hep çocuk bakımından düşünüyoruz ama bizim bir komşu iki yaşından itibaren üvey oğluna bakmış öz annesi babası ayrılmış annesi babasından bile önce evlenmiş oğlanın
annesiyle evlenen adam çocuğu istememiş babası ben bakarım diye almış yıllarca kendi evlatlarından ayırmadığı üstüne titrediği ödevlerini yaptırdığı çocuk yıllar sonra sen benim annem değilsin beni arayıp arayıp durma demiş öz annesiyle can ciğer kuzu sarması yıllarca verilen emek boşa
bayramda bile babasıyla ayrı görüşmek istiyormuş öz annem üzülür diye ki herhangi bir kavgaları bile olmamış öz çocuklarma kızardım onu kayırırdım diyor
insan oğlu nankördür
onun dışında siz gerçekten yaramazlık yapıp kızsanız hem kendisi hem dışardakilere üvey anne değil mi işte olur
oysa kendi çocuğuna kızsanız kimse bir şey demez
şu an çocuklar babaannelerinde kalıyorsa devam etsinler eşiniz her hafta sonu hatta her gün görsün
sizde çocuğunuzla ablalarını görüştürün kendi evinizde ama asıl yerleri hep orası olsun çocuklarada yazık ordan oraya gitmesinler

Bence hiçte bencillik etmiyorsunuz,aksine bi orta yol bulmaya çalışıyorsunuz hemde öz anneleri bile başından savmaya çalışırken.Bence bir süre sadece haftasonları alın, yani bu bir deneme sureci olsun ve eğer ailece bi uyum yakalayabilirseniz tamamen yaniniza almayı düşünün. Çocuklara da size de yazık olmasın sonra..

Ahh canım sen ne yapıyorsun kendine ben yeni doğum yaptığımda koca ev dar geldi bir bana bir bebeğe eşinden nefret ettim annemle tartıştım kızkardeşimin kalbini kırdın lohusa depresyonum 1sene sürdü , sen bu zır dönemi bu çocuklar ve bu anlayışsız eş ile nasıl geçirdin? Resmen artık çocuğumuzda oldu bir yere gidemez diye kocan seni kıstırmış

Senin yorumun üzerine ben de baktım eski konulara çok çok korkunç aklını oynatma aşamasına gelmiş çok üzücü, konu sahibi eşin iğrenç bir adam senin iyi niyetini sömürmüş Allah bebeğinin ve senin hakkını alsın ondan

Kim nr derse desin cok cok zor bi durum
Annesi sag olan ve bakmasinda bir engel olmayan bir annenin cocuklarina bakmiyorsun diye uzulme
Cunku sen onlara asla bakmam demiyorsun kimsesiz olsalar mecbursun derim ama anneleri var ve bekar eee babaannede var
Babada maddi yanini karsiliyor ve duzenli ilgileniyosa bence en son siz bu duruma uzulunguzel bir kalbiniz varki bunu dert etmissiniz
Rabbim kolaylik versin3

+1
Ekleyecegim tek sey o cocuklar sonunda yuvani yikmaya calisacak soyledigin gibi buyuk kiz dusman sana. Buyuk ihtimalle annesi tembihliyor. Merhamet maraz getirir bunu da unutma

Kim ne derse desin tepki alsamda yazicam. Baska adam mi yoktu evlenecek 2 yavru var ortada biri zaten engelli. Bi de bu yavrularin rizkini yiyorsunuz. Ustune sizde cocuk yapmissiniz. Insan bu devirde 1 cocuga zor bakarken bir de dogurmak marifetmis gibi habire yavruluyorsunuz.

Konu sahibi arkadas
Ben 1-1.5 ay onceki konunu simdi okudum
Acikcasi uzuldum hepiniz adina
Bunalmis depresyonlara girmissin
Bebegini cok etkilemissin bu sebepten
Simdi sana tavsiyem kendi pisikolojini duzelt senden olma cocuguna iyi analik et
Birak o iki kizcenin anasida babasida var
Onlar aralarinda halletsin senin zamani gelince yapicagin seylerde olur elbet ama su an bebegini ve kendini bir iyilestin psikolojik olarak
Kolayliklar dilerim

pardon eski konularınıza baktım da çocuklar sizdeyken resmen kafaları yemişsiniz. belanızı mı arıyorsunuz acaba??
Güldüm ama inanın günlerdir tesadüfen hep böyle konular açıldı ve ikinci eşlere bencil sen çocukları babalarından ayırmak istiyorsun dendi. Ben çok zor günler geçirdim psikolojik bunalımlar bir türlü toparlanamadım belki de şu anda yaşadığım sıkıntılardan dolayı doğruyu göremiyorumdur diye fikir almak istedim

Bir defa daha duymuştum bu cümleyi gerçekten tüm samimiyetimle soruyorum bu çocukların rızkını nasıl yiyorum. Gördüğünüz yerden anlatın lütfen belki de siz farklı birşey farketmişsinizdir

Çok daha iyiyim şimdi eşim uzun zamandır lafını bile etmiyor üzülüyor falan ama beni suçlamıyor artık en azından yüzüme karşı suçlamıyor. Ama sadece ona eskisi gibi güvenip sığınamıyorum. Sanırım biraz kullanılmış hissettim kendimi uzunca bir süre şimdi de o ruh halinden kurtulamıyorum. Ne zaman iyi birşey söylese bir menfaati vardır diyegeçiyor içimden. Birtek bu kaldı geriye zor günlerden bir de soru işaretleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…